Sorozatok
Elküldve: 2006. 02. 14. 11:48
Személytelen, jellegtelen volt. Gyere be, add elő, menj ki minél előbb sztájl szerintem borzalmas volt, arról nem is beszélve, hogy lajcsi és a fási valami hihetetlen módón kritikán aluli volt, de úgy az egészre is tudom érteni. Egyedül a két isten volt jó, MArkos Gyuri és Teddy. Részemről nagyot csalódtam ebben az adásban
pedig úgy vártam!

Elküldve: 2006. 02. 14. 12:44
ma lesz a "nem a te napod!", szerintem nagyon durva, főleg az ilyen öregek miatt, mint pl. Havsnálaki leállt ott énekelni, hogy egy kis operát vagy ..., na mindegy az a lényeg hogy szerintem jó!

Elküldve: 2006. 02. 14. 14:32
Múltkor néztem a Szilágyisat...az nagyon aranyos volt
Jókat mulattam rajta. Remélem a Lajcsit szétalázzák!

Elküldve: 2006. 02. 14. 15:14
Idézet
Múltkor néztem a Szilágyisat...az nagyon aranyos volt
Jókat mulattam rajta. Remélem a Lajcsit szétalázzák! 

Elküldve: 2006. 02. 14. 17:41
Idézet
Személytelen, jellegtelen volt. Gyere be, add elő, menj ki minél előbb sztájl szerintem borzalmas volt, arról nem is beszélve, hogy lajcsi és a fási valami hihetetlen módón kritikán aluli volt, de úgy az egészre is tudom érteni. Egyedül a két isten volt jó, MArkos Gyuri és Teddy. Részemről nagyot csalódtam ebben az adásban
pedig úgy vártam!

No mindegy, hát nem vagyunk egyformák: Neked nem tetszett, nekem (nekünk) meg igen.

"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat.
Aztán zajok jönnek.
Felrobbantják az álmainkat.
... Ugye nem félsz?" ;)
(Bonanza B.)
Elküldve: 2006. 02. 14. 20:33
Nos én is néztem a 150. Fábryt, nekem se tetszett túlzottan, szüleim se voltak elájulva. Én maradok Baginál és Nacsánál! 

Sok kolléga ájuldozik itten a 24-től, gondoltam belenézek, na! Beszereztem az első évadot, megnéztem az elsőt két órát. Röviden: BRUTÁLIS!! Elképesztően izgalmas és érdekes, hihetetlen, hogy minden van cselekmény, rengeteg történeti szál, stb. Nagyon-nagyon jó!

Elküldve: 2006. 02. 14. 21:44
Idézet
Sok kolléga ájuldozik itten a 24-től, gondoltam belenézek, na! Beszereztem az első évadot, megnéztem az elsőt két órát. Röviden: BRUTÁLIS!! Elképesztően izgalmas és érdekes, hihetetlen, hogy minden van cselekmény, rengeteg történeti szál, stb. Nagyon-nagyon jó!

"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

Elküldve: 2006. 02. 15. 21:37
kíváncsi lettem a LOST utolsó részére. biztos valami nagy dolog lesz, ami nagyot fog ütni. szégyenlem magam, és itt biztos megtorolnak páran (köztük fojesz), de láttam vagy 5-6 részt. elején nem tetszett és nem néztem tovább. nincs előrejelezve h a 2. sorozat mikor indul, mi?
ami lesz, az a rejtélyek városa, az jó lesz, ismeri vki?

Elküldve: 2006. 02. 15. 21:45
Idézet
kíváncsi lettem a LOST utolsó részére. biztos valami nagy dolog lesz, ami nagyot fog ütni. szégyenlem magam, és itt biztos megtorolnak páran (köztük fojesz), de láttam vagy 5-6 részt. elején nem tetszett és nem néztem tovább. nincs előrejelezve h a 2. sorozat mikor indul, mi?
Most a Battlestar Galacticát tessék nézni a TV2-n, a Csillagkapu helyett megy. Mert az jó.
Elküldve: 2006. 02. 16. 11:54
Idézet
Az eredeti cime "Invasion" Amerikaban tavaly szeptemberben indult, ugyhogy meglehetosen uj meg a sorozat. Alitolag nagy siker, az elso 20 legnezetteb sorozatban benne van... erdemes lesz elkezden neznii!
A LOST masodik seasonjet szerintem az RTL Klub nem fogja leadni, mert mar vagy 5 hete elkezdtek az AXN csatornan...

Elküldve: 2006. 02. 16. 13:08
Szerintem nem kell felni, hogy leadja-e vagy sem. Bar en nem neztem a losot sem es ezt sem fogom, de valoszinusitem, hogy ez kb 2x reszes lesz. Az minimum 20 het mire vege, azaz mire vege addigra semian elkezdhetik adni a lost szeriat. (erosen az a gyanum, hogy ez a ket sorozat fogja valtogatni egymast)
De en arra tipppelek, hogy most ez a sorozat lefut nyarig, aztan a csatorna "nyari szuneteben" jonnek a filmes estek, es szeptembertol belovi megint a lostot.
Tudtomal az rtl-nek nincs koze az axnhez. Csupan az egy nem mindenki alltal foghato csatorna, igy ami ott sikeres azt siman ellopja, es az egesz orszag ele tarja. Ugyanis az orszagban csak 3 olyan csatorna van amit mindenki hiba nelkul tud fogni.
De en arra tipppelek, hogy most ez a sorozat lefut nyarig, aztan a csatorna "nyari szuneteben" jonnek a filmes estek, es szeptembertol belovi megint a lostot.
Tudtomal az rtl-nek nincs koze az axnhez. Csupan az egy nem mindenki alltal foghato csatorna, igy ami ott sikeres azt siman ellopja, es az egesz orszag ele tarja. Ugyanis az orszagban csak 3 olyan csatorna van amit mindenki hiba nelkul tud fogni.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

Elküldve: 2006. 02. 16. 14:34
Idézet
Szerintem nem kell felni, hogy leadja-e vagy sem. Bar en nem neztem a losot sem es ezt sem fogom, de valoszinusitem, hogy ez kb 2x reszes lesz. Az minimum 20 het mire vege, azaz mire vege addigra semian elkezdhetik adni a lost szeriat. (erosen az a gyanum, hogy ez a ket sorozat fogja valtogatni egymast)
#154 Guest__*
Elküldve: 2006. 02. 25. 09:50
Tegnap volt a Rejtéjek Városa!Nem volt olyan rossz.Ebből a két részből valemennyire a családtagokat megismertem,hogy ki kinek a kije
!de a neveket azt nem,csak a kis macska nevét:Carlita(vagy mi)
Valakit érdekelt még a film és meg is nézte?

Valakit érdekelt még a film és meg is nézte?
Elküldve: 2006. 02. 25. 10:34
A Rejtélyek városa egyenesen brutális volt szerintem, én néha teljesen magam alá vizeltem. Nagyon durván, tényleg rejtélyes minden. Elképesztően várom a következő részeket!
Elküldve: 2006. 02. 25. 12:02
én is néztem a filmet, mondjuk a 2. közben nem nagyon figyeltem oda (*elpirul*)
viszont nem rossz, a hangulata egyenesen jó. fojesszel ellentétben én egyszer ugrottam csak az ágyon, amikor a "medúza" elkapta a dagit. a szereplők sztem jófejek. a lost-ot sem néztem minden héten, de annak picivel nagyobb hangulata volt. minden esetre várom a köv. részeket!
viszont nem rossz, a hangulata egyenesen jó. fojesszel ellentétben én egyszer ugrottam csak az ágyon, amikor a "medúza" elkapta a dagit. a szereplők sztem jófejek. a lost-ot sem néztem minden héten, de annak picivel nagyobb hangulata volt. minden esetre várom a köv. részeket!

#159 Guest__*
Elküldve: 2006. 02. 25. 15:52
Idézet
Dave a legjobb arc benne, szerintem ez egyértelmű!