Idézet
Hali all! Gondoltam beírok ide bár már régen sikerült végigtolni a gémet egy kis nosztalgiázásra támadt kedvem.
Ha értékelnem kellene azthiszem még most is az egyik legjobb gamma azóta,nem akarlak titeket elkeseríteni de szerintem a négy nem fogja überelni ahogy a képeket nézem meg önmagában.Majd esetleg ha kidobják a következő szériát hasoló területnagysággal mint a S.A. meg sztorival (megemlíthetném a Just Cause-t is mellékesen).
Ha visszatérnénk a S.A-ra és a küldetésekre akkor azt gondolom a Big Poppa nevével fémjelzett pálya volt a legkeményebb (azt egyik sem verte nehézségi szintben).Mikor ki kellett füstölni Mad Dog villájából.
Nos nagyjából ennyit,talán még azt hozzátenném lehet sokáig kell várnunk arra hogy a S.A.-t bármely más gamma megközelítse az elkövetkező időkben.Talán a Just Cause ... Grafikai plusz akció téren a Half Life 2, RPG szinten meg azthiszem a Fallout 3.
Csákány!
Valamilyen szinten egyet értek veled. Arról nem szívesen nyilatkoznék, hogy milyen lesz a GTA IV, mert még nem tudjuk. De majd meglátjuk. Én mindenesetre biztosan megveszem. A San Andreas-ról meg tényleg csak annyit, hogy én is kipróbáltam meg végig játszottam jó sok játékot, de akkora élményt, mint CJ kalandjai semmi nem nyújtott. Más téren persze rengeteg gamma über. Viszont amikor hosszú heteket, hónapokat tölt az ember egy játékkal, mint ahogy én is tettem, nagyon bele éli magát. Szó szerint két hónapig nem vettem ki a PS2-ből a lemezt. Csak azzal játszottam. Hogy a IV menniyre tudja hozni a hangulatot, nem tudom. Nekem nagyon bejött ez a "feka bűnöző vagyok, de meg akarok változni, vagy inkább mégsem" vonal. Erről a játékról lehetne mesélni, mint mesélni, ódákat zengeni, vagy himnuszt írni hozzá. Emlékszem volt olyan, hogy elkötöttem egy chopper-t, a K-Rose-re hangoltam a rádiót és órákig csak motoroztam a hegyekben, meg a kisvárosokban. Míg élek nem felejtem el a San Andreas-t.