Idézet
Sorozatok
Elküldve: 2006. 03. 17. 16:50
Egyebbkent tegnap olvastam, hogy Star Wars-bol is keszul egy 100 reszes sorozat. a 3ik es a 4ik resz kozotti esemenyekrol. (Nem hiszem, hogy jo lesz, bar ki tudja)
Elküldve: 2006. 03. 17. 18:01
sztem pedig nagyon jó is lehet! a SW világához 100%-osan hű lesz, a trükköket a IL&M készíti, a történet vázát pedig maga Lucas mester írja. Szállingóznak a fejemben a jobbnál jobb ötletek.
Elküldve: 2006. 03. 17. 19:04
Rejtélyek városa csak szerintem gáz egy kissé,bár egy rész megtekintése után nem kéne ilyeneket írni,de szerintem olyasmi mint a Lost az 5-dik rész után/addig izgi volt,de utána állati unalmas lett/
"egy biztos az életben, a változás"
Elküldve: 2006. 03. 18. 09:50
Idézet
Rejtélyek városa csak szerintem gáz egy kissé,bár egy rész megtekintése után nem kéne ilyeneket írni,de szerintem olyasmi mint a Lost az 5-dik rész után/addig izgi volt,de utána állati unalmas lett/
egyébként a Rejtélyek városa sokkal jobb lesz nemsokára.
Elküldve: 2006. 03. 19. 19:54
24 harmadik evadot kezdtem el megnezni ma reggel. Idaig a 8ik reszig jutottam el, de azt kell mondjam, hogy idaig az elso ket evad jobb volt. Persze volt 1-2 erdekes fordulat eddig is, es azt is tudom, hogy most jon a lenyeg, csak az elso es masodik evad elso 8 resze szerintem jobb volt.
Egyebbkent arra az elhatarozasra jutottam, hogy ezt nekem meg kell vennem rendes dvd-s kiadasban. Mert ez a film tenyleg megeri (es megerdemli) azt a penzt.
ui: Azert sajnalom, hogy George Manson-t kiirtak a sorozatbol, nekem o volt az egyik kedvenc szereplom.
Egyebbkent arra az elhatarozasra jutottam, hogy ezt nekem meg kell vennem rendes dvd-s kiadasban. Mert ez a film tenyleg megeri (es megerdemli) azt a penzt.
ui: Azert sajnalom, hogy George Manson-t kiirtak a sorozatbol, nekem o volt az egyik kedvenc szereplom.
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2006. 03. 19. 21:22
Idézet
Idézet
Elküldve: 2006. 03. 21. 18:53
AKI MEG NEM LATTA AZ ELSO 3 EVADOT AZ NE OLVASSA!
Nem ertem miert erzik azt a 24 keszitoi, hogy ki kell irniuk a jo fej szereploket. Ahogy hallotam az 5ik evadban mar teljesen elborult az agyuk. Igazabol mar a masodik evad soran megharagudtam rajuk, de ott legalabb egy ut volt (G.M.) De most R.C. kiirasaert merges vagyok, nagyon!
Nem ertem miert erzik azt a 24 keszitoi, hogy ki kell irniuk a jo fej szereploket. Ahogy hallotam az 5ik evadban mar teljesen elborult az agyuk. Igazabol mar a masodik evad soran megharagudtam rajuk, de ott legalabb egy ut volt (G.M.) De most R.C. kiirasaert merges vagyok, nagyon!
"A háború először a remény, hogy utána jobb lesz; aztán az elvárás, hogy a másiknak rosszabb lesz; aztán az elégedettség, hogy tényleg nem lett jobb neki; s végül a meglepődés, hogy mindenkinek rosszabb lett."
Elküldve: 2006. 03. 22. 22:04
Nos vegeztem a 3ik szezonnal, es az a velemenyem, hogy ez erosen elmarad az elso 2 sorozattol. Szerintem nem volt eleg 5letuk, es valahogy nem tetszett ez a sok szereplo kiirasa. Remelem a negyedikkel nincsenek ilyen problemak.
Elküldve: 2006. 03. 22. 22:57
Idézet
Nos vegeztem a 3ik szezonnal, es az a velemenyem, hogy ez erosen elmarad az elso 2 sorozattol. Szerintem nem volt eleg 5letuk, es valahogy nem tetszett ez a sok szereplo kiirasa. Remelem a negyedikkel nincsenek ilyen problemak.
Egyébként az 5. évad is kicseszettül kibaszottul gecijó eddig, viszont az igazi, hogy karakterek terén elborult a készítők agya... sajnos, s ennek köszönhetően eddig talán ez a legszívfacsaróbb szemétládább köcsögebb évad... DEE OLYAN KUUUURVA JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ.
Elküldve: 2006. 04. 07. 15:43
Nos, most neztem meg az 5ik evad 16ik reszet, es azt kell mondanom, jo. Foleg a vege, erre nem szamitottam.
De ennek ellenere tovabra is a masodik szeria a kedvencem. Ellenben sikerult megolni a maradek jo fej szereploket is. Mar Csak Aaron maradt, remelem ot nem vegzik ki a kovetkezo 8 reszben.
De ennek ellenere tovabra is a masodik szeria a kedvencem. Ellenben sikerult megolni a maradek jo fej szereploket is. Mar Csak Aaron maradt, remelem ot nem vegzik ki a kovetkezo 8 reszben.
Elküldve: 2006. 04. 08. 21:01
Beröffentettük a 24hours.hu -t. Majd ha értelmesebb formában lesz, kidobjuk hírbe is, mint új GK networq tagot.
Elküldve: 2006. 04. 09. 04:57
Jo lesz ez, pont javasolni is akartam egy ilyen GK-s aloldalt. Viszont..
A menun szerintem lehetne meg javitani. Mondjuk sztem jol nezne ki egy 24-es betutipus.
Viszont olvastam a mozifilmrol, es sztem ez nem jo 5let. Ez a film ugy jo ahogy van. Sorozatkent. Nem moziba valo..
A menun szerintem lehetne meg javitani. Mondjuk sztem jol nezne ki egy 24-es betutipus.
Viszont olvastam a mozifilmrol, es sztem ez nem jo 5let. Ez a film ugy jo ahogy van. Sorozatkent. Nem moziba valo..
#196 Guest__*
Elküldve: 2006. 05. 01. 20:48
Idézet
Hát....Régen a Lostot néztem de mióta nincs..
Elküldve: 2006. 05. 02. 08:58
Én kis figyelmetlen a Hangulatváltozás topicba írtam le mindazt, amit ide szerettem volna. Ejj, ejj, mondhatnók ilyenkor, de nem mondjuk
Azért ide már csak tényszerü felsorolást vések azokról, amik épp mennem nálam, a szürke hétköznapokon:
Született Feleségek 1-2 szezon
South Park 10. sorozat
Sopranos (Maffiózók) 6. szezon
Csengetett Mylord sorozat dvd-n
Neon Genesis Evangelion
Ghost in the shell: Stand Alone Complex 1-2 sorozat és a G1 is mostmár, úgy két perce
Persze emellé még a jó kis klasszikus Monty Python Flying Circus is megy állandóan a South Park régebbi epizódjaival karöltve, de azért kell a firss anyag is néha.
South Park 10. sorozat
Neon Genesis Evangelion
Ghost in the shell: Stand Alone Complex 1-2 sorozat és a G1 is mostmár, úgy két perce
Persze emellé még a jó kis klasszikus Monty Python Flying Circus is megy állandóan a South Park régebbi epizódjaival karöltve, de azért kell a firss anyag is néha.
Elküldve: 2006. 05. 02. 11:15
Szep lista. En ennyi sorozatnal mar szerintem megorulnek. Jelenleg csak a 24-et nezem, de ha vege lesz akkor tervezem a Prison Break megtekinteset. Alitolag az is nagyon ott van a szeren.
Elküldve: 2006. 05. 02. 11:17
Idézet
Én kis figyelmetlen a Hangulatváltozás topicba írtam le mindazt, amit ide szerettem volna. Ejj, ejj, mondhatnók ilyenkor, de nem mondjuk
Azért ide már csak tényszerü felsorolást vések azokról, amik épp mennem nálam, a szürke hétköznapokon:
South Park 10. sorozat
Neon Genesis Evangelion
South Park 10. sorozat
Neon Genesis Evangelion
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2006. 05. 02. 12:34
Idézet
South Park 10. sorozat
Neon Genesis Evangelion
South Park 10. sorozat
Neon Genesis Evangelion
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

Súgó
A téma zárva.