HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#2941 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 11. 09:20

Idézet

Valamelyik haverral mész inni, ozt mikor kijöttök a piáldából, úgy emlékszem hogy már üldözési szint van....
De az sincs kizárva, hogy épp arészegség, és az azáltali randalírozás váltotta ki a rendőrök ellenszenvét, s nem is küldetés... De hogy menekülnm kellett mata részegen a zsaruk elől, az biztos! Sőt, mintha az uncsitesóval együtt kellett volna.... de ez közel sem biztos.
Egy biztos:Rohadt idegesitők a zsaruk amig bevagy csipve.:)Mikor Romannal voltam inni minden sarkon üldöztek.Amúgy aki multkor azt mondta hogy könnyebb a zsarukkal bánni...pff többen vannak mint az előző játékokban.egyes szinten vagy 10 kocsi volt mögöttem,és alig tudtam elmenekülni mert a karika vége felé mindig elöttem spawnolta a kocsikat.Ha egy zsarut megölsz egyből hármas szintű üldözést kapsz.A San Andreasban azért beletelt pár zsaruba ez a szint.Valamikor nagyon irritálók tudnak lenni:)

#2942 Felhasználó inaktív   DrOv3rfl0w 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 09:30

Részegen a taxi a tuti. Első pár alkalommal poén ez a homály dölöngélés, de harmadikra már inkább idegesített. Kép

#2943 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 12. 11. 09:33

Idézet

Részegen a taxi a tuti. Első pár alkalommal poén ez a homály dölöngélés, de harmadikra már inkább idegesített. Kép
Ez mindenre igaz, nem? Eleinte minden mellékdolog baromi jó, de mikor már a küldik rovására megy, akkor unod.
Kép
Kép
Kép

#2944 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 12. 11. 09:57

Hát én a Roman-el elmentem spagettizni, bowlingozni, majd becsaptunk pár sört és részegen (kocsival) irány a kupi.KépSzegény Roman alig bírt beszállni az autóba.KépViszont rendőrös konfliktusom nem volt.

#2945 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 11. 10:52

Aztat nem tudja valaki, hogy a rádiót hogyan kell kikapcsolni, illetve a fegyver bolt mikortól válik elérhetővé?

#2946 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 11:13

Idézet

Aztat nem tudja valaki, hogy a rádiót hogyan kell kikapcsolni, illetve a fegyver bolt mikortól válik elérhetővé?

Az X gombal, fegyverboltba meg majd Dimitrivel való császkálás után léphetsz be!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#2947 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 11. 11:18

Idézet

Idézet

Az X gombal, fegyverboltba meg majd Dimitrivel való császkálás után léphetsz be!
Kép

#2948 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 11. 11:41

.... aprópopó! A PC-s verziónál is vannak olyan anomáliák, mint a konzoloson? Gondolok itt pl a gyilkos hintára...
Kép
Kép
Kép

#2949 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 11. 11:51

Idézet

.... aprópopó! A PC-s verziónál is vannak olyan anomáliák, mint a konzoloson? Gondolok itt pl a gyilkos hintára...
Hát én ilyennel nem találkoztam. Igaz, nem is kerestem. Egy dolgot vettem észre ami kicsit idegesített, hogy amikor kiszállok a kocsiból -és nem csukja be az ajtót-, akkor én már nyomom az előre gombot, de a rohadt ajtó útban van és egy helyben futkorázom.Kép

#2950 Felhasználó inaktív   g.man580 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 11. 12:58

Nem tud valaki klánokról akik nyomják a gta4 multiját?
Jó lenne egy pár magyar gyerekkel játszani.
Üdv mindenkinek

#2951 Felhasználó inaktív   Hansen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 14:15

Idézet

Üdv mindenkinek
Ez engem is érdekelne, mert nem nagyon találtam magyar emberkéket, pedig jókat lehetne mókázni!

#2952 Felhasználó inaktív   g.man580 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 14:57

Idézet

Idézet

Üdv mindenkinek
Ez engem is érdekelne, mert nem nagyon találtam magyar emberkéket, pedig jókat lehetne mókázni!
Jaja.Milyen néven vagy live-on?

#2953 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 14:57

Idézet

Aha.Mondták hogy benne van ez is.De már az Easter Egg-ek alá sorolják.Nem tudom hogy tényleg az-e.a RockStarnál sose tudni:)

#2954 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 11. 15:09

Végtére is ha valami elcseszereintesz, könnyű úgy élét venni, hogy: Direkt volt ám!
:Đ
De ki tudja.... mindenesetre jókat szórakoztam vele.

Kép
Kép
Kép

#2955 Felhasználó inaktív   NereusLaceee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 15:31

Amúgy ma utána néztem kicsit [pár kisivedeó és elemzés, csak ami az ebédidőbe és szorgos munka mellé befér Kép ] és erősen morfondírozom hogy hétvégén beugrom a körforgalmak városába és megveszem magamnak. Próba szerencse alapon. Max ha nagyon felcsesz agyilag eladom rákba. De ígéretesebb mint a San Andreas [Kép]

#2956 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 16:28

Idézet

Amúgy ma utána néztem kicsit [pár kisivedeó és elemzés, csak ami az ebédidőbe és szorgos munka mellé befér Kép ] és erősen morfondírozom hogy hétvégén beugrom a körforgalmak városába és megveszem magamnak. Próba szerencse alapon. Max ha nagyon felcsesz agyilag eladom rákba. De ígéretesebb mint a San Andreas [Kép]
Miért pont mint a San Andreas? Szerintem az egyik legjobb játék amivel jáccottam, a sok bug és játékmenetbeli hiányosság/hiba ellenére is. Bár ízlések ésKép...

#2957 Felhasználó inaktív   NereusLaceee 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 17:11

Idézet

Idézet

Miért pont mint a San Andreas? Szerintem az egyik legjobb játék amivel jáccottam, a sok bug és játékmenetbeli hiányosság/hiba ellenére is. Bár ízlések ésKép...
Mert számomra az volt a legrosszabb GTA, és a gta-t csak a saját szériájához tudom hasonlítani.

#2958 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 17:17

Idézet

Idézet

Idézet

Mert számomra az volt a legrosszabb GTA, és a gta-t csak a saját szériájához tudom hasonlítani.
WowKép ilyennel se találkoztam még... bár nem dönthetem el hogy másnak mi tetszik. Melyik volt amúgy a kedvenced eddig? Vice city? Én pl nem szerettem aztKépKép

#2959 Felhasználó inaktív   rokakoma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 17:39

Szerintem meg nemkéne fikázni a San Andreast mert az lett az egyik legjobb része:P

A mostaniból egy csomó fegyver és autó+tunningolni se lehetKép

(-(-.(-.-).-)-)

#2960 Felhasználó inaktív   MT Raze 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 11. 17:42

Idézet

Szerintem meg nemkéne fikázni a San Andreast mert az lett az egyik legjobb része:P

A mostaniból egy csomó fegyver és autó+tunningolni se lehetKép

Én naon birtam SA-t, bár az autótuning kicsit se hiányzik, hiszen ha rendesen vezettél nem csak mazsoláztál az úton, akkor (1. osztályú skillek mellett) kb. 10 percet húzott ki alattad az autóKép

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.