Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2004. 12. 31. 12:23
Khm..... Lenne egy kérdésem a jónéphez h lehet aszt megcsinálni h nem mutassa meg azt h hány hozzászólásom van mer engem az zavar úgy mint Daksnak van!!!!
Jelenleg Argo és Kontroll rulez van nálam!!!
Elküldve: 2004. 12. 31. 12:29
Lehet h hülyeséget mondok, (nemrég vagyok itt) de az csak a moderátoroknak van
Elküldve: 2004. 12. 31. 13:28
Ez pont a GTA: San Andreas egyik fő kérdése!!!! A fejlesztők hosszú hónapokig törték a fejüket, hogy vajon hogyan lehet megoldani ezt a problémát!!!! MÁR BOCS, DE HOGY JÖN EZ IDE?!?!!?!?!? (egyébként Fojesz jól írta, csak modoknak van)
Fojesz: Igen, ebben igazad van, bár ugyan az Unreal 3.0 motor bevezetése kicsit húzósnak hangzik , de azt hiszem tényleg beletesznek majd még pár újítást a pc-s verzióba!
u.i.: Rasiel! Kérlek szépen, tanulj meg írni rendesen!!!! A szavakat nyugodtan írd le rendesen, végig, a vesszőket is érdemes használni...stb...
Elküldve: 2004. 12. 31. 15:54
aaargh!! ezzel a buzi controllerrel képtelenség rendesen célozni már vagy tizenötödszörre lövik ki a dagi spant meg a motort alólam!!
updt:
megoldottam, most a lowriderrel nem megy a verseny a változatosság kedvéért.

Elküldve: 2004. 12. 31. 22:12
Ahogy Myko mondta nekem türelem akkor maj sikerül céloznod!
Elküldve: 2005. 01. 01. 00:30
BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Elküldve: 2005. 01. 01. 15:49
Bár még 1-2 hónapig nekem is várnom kell az ORIDZSINAL (naná!!!
) GTA: SA kópiával való játékra, miért lenne nehéz kontrollerrel célozni (azok alapján, hogy sejtéseim szerint ebben nincs nagy változás a VC-hez képest)?
) Jobb kéz mutatóujja az R1 gombon, hüvelykujj az X gombon, bal kéz hülyejkujj a bal analóg karon mint kameraforgató ... egy KÉZRE tervezett készséget működtetve. :DD Na de bele fox jönni, ezt mondom én is!

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 01. 01. 16:38
Sybillia néni anatómia órát tart nekünk!
Elküldve: 2005. 01. 01. 17:53
...miért lenne nehéz kontrollerrel célozni...
abban a feladatban te ülsz hátul a motoron és nincs automata célzás. egyébként sikerült, de akkor is kényelmetlen, szokatlan és az egérhez képest sokkal rosszabb. nemtudom elképzelni, hogyan lehet ezzel mondjuk fpsezni. alapesetben tényleg kézre áll, de a hajszálkeresztet villámgyorsan célre mozgatni... kész katasztrófa.
nade majd meglátjuk, lehet a végére beletanulok.

Elküldve: 2005. 01. 01. 23:49
Az egeres clézást semmi sem tudja felülmúlni, csak max. az ilyen virtua cop-os saját stukkeres balhé!
Ford cikkjét olvasva...be kell vallanom... egyre nehezebben bírom már a játék hiányát! És ami a leggusztustalanabb az egészben, hogy amint volt a neten, nekem azonnal megvolt ugyebár és azóta is itt hever a polcomon, szépen, tokkal, borcsival, ahogy kell!!!!! Csak PS2-m nincs hozzÁ!
Elküldve: 2005. 01. 05. 12:32
A jövő héten veszem meg ps2-re a gammát.
Elküldve: 2005. 01. 12. 19:19
Tegnap vettem meg és azóta nem áltam föl előle kurva jo gamma nekem nagyon teccik.
Elküldve: 2005. 01. 13. 13:09
Bocsi badguy, csak most vettem észre a válaszodat ...
Szóval igen, így már durva nehéz, illetve amikor távcsöves puskával, manuálisan kell célozni. Ez valóban nehezebb kontrolleren, mint billentyűzeten.
(Bár én most egy hétig vittem egy játékot PC-én, olykor majdnem kib*szva az ablakon a klaviatúrát, és azon morfondírozva, miért nincs még vagy 35 gomb, hogy még tovább lehessen találgatni, melyik funkció melyik kombóval műxik. KONZOL 4EVA'!
)
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2005. 01. 13. 13:34
azért már jobban megy! most pl. -a változatosság kedvéért- egy rendőrautókat/motorokat kilövős résznél vagyok hasonló okok miatt elakadva.

Elküldve: 2005. 01. 13. 14:00
Én nekem még nincs memo cardom de a jővő héten veszem és akkor má én is tudom nyomni normálisan.
Elküldve: 2005. 01. 18. 14:45
Kéne egy memo card...

#178 Guest__*
Elküldve: 2005. 01. 24. 16:22
mit sírsz kártya nélkül is lehett játszani
(csak küldetésnek nincs értelme

Elküldve: 2005. 01. 24. 20:56
hogyan kell felszedni az egyik "faluban" az AmmuNation háztetőn lövöldöző csajszit? egyszer túl izmos vagyok neki, másszor túl kövér.