HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#661 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2005. 07. 21. 06:10

Idézet

Idézet

Kagylók? Azokkal még nem találkoztam. Azok olyanok mint a lópatkók? Azokból 1-et már találtam? Ez olyan mint az előző részekben ha összegyűjtesz bizonyos mennyiséget szobrokból, GTA3 feliratokból, akkor kapsz ingyan fegyvereket meg páncélt meg ilyeneket?
Kagylokat idaig csak viz alatt talaltam, sztm az osszes ott van valahol elmerulve :Đ
Sőt biztos! Mivel a való életben is ott vannak... nah jó meg a piacon. Kép

#662 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2005. 07. 21. 06:31

Idézet

Idézet

Lenne 1 kérdésem. Hogy lehet a többi csajt is felszedni, az alap kettőn kívül?

Erre a kérdésre a válasz egyszerűbb, mint gondolnád. :Đ

Önszorgalomból készítettem ugyanis egy összefoglalót a San Andreas-béli csajozásról, ezt megtalálod a http://nfol-home.uw.hu weboldalon, az R.T.C. szekcióban. Abban minden információt megtalálsz.
Vegigolvasvan a leirasodat ismet hatalmas kedvet erzek SA-hoz es sajnos pont eselytelen h jatszak vele. Kép Mindenesetre nagyon bejottek a leirasok! (Vegre tudok olyan dolgokat amiket magamtol sose silabizalok ki talan a lustasagom miatt)
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#663 Felhasználó inaktív   Meitl 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 21. 09:31

2 kérdés!
1 hova kell azt a modot bemásolni ami megnyitja a kapukat egész SA ban?
2. Hova kell az autókat és motorokat bemásolni
Köszi!!!Kép

Idézet

1 kérdé

#664 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2005. 07. 21. 09:41

[quote]
2 kérdés!
1 hova kell azt a modot bemásolni ami megnyitja a kapukat egész SA ban?
2. Hova kell az autókat és motorokat bemásolni
Köszi!!!

[quote]1 kérdé[/quote][/quote]
Játszani kell a játékkal és magától megnyílnak, ilyen eccerü.

Az autókat meg az [url="http://gta.gamigo.de/download.php?do=download&id=3852"]IMGTool 2[/url] nevü programmal teszed be a játékba.

Ha nagyon nem megy a dolog, szólj és leírom reszletesen.

#665 Guest__*

Elküldve: 2005. 07. 21. 09:46

De még mielőtt kérdeznél: Kép

Naszóvalakkor!

Úgy kezdődik a dolog, hogy a letöltött autókat tartalmazó tömörített fájlokat kicsomagolod. Találni fogsz benne minden esetben egy .dff és egy .txd kiterjesztésü fájlt. Ezeken kivül általában van egy szöveges dokumentum is ami tartalmazza az új autók tulajdonságait. Esetleg még lehet egy-egy kép is. Ha jól emlékszem, az IMGTool is be van csomagolva, azt is kicsomagolod és nem kell telepíteni, egyszerre működőképessé válik. A Hummer peldaja alapja mutatom be hogy mit csinálj. Ha kicsomagoltad a Hummert akkor van neked egy landstal.dff és egy landstal.txd fájlod. Elindítod az IMGToolt. Meg kell nyitnod vele egy gta3.img nevü fájlt. Ezt most igy kapásból fejből meg nem mondom hol találod de könnyen meg fogod találni, valahol ott van ahova a játékot telepítetted. Nem nagy a könyvtárszerkezete a játéknak és a program amugyis csak az .img kiterjesztésü fájlokat mutatja meg. Szóval gta3.img megnyit. Megynyomod az F2-t és előugyrik egy kereső. Beírod először hogy landstal.dff (fontos hogy mindig kiírd a kocsi nevét és a kiterjesztését is mert nem mindegy hogy a program a landstal.dff vagy a landstal .DFF fájlt találja meg, a NAGYBETÜS DFF ÉS TXD nem törölhető, hozzányúlni tilos!!!!), tehát miután beirtad a program megkeresi jelen esetben a landstal.dff fájlt. Kitörlöd ezt a landstal.dff fájlt, ezt Delete-tel meg is teheted. Újra F2, a keresősorban már benne van a landstal.dff, a dff-et visszatörlöd és a helyére txd-t írsz, tehát keresed a landstal.txd-t kisbetüvel. Ha megvan kitörlöd. Ezekután a menüsorban ha emlékezetem nem csal akkor van egy commands vagy valami hasonló, (balról asszem a 3.), legördíted. Rákattintasz a Add-ra, ami mindjárt az első lehetőség. Megkeresed az új landstal.dff és txd fájlokat (ott van ahova kicsomagoltad), és egyenként hozzáadod őket. Utánna megint commads, és rákattintasz a Rebuild Archive-ra. Archiválja az uj fájlokat és ez eltarthat akár másfél két percig is. Ha ez megvan IMGTool kikapcs. Jöhetnek a módosított adatok. A mellékelt szöveges dokumentumbanle van irva mindig, hogy mit kell megváltoztatni.

Carcols.dat: ebben a fájlban tárolódik a kocsik szine. cseréld ki a megadott új színekre a régieket. Számokkal van megadva a szín. Az új számokat egyszerűen a régiek helyére másolod. A carcols.dat-ot a Data könyvtárban találod és legegyszerűbben a Totalcommanderrel tudod szerkeszteni F4-el. Ha találkozol olyan kocsival, ahol be kell illeszteni a színskálába új színeket akor azt is tedd meg. Egyszerü copypaste az egesz. Figyelj arra hogy a színpaletta alján a színpaletta és az első kocsi között mindig ugyanannyi sorköz legyen!

Handling.cfg: Ebben a fájlban van a kocsi összes fizikai jellemzője. Tömeg, gyorsulés, sebesség, felfüggesztés, lámpák tipusa, motorfajta, első hátsó összkerék megválasztása, szóval minden. Megkeresed az adott kocsit és az adatait eltünteted és bemásolod a helyére az új, megadott adatokat. Figyelj arra hogy az új adatok az oszlopokban megfelelően rendeződjenek, tehát ha a számoknál valami eltolodás van akkor próbáld őket egymás alá rendezni. Tab-okkal nekem helyre szokott rázódni.
Vehicles.ide: Ebben tárolódnak a kerekek infoi. Cseréld itt is a megadott adatokra a megfelelő sort.

Van még egy fájl, amiben turkálni kell de most ha fejreállok sem jut eszembe a neve és nincs ezen a gépen gtasa telepitve ugyhogy meg sem tudom nezni. Mindegy a leírások azt ugyis leírják hohy melyik az, amugy az is ott van a Data könyvtárban. Ebben a fájlban tárolódnak a tuningilásra vonatkozó adatok. Itt ugyanaz van mint a többinél, cseréld ki az uj adatokra a régieket. Megeshet itt viszont az is hogy a megadott kocsi egyszerűen nem szerepel ebben a fájlban, ilyenkor egyszerűen a kocsi nevével együtt beilleszted ebbe a fájlba, tehát kiegészíted.

Azt hiszem diohejban most ennyi. Elmeletileg ennyivel el tudod már kezdeni a moddingot.

#666 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 21. 09:48

Dióhéj?? Unatkoztál? Kép Egyébként nagy segítség mert én tudtam sose, hogyan kell. Szal kösz!Kép

#667 Guest__*

Elküldve: 2005. 07. 21. 09:50

Idézet

Dióhéj?? Unatkoztál? Kép Egyébként nagy segítség mert én tudtam sose, hogyan kell. Szal kösz!Kép
A multkor valakinek leírtam privatban, azért van meg most igy. Ha valamit nem vagtok szoljatok nyugodtan!

#668 Felhasználó inaktív   Meitl 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 21. 10:29

Bocs de nem vok az ilyenekben nagy spieler! Kérlek írd le részletesebben! Kijáccani azé nem tom mert egy küldinél mindig kilép! KösziKép

#669 Felhasználó inaktív   Meitl 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2005. 07. 21. 10:34

baj az h itt nekem nincs semmi IMG tool

Idézet

Baj az h itt

#670 Felhasználó inaktív   badguy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 12:21

miért kell ezt így ide hányni? Kép
"What difference do you think you can make, one man in all this madness?"

#671 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég

Elküldve: 2005. 07. 21. 12:23

Meitl: Image Tool egy segedprogram, keress ra google-ban, es toltsd le! De vigyazz mert minden GTA-hoz masmilyen volt, a San Andreas-os verziot szedd le!
Kép
Kép

#672 Guest__*

Elküldve: 2005. 07. 21. 12:49

Klicken Sie HIER um den Download sofort zu starten!

Ez azt jelenti hogy kattincsááá rája hogy elinduljon a letöltés!Kép

#673 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 13:34

Idézet

heh vegulis nincs elegge kiemelve a link Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#674 Guest__*

Elküldve: 2005. 07. 21. 14:18

Idézet

Idézet

Hogy mekkora piszok disznó vagyok hogy nem voltam képes kiszinezni! Kép

#675 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 15:17

Idézet

Idézet

Idézet

Hogy mekkora piszok disznó vagyok hogy nem voltam képes kiszinezni! Kép
tudod a feher betuk kivehetetlenek, osszeolvadnak, kiegetik a szemed, es meg ne is tudom miket sikerult olvasnom az elmult napokban. Sztm nem. Kép

#676 Felhasználó inaktív   spartan117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 18:13

Idézet

Idézet

Lenne 1 kérdésem. Hogy lehet a többi csajt is felszedni, az alap kettőn kívül?

Erre a kérdésre a válasz egyszerűbb, mint gondolnád. :Đ

Önszorgalomból készítettem ugyanis egy összefoglalót a San Andreas-béli csajozásról, ezt megtalálod a http://nfol-home.uw.hu weboldalon, az R.T.C. szekcióban. Abban minden információt megtalálsz.
THX!
A pénz nem boldogít, csak ha van.

#677 Felhasználó inaktív   AA 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 19:09

Idézet

Idézet

Idézet

picit lepunnyadt a topic... mi van senki nem akadt el senkinek nem kell segitseg, elmenyek, tapasztalatok, otletek, semmi?:Đ vagy mar mindenki vegigtolta es torolte (mint en)?
Leragadtam egy küldetésnél, amikor Grove street families-os 3 csávót kéne az unity station-nél felszednem. Mitb kell csinálni velük???????
KépKépKép
Mi a mission címe?
RIOT

#678 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2005. 07. 21. 19:15

http://www.stuckgame...d0615_wmv.shtml

Innen minden kiderül.Kép

#679 Felhasználó inaktív   Nfol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 21:33

Idézet

Vegigolvasvan a leirasodat ismet hatalmas kedvet erzek SA-hoz es sajnos pont eselytelen h jatszak vele. Kép Mindenesetre nagyon bejottek a leirasok! (Vegre tudok olyan dolgokat amiket magamtol sose silabizalok ki talan a lustasagom miatt)

Örülök, ha hasznodra vált. Az érdem nem kizárólag az enyém, mivel a leírásban sok adatot átvettem egy angol nyelvű, még a PS2-es San Andreashoz írt guide-ból, de azt jelentősen kibővítettem és magyarra fordítottam, illetve a pontatlanságokat kijavítottam.

Egyébként szívesen segítek bármilyen kérdéssel kapcsolatban, viszont az autók berakásához hasonló dolgokról ne is kérdezzetek, mert azokat tuti nem fogom kipróbálni. :Đ

Nobody is watching anybody watching nobody... | http://nfol-home.uw.hu

#680 Felhasználó inaktív   Nfol 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2005. 07. 21. 21:41

Idézet

Idézet

Mi a mission címe?
RIOT

A kukacoskodás csírája nélkül írnám le, hogy a Riot című küldetés nem ez. A Unity-ről három Varrio Los Aztecas-veteránt kell felvennünk, akiket Cesar hívott, hogy segítsenek visszaszerezni neki a régi otthonát. De velük nem kell semmit sem tenni, csak beszélni velük. Viszont előbb két OGF-tagot kell magunk mellé vennünk ahhoz, hogy elindulhassunk az állomásra.
Nobody is watching anybody watching nobody... | http://nfol-home.uw.hu

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.