Grand Theft Auto: San Andreas

Elküldve: 2004. 12. 31. 12:23
						Khm..... Lenne egy kérdésem a jónéphez h lehet aszt megcsinálni h nem mutassa meg azt h hány hozzászólásom van mer engem az zavar úgy mint Daksnak van!!!!

Jelenleg Argo és Kontroll rulez van nálam!!!

Elküldve: 2004. 12. 31. 12:29
						Lehet h hülyeséget mondok, (nemrég vagyok itt) de az csak a moderátoroknak van

Elküldve: 2004. 12. 31. 13:28
Ez pont a GTA: San Andreas egyik fő kérdése!!!!  A fejlesztők hosszú hónapokig törték a fejüket, hogy vajon hogyan lehet megoldani ezt a problémát!!!!  MÁR BOCS, DE HOGY JÖN EZ IDE?!?!!?!?!? (egyébként Fojesz jól írta, csak modoknak van)
 MÁR BOCS, DE HOGY JÖN EZ IDE?!?!!?!?!? (egyébként Fojesz jól írta, csak modoknak van)
Fojesz: Igen, ebben igazad van, bár ugyan az Unreal 3.0 motor bevezetése kicsit húzósnak hangzik  , de azt hiszem tényleg beletesznek majd még pár újítást a pc-s verzióba!
, de azt hiszem tényleg beletesznek majd még pár újítást a pc-s verzióba!
u.i.: Rasiel! Kérlek szépen, tanulj meg írni rendesen!!!! A szavakat nyugodtan írd le rendesen, végig, a vesszőket is érdemes használni...stb...

Elküldve: 2004. 12. 31. 15:54
aaargh!! ezzel a buzi controllerrel képtelenség rendesen célozni  már vagy tizenötödszörre lövik ki a dagi spant meg a motort alólam!!
 már vagy tizenötödszörre lövik ki a dagi spant meg a motort alólam!!  

updt:
megoldottam, most a lowriderrel nem megy a verseny a változatosság kedvéért. 

"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

Elküldve: 2004. 12. 31. 22:12
Ahogy Myko mondta nekem türelem akkor maj sikerül céloznod! 

Elküldve: 2005. 01. 01. 00:30
						BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!

Elküldve: 2005. 01. 01. 15:49
						Bár még 1-2 hónapig nekem is várnom kell az ORIDZSINAL (naná!!!  ) GTA: SA kópiával való játékra, miért lenne nehéz kontrollerrel célozni (azok alapján, hogy sejtéseim szerint ebben nincs nagy változás a VC-hez képest)?
) GTA: SA kópiával való játékra, miért lenne nehéz kontrollerrel célozni (azok alapján, hogy sejtéseim szerint ebben nincs nagy változás a VC-hez képest)?  ) Jobb kéz mutatóujja az R1 gombon, hüvelykujj az X gombon, bal kéz hülyejkujj a bal analóg karon mint kameraforgató ... egy KÉZRE tervezett készséget működtetve. :DD Na de bele fox jönni, ezt mondom én is!
) Jobb kéz mutatóujja az R1 gombon, hüvelykujj az X gombon, bal kéz hülyejkujj a bal analóg karon mint kameraforgató ... egy KÉZRE tervezett készséget működtetve. :DD Na de bele fox jönni, ezt mondom én is!  

) GTA: SA kópiával való játékra, miért lenne nehéz kontrollerrel célozni (azok alapján, hogy sejtéseim szerint ebben nincs nagy változás a VC-hez képest)?
) GTA: SA kópiával való játékra, miért lenne nehéz kontrollerrel célozni (azok alapján, hogy sejtéseim szerint ebben nincs nagy változás a VC-hez képest)?  ) Jobb kéz mutatóujja az R1 gombon, hüvelykujj az X gombon, bal kéz hülyejkujj a bal analóg karon mint kameraforgató ... egy KÉZRE tervezett készséget működtetve. :DD Na de bele fox jönni, ezt mondom én is!
) Jobb kéz mutatóujja az R1 gombon, hüvelykujj az X gombon, bal kéz hülyejkujj a bal analóg karon mint kameraforgató ... egy KÉZRE tervezett készséget működtetve. :DD Na de bele fox jönni, ezt mondom én is!  

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)

Elküldve: 2005. 01. 01. 16:38
						Sybillia néni anatómia órát tart nekünk!

Elküldve: 2005. 01. 01. 17:53
...miért lenne nehéz kontrollerrel célozni...
abban a feladatban te ülsz hátul a motoron és nincs automata célzás.  egyébként sikerült, de akkor is kényelmetlen, szokatlan és az egérhez képest sokkal rosszabb. nemtudom elképzelni, hogyan lehet ezzel mondjuk fpsezni. alapesetben tényleg kézre áll, de a hajszálkeresztet villámgyorsan célre mozgatni... kész katasztrófa.
 egyébként sikerült, de akkor is kényelmetlen, szokatlan és az egérhez képest sokkal rosszabb. nemtudom elképzelni, hogyan lehet ezzel mondjuk fpsezni. alapesetben tényleg kézre áll, de a hajszálkeresztet villámgyorsan célre mozgatni... kész katasztrófa. 
nade majd meglátjuk, lehet a végére beletanulok. 

Elküldve: 2005. 01. 01. 23:49
Az egeres clézást semmi sem tudja felülmúlni, csak max. az ilyen virtua cop-os saját stukkeres balhé! 
Ford cikkjét olvasva...be kell vallanom... egyre nehezebben bírom már a játék hiányát! És ami a leggusztustalanabb az egészben, hogy amint volt a neten, nekem azonnal megvolt ugyebár és azóta is itt hever a polcomon, szépen, tokkal, borcsival, ahogy kell!!!!! Csak PS2-m nincs hozzÁ! 

Elküldve: 2005. 01. 05. 12:32
						A jövő héten veszem meg ps2-re a gammát.

Elküldve: 2005. 01. 12. 19:19
						Tegnap vettem meg és azóta nem áltam föl előle kurva jo gamma nekem nagyon teccik.

Elküldve: 2005. 01. 13. 13:09
Bocsi badguy, csak most vettem észre a válaszodat ... 
Szóval igen, így már durva nehéz, illetve amikor távcsöves puskával, manuálisan kell célozni. Ez valóban nehezebb kontrolleren, mint billentyűzeten.
(Bár én most egy hétig vittem egy játékot PC-én, olykor majdnem kib*szva az ablakon a klaviatúrát, és azon morfondírozva, miért nincs még vagy 35 gomb, hogy még tovább lehessen találgatni, melyik funkció melyik kombóval műxik.  KONZOL 4EVA'!
 KONZOL 4EVA'!  )
)
	"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)

Elküldve: 2005. 01. 13. 13:34
						azért már jobban megy! most pl. -a változatosság kedvéért- egy rendőrautókat/motorokat kilövős résznél vagyok hasonló okok miatt elakadva.  

Elküldve: 2005. 01. 13. 14:00
						Én nekem még nincs memo cardom de a jővő héten veszem és akkor má én is tudom nyomni normálisan.

Elküldve: 2005. 01. 18. 14:45
						Kéne egy memo card...

#178 Guest__*
Elküldve: 2005. 01. 24. 16:22
						mit sírsz kártya nélkül is lehett játszani (csak küldetésnek nincs értelme
 (csak küldetésnek nincs értelme 

Elküldve: 2005. 01. 24. 20:56
						hogyan kell felszedni az egyik "faluban" az AmmuNation háztetőn lövöldöző csajszit? egyszer túl izmos vagyok neki, másszor túl kövér. 

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.