a models mappában található gta3.img nevű fájlba kell berakni,
pl. a IMG Tools nevű progival, lapozz vissza a 3. oldalra, a múltkor már leírtam
Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2007. 07. 27. 14:52
Elküldve: 2007. 07. 27. 15:34
Hello, nem tudjátok hogy lehet crackelni a SA-t? A barátom valami olyasmit mondott, hogy a hoodlum mappából kell kimásolni, de nekem nem sikerült mert még mindig nem indul; a winrarból meg nem lehet kimásolni. (Nem DVDről hanem gépről próbálom)
Ui: Azt nem tudja valaki, hogy hogyan lehet ásni (a sivatagban) az ásóval? Előre is köszi.
Ui: Azt nem tudja valaki, hogy hogyan lehet ásni (a sivatagban) az ásóval? Előre is köszi.
Elküldve: 2007. 07. 27. 17:00
Aki nem szereti a San Andreas-t az ne játszon vele! Nekem ez a véleményem!!! És szerintem azért mert mások meg szeretnek vele játszani, nem kell őket leszólni! Én három hónapig csak azzal játszottam és most valószínűleg újrakezdem. Akinek meg nem tetszik az bekaphatja
Általában nem szoktam ilyeneket írni, de tele van a tököm azzal, ha valaki másokat fikáz, csak mert neki úgy tartja úri kedve!!! Akinek inge, csak az vegye magára!
Elküldve: 2007. 07. 27. 17:03
Idézet
Hello, nem tudjátok hogy lehet crackelni a SA-t? A barátom valami olyasmit mondott, hogy a hoodlum mappából kell kimásolni, de nekem nem sikerült mert még mindig nem indul; a winrarból meg nem lehet kimásolni. (Nem DVDről hanem gépről próbálom)
Elküldve: 2007. 07. 27. 17:33
Idézet
Nem hiszem, hogy a sivatagban lehetne ásni. Az ásóval inkább csak verekedjél
Jó a hangja, ha odacsapsz valakinek.
Amennyiben nincs igazam, akkor én is szeretném megtudni, hogy lehet-e, és ha igen hol? Mármint ásni.
Nem lehet. Az se volt épp elméjű aki kitalálta.
warez ügyben meg nem hiszem hogy itt kellene érdeklődni, de egy .exe fájl kicserélés szerintem nem túl bonyolult
Elküldve: 2007. 07. 28. 08:22
szia megtudnád nekem mondani ,hogy hogy kell letölteni a gta san andreast?légyszi jelezz valahogy ez az e-mailom:Niki072@freemail.hu
Elküldve: 2007. 07. 28. 10:11
Idézet
szia megtudnád nekem mondani ,hogy hogy kell letölteni a gta san andreast?légyszi jelezz valahogy ez az e-mailom:Niki072@freemail.hu
Na még1 warez
Nem letölteni kell, hanem telepiteni...legjobb esetben az eredeti DVD-ről...
Az hogy te honnan töltöd le, az maradjon a te titkod...
Én a kedvenc játékaimat, szeretem eredetiben tudni itt a polcon...
Mert úgy érzem, amit fanatikusan szeret az ember, az megér ennyit...
De természetesen érthető ha az embernek nincsen pénze ilyesmire, és inkább letölti...
Ami szerintem viszont a legnehezebb e téren, hogy ha nem ismered a gammát...
Én már jártam úgy hogy egy nagy kalap kakit kaptam a pénzemért...
Tehát tört játékot kipróbálni, (bár erre vannak a Demók) aztán ha tetszik, jöhet az eredeti...márha ugye van rá keret...bár szerintem is lehetnének kicsit olcsóbbak a gémek...mert akkor talán többen hajlanának az eredeti gammabirtoklás felé...
Más: Én most láttam egy stunt videóban egy ordenáré nagy ugratót a sivatag közepén...megyek megkeresem...
Ez az ásás dolog meg megnevettetett...bár be kell valljam, még nem próbáltam...
Elküldve: 2007. 07. 28. 10:29
Nem is olyan régen én is láttam ilyen stunt videokat. Akkorát ugratott motorral, hogy felrepült a magas házak tetejére is. Szinte már-már irracionális. No aztán és is kipróbáltam...nem kell mondanom, hogy nem sikerültek ugye? Szerintem valami csalás dolog lehet benne. Ha mégis lenne valami nagy ugrató a sivatagban mondd már meg légyszi hol van. ENgem is érdekelne 
egyébként miért nevezitek a játékokat gammáknak? Erre még nem sikerült rájönnöm.
egyébként miért nevezitek a játékokat gammáknak? Erre még nem sikerült rájönnöm.
Elküldve: 2007. 07. 28. 11:13
Idézet
Nem is olyan régen én is láttam ilyen stunt videokat. Akkorát ugratott motorral, hogy felrepült a magas házak tetejére is. Szinte már-már irracionális. No aztán és is kipróbáltam...nem kell mondanom, hogy nem sikerültek ugye? Szerintem valami csalás dolog lehet benne. Ha mégis lenne valami nagy ugrató a sivatagban mondd már meg légyszi hol van. ENgem is érdekelne 
megvannak azért az ilyesmire a megfelelő programok
a sivatagban szerintem egy igazán nagy ugrató van, de az tényleg fun ![]()

ja és a gamma szerintem a game szóból alakult ki valahogy
Elküldve: 2007. 07. 28. 11:19
Köszönöm, hogy vagy nekünk ldavid. Már olyan sokat segítettél az ilyen rejtett cuccok megtalálásában, hogy lassan már megérdemelsz egy jó pofa sört. 
Elküldve: 2007. 07. 28. 11:54
Idézet
Itt pl. látható az ugrató, kb a videó közepén...
Bár ez a múvi inkább csak ugratgatás...de a szóbanforgó "rámpa" látható...a Tierra robana-i duzzasztóval szamben van egy hegyen...arco del oeste a neve...
A másik rettenetes ugratót, a Mount Chiliad-on találod, ez szintén látható a videóban, az előző előtt...bár jómagam, nagyrészt itt inkább bázisugrásokat hajtok végre motorral vagy bringával...belehajtok ezerrel, aztán nyitom az ernyőt...(ernyőt is találsz fenn, az ugratóval szemben, a szakadék szélén)
Amúgy mókás ez a hegy, mert itt található egy NorthShore...aki Bringázik az tudja miről beszélek
...aki nem, annak:
http://www.markhamfa...Show1_xw523.jpg
Gamma = Játék-Games-Gém-Gamma
Valahogyan igy alakulhatot ki...Szerk: na látom addig irogattam ezt az üzenetet, hogy Idavid kolléga megelőzött a válasszal...
Elküldve: 2007. 07. 28. 12:16
Hááháááá...no megtanátam / kipróbáltam ezt a sivatago BigJump-ot...
Nagyon meleeeg...elsőként egy Rancher-rel vetettem magam a mélybe, de ez nem bizonyult túl jó 5letnek...
A tó feléig se jutottam el...inkább estem mint ugrottam...aztán visszaúsztam, és egy motorra pattantam...no az mán döfi...
Ilyenkor pl. tök jól jönne ha lehetne venni az eféle helyeken (hegyeken) egy kis viskót...és akkor nem kéne mindig felcaflatni...dehát ez adja meg a szépségét...igy nem lehet megunni...
az ember előbb unja meg az odautat mint magát az ugratót...hehe
Nagyon meleeeg...elsőként egy Rancher-rel vetettem magam a mélybe, de ez nem bizonyult túl jó 5letnek...
A tó feléig se jutottam el...inkább estem mint ugrottam...aztán visszaúsztam, és egy motorra pattantam...no az mán döfi...
Ilyenkor pl. tök jól jönne ha lehetne venni az eféle helyeken (hegyeken) egy kis viskót...és akkor nem kéne mindig felcaflatni...dehát ez adja meg a szépségét...igy nem lehet megunni...
Elküldve: 2007. 07. 28. 12:53
Idézet
Nehéz megtalálni???
Bár én a videó alapján könnyen ráleltem...
A legegyszerűbb, ha a sivatagi reptérnél mentesz egyet, és repülővel, vagy jobbat mondok, azzal a hátadra szerelhető izével odarepülsz a duzzasztóhoz...a levegőből már simán kiszúrod...már a rámpa is monumentális...
A másik ugrató meg már önmagában elég feltűnő...mármint a hegy...ott maga az ugrató elég pici...
Elküldve: 2007. 07. 28. 13:02
Idézet
hellosztok multiba hogy/hol lehet játszani?
Van ehhez is egy kiegészitő...és azzal lehet megoldani...mert ugye alapból nincsen sajna benne a gammában...
Állt. a GTA-kal foglalkozó oldalakon megtalálható...csak nem tom szabad e ide firkálni a nevüket
Én már a GTAIV-et várom rettentően...abban ha jól emléxem már alapból lesz multi...
Elküldve: 2007. 07. 28. 13:35
Idézet
hellosztok multiba hogy/hol lehet játszani?
2 mod vált népszerűvé, a Multi Theft Auto és a San Andreas Multiplayer (előbbiben egyelőre még csak versenyezni lehet)
én a sivatagi jump-nál a nitróval felszerelt Turismo-mat alig bírtam azon a kis deszka-úton tartani, de végül csak átértem a túloldalra ![]()
Elküldve: 2007. 07. 28. 13:36
kössz a kieg az megvan csak még nem néztem mert azt hittem csak saját hálozaton müxik csak találok valami oldalt (potyára nem akartam keresni)
Elküldve: 2007. 07. 28. 13:44
neked is kössz + valami tainert vagy valamit nemtudtok amivel olyan kocsit rakok be amiet akarok 1van csak az nem müxik

Súgó
A téma zárva.