HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#321 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 06. 11. 23:36

Ja!!!!!!

Meg van PCJ 900 is, az is sokkal gyorsabb mint a 600-as!!!!

#322 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 11. 23:38

Idézet

Idézet

pcj600al is meg a másik speedmotorral is ezt csinálja. meg a chopperral is (asszem).

Az egyik emeletes garázsban van két kurvagyors versenymotor, onnan ismered meg hogy nincs lámpájuk, versenyszám van a helyén. Két különféle is van ugyanabban a garázsban de eltérő szinteken.
hoppá... félre értettem.Kép szóval: a feledetot azzal a másik speedmotorral kell megcsinálni.

#323 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 00:01

reflexufo: neked is a clone-os változat van hoodlum crackkel? lehet, hogy mégis bezavarják egymást, ha ugyanazt a hibát észleltük.
valaki, akinek teljesen hoodlum változata van, írja már le, hogy neki van-e ilyesmi, plíz!

#324 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 12. 00:18

Idézet

reflexufo: neked is a clone-os változat van hoodlum crackkel? lehet, hogy mégis bezavarják egymást, ha ugyanazt a hibát észleltük.
valaki, akinek teljesen hoodlum változata van, írja már le, hogy neki van-e ilyesmi, plíz!
Kizártnak tartom hogy ez gondot okozna. Semmi köze hozzá.

#325 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 06. 12. 06:11

Idézet

Mi kéne pontosan? :Đ Mert nekem fullra hoodlum a cucc. Jah és kösz a segítséget!

Egybként amikor kissé szemcsé a képernyő, abban nem vagyok biztos de nem lehet hogy a Los Angelesi szmogot akarták a fejlesztők élethűbben visszaadni?

És tud vki ajánlani egy gyors és jó pénzszerzési módot?

#326 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 12. 08:27

Idézet

És tud vki ajánlani egy gyors és jó pénzszerzési módot?
Taxizzál! Minden 5. leszállított ürge után megemeli a prémiumot. Vagyis a GTA3-VC-ben így volt. Több tízezreket lehet így összeszedni, ha ügyes vagy, mert a kocsinak épnek kell maradnia bizonyos szintig. Én rengeteg lóvét gyűjtöttem így annak idején....

...persze a játékban lévő taxit lecseréltem a filmbéli fehér Peugeot taxira és a handling.cfg-jét is módosítottam egy "kicsit"....Kép

#327 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 09:50

Idézet

Mi kéne pontosan? :Đ Mert nekem fullra hoodlum a cucc. Jah és kösz a segítséget!
olvass visszább

#328 Felhasználó inaktív   bighack 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 06. 12. 11:52

Sziasztok!
egy segitséget szeretnék kérni! GTA:San Andreas CloneDVD mds. leszedtem, és nagyon béna vagyok, mert nem tudom felzuzni Kép ha valaki tudna segiteni, hogyan tudok crackelni, akkor megköszönöm a segitséget! sorry a bénaságomért Kép
Bighack

#329 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 11:55

Nem egeszen ertem a kerdesedet, instalalni nem tudod, vagy csak cracked nincs hozza?
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#330 Guest__*

Elküldve: 2005. 06. 12. 12:01

Idézet

Sziasztok!
egy segitséget szeretnék kérni! GTA:San Andreas CloneDVD mds. leszedtem, és nagyon béna vagyok, mert nem tudom felzuzni Kép ha valaki tudna segiteni, hogyan tudok crackelni, akkor megköszönöm a segitséget! sorry a bénaságomért Kép
Bighack
Nekem is a Clonedvd-s valtozat van meg és nekem sem volt hozzá crack. A Hoodlumos cracket kérd el valakitől. azzel menni fog.

#331 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 12. 12:46

Vki adjon tippet a targoncás küldire mert meg fogok őrülni... Kép

#332 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 12:55

bemész, felteszed a ládákat a kocsira. néha menj ki irtani a katonákat! aztán ki kell menni, a raktáron kívülre és onnan is összeszedni 2 ládát.
egyébként, aki elakadt: www.stuckgamer.com
itt videós végigjátszások találhatóak!

#333 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 13:21

Nos felig beigazolodott a problemam forrasa: talaltam egy cheatet, amivel napsuteses idojarast lehet csinalni. Igy mar ki tudtam menni a hazambol, annelkul, hogy ujraindult volna a gepem az eso miatt. Meg is csinaltam a soron kovetkezo kuldetest, aztan visszamentem a hazamba menteni. Ott menteskor kiirta, hogy cheat van aktivalva es igy jobb nem elmenteni. Elmentettem. Aztan csinaltam a kovetkezo kuldetest, annak a vegen viszont ujraindult a gepem megint. Nem tudom, hogy a cheatet idonkent be kellene talan irni meg azelott, mielott eso lenne? Mert en azt hittem, hogy ezt beirom es onnan jo ido lesz vegig. Na majd probalgatom, de a holnapi vizsgara is kene meg tanulniKép Meg 6 nap es otthon leszek, az lesz az elso, hogy felteszem otthon, remelem ott nem lesz gond.

#334 Felhasználó inaktív   kiraly1985 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 13:46

na nyőő mindenkinek! Csak nekem van olyan problémám hogy mikor a partra kell menni és táncolni kell a DJ-nek nem kezd el táncolni? Bármit csinálok nem táncol pls help mer nem lehet kihagyni a küldetést!Kép

#335 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 12. 13:55

Kösz, sikerült. A továbbjutásomhoz márcsak a OGval kell küzdenem hogy elkapjuk Freddyt. De az menni fog. Remélem...Kép

#336 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 06. 12. 14:19

Idézet

na nyőő mindenkinek! Csak nekem van olyan problémám hogy mikor a partra kell menni és táncolni kell a DJ-nek nem kezd el táncolni? Bármit csinálok nem táncol pls help mer nem lehet kihagyni a küldetést!Kép
alul mutatja milyen (kurzor) gombokat nyomogass, amikor odaer a korhoz akkor nyomd meg. ennyi
Kép
Kép

#337 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 14:19

Idézet

próbáld a numerikus billentyűkkel!

#338 Felhasználó inaktív   kiraly1985 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 14:40

Idézet

Idézet

próbáld a numerikus billentyűkkel!
kösz de nem ugy értettem...Kép Beszélek vele és nem indul el maga a táncfolyamat miután beszéltem vele akármit nyomok pozitiv vagy negativ válasz nem történik semmi akármeddig várhatok semmi...Kép

#339 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 06. 12. 14:55

Nem szúrom rendes képként, mivel valamilyen spoiler (igazából egy easter egg), de sokan észrevehettétek már... http://www.kepfeltol...050612/true.JPG

#340 Felhasználó inaktív   rolika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 06. 12. 15:34

Hello!Én ma írattam meg ezt a játékot de nem tudom elindítani mert azt írja hogy "original disc could not be found or authenticated".Mit csináljak?Egyébként a játék dvd cd-re van írva!
Kérlek segítsetek!

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.