Cyó én letöltöttem a Hot Coffee modot de nm tom h miko kell az "Y" "ENTER" "ENTER" bill combót nyomni amíg szüneteltetem a játékot vagy már a játékban? (am ez axem a 2.1es verzió) előre is köx
Grand Theft Auto: San Andreas
Elküldve: 2008. 01. 26. 16:16
Üdv! Egy ősrégi kérdésem lenne. Elindítom a játékot, de az intrók után visszalép a windows-ba. A géppel és videókártyával minden rendeben. Előre is kösz a segítséget!
#2304 Guest__*
Elküldve: 2008. 01. 26. 18:19
Valaki lenne szíves leírni normálisan és pontosan hogy hogyan lehet multizni??? 

#2306 Guest__*
Elküldve: 2008. 01. 26. 18:51
Idézet
Idézet
Valaki lenne szíves leírni normálisan és pontosan hogy hogyan lehet multizni??? 

http://sampmodding.atw.hu/index.html Ezt nézd meg itt minden le van írva! Remélem ez segít.
Elküldve: 2008. 01. 26. 20:42
a multiplayer csak akkor indul el, ha játék v1.0-ás,
ha a főmenü jobb-alsó sarkában látható egy v2.0 felirat, akkor értelemszerűen nem az ![]()

ha 1.0 akkor indítsd el klienst, írj be egy általad használni kívánt nevet a fenti mezőbe,
lent válaszd ki az internet fület majd kattints kétszer egy nyílt (zöld lakattal jelölt) szerverre
ekkor elvileg elindul a játék, ha mégsem akkor azt okozhatja valamilyen mod amit beraktál, vagy megfoghatja a tűzfalad is (engedélyezd vagy kapcsold ki)
a szerver neve mellett látható a játékosok száma, a lenti jelölőkkel pedig szűkíteni lehet a listát
not full - nem látod a megtelt szervereket, not empty - nem látod az üres szervereket, no password - elrejti a jelszas szervereket
Elküldve: 2008. 01. 26. 20:48
HELLO !!! NAGYON KÉNE A SEGÍTSÉGETEK!Akinek meg van a Mortal Kombat:Unchained )psp) Azt szertném megkérdezni hogyan lehet fatalytit csinálni mert nem írjátok le hogyan kell PLSSSSSSSSSSSS THANL you![]()
Game 4ever
Elküldve: 2008. 01. 26. 20:50
Idézet
ha a főmenü jobb-alsó sarkában látható egy v2.0 felirat, akkor értelemszerűen nem az ![]()

ha 1.0 akkor indítsd el klienst, írj be egy általad használni kívánt nevet a fenti mezőbe,
lent válaszd ki az internet fület majd kattints kétszer egy nyílt (zöld lakattal jelölt) szerverre
ekkor elvileg elindul a játék, ha mégsem akkor azt okozhatja valamilyen mod amit beraktál, vagy megfoghatja a tűzfalad is (engedélyezd vagy kapcsold ki)
a szerver neve mellett látható a játékosok száma, a lenti jelölőkkel pedig szűkíteni lehet a listát
not full - nem látod a megtelt szervereket, not empty - nem látod az üres szervereket, no password - elrejti a jelszas szervereket

#2310 Guest__*
Elküldve: 2008. 01. 27. 12:01
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 01. 27. 20:20
Idézet
De hol van ez a kliens mert én már legalább 8-szor megnéztem mindent!
szóval ha nem változtattad akkor: Program Files/Rockstar Games/GTA San Andreas
Elküldve: 2008. 01. 29. 13:49
Sziasztok!! Adnak hozzá magyar nyelvű kézikönyvet? Csak ennyit szeretnék tudni!
Elküldve: 2008. 01. 29. 17:39
Tső all!
Letöltöttem a SAMP-ot!
De nemtudom,h telepítsem fel,v h indítsam el!
Vki tudna segíteni?
Letöltöttem a SAMP-ot!
De nemtudom,h telepítsem fel,v h indítsam el!
Vki tudna segíteni?
Elküldve: 2008. 01. 29. 23:14
Idézet
fától az erdőt...
csak olvass vissza
csak olvass vissza
És akk letörölni a GTA-t újra felrakni,gépet újra indítani...
Azt írja,h a gta.sa.exe leáll (vlmi iesmit...)
Lehet simán se jó,úgy még nem pró...
De nyem tom mit csin...
Elküldve: 2008. 01. 29. 23:33
Idézet
Idézet
fától az erdőt...
csak olvass vissza
csak olvass vissza
És akk letörölni a GTA-t újra felrakni,gépet újra indítani...
Azt írja,h a gta.sa.exe leáll (vlmi iesmit...)
Lehet simán se jó,úgy még nem pró...
De nyem tom mit csin...
Elküldve: 2008. 02. 01. 18:07
Mégis lenne egy kérdésem! Az utolsó városban vagyok! Az egyik kaszinóban adnak olyan küldetést hogy valami bérgyilkost kell feltartani repülővel! Mögé kell menni de nem tudom hogy hogyan mert gyorsabb szinte mind az én járgányom!
Elküldve: 2008. 02. 01. 20:27
Idézet
Mégis lenne egy kérdésem! Az utolsó városban vagyok! Az egyik kaszinóban adnak olyan küldetést hogy valami bérgyilkost kell feltartani repülővel! Mögé kell menni de nem tudom hogy hogyan mert gyorsabb szinte mind az én járgányom!
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E

Súgó
A téma zárva.