HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto 4

#3501 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 29. 13:04

Idézet

Idézet

Akkor biztos rosszul láttam hogy múltkor az E8500-as proci amit kinéztem minimum 54.000Ft körül volt,most meg minimum 45.000Ft.Nem tudom miért nem veszik észre az emberek azt hogy mennyibe kerülnek a konzolok.Én élvezem hogy nem kell a havi netes számlám mellett még azért is fizetnem hogy multizhassak,és azt is élvezem hogy nem kérnek minden nevetséges mappack-ért pénzt,és minden tisztelettel,azt is élvezem hogy nem kell majdnem dupla annyit fizetnem egy olyan játékért ami rosszabbul néz ki a másik platformon.És azt is élvezem hogy normális árakban mozognak a kiegészítők amik opcionálisak hálisten'.Élvezem azt is hogy nem kell aggódnom olyan dolgok miatt hogy például egy játék vagy egy firmware update működésképtelenné teheti a gépemet.Hogy a modokról el ne feledkezzem el, amik drasztikusan megnövelhetik egy játék életidejét.....

Hosszú távon fogalmam sincs a konzolos játékok szavatosságáról,de szerintem egy PC játéknak jóval hosszabb az életideje.Vegyük az eredeti Half-Life-ot.Hála a modoknak még mindíg sokan játszanak vele.Fogadni mernék hogy a GTAIV hosszabb ideig lesz életben a PC-n mint a konzolokon.Még az "exkluzív" Lost And Damned nélkül is,aminek a járművei már elérhetőek a PC-s verzióban.

A nap végén egy konzol ugyanannyi fejfájást okoz mint egy PC,de kétlem hogy valaki ezt beismerné.De a te döntésed ez,és nem akarlak túlságosan befolyásolni,meg már látom úgyis döntöttél.Remélem azért majd ha az Xboxod a szervízben lesz elnézel majd felénk is.:Đ

Hihetetlen h mindig milyen jól érvelsz és h a sok konzolos folyton 'fellép' ellened de te nem hagyod magad és ki állsz a PC-sek mellett és a konzolosok míg így sem veszik észre mennyire igazad van. Respect!
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#3502 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 29. 13:10

Idézet

Akkor biztos rosszul láttam hogy múltkor az E8500-as proci amit kinéztem minimum 54.000Ft körül volt,most meg minimum 45.000Ft.Nem tudom miért nem veszik észre az emberek azt hogy mennyibe kerülnek a konzolok.Én élvezem hogy nem kell a havi netes számlám

Szerintem azért egy konzolal is jól elehet lenni 4 évig!
Azér ha én pc-n játszanék fájna a szívem egy Guitar Hero-ért, jó tudom, h nemsokára megjelenik pc-re is, de azért sok idő telt el a konzolos és a pc-s megjelenés közt.
A konzol abban is jobb, h ha pl átjönnek az oszt társaid nyugodtan lehet velük Fifazni, vagy bármi mást, sokkal egyszerűbb mint pc-n, ja és a psn az meg ingyen van, csak a boxnál kell fizetni, de ott sem sokat.

#3503 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 29. 13:23

Idézet

Hihetetlen h mindig milyen jól érvelsz és h a sok konzolos folyton 'fellép' ellened de te nem hagyod magad és ki állsz a PC-sek mellett és a konzolosok míg így sem veszik észre mennyire igazad van. Respect!

Én is PC-s vagyok, az is maradnék ha lenne elég cash-em! Martin dolgozik, dareal-nak is munkája van, én csak a csöves középiskolás vagyok aki a nyári melóból tud kifacsarni egy kis jutalékot... az érvek amiket a PC-mellett felhoztál alig ha igazak rám! Modok... még egy modot sem töltöttem le játékhoz, konzolon az hogy mindenért pénzt kérnek... bevallom még az eredeti játékot sem veszem meg, nem hogy plusz MP pályákat (amúgy se nagyon szoktam multizni:))! Még PC-s játékokra sincs pénzem, szóval PC-n a multi kifújva... konzolra meg ott a multiflash, tehát évente 12k-t fizetnék a GOLD-ért és meg van oldva! Ha munkaképes lennék biztos nem így alakulna, amint látjátok rá vagyok kényszerítve. A prociról meg annyit hogy szomszédom fél éve vett egy xy típusút 40k-ért, most láttam 75-ért...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#3504 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 29. 13:25

Idézet

Én is PC-s vagyok, az is maradnék ha lenne elég cash-em! Martin dolgozik, dareal-nak is munkája van, én csak a csöves középiskolás vagyok aki a nyári melóból tud kifacsarni egy kis jutalékot... az érvek amiket a PC-mellett felhoztál alig ha igazak rám! Modok... még egy modot sem töltöttem le játékhoz, konzolon az hogy mindenért pénzt kérnek... bevallom még az eredeti játékot sem veszem meg, nem hogy plusz MP pályákat (amúgy se nagyon szoktam multizni:))! Még PC-s játékokra sincs pénzem, szóval PC-n a multi kifújva... konzolra meg ott a multiflash, tehát évente 12k-t fizetnék a GOLD-ért és meg van oldva! Ha munkaképes lennék biztos nem így alakulna, amint látjátok rá vagyok kényszerítve. A prociról meg annyit hogy szomszédom fél éve vett egy xy típusút 40k-ért, most láttam 75-ért...
Közép iskola mellet is tudnál szórólapozni! napi 2 óra szerintem nem sok! egy hét alatt 5e szerintem összejönne!

#3505 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 14:17

Idézet

A prociról meg annyit hogy szomszédom fél éve vett egy xy típusút 40k-ért, most láttam 75-ért...
Ejj....András!Mikor én megrendeltem a 8800Gt KO-mat az árgépről tudod milyen árak voltak ott?34.000-72.000Ft-os árak.Természetesen a legolcsóbbat választottam.Mindíg vannak olyan üzletek ahol drágán adják,hisz valaki a konzolt is olcsóbban adja,valakinél meg drágább.Az "okos vásárlás" amit itt már mióta szajkózok azt jelenti hogy keresel,körülnézel,érdeklődsz,és nem azt hogy a legelső árat amit meglátsz elkönyveled magadban.Nézd meg ezt a kártyát,és hogy különböző üzletek milyen áron adják.

#3506 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 16:16

Idézet

Idézet

Közép iskola mellet is tudnál szórólapozni! napi 2 óra szerintem nem sok! egy hét alatt 5e szerintem összejönne!
Hát ne mis tudom, szórólap? Zsebpénzből összespórolok havi 10k-t (nehezen)... de azt nem szívesen költöm játékra. Ha valaminek lemegy az ára, pl: gow vagy most a Crysis azt szívesen megveszem, de egy gépújítást nem úszok meg 30k-bol. Nyáron meg munkával keresek 120-at, inkább veszek konzolt meg monitort... sőt, nyáron megpróbálok salátát ültetni mert lenne rá vevőKép

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#3507 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 16:18

Idézet

Idézet

Hát ne mis tudom, szórólap? Zsebpénzből összespórolok havi 10k-t (nehezen)... de azt nem szívesen költöm játékra. Ha valaminek lemegy az ára, pl: gow vagy most a Crysis azt szívesen megveszem, de egy gépújítást nem úszok meg 30k-bol. Nyáron meg munkával keresek 120-at, inkább veszek konzolt meg monitort... sőt, nyáron megpróbálok salátát ültetni mert lenne rá vevőKép
Örülj neki,(Kép)én még zsebpénzt sem kaptam.Néha-néha kaptam egy valamit amit akartam,aztán konyec.Igaz nekem a gyakorlatért járt havi 11 ezer Ft,de azért meg is dolgoztam.Jeles voltam gyakorlatból.Kép

#3508 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 29. 16:44

Idézet

Idézet

Idézet

Örülj neki,(Kép)én még zsebpénzt sem kaptam.Néha-néha kaptam egy valamit amit akartam,aztán konyec.Igaz nekem a gyakorlatért járt havi 11 ezer Ft,de azért meg is dolgoztam.Jeles voltam gyakorlatból.Kép
Nekem jövőre lesz nyári munka a sulival, 3 hétre visznek ki Kanadába... potom 300k-t fizetnekKép CNC esztergályosnak jó a fizetése, mivel még tanuló vagyok ezért csak az 1/3-át fizetik ki

#3509 Felhasználó inaktív   jethro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 18:37

Idézet

Idézet

Martin, igaza vanKép... PC grafikailag szebb, de milyen áron? Mennyi pénzért? Az a pár kiegészítő benne van a box prémium csomagjában, én venni fogok majd egy átalakítót is szal meglesz az egér meg a bill! Válság van, a VGA árak nem hogy csökkennének hanem emelkedtek, 25%-al drágábbak! CPU ára lazán 60%-al feljebb ment... kinek éri meg ez? Most akartam volna gépet fejleszteni, ÉN eldöntöttem hogy veszek egy boxot (flasheltettem, multiflash-el), átalakítóval + fasza HD monitort hozzá azt konyec!Kép
Akkor biztos rosszul láttam hogy múltkor az E8500-as proci amit kinéztem minimum 54.000Ft körül volt,most meg minimum 45.000Ft.Nem tudom miért nem veszik észre az emberek azt hogy mennyibe kerülnek a konzolok.Én élvezem hogy nem kell a havi netes számlám mellett még azért is fizetnem hogy multizhassak,és azt is élvezem hogy nem kérnek minden nevetséges mappack-ért pénzt,és minden tisztelettel,azt is élvezem hogy nem kell majdnem dupla annyit fizetnem egy olyan játékért ami rosszabbul néz ki a másik platformon.És azt is élvezem hogy normális árakban mozognak a kiegészítők amik opcionálisak hálisten'.Élvezem azt is hogy nem kell aggódnom olyan dolgok miatt hogy például egy játék vagy egy firmware update működésképtelenné teheti a gépemet.Hogy a modokról el ne feledkezzem el, amik drasztikusan megnövelhetik egy játék életidejét.....

Hosszú távon fogalmam sincs a konzolos játékok szavatosságáról,de szerintem egy PC játéknak jóval hosszabb az életideje.Vegyük az eredeti Half-Life-ot.Hála a modoknak még mindíg sokan játszanak vele.Fogadni mernék hogy a GTAIV hosszabb ideig lesz életben a PC-n mint a konzolokon.Még az "exkluzív" Lost And Damned nélkül is,aminek a járművei már elérhetőek a PC-s verzióban.

A nap végén egy konzol ugyanannyi fejfájást okoz mint egy PC,de kétlem hogy valaki ezt beismerné.De a te döntésed ez,és nem akarlak túlságosan befolyásolni,meg már látom úgyis döntöttél.Remélem azért majd ha az Xboxod a szervízben lesz elnézel majd felénk is.:Đ

1. 45 ért már kapsz egy konzolt, amivel játszhatsz is, neked akkor még csak a proci van meg!
2. nem kell feltétlenül eredeti játékkal játszani!
3. a minőségi kiegészítők PC-hez is drágák, kivéve ha Dzsiudzsicu márkájú cuccokat veszel!
4. az irányítás sokkal jobb joyal mint billentyűzettel [kivéve FPS és stratégia]
5. a PC ugyanúgy meg tud szivatni, ha pl. nem tetszik a játéknak valami [DirectX, legroszabb esetben nem támogatja a videókarit]
6. játék vagy firmwire működésképtelenné teszi a gépet??? erről még nem hallottam, írd le plíz részletesebben!!! gondolom ez PC-nél nem fordulhate elő?! Kép Kép
7. azt az árnyalatnyi különbséget ami a konzolok (PS3 vs. 360) és PC között van, szerintem csak az olyan "white-szeműek" látják mint te! és erről komolyan mondom úgy beszélsz, mintha egy PS3-at hasonlítanál össze egy PS első szériával!!! ne akard már bemesélni, hogy ekkora különbség van konzol meg PC grafika között!!!
8. nem tudom volt e már konzolod?! nekem volt játék-PC korszakom, de egyértelműen nekem a konzol jön be jobban! ez persze szubjektív!
9. konzolba beteszed > játszol > megy a game! egy PCnél sokkal nagyobb a hibalehetőség, hogy nem indul el vagy nem fut rendesen, mert ugyebár nem mindenki teheti meg, hogy quados procival vegyen gépet!
10. és itt írja valaki, hogy milyen frankó, hogy jól érvelsz és kiállsz a PC mellett! szerintem inkább arrogáns vagy és "márcsakazértse" stílusba nyomod!
11. minek menne szervízbe az xboxa?! tudom ott a 3LED, de PC is ugyanúgy behalhat valamitől! nagyon általánosítasz!!! a PC örök élet vagy mi?!
12. és ha eleve szarul rakod össze a konfigot (mert soxor előfordul) veheted az új videókarit, alaplapot stb. konzolnál ez sincs!
üdv

#3510 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 31. 21:24

Idézet

1. 45 ért már kapsz egy konzolt, amivel játszhatsz is, neked akkor még csak a proci van meg!
2. nem kell feltétlenül eredeti játékkal játszani!
3. a minőségi kiegészítők PC-hez is drágák, kivéve ha Dzsiudzsicu márkájú cuccokat veszel!
4. az irányítás sokkal jobb joyal mint billentyűzettel [kivéve FPS és stratégia]
5. a PC ugyanúgy meg tud szivatni, ha pl. nem tetszik a játéknak valami [DirectX, legroszabb esetben nem támogatja a videókarit]
6. játék vagy firmwire működésképtelenné teszi a gépet??? erről még nem hallottam, írd le plíz részletesebben!!! gondolom ez PC-nél nem fordulhate elő?! Kép Kép
7. azt az árnyalatnyi különbséget ami a konzolok (PS3 vs. 360) és PC között van, szerintem csak az olyan "white-szeműek" látják mint te! és erről komolyan mondom úgy beszélsz, mintha egy PS3-at hasonlítanál össze egy PS első szériával!!! ne akard már bemesélni, hogy ekkora különbség van konzol meg PC grafika között!!!
8. nem tudom volt e már konzolod?! nekem volt játék-PC korszakom, de egyértelműen nekem a konzol jön be jobban! ez persze szubjektív!
9. konzolba beteszed > játszol > megy a game! egy PCnél sokkal nagyobb a hibalehetőség, hogy nem indul el vagy nem fut rendesen, mert ugyebár nem mindenki teheti meg, hogy quados procival vegyen gépet!
10. és itt írja valaki, hogy milyen frankó, hogy jól érvelsz és kiállsz a PC mellett! szerintem inkább arrogáns vagy és "márcsakazértse" stílusba nyomod!
11. minek menne szervízbe az xboxa?! tudom ott a 3LED, de PC is ugyanúgy behalhat valamitől! nagyon általánosítasz!!! a PC örök élet vagy mi?!
12. és ha eleve szarul rakod össze a konfigot (mert soxor előfordul) veheted az új videókarit, alaplapot stb. konzolnál ez sincs!
üdv
1)Igen csak míg te a konzollal játszassz,filmet nézel,zenét hallgatsz,addig én a PC-vel kb 10-szer annyi dolgot tudok csinálni.
2)Na jah,érdekes hogy mindíg megy a fikázás hogy úgyse kapunk mi PC-sek játékot,mert nagy a kalózkodás, ilyenkor meg nem kell eredetivel játszani,mi?Álszentség a javából.Kép
3)6000-7000Ft-tól van Logitech Chill ami még hűti is a kezed.Meg mivel elég ritkán használ az ember a PC-hez joyt elég egy bóvlit venni.
4)Vagy 10 évig voltak konzoljaim(NES,SNES,N64)és jobban kezemre illik a billentyűzet,így Xbox360 controller mellett is,amit csak az irtó kényelmetlen vagy lehetetlen irányítású játékoknál veszek elő.
5)Igen de az ellen tudok valamit tenni.DirectX,driverek,letöltessz egy olyat,ami jó.Konzolokhoz ugyanúgy van frissítés.Ha jól tudom havonta van firmware update.
6)Parancsolj: http://www.gamesrada...314115917309058
Lényegi része:"Firmware 2.0 was supposed to make enhancements to PS3 functionality, but since its arrival, many users have complained of experiencing slowed system performance, crashing and, in some cases, complete system failure."
"....de a megérkezése óta sok felhasználó panaszkodott hogy lassulást,fagyást,és pár esetben,teljes rendszerleállást tapasztalt."
parancsolj: https://www.gamekapo...360-at+is+olhet
http://www.techradar...consoles-381057
A GTAIV-nél az látod megtörtént.És múltkor a GS fórumán egy srác panaszkodott hogy a Killzone 2 kivégezte a gépet.Gyönyörű a Killzone az tény,de igényes játék,a PS3 jobban dolgozik,nehezen szellőzik,ilyen esetben a konzol radiátorként is funkcionál.Télen hasznos lehet ha nincs fa.És ha túlfűt akkor megadja magát.
7)Bizony azt akarom elmondani.Itt egy újabb gyerek aki mondd valamit neked: http://www.gtaforums...opic=401531&hl=
"Just got it for PC, then i got on my 360 and started up Lost&Damned guess what? My head still hurt after watching that blurry mess. How am i ever going to play it on the 360 again! "
Fordítás:"Most vettem meg PC-re,és azután fogtam az Xbox360-at és elindítottam a The Lost And Damned-et,és találjátok ki mivan?A fejem fáj attól a homályos izétől.Hogyan fogok így valaha megint Xboxon játszani?"
Csak én,mi?Itt egy szép vidi,én csináltam.Remélem tetszik. http://www.youtube.c...MVZD2coQ&fmt=18
8)Ahogy látod volt konzolom,és ha elolvasod a bemutatkozásomat rájössz hogy van szerencsém konzolokhoz.
9)PC-nél van előny.Szebb.(legtöbbször)Moddolható.Olcsóbb.És nem minden játék követel quad procit,ilyen egyszerű.Nekem egetrengető gondom még nem volt,vagy olyan amire nem nagyon jöttem volna rá.De mit vársz?A konzol egy Plug N Play játék,teszi a dolgát.
10)És te most mit csinálsz?'"márcsakazértse" legyen igazam,nemde?Idefigyelj nektek a kiadók kinyalják a valagatokat,mindent megkaptok.Csak egyszer.Csak egyszer láthassam hogy a kiadók úgy bánnak veletek mint a PC játékosokkal.Menne a nyivákolás ne félj.Minden konzol tulaj egy pontenciális vevő a szemükben,és minden PC tulaj egy potenciális kalóz.Nem egyenértékűen kezelnek bennünket.
11)Nem,de a RROD és az egyre gyakoribb e74-es hiba sokkal többször fordul elő.Volt már hogy négy hónapon belül 3 boxa romlott el a gyereknek.Ennyi idő alatt még nem romlott el szerintem egy tulajnak 3 PC.És mint mondtam nekem nem kell félnem attól hogy egy frissítés vagy egy játék működésképtelenné teszi a gépem úgy hogy szervízbe kellene küldenem,és várni rá heteket.Estleg BSOD vagy Windows reinstall,de mégsem pár hét a szervízben,és gép kanyec.
12)Épp ezért itt gondolkodni is kell,nem úgy mint a "varázsdoboznál" kedves kollega.Aki eleve úgy rakja össze a configját,annak azt mondom,úgy kellett!
Remélem kielégítő válaszokkal szolgáltam.

#3511 Felhasználó inaktív   jethro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 12:29

Kép mondom már csak azért se!!!
az egy dolog, hogy te sok mindent csinálsz a gépeddel, de nekem meg a box játékra kell csak, se filmet se zenét nem hallgatok vele! nekem van egy jópofa kis laptopom, ami nekem a PCből kell, azzal mindent tökéletesen meg tudok oldani! nem szeretem az ilyen 10in1 dolgokat, azok általában nem jól sülnek el: mindenből egy kicsit, de egyik se tökéletes!
na de szerintem hiába győzködjük egymást, úgy látom mindkettőnknek megvannak a saját elképzelései, és nem tágít egyikünk se! de ez talán így is a jó! lehúzod a konzolt a szarba, mert találtál egy két cikket a neten! mondom nagyon általánosítasz, hogy a konzol az SZ.A.R.! neked a PC, nekem a konzol jön be ha játékról van szó...és ennyi! én pedig nem azt mondom, hogy a PC rossz, dehogy, a legynagyobb találmány a világon, DE ha játék, akkor NEKEM konzol!
üdv

#3512 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 14:38

Idézet

Kép mondom már csak azért se!!!
az egy dolog, hogy te sok mindent csinálsz a gépeddel, de nekem meg a box játékra kell csak, se filmet se zenét nem hallgatok vele! nekem van egy jópofa kis laptopom, ami nekem a PCből kell, azzal mindent tökéletesen meg tudok oldani! nem szeretem az ilyen 10in1 dolgokat, azok általában nem jól sülnek el: mindenből egy kicsit, de egyik se tökéletes!
na de szerintem hiába győzködjük egymást, úgy látom mindkettőnknek megvannak a saját elképzelései, és nem tágít egyikünk se! de ez talán így is a jó! lehúzod a konzolt a szarba, mert találtál egy két cikket a neten! mondom nagyon általánosítasz, hogy a konzol az SZ.A.R.! neked a PC, nekem a konzol jön be ha játékról van szó...és ennyi! én pedig nem azt mondom, hogy a PC rossz, dehogy, a legynagyobb találmány a világon, DE ha játék, akkor NEKEM konzol!
üdv
Az első hozzászólsáomban sem mondtam hogy szarok a konzolok,sőt,ha mégegyszer elolvasod.(vagy elösször) valamit felfedezhetsz benne:"A nap végén egy konzol ugyanannyi fejfájást okoz mint egy PC,de kétlem hogy valaki ezt beismerné.De a te döntésed ez,és nem akarlak túlságosan befolyásolni,meg már látom úgyis döntöttél."-nem raktam a PC-t se alá,se fölé.Egy szintem említettem őket még az előző beveztő után is.De úgy látszik a lila köd az agyad körül gátolta hogy ezt elolvasd.

Csak utána jöttél csipkelődni mint egy harcias kiskakas mikor én igen is reális dolgokat mondtam.Kell fizetni a LIVE szolgáltatásért vagy nem?Valószínű a RROD/E74 meghibásodás vagy nem?Nem voltak gondok a játékokkal/lehetnek akármelyikkel?De.Neked ezek úgy estek le mintha sértés lenne mikor ezzel jár az ha konzolod van,bizony ott is vállalsz elég kockázatot.
" lehúzod a konzolt a szarba, mert találtál egy két cikket a neten!"-Miért,ezek kitalált dolgok?Te kértél tudósítást mert még állítólag nem hallottál arról hogy egy játék/frissítés megtud ölni egy konzolt.Hát tessék.Nagy valószínűséggel emberi mulasztás okozta azt hogy a frissítés konzolt hibásított/végzett ki,és ki tudja mikor fog ez mégegyszer megtörténni.A GTAIV meg szimplán túl sok volt a konzolnak.Kevés volt a memória,és kifagyott.Ennyi.

Múltkor is mondtam hogy kipróbáltam már a konzolos utat,és nem tetszett.Annak oka is volt.Azt hittem olyan élvezetes lesz mint a régi konzolokkal,de nem az volt.Örülök hogy az egyik ismerősöm akarata ellenére is,de felnyitotta a szemem.Te meg játszál tovább nyugodtan.

#3513 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 14:54

Idézet

Az első hozzászólsáomban sem mondtam hogy szarok a konzolok,sőt,ha mégegyszer elolvasod.(vagy elösször) valamit felfedezhetsz benne:"A nap végén egy konzol ugyanannyi fejfájást okoz mint egy PC,de kétlem hogy valaki ezt beismerné.De a te döntésed ez,és nem akarlak túlságosan befolyásolni,meg már látom úgyis döntöttél."-nem raktam a PC-t se alá,se fölé.Egy szintem említettem őket még az előző beveztő után is.De úgy látszik a lila köd az agyad körül gátolta hogy ezt elolvasd.

OFF: látom már kipróbáltad az új játékokat...hogy tetszik a Dow2?Kép

#3514 Felhasználó inaktív   jethro 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 15:36

jó hagyjuk! te még azt is megmagyarázod, hogy a kék az piros, és kiforgatod az ember szavait!

#3515 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 02. 18:34

Idézet

jó hagyjuk! te még azt is megmagyarázod, hogy a kék az piros, és kiforgatod az ember szavait!
Melyik mondatodat forgattam ki?

#3516 Felhasználó inaktív   -Cry- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 08:40

Nem értem hogy mit lehet csinálni a sok pénzel!? Csak fegyverekre (nagyon ritkán) meg taxizásra költöm! Itt nem lehet házat venni vagy valami?

#3517 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 09. 08:48

Idézet

Nem értem hogy mit lehet csinálni a sok pénzel!? Csak fegyverekre (nagyon ritkán) meg taxizásra költöm! Itt nem lehet házat venni vagy valami?
Többek között ez a játék egyik hatalmas hiányossága. A játékbeli interneten még autókat is lehetne venni, de ez is csak a látszat. Csillog-villog, de tartalom nem sok van mögötte.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#3518 Felhasználó inaktív   -Cry- 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 04. 09. 09:02

Idézet

Idézet

Többek között ez a játék egyik hatalmas hiányossága. A játékbeli interneten még autókat is lehetne venni, de ez is csak a látszat. Csillog-villog, de tartalom nem sok van mögötte.
Értem, tehát nyugodtan költhetem fegyverekre! Lenne mégvalami! Egyik oldalon láttam egy képen meg le is írták hozzá azt, hogy Niko az ellenséget közelharcban fejberúgta! Ezt hogy lehet megcsinálni, mert mindenhova rúg csak nem fejre az biztzosKép! Ha tud valaki ilyen mesteri támadásokat az írjon légyszíves! (xbox360-on játszok) Meg nem tudom hogyan lehet kinyitni a csomagtartót, az is le volt írva, hogy lehet benne szálítani! (nem akarok semmit szállítai csak ki akarom próbálni ha egyáltalán lehetséges)

#3519 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 04. 09. 09:55

Idézet

Idézet

Idézet

Értem, tehát nyugodtan költhetem fegyverekre! Lenne mégvalami! Egyik oldalon láttam egy képen meg le is írták hozzá azt, hogy Niko az ellenséget közelharcban fejberúgta! Ezt hogy lehet megcsinálni, mert mindenhova rúg csak nem fejre az biztzosKép! Ha tud valaki ilyen mesteri támadásokat az írjon légyszíves! (xbox360-on játszok) Meg nem tudom hogyan lehet kinyitni a csomagtartót, az is le volt írva, hogy lehet benne szálítani! (nem akarok semmit szállítai csak ki akarom próbálni ha egyáltalán lehetséges)
Fejbe rúgásra nem emlékszem. Ami pedig a csomagtartót illeti, csak akkor tudod kinyitni, ha a küldetéshez kell.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#3520 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 09. 10:13

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Fejbe rúgásra nem emlékszem. Ami pedig a csomagtartót illeti, csak akkor tudod kinyitni, ha a küldetéshez kell.
van egy mod, a neve most nem jut eszembe. azzal bármikor ki lehet nyitni a motorháztetőt, csomagtartót, a lámpákat lehet kapcsolgatni, a motort ki-be kapcsolni (úgy, hogy niko a kocsiban marad), illetve ez még azt is csinálja, hogy az autókat tankolni kell (vagy benyót lopni :Đ), valamint a képernyőre tesz egy sebességmérőt is. elég faint kis mod. ehhez még ha hozzáteszitek a 1st person camera cucut, na az nagyon feelingessé teszi az egészet (bár ahhoz már nem árt mások által készített autókat betenni, mivel a gyári autók belső felépítése nagyon szegényes, ellenben egy ilyen moddolt autó belseje olyan, mintha a TDU-val játszanál (mivel elég sok autót TDU-ból, NFS sorozatból emelnek át :-D))
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

Téma megosztása:

• (218 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.