HWSW Informatikai Kerekasztal: Grand Theft Auto: San Andreas - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Grand Theft Auto: San Andreas

#2041 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 27. 14:52

a models mappában található gta3.img nevű fájlba kell berakni,
pl. a IMG Tools nevű progival, lapozz vissza a 3. oldalra, a múltkor már leírtam

#2042 Felhasználó inaktív   Yugi2000 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 15:34

Hello, nem tudjátok hogy lehet crackelni a SA-t? A barátom valami olyasmit mondott, hogy a hoodlum mappából kell kimásolni, de nekem nem sikerült mert még mindig nem indul; a winrarból meg nem lehet kimásolni. (Nem DVDről hanem gépről próbálom)
Ui: Azt nem tudja valaki, hogy hogyan lehet ásni (a sivatagban) az ásóval? Előre is köszi.

#2043 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 27. 17:00

Aki nem szereti a San Andreas-t az ne játszon vele! Nekem ez a véleményem!!! És szerintem azért mert mások meg szeretnek vele játszani, nem kell őket leszólni! Én három hónapig csak azzal játszottam és most valószínűleg újrakezdem. Akinek meg nem tetszik az bekaphatjaKép Általában nem szoktam ilyeneket írni, de tele van a tököm azzal, ha valaki másokat fikáz, csak mert neki úgy tartja úri kedve!!! Akinek inge, csak az vegye magára!
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#2044 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 27. 17:03

Idézet

Hello, nem tudjátok hogy lehet crackelni a SA-t? A barátom valami olyasmit mondott, hogy a hoodlum mappából kell kimásolni, de nekem nem sikerült mert még mindig nem indul; a winrarból meg nem lehet kimásolni. (Nem DVDről hanem gépről próbálom)
Ui: Azt nem tudja valaki, hogy hogyan lehet ásni (a sivatagban) az ásóval? Előre is köszi.
Nem hiszem, hogy a sivatagban lehetne ásni. Az ásóval inkább csak verekedjél :Đ Jó a hangja, ha odacsapsz valakinek.Kép Amennyiben nincs igazam, akkor én is szeretném megtudni, hogy lehet-e, és ha igen hol? Mármint ásni.
biolencse
Get your Portable ID!

#2045 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 17:33

Idézet

Nem hiszem, hogy a sivatagban lehetne ásni. Az ásóval inkább csak verekedjél :Đ Jó a hangja, ha odacsapsz valakinek.Kép Amennyiben nincs igazam, akkor én is szeretném megtudni, hogy lehet-e, és ha igen hol? Mármint ásni.

Nem lehet. Az se volt épp elméjű aki kitalálta.

warez ügyben meg nem hiszem hogy itt kellene érdeklődni, de egy .exe fájl kicserélés szerintem nem túl bonyolult

#2046 Felhasználó inaktív   nikkuty 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 08:22

szia megtudnád nekem mondani ,hogy hogy kell letölteni a gta san andreast?légyszi jelezz valahogy ez az e-mailom:Niki072@freemail.huKép

#2047 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 10:11

Idézet

szia megtudnád nekem mondani ,hogy hogy kell letölteni a gta san andreast?légyszi jelezz valahogy ez az e-mailom:Niki072@freemail.huKép

Na még1 warezKép
Nem letölteni kell, hanem telepiteni...legjobb esetben az eredeti DVD-ről...Kép
Az hogy te honnan töltöd le, az maradjon a te titkod...
Én a kedvenc játékaimat, szeretem eredetiben tudni itt a polcon...Kép
Mert úgy érzem, amit fanatikusan szeret az ember, az megér ennyit...
De természetesen érthető ha az embernek nincsen pénze ilyesmire, és inkább letölti...

Ami szerintem viszont a legnehezebb e téren, hogy ha nem ismered a gammát...
Én már jártam úgy hogy egy nagy kalap kakit kaptam a pénzemért...Kép
Tehát tört játékot kipróbálni, (bár erre vannak a Demók) aztán ha tetszik, jöhet az eredeti...márha ugye van rá keret...bár szerintem is lehetnének kicsit olcsóbbak a gémek...mert akkor talán többen hajlanának az eredeti gammabirtoklás felé...Kép

Más: Én most láttam egy stunt videóban egy ordenáré nagy ugratót a sivatag közepén...megyek megkeresem...Kép
Ez az ásás dolog meg megnevettetett...bár be kell valljam, még nem próbáltam...Kép

#2048 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 28. 10:29

Nem is olyan régen én is láttam ilyen stunt videokat. Akkorát ugratott motorral, hogy felrepült a magas házak tetejére is. Szinte már-már irracionális. No aztán és is kipróbáltam...nem kell mondanom, hogy nem sikerültek ugye? Szerintem valami csalás dolog lehet benne. Ha mégis lenne valami nagy ugrató a sivatagban mondd már meg légyszi hol van. ENgem is érdekelne Kép
egyébként miért nevezitek a játékokat gammáknak? Erre még nem sikerült rájönnöm.Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#2049 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 11:13

Idézet

Nem is olyan régen én is láttam ilyen stunt videokat. Akkorát ugratott motorral, hogy felrepült a magas házak tetejére is. Szinte már-már irracionális. No aztán és is kipróbáltam...nem kell mondanom, hogy nem sikerültek ugye? Szerintem valami csalás dolog lehet benne. Ha mégis lenne valami nagy ugrató a sivatagban mondd már meg légyszi hol van. ENgem is érdekelne Kép
egyébként miért nevezitek a játékokat gammáknak? Erre még nem sikerült rájönnöm.Kép

megvannak azért az ilyesmire a megfelelő programok

a sivatagban szerintem egy igazán nagy ugrató van, de az tényleg fun Kép

Kép

ja és a gamma szerintem a game szóból alakult ki valahogy

#2050 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 28. 11:19

Köszönöm, hogy vagy nekünk ldavid. Már olyan sokat segítettél az ilyen rejtett cuccok megtalálásában, hogy lassan már megérdemelsz egy jó pofa sört. KépKép
biolencse
Get your Portable ID!

#2051 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 11:54

Idézet

Itt pl. látható az ugrató, kb a videó közepén...

Bár ez a múvi inkább csak ugratgatás...de a szóbanforgó "rámpa" látható...a Tierra robana-i duzzasztóval szamben van egy hegyen...arco del oeste a neve...

A másik rettenetes ugratót, a Mount Chiliad-on találod, ez szintén látható a videóban, az előző előtt...bár jómagam, nagyrészt itt inkább bázisugrásokat hajtok végre motorral vagy bringával...belehajtok ezerrel, aztán nyitom az ernyőt...(ernyőt is találsz fenn, az ugratóval szemben, a szakadék szélén)

Amúgy mókás ez a hegy, mert itt található egy NorthShore...aki Bringázik az tudja miről beszélek
...aki nem, annak:

http://www.markhamfa...Show1_xw523.jpg

Gamma = Játék-Games-Gém-Gamma

Valahogyan igy alakulhatot ki...Kép

Szerk: na látom addig irogattam ezt az üzenetet, hogy Idavid kolléga megelőzött a válasszal...Kép

#2052 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 28. 11:59

Utána nézek ezeknek a dolgoknak a gammában Kép
biolencse
Get your Portable ID!

#2053 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 12:16

Hááháááá...no megtanátam / kipróbáltam ezt a sivatago BigJump-ot...Kép
Nagyon meleeeg...elsőként egy Rancher-rel vetettem magam a mélybe, de ez nem bizonyult túl jó 5letnek...
A tó feléig se jutottam el...inkább estem mint ugrottam...aztán visszaúsztam, és egy motorra pattantam...no az mán döfi...Kép

Ilyenkor pl. tök jól jönne ha lehetne venni az eféle helyeken (hegyeken) egy kis viskót...és akkor nem kéne mindig felcaflatni...dehát ez adja meg a szépségét...igy nem lehet megunni...Képaz ember előbb unja meg az odautat mint magát az ugratót...heheKép

#2054 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 28. 12:20

Nehéz megtalálni???
biolencse
Get your Portable ID!

#2055 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 12:53

Idézet

Nehéz megtalálni???
Idavid koléga még "térképdarabkát" is linkelt ide...uh. nem nehézKép...
Bár én a videó alapján könnyen ráleltem...
A legegyszerűbb, ha a sivatagi reptérnél mentesz egyet, és repülővel, vagy jobbat mondok, azzal a hátadra szerelhető izével odarepülsz a duzzasztóhoz...a levegőből már simán kiszúrod...már a rámpa is monumentális...Kép
A másik ugrató meg már önmagában elég feltűnő...mármint a hegy...ott maga az ugrató elég pici...Kép

#2056 Felhasználó inaktív   mester26 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 12:54

hellosztokmultiba hogy/hol lehet játszani?

#2057 Felhasználó inaktív   Binder 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 13:02

Idézet

hellosztok multiba hogy/hol lehet játszani?

Van ehhez is egy kiegészitő...és azzal lehet megoldani...mert ugye alapból nincsen sajna benne a gammában...Kép
Állt. a GTA-kal foglalkozó oldalakon megtalálható...csak nem tom szabad e ide firkálni a nevüketKép

Én már a GTAIV-et várom rettentően...abban ha jól emléxem már alapból lesz multi...Kép

#2058 Felhasználó inaktív   ldavid 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 13:35

Idézet

hellosztok multiba hogy/hol lehet játszani?

2 mod vált népszerűvé, a Multi Theft Auto és a San Andreas Multiplayer (előbbiben egyelőre még csak versenyezni lehet)

én a sivatagi jump-nál a nitróval felszerelt Turismo-mat alig bírtam azon a kis deszka-úton tartani, de végül csak átértem a túloldalra Kép

#2059 Felhasználó inaktív   mester26 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 13:36

kössz a kieg az megvan csak még nem néztem mert azt hittem csak saját hálozaton müxik csak találok valami oldalt (potyára nem akartam keresni)

#2060 Felhasználó inaktív   mester26 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 28. 13:44

neked is kössz + valami tainert vagy valamit nemtudtok amivel olyan kocsit rakok be amiet akarok 1van csak az nem müxik

Téma megosztása:

• (131 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.