Idézet
Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2008. 02. 29. 16:41
Nem mellesleg, ha oda mész az egyik potenciális barátnőhöz és nem tetszel neki, akkor annak hangot ad. Elmondja, hogy "mennyé má' innen te dagadt, kopasz köcsög" vagy valami hasonlót. Ebből már lehetne következtetni, hogy milyen a csaj zsánere, de ha ez nem lenne elég, még ki is írja, hogy mit szeret a nagy ő. Kapcsold be a feliratot, vegyél kezedbe egy szótárt és hajrá. Sok esetben én is ehhez folyamodtam, ha nem volt más megoldás.
Elküldve: 2008. 02. 29. 16:42
Idézet
kevés izomzat és magas sex appeal (vonzerő) kell hozzá
Elküldve: 2008. 02. 29. 16:56
hello
mért nem működik a sa-mp ha feltelepítettem és belépek akkor mindíg csak azt a képet teszi ki ahol a hegyoldalba van a holiwood felirat a valóságban
.
kell még valamien mod?
ha valaki tud segíteni írjon kösz
mért nem működik a sa-mp ha feltelepítettem és belépek akkor mindíg csak azt a képet teszi ki ahol a hegyoldalba van a holiwood felirat a valóságban
kell még valamien mod?
#2345 Guest__*
Elküldve: 2008. 02. 29. 17:55
Idézet
nem tudjázok hogy kell kurvákkal sexelni?
#2346 Guest__*
Elküldve: 2008. 02. 29. 17:56
Idézet
hello
.
kell még valamien mod?
kell még valamien mod?
Elküldve: 2008. 02. 29. 18:24
Idézet
Idézet
#2348 Guest__*
Elküldve: 2008. 02. 29. 19:04
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 02. 29. 19:16
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 03. 01. 20:42
Idézet
Idézet
hello
.
kell még valamien mod?
kell még valamien mod?
Elküldve: 2008. 03. 04. 15:27
Ciao!
Egy kis segítségre van szükségem!
Melyik a legjobb magyarítás és hol találom meg?
Előre is ezer köszönet!
Egy kis segítségre van szükségem!
Melyik a legjobb magyarítás és hol találom meg?
Előre is ezer köszönet!
Elküldve: 2008. 03. 06. 14:53
sziasztok.lenne egy kérdésem..a SWEET - CESAR VIALPANDO küldetés a hidraulikás..értem a lényegét meg ilyesmi...a hogy tudom a nyilak szerint irányítani az autót?..pls vki válaszoljon.előre is köszönöm. szép napot
Elküldve: 2008. 03. 06. 14:57
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 03. 06. 15:44
Idézet
sziasztok.lenne egy kérdésem..a SWEET - CESAR VIALPANDO küldetés a hidraulikás..értem a lényegét meg ilyesmi...a hogy tudom a nyilak szerint irányítani az autót?..pls vki válaszoljon.előre is köszönöm. szép napot
Elküldve: 2008. 03. 06. 17:06
Idézet
Idézet
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E
Elküldve: 2008. 03. 08. 03:35
Üdv!
Nemtom próbálta-e már valaki más is. Pár hónapja csináltam 1 kis mókát, biciklivel fel
lehet jutni a Los Santos-i, és a San Fierro-i legmagasabb felhőkarcoló tetejére (nem az ajtón át).
Kell hozzá 2 csalókód (CJPHONEHOME, NATURALTALENT).
Ezután jó nagyot tudsz a bringával ugratni, 10-11 ugrás, és a Los Santos-i tetején vagy.A Fierro-ihoz elég 6 (a legmagasabb "antenna" tetejére!). Ha van időtök, kedvetek, próbáljátok ki. Tériszony. Küldenék képeket is, de ide nagyok lennének. Lehet itt valahová képeket feltenni?
GF
#2358 Guest__*
Elküldve: 2008. 03. 08. 08:33
Idézet
Küldenék képeket is, de ide nagyok lennének. Lehet itt valahová képeket feltenni?
GF
Elküldve: 2008. 03. 08. 11:03
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 03. 08. 11:57
Sziasztok!
Köszönöm a segítséget a magyarítással kapcsolatban, bevált!
Ismét hasonló kérdésem lenne melyik a legjobb multiplayer amit ajánlanátok!
Előre is ezer köszönet!
Köszönöm a segítséget a magyarítással kapcsolatban, bevált!
Ismét hasonló kérdésem lenne melyik a legjobb multiplayer amit ajánlanátok!
Előre is ezer köszönet!

Súgó
A téma zárva.