HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#1961 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 31. 14:10

a többinél így van persze, az előző részeknél sincs ez másként. a járművek típusonként vannak felosztva, így elő lehet csalni több kocsit is

az Euros-ról én úgy tudom csak ott lehet megtalálni, és az egyik versenyben (mint pl. a Phoenix)

#1962 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 15:22

Úgy tudom hogy valahól van valami különleges tuningok. Csak az a gond hogy nem tudom hogy hól van.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

#1963 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 31. 16:18

Idézet

Úgy tudom hogy valahól van valami különleges tuningok. Csak az a gond hogy nem tudom hogy hól van.
különleges? ezt hogy érted?
három féle tuning van, a sima lightos a TransFender-nél, az utcai a Wheel Arch Angels-ben (SF), és a lowrider a Loco Low Co.-ben (LS), ezeken kívűz más nincs

#1964 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 01. 12:51

Ez esetben könnyen elképzelhető, hogy az Euros-szal kapcsolatban én tévedek...nem kicsit...nagyot! Kép Bár ettől függetlenül én úgy emlékszem, amit mondtam, de persze lehet hogy összekeverem valami hasonló kocsival, de nekem úgy rémlik, hogy az Euros-nak olyan kicsit felfelé ívelt a hátulja. Erre jól emlékszem ugye? Az is lehetséges, hogy mindössze párszor elkötöttem ugyan arról a helyről? Ha egyszer elviszem az utána még megtalálható ott?

biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1965 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 15:27

Idézet

Ez esetben könnyen elképzelhető, hogy az Euros-szal kapcsolatban én tévedek...nem kicsit...nagyot! Kép Bár ettől függetlenül én úgy emlékszem, amit mondtam, de persze lehet hogy összekeverem valami hasonló kocsival, de nekem úgy rémlik, hogy az Euros-nak olyan kicsit felfelé ívelt a hátulja. Erre jól emlékszem ugye? Az is lehetséges, hogy mindössze párszor elkötöttem ugyan arról a helyről? Ha egyszer elviszem az utána még megtalálható ott?

elvileg a direkt exportra kihelyezett járművek egyszer vihetők el, de könnyen lehet hogy PS2-n ez is másképp van, és így láthattál Euros-t is.

Ha már itt tartunk ha ráérsz megnéznéd nekem hogy a San Fierro-i reptértől észak-keletre lévő 2 kéményes gyárépületre mi van írva?

#1966 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 15:58

Idézet

Ha már itt tartunk ha ráérsz megnéznéd nekem hogy a San Fierro-i reptértől észak-keletre lévő 2 kéményes gyárépületre mi van írva?

tom nem tőlem kérdezted, de meglestem...Solarin Industries...Nálam...(Pc-n)
...miért kérdezted?... más lenne, más platformon?

#1967 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 01. 22:59

Idézet

tom nem tőlem kérdezted, de meglestem...Solarin Industries...Nálam...(Pc-n)
...miért kérdezted?... más lenne, más platformon?
igen, úgy tudom PS2-n Shady van helyette

#1968 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 02. 13:06

Na megnéztem neked a gyár feliratát. Shady Industries van rá írva(PS-n persze), hogy ilyen szép magyarosan fogalmazzak. Csak először nem találtam meg a gyárat, mert nem észak keletre van, de megleltem. Miért kérdezted?
biolencse
Get your Portable ID!

#1969 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 02. 13:28

Az első listás export autók között szerepel a Sentinel típusú személygépjármű. :Đ Kerestem a térképen de nem találtam. Merre van? Vagy lehet hogy azért nem találom, mert nincsenek sentineli képességeim???
biolencse
Get your Portable ID!

#1970 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 14:24

na igen, a kelet és nyugat nem ugyanaz Kép
csak azért kérdeztem mert így biztos hogy a PS2 verzióban Shady, míg a PC és Xbox verzióban Solarin Industries-ra változtatták

a Sentinel elvileg a Los Santos-i temetőtől délre lévő stúdiónál található, de én a Fierro-i kikötő környékén láttam a legtöbbet

#1971 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 03. 17:23

Köszi az infót a sentinel-ről. Bár ki tudja, lehet megnézem először északon, majd csak ha ott nincs akkor megyek el délre is. Kép Egyébként miért van az, hogy pc-n, meg ps-en vannak teljesen eltérő dolgok is??? Beszélgettetek néhány lappal korábban, hogy van egy olyan küldi, amikor valami hullákat kell arrébb pakolászni. Na én most járok az utolsónál. Próbálom elkapni a 10 penis, korrupt rendőrt, de ezidáig nem találkoztam olyannal, hogy szegény halott bácsik és nénik tetemeit kellett volna elsinkófálni. Na ez például miért van?
biolencse
Get your Portable ID!

#1972 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 04. 12:45

Újabb kérdésekkel bővült a GTA San Andreas iránti tudásvágyam lexikonja. Mivel a 100%-ot próbálom megcsinálni(lehet hogy halva született ötlet)mindenen szépen sorba akarok menni. A vállalkozások megszerzésével kezdeném. A Burger Shot-ot sikeresen megcsináltam. Köszönöm ldavid a segítséget. De ilyenek még- és ezeket nem is találom- a Roboi's Food Mart, a Hippy Shopping, a Hunter Quarry, és az RS Haul. Ezeket hol lelem és mik ezek egyáltalán??? Ezzel még nem ért véget a kívánságlistám Kép Hasonló erőpróbák, mint a konditermes témaságok, meg az Ammu Nation. Ezek a Chiliad, a BMX, meg az NRG-500. Utóbbi kettőnek gondolom két kereke van és valamilyen erő kifejtésével- mely lehet akár emberi izom erő, vagy benzinmotor által leadott teljesítmény is- gurul tova a háromdimneziós digitális világban. Na szóval ezek mik, és hol találom őket? Ha tudtok segítsetek légyszi. Örülnék neki Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#1973 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 14:43

Idézet

Köszi az infót a sentinel-ről. Bár ki tudja, lehet megnézem először északon, majd csak ha ott nincs akkor megyek el délre is. Kép Egyébként miért van az, hogy pc-n, meg ps-en vannak teljesen eltérő dolgok is??? Beszélgettetek néhány lappal korábban, hogy van egy olyan küldi, amikor valami hullákat kell arrébb pakolászni. Na én most járok az utolsónál. Próbálom elkapni a 10 penis, korrupt rendőrt, de ezidáig nem találkoztam olyannal, hogy szegény halott bácsik és nénik tetemeit kellett volna elsinkófálni. Na ez például miért van?
Mert a kőfejtőben van ilyen kűldetés. Ott kellesz majd hullákat hordozgatni.
De ez mellék küldetés.
Ha kiakarod akasztani 100%-ra akkor ezt is meg kel csinálnod.

#1974 Felhasználó inaktív   Micro Face 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 14:53

Idézet

Újabb kérdésekkel bővült a GTA San Andreas iránti tudásvágyam lexikonja. Mivel a 100%-ot próbálom megcsinálni(lehet hogy halva született ötlet)mindenen szépen sorba akarok menni. A vállalkozások megszerzésével kezdeném. A Burger Shot-ot sikeresen megcsináltam. Köszönöm ldavid a segítséget. De ilyenek még- és ezeket nem is találom- a Roboi's Food Mart, a Hippy Shopping, a Hunter Quarry, és az RS Haul. Ezeket hol lelem és mik ezek egyáltalán??? Ezzel még nem ért véget a kívánságlistám Kép Hasonló erőpróbák, mint a konditermes témaságok, meg az Ammu Nation. Ezek a Chiliad, a BMX, meg az NRG-500. Utóbbi kettőnek gondolom két kereke van és valamilyen erő kifejtésével- mely lehet akár emberi izom erő, vagy benzinmotor által leadott teljesítmény is- gurul tova a háromdimneziós digitális világban. Na szóval ezek mik, és hol találom őket? Ha tudtok segítsetek légyszi. Örülnék neki Kép
A Chiliad a legmagasabb hegyen van. Onanna kel lejönnöd egy bringával.
BMX az Los Antosban van a bringa pályán. Egy BMX-et keressél.
Az NRG-500-as meg San Fiero-ban van. Ahova szállítani kel le a kocsikat, van egy száraz dok és az mellet egy motor.

#1975 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 15:30

A Roboi's Food Mart egy éjjelnappali bolt a Los Santos-i rendőrség közelében (BMX), a Hippy Shopper szintén egy bolt Fierro-ban, Zero boltjától kétutcányira nyugatra (Freeway motor), a Hunter Quarry a már említett bánya Las Venturas nyugati végében (dózer ikon), az RS Haul pedig az a telep ahol elvállalhatod a kamionos fuvarozást, Los Santos-tól nyugatra (teherautó ikon).

Az Ammu-Nation-ben a céllövöldében kell megnyerni, de ez nincs minden üzletben.
A konditermekben csak le kell győzni a helyi nagymenőt (csak az utoljára tanult mozdulatokat tudod majd használni).

ezeket, és a már leírtakat is megtalálod ezen a térképen

#1976 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 04. 17:06

Idézet

Idézet

De ez mellék küldetés.
Fuuu...erre én is emléxem...csak nem ugrott be...Kép
A legszemetebb az volt, mikor teherautóval kell elvinni egy rendőr hulláját, és a tóba boritani...mikor először csináltam, a főúton áthaladva, véletlenül neikmentem egy civil autónak...erre a paraszt berágott, és elkezdett lökdösni...mire a hulla természetesen leesett a teherautóról... Kép...kezdhettem előlről...
Amúgy a másik, a Teherfuvarozás, az egyik kedvenc mellékküldetésem volt...bár az nem 1xű mikor 4-es-5-ös körözés alatt álló kamionnal kell száguldani a zsernyákok elől...ja és a rakományt nem illik elhagyni...Kép

#1977 Felhasználó inaktív   omikron 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 10:33

Idézet

Idézet

Idézet

De ez mellék küldetés.
Fuuu...erre én is emléxem...csak nem ugrott be...Kép
A legszemetebb az volt, mikor teherautóval kell elvinni egy rendőr hulláját, és a tóba boritani...mikor először csináltam, a főúton áthaladva, véletlenül neikmentem egy civil autónak...erre a paraszt berágott, és elkezdett lökdösni...mire a hulla természetesen leesett a teherautóról... Kép...kezdhettem előlről...
Amúgy a másik, a Teherfuvarozás, az egyik kedvenc mellékküldetésem volt...bár az nem 1xű mikor 4-es-5-ös körözés alatt álló kamionnal kell száguldani a zsernyákok elől...ja és a rakományt nem illik elhagyni...Kép
Én avval szívtam sokat, hogy mikor odaértem a tóhoz és oda akartam állni a tóhoz majd beleestem. Természetesen ha beleesel vége a küldetésnek. Ha meg véletlen a parton a víztől egy centire teszed le akkor meg nem gurult be a tóba a hulla. Hát ennyit. :Đ
..::saját oldal::....::GTASA:NFS:AOE:COD::....::saját oldal::..

#1978 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 05. 19:10

én már csak annyit tennék hozzá hogy az nem tó, hanem tenger Kép

amúgy a partról már rugdosni is lehet

#1979 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 06. 15:04

Na akkor megyek és asszem odébb rugok pár hullát. Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#1980 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 06. 09. 13:07

Hát sziasztok! Pont két hónapel ezelőtt, amikor megkaptam a fizetésem, akkor vettem meg a San Andreast. Azóta igen jelentősen belopta magát a szívembe,hiszen az elmúlt körülbelül 60 nap alatt ki sem vettem a PS-ből...szó szerint nem vettem ki belőle egyszer sem. Tegnap kicsit elkeseredtem, amikor a legutolsó küldetéssel is végeztem és megláttam a vége feliratot és a képernyő aljáról a teteje felé futó stáblistát. Hát pont két hónapig tartott. Mondjuk az is igaz, hogy a 100%-hoz még gyórnom kell, mert jelenleg 75-nél tartok.
Egy dolog nagyon foglalkoztat. Szerintetek készítenek még PS2-re GTA részeket? Lehet, hogy a San Andreas-nak is lesz egy San Andreas Stories, előzmény része? És akkor azzal vége is? Hm???
biolencse
Get your Portable ID!

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 97
  • 98
  • 99
  • 100
  • 101