HWSW Informatikai Kerekasztal: Sorozatok - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sorozatok

#141 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 02. 14. 11:48

Személytelen, jellegtelen volt. Gyere be, add elő, menj ki minél előbb sztájl szerintem borzalmas volt, arról nem is beszélve, hogy lajcsi és a fási valami hihetetlen módón kritikán aluli volt, de úgy az egészre is tudom érteni. Egyedül a két isten volt jó, MArkos Gyuri és Teddy. Részemről nagyot csalódtam ebben az adásban Kép pedig úgy vártam!

#142 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 12:44

ma lesz a "nem a te napod!", szerintem nagyon durva, főleg az ilyen öregek miatt, mint pl. Havsnálaki leállt ott énekelni, hogy egy kis operát vagy ..., na mindegy az a lényeg hogy szerintem jó!Kép

#143 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 14:32

Múltkor néztem a Szilágyisat...az nagyon aranyos volt Kép Jókat mulattam rajta. Remélem a Lajcsit szétalázzák! Kép

#144 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 15:14

Idézet

Múltkor néztem a Szilágyisat...az nagyon aranyos volt Kép Jókat mulattam rajta. Remélem a Lajcsit szétalázzák! Kép
az is kemény volt.

#145 Felhasználó inaktív   Sybilla 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 17:41

Idézet

Személytelen, jellegtelen volt. Gyere be, add elő, menj ki minél előbb sztájl szerintem borzalmas volt, arról nem is beszélve, hogy lajcsi és a fási valami hihetetlen módón kritikán aluli volt, de úgy az egészre is tudom érteni. Egyedül a két isten volt jó, MArkos Gyuri és Teddy. Részemről nagyot csalódtam ebben az adásban Kép pedig úgy vártam!
Hát, nem tudom, de a hasonló jellegű show-k is arról szólnak: gyere be, add elő, menj ki, én meg kaszálok. De nem láttam azt a Sanyin, hogy csak eszköznek tekintené a vendégeit; éppen ellenkezőleg úgy tűnt, ő is közel olyan jól szórakozott az előadásokon, mint a közönség. :Đ

No mindegy, hát nem vagyunk egyformák: Neked nem tetszett, nekem (nekünk) meg igen. :-D Mindenesetre az közös bennünk, hogy mindannyian várjuk a jövő csütörtök estét! [smile_105
]
"Párnánk puha, ágyunk öle lágyan ringat. Aztán zajok jönnek. Felrobbantják az álmainkat. ... Ugye nem félsz?" ;) (Bonanza B.)

#146 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 02. 14. 20:33

Nos én is néztem a 150. Fábryt, nekem se tetszett túlzottan, szüleim se voltak elájulva. Én maradok Baginál és Nacsánál! Kép

Sok kolléga ájuldozik itten a 24-től, gondoltam belenézek, na! Beszereztem az első évadot, megnéztem az elsőt két órát. Röviden: BRUTÁLIS!! Elképesztően izgalmas és érdekes, hihetetlen, hogy minden van cselekmény, rengeteg történeti szál, stb. Nagyon-nagyon jó!Kép

#147 Felhasználó inaktív   Man 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 21:43

jó volt ez a nem a te napod isKép, de a többihez képest,áhh!Kép

#148 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 14. 21:44

Idézet

Sok kolléga ájuldozik itten a 24-től, gondoltam belenézek, na! Beszereztem az első évadot, megnéztem az elsőt két órát. Röviden: BRUTÁLIS!! Elképesztően izgalmas és érdekes, hihetetlen, hogy minden van cselekmény, rengeteg történeti szál, stb. Nagyon-nagyon jó!Kép
Hasonló élmények.. Kép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#149 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 15. 21:37

kíváncsi lettem a LOST utolsó részére. biztos valami nagy dolog lesz, ami nagyot fog ütni. szégyenlem magam, és itt biztos megtorolnak páran (köztük fojesz), de láttam vagy 5-6 részt. elején nem tetszett és nem néztem tovább. nincs előrejelezve h a 2. sorozat mikor indul, mi?
ami lesz, az a rejtélyek városa, az jó lesz, ismeri vki?

#150 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 15. 21:45

Idézet

kíváncsi lettem a LOST utolsó részére. biztos valami nagy dolog lesz, ami nagyot fog ütni. szégyenlem magam, és itt biztos megtorolnak páran (köztük fojesz), de láttam vagy 5-6 részt. elején nem tetszett és nem néztem tovább. nincs előrejelezve h a 2. sorozat mikor indul, mi?
Elég jó..

Most a Battlestar Galacticát tessék nézni a TV2-n, a Csillagkapu helyett megy. Mert az jó.

#151 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 16. 11:54

Idézet

Az eredeti cime "Invasion" Amerikaban tavaly szeptemberben indult, ugyhogy meglehetosen uj meg a sorozat. Alitolag nagy siker, az elso 20 legnezetteb sorozatban benne van... erdemes lesz elkezden neznii!
A LOST masodik seasonjet szerintem az RTL Klub nem fogja leadni, mert mar vagy 5 hete elkezdtek az AXN csatornan... Kép Mellesleg megemlitenem, hogy ha tenyleg nem fogjak folytatni az valami eszeveszettul nagy geciseg lenne a LOST rajongokkal szemben. Leven az AXN-en mar reg elkezdodott, leven meg vege sem volt az elso sorozatnak, mikor mar elkezdtek, leven a csatorna fizetos. Igaz hogy alitolag szilveszterkor leadtak az egesz elso sorozatot, de kerem szepen, ki hallot akkor meg errol a csatornarol? Egyebkent az is fura nekem, hogy szinte az osszes sorozat ami megy az AXN-en megy az RTL-en is... ez csupan veletlen? Versenyszellem? Vagy pedig RTL erdekeltsegu a csatorna? Valaki tud valamit? Eh?
Kép

#152 Felhasználó inaktív   rocko 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 16. 13:08

Szerintem nem kell felni, hogy leadja-e vagy sem. Bar en nem neztem a losot sem es ezt sem fogom, de valoszinusitem, hogy ez kb 2x reszes lesz. Az minimum 20 het mire vege, azaz mire vege addigra semian elkezdhetik adni a lost szeriat. (erosen az a gyanum, hogy ez a ket sorozat fogja valtogatni egymast)
De en arra tipppelek, hogy most ez a sorozat lefut nyarig, aztan a csatorna "nyari szuneteben" jonnek a filmes estek, es szeptembertol belovi megint a lostot.
Tudtomal az rtl-nek nincs koze az axnhez. Csupan az egy nem mindenki alltal foghato csatorna, igy ami ott sikeres azt siman ellopja, es az egesz orszag ele tarja. Ugyanis az orszagban csak 3 olyan csatorna van amit mindenki hiba nelkul tud fogni.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."

#153 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 16. 14:34

Idézet

Szerintem nem kell felni, hogy leadja-e vagy sem. Bar en nem neztem a losot sem es ezt sem fogom, de valoszinusitem, hogy ez kb 2x reszes lesz. Az minimum 20 het mire vege, azaz mire vege addigra semian elkezdhetik adni a lost szeriat. (erosen az a gyanum, hogy ez a ket sorozat fogja valtogatni egymast)
De en arra tipppelek, hogy most ez a sorozat lefut nyarig, aztan a csatorna "nyari szuneteben" jonnek a filmes estek, es szeptembertol belovi megint a lostot.
Tudtomal az rtl-nek nincs koze az axnhez. Csupan az egy nem mindenki alltal foghato csatorna, igy ami ott sikeres azt siman ellopja, es az egesz orszag ele tarja. Ugyanis az orszagban csak 3 olyan csatorna van amit mindenki hiba nelkul tud fogni.
Nemtom... biztos igy lesz... de nem hiszem, hogy tulsagosan jot tenne barmelyik sorozatnak is, ha fel evente szuneteltetne az RTL...
Kép

#154 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 02. 25. 09:50

Tegnap volt a Rejtéjek Városa!Nem volt olyan rossz.Ebből a két részből valemennyire a családtagokat megismertem,hogy ki kinek a kijeKép!de a neveket azt nem,csak a kis macska nevét:Carlita(vagy mi)
Valakit érdekelt még a film és meg is nézte?

#155 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 25. 10:34

A Rejtélyek városa egyenesen brutális volt szerintem, én néha teljesen magam alá vizeltem. Nagyon durván, tényleg rejtélyes minden. Elképesztően várom a következő részeket!

#156 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 25. 10:55

A magyar szinkron szokás szerint borzalom vót.

#157 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 02. 25. 12:02

én is néztem a filmet, mondjuk a 2. közben nem nagyon figyeltem oda (*elpirul*)
viszont nem rossz, a hangulata egyenesen jó. fojesszel ellentétben én egyszer ugrottam csak az ágyon, amikor a "medúza" elkapta a dagit. a szereplők sztem jófejek. a lost-ot sem néztem minden héten, de annak picivel nagyobb hangulata volt. minden esetre várom a köv. részeket!

#158 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 02. 25. 14:25

Dave a legjobb arc benne, szerintem ez egyértelmű! Kép

#159 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 02. 25. 15:52

Idézet

Dave a legjobb arc benne, szerintem ez egyértelmű! Kép
Nekem is ő a legszimpatikusabb,jó fej... :Đ

#160 Felhasználó inaktív   MikeReem