Idézet
1. 45 ért már kapsz egy konzolt, amivel játszhatsz is, neked akkor még csak a proci van meg!
2. nem kell feltétlenül eredeti játékkal játszani!
3. a minőségi kiegészítők PC-hez is drágák, kivéve ha Dzsiudzsicu márkájú cuccokat veszel!
4. az irányítás sokkal jobb joyal mint billentyűzettel [kivéve FPS és stratégia]
5. a PC ugyanúgy meg tud szivatni, ha pl. nem tetszik a játéknak valami [DirectX, legroszabb esetben nem támogatja a videókarit]
6. játék vagy firmwire működésképtelenné teszi a gépet??? erről még nem hallottam, írd le plíz részletesebben!!! gondolom ez PC-nél nem fordulhate elő?!

7. azt az árnyalatnyi különbséget ami a konzolok (PS3 vs. 360) és PC között van, szerintem csak az olyan "white-szeműek" látják mint te! és erről komolyan mondom úgy beszélsz, mintha egy PS3-at hasonlítanál össze egy PS első szériával!!! ne akard már bemesélni, hogy ekkora különbség van konzol meg PC grafika között!!!
8. nem tudom volt e már konzolod?! nekem volt játék-PC korszakom, de egyértelműen nekem a konzol jön be jobban! ez persze szubjektív!
9. konzolba beteszed > játszol > megy a game! egy PCnél sokkal nagyobb a hibalehetőség, hogy nem indul el vagy nem fut rendesen, mert ugyebár nem mindenki teheti meg, hogy quados procival vegyen gépet!
10. és itt írja valaki, hogy milyen frankó, hogy jól érvelsz és kiállsz a PC mellett! szerintem inkább arrogáns vagy és "márcsakazértse" stílusba nyomod!
11. minek menne szervízbe az xboxa?! tudom ott a 3LED, de PC is ugyanúgy behalhat valamitől! nagyon általánosítasz!!! a PC örök élet vagy mi?!
12. és ha eleve szarul rakod össze a konfigot (mert soxor előfordul) veheted az új videókarit, alaplapot stb. konzolnál ez sincs!
üdv
1)Igen csak míg te a konzollal játszassz,filmet nézel,zenét hallgatsz,addig én a PC-vel kb 10-szer annyi dolgot tudok csinálni.
2)Na jah,érdekes hogy mindíg megy a fikázás hogy úgyse kapunk mi PC-sek játékot,mert nagy a kalózkodás, ilyenkor meg nem kell eredetivel játszani,mi?Álszentség a javából.

3)6000-7000Ft-tól van Logitech Chill ami még hűti is a kezed.Meg mivel elég ritkán használ az ember a PC-hez joyt elég egy bóvlit venni.
4)Vagy 10 évig voltak konzoljaim(NES,SNES,N64)és jobban kezemre illik a billentyűzet,így Xbox360 controller mellett is,amit csak az irtó kényelmetlen vagy lehetetlen irányítású játékoknál veszek elő.
5)Igen de az ellen tudok valamit tenni.DirectX,driverek,letöltessz egy olyat,ami jó.Konzolokhoz ugyanúgy van frissítés.Ha jól tudom havonta van firmware update.
6)Parancsolj:
http://www.gamesrada...314115917309058
Lényegi része:"Firmware 2.0 was supposed to make enhancements to PS3 functionality, but since its arrival, many users have complained of experiencing slowed system performance, crashing and, in some cases, complete system failure."
"....de a megérkezése óta sok felhasználó panaszkodott hogy lassulást,fagyást,és pár esetben,teljes rendszerleállást tapasztalt."
parancsolj:
https://www.gamekapo...360-at+is+olhet
http://www.techradar...consoles-381057
A GTAIV-nél az látod megtörtént.És múltkor a GS fórumán egy srác panaszkodott hogy a Killzone 2 kivégezte a gépet.Gyönyörű a Killzone az tény,de igényes játék,a PS3 jobban dolgozik,nehezen szellőzik,ilyen esetben a konzol radiátorként is funkcionál.Télen hasznos lehet ha nincs fa.És ha túlfűt akkor megadja magát.
7)Bizony azt akarom elmondani.Itt egy újabb gyerek aki mondd valamit neked:
http://www.gtaforums...opic=401531&hl=
"Just got it for PC, then i got on my 360 and started up Lost&Damned guess what? My head still hurt after watching that blurry mess. How am i ever going to play it on the 360 again! "
Fordítás:"Most vettem meg PC-re,és azután fogtam az Xbox360-at és elindítottam a The Lost And Damned-et,és találjátok ki mivan?A fejem fáj attól a homályos izétől.Hogyan fogok így valaha megint Xboxon játszani?"
Csak én,mi?Itt egy szép vidi,én csináltam.Remélem tetszik.
http://www.youtube.c...MVZD2coQ&fmt=18
8)Ahogy látod volt konzolom,és ha elolvasod a bemutatkozásomat rájössz hogy van szerencsém konzolokhoz.
9)PC-nél van előny.Szebb.(legtöbbször)Moddolható.Olcsóbb.És nem minden játék követel quad procit,ilyen egyszerű.Nekem egetrengető gondom még nem volt,vagy olyan amire nem nagyon jöttem volna rá.De mit vársz?A konzol egy Plug N Play játék,teszi a dolgát.
10)És te most mit csinálsz?'"márcsakazértse" legyen igazam,nemde?Idefigyelj nektek a kiadók kinyalják a valagatokat,mindent megkaptok.Csak egyszer.Csak egyszer láthassam hogy a kiadók úgy bánnak veletek mint a PC játékosokkal.Menne a nyivákolás ne félj.Minden konzol tulaj egy pontenciális vevő a szemükben,és minden PC tulaj egy potenciális kalóz.Nem egyenértékűen kezelnek bennünket.
11)Nem,de a RROD és az egyre gyakoribb e74-es hiba sokkal többször fordul elő.Volt már hogy négy hónapon belül 3 boxa romlott el a gyereknek.Ennyi idő alatt még nem romlott el szerintem egy tulajnak 3 PC.És mint mondtam nekem nem kell félnem attól hogy egy frissítés vagy egy játék működésképtelenné teszi a gépem úgy hogy szervízbe kellene küldenem,és várni rá heteket.Estleg BSOD vagy Windows reinstall,de mégsem pár hét a szervízben,és gép kanyec.
12)Épp ezért itt gondolkodni is kell,nem úgy mint a "varázsdoboznál" kedves kollega.Aki eleve úgy rakja össze a configját,annak azt mondom,úgy kellett!
Remélem kielégítő válaszokkal szolgáltam.