HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3301 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 20. 20:25

Dirtkingnek igaza van! A telepítésről nem is beszéltem! Amúgy csak nekem akadozik?????? Nem gyenge a gépem simán viszi aszthiszem! Direkt olyan gépet vettem hogy a jövő játékait jól vigye el! Vagy ehez mekkora gép kell??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????KépKépKépKépKépKépKép

#3302 Felhasználó inaktív   Rabit Wars 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 20. 20:26

Idézet

Dcrysis : Irigyellek,hogy neked ilyen könnyen ment. Kép

Rabbit Wars : Igen PC-n szeretnéék...
Én xbox360-on játszottam vele de képzeld meg fogsz lepödni tele volt buggal a játék ugy hogy kb 2 nap játék után ment is a fiókba visszaKép

#3303 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 20. 20:31

Idézet

Idézet

Dcrysis : Irigyellek,hogy neked ilyen könnyen ment. Kép

Rabbit Wars : Igen PC-n szeretnéék...
Én xbox360-on játszottam vele de képzeld meg fogsz lepödni tele volt buggal a játék ugy hogy kb 2 nap játék után ment is a fiókba visszaKép
Elso aki nem isteniti az xbox-os verziot!Kép

#3304 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 21. 07:43

Idézet

Dirtkingnek igaza van! A telepítésről nem is beszéltem! Amúgy csak nekem akadozik?????? Nem gyenge a gépem simán viszi aszthiszem! Direkt olyan gépet vettem hogy a jövő játékait jól vigye el! Vagy ehez mekkora gép kell??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????KépKépKépKépKépKépKép
Hali!
Hát én is így vásároltam, de nem sikerült a GTA-nál... E8400, 4gb ram, 9600gt... és így nem tudtam vele full grafon játszani, mert szaggatott :Đ na mind1, ez van. A R* jól kicseszett a pc-sekkel, vagy nem csak velünk??

#3305 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 21. 16:38

Idézet

Idézet

Hali!
Hát én is így vásároltam, de nem sikerült a GTA-nál... E8400, 4gb ram, 9600gt... és így nem tudtam vele full grafon játszani, mert szaggatott :Đ na mind1, ez van. A R* jól kicseszett a pc-sekkel, vagy nem csak velünk??
Úgylátszik az XBOX-osokkal is! Nah már van pár ellensége a Rokstárnak!!! Hü¤¤¤ Rokstár elcsesztem 10 000ft-t rád! Elmehetsz a tudod hova!!!!KépKép

#3306 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 18:19

Ennyi, részemről befejeztem! Elég volt a játékból, kb 5 perce annyira felhúztam rajta magam hogy a vérnyomásom 200 volt! Valahogy defaultot nyomott a grafikai beállítás, akárhányszor állítottam vissza a játék újraindításakor mindig defaultot nyomott. Játék közben is nem egyszer állítgattam, de ugyanúgy szaggatott, pedig előtte nem csinált ilyet... Már a játék vége felé lehettem, amikor a haldokló nagyfaterhoz kellett menni küldetésekért, utólag nem is bánom hogy megszabadultam ettől a SZAR PC-s prot-tól! Majd ha valamikor csúcsgépem lesz megint előveszem. Egy kultuszjátékot ennyire elcseszni, és ráadásul az optimalizáláson vérzett el... ehhez kérem szépen tehetség kell! Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#3307 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 21. 18:20

Idézet

Ennyi, részemről befejeztem! Elég volt a játékból, kb 5 perce annyira felhúztam rajta magam hogy a vérnyomásom 200 volt! Valahogy defaultot nyomott a grafikai beállítás, akárhányszor állítottam vissza a játék újraindításakor mindig defaultot nyomott. Játék közben is nem egyszer állítgattam, de ugyanúgy szaggatott, pedig előtte nem csinált ilyet... Már a játék vége felé lehettem, amikor a haldokló nagyfaterhoz kellett menni küldetésekért, utólag nem is bánom hogy megszabadultam ettől a SZAR PC-s prot-tól! Majd ha valamikor csúcsgépem lesz megint előveszem. Egy kultuszjátékot ennyire elcseszni, és ráadásul az optimalizáláson vérzett el... ehhez kérem szépen tehetség kell! Kép
Ezért jó a konzol :Đ.

#3308 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 18:26

Idézet

Idézet

Ezért jó a konzol :Đ.
Nem hinném hogy az X360 vagy a PS3-tudta volna olyan minőségben futtatni a játékot mint az én gépem... ahogy olvastam a láthatár a textura és a többi mind medium-low között volt, én ezeket High beállításokkal tudtam futtatni amíg be nem hülyült a szoftver. Nem nem a gép baja hanem a szoftveré!Kép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#3309 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 18:28

Idézet

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=380412
http://www.gtaforums...&f=240&t=379098

#3310 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 20:44

Idézet

Nekem is folyton defaultra állt de a (remélhetőleg első és nem utolsó) patch után nekem ez a hiba megszűnt, elvileg ha eredeti akkor fel kellett volna ajánlania, hogy frissít és vele együtt a probléma is megszűnt volna. Nem tudom sokan szidják nekem nincs egy frankó gépen de 1280x1024-en - medium - higheston elkocogott nekem, sőt sztem egy nagyon korrekt játékot kaptam (story fizika grafika minden) egyedül a freeride-dal volt bajom sajnos nem tudom úgy élvezni mint anno a San Andreast, hogy csak megyek és hülyülök nyílván, hogy nem lehet változtatni a külsőt sőt ruha is kevés van nem tudod olyan sok szerepbe bele élni magad.
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3311 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 21. 20:57

Idézet

Idézet

Nekem is folyton defaultra állt de a (remélhetőleg első és nem utolsó) patch után nekem ez a hiba megszűnt, elvileg ha eredeti akkor fel kellett volna ajánlania, hogy frissít és vele együtt a probléma is megszűnt volna. Nem tudom sokan szidják nekem nincs egy frankó gépen de 1280x1024-en - medium - higheston elkocogott nekem, sőt sztem egy nagyon korrekt játékot kaptam (story fizika grafika minden) egyedül a freeride-dal volt bajom sajnos nem tudom úgy élvezni mint anno a San Andreast, hogy csak megyek és hülyülök nyílván, hogy nem lehet változtatni a külsőt sőt ruha is kevés van nem tudod olyan sok szerepbe bele élni magad.
Nekem is így van beállítva aszthiszem minden! 1280x1024 meg minden! Mégse jó!!!! Akadozik mint a sz... pedig el kell hogy vigye akadozás nélkül simán!! Szerintem is jól elb... a játékot!!!! Pedig nagyon jó lenne ha nem hánynám össze az egész szobámat az akadozás miatt! Rockstar Kép

#3312 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 21. 21:16

Textura ps3on is sz/r volt , én játékélmény hiánya miatt vagyok mérges.Pár napja elővettem multi céljábólKép arra még alkalmas, én elvagyok sokáig még egy "nem cool" játékkal is ha van benne multiplayer.

#3313 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 21. 21:24

The Lost and Damned acsik:

• Get Good Wood – 50G: A motoros versenyekben üssél le 69 embert a motorról egy ütővel.

• Easy Rider – 100G: Fejezd be a történetet

• Full Chat – 70G: Az erősítésed a legjobb formáját hozza!

• The Lost Boy – 25G: Mindenki rójon fejet a Lost vezetője elött!

• One Percenter – 5G: Billy újra a motorján van.

• Get Good Wood – 50G: In the Bike Races, whack off 69 bikers with a bat.
  • Easy Rider – 100G: Finish The Story
  • Full Chat – 70G: Your backup are riding at their best!
  • The Lost Boy – 25G: All hail the leader of The Lost!
  • One Percenter – 5G: Billy is back on his bike.

#3314 Felhasználó inaktív   Mateee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 12:02

csáááá

#3315 Felhasználó inaktív   Mateee 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 12:02

ez jó szerintem majd kipróbálom!

#3316 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 17:39

Császtok! Leirjátok hogy mi a minimális gépigény és hogy mennyibe kerül és hol lehet megvenni?igy gondolom hogy pl proci: intel core 2 duo 1,8Gz .......Elöre is köszönöm!

#3317 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 17:52

Idézet

Császtok! Leirjátok hogy mi a minimális gépigény és hogy mennyibe kerül és hol lehet megvenni?igy gondolom hogy pl proci: intel core 2 duo 1,8Gz .......Elöre is köszönöm!
Gépigény - - Ár

#3318 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 17:57

Idézet

Idézet

Gépigény - - Ár
Köszi! De a procinak meg a videokártyának kérdeztem az árát! Egy kicsit félreérthetöen irtam.
proci: intel core 2 duo 1,8Ghz ára?
VGA:256MB NVidia 7900 ára?

#3319 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 18:01

Idézet

Idézet

Idézet

Gépigény - - Ár
Köszi! De a procinak meg a videokártyának kérdeztem az árát! Egy kicsit félreérthetöen irtam.
Árgép.hu de van még tonnaszám ilyen kereskedelmi oldal.De az árgépből jó kiindulni mert ott van minden termék mellett hogy melyik bolt árúsítja,és ott van a címük/hivatalos honlapjuk címe is ahonnan közvetlen meg lehet venni/rendelni.

#3320 Felhasználó inaktív   ktomika 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 22. 18:06

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Gépigény - - Ár
Árgép.hu de van még tonnaszám ilyen kereskedelmi oldal.De az árgépből jó kiindulni mert ott van minden termék mellett hogy melyik bolt árúsítja,és ott van a címük/hivatalos honlapjuk címe is ahonnan közvetlen meg lehet venni/rendelni.
Köszönöm szépenKép Akkor a 2 az 50ezer körül lenneKépAz már egy x360 áraKép

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 168
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.