Sorozatok
Elküldve: 2009. 03. 27. 14:11
Idézet
Idézet
Gondolom magyar TV-n nézed le tudod tölteni néhány nagyobb torrentoldalról magyar szinkronnal, de bármelyik másik pub torrentoldalról angolul is le tudod tölteni én ezt ajanlanám neked eredti nyelven sztem sokkal élvezetesebb bármelyik sorozat vagy film is és feliratot is találsz hozzá szóval ha angolból nem is vagy olyan jó akkor is könnyű dolgod van. Am én már 1 éve nem nézek szinkronos sorozatot, mert szánalmas a szinkronja de am a Housenak van legjobb ez volt az utolsó szinkronos sorozat amit néztem a 3. évadját a 4. évadot már angolul kezdtem.
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2009. 04. 22. 19:30
Heroes 3. évad
Sok rajongó már a harmadik fejezettel sem volt nagyon elégedett, nekem az kifejezetten izgalmas volt...még a negyedik fejezet eleje sem volt vészes viszont az e heti résznél már dejavu-m volt..ugyan azok a történések vannak csak más köntösben...a szereplőket már megin elkapták, a képességek nem működnek stb...bár az uccsó pár másodperc (Sylar feléledése) érdekes volt
ennek ellenére még mindig reménykedem, hogy nemsokára régi fényében fog tündökölni a sorozat
Sok rajongó már a harmadik fejezettel sem volt nagyon elégedett, nekem az kifejezetten izgalmas volt...még a negyedik fejezet eleje sem volt vészes viszont az e heti résznél már dejavu-m volt..ugyan azok a történések vannak csak más köntösben...a szereplőket már megin elkapták, a képességek nem működnek stb...bár az uccsó pár másodperc (Sylar feléledése) érdekes volt
ennek ellenére még mindig reménykedem, hogy nemsokára régi fényében fog tündökölni a sorozat
Elküldve: 2009. 04. 22. 20:48
Idézet
Heroes 3. évad

Elküldve: 2009. 04. 22. 21:08
Idézet
Heroest én nagyon szerettem az első évad időszakában a második már kevéséb jött be aztán a harmadikat megint érdekesnek találtam. De a negyedik... Már az első rész után kaszáltam és a visszajelzések alapján amiket hallottam, jól döntöttem.
Elküldve: 2009. 04. 23. 06:45
Idézet
Idézet
Heroes 3. évad
Elküldve: 2009. 04. 23. 06:46
A Fringe- Rejtély viszont tetszik. Igaz én eredeti hangon nézem.
A True Blood sem rossz, főleg ha beindul.
A Supernatural - Odaát új évada pedig überfasza!
Elküldve: 2009. 04. 29. 21:39
Na vége a Heroes negyedik fejezetének és ezzel a harmadik season-nak...a vége mint mindig, most is ütős volt, viszont nekem nem tetszett, mert eltüntették a kedvenc szereplőm (Sylar)...bár a végén volt kis utalás hogy kezd visszatérni, reménykedem benne...viszont nem bánnám ha a negyedik évad lenne az utolsó, mert jobb már nemlesz...
Lost
elkezdtem az 5. évadot, eddig nagyon tetszik
Lost
elkezdtem az 5. évadot, eddig nagyon tetszik
Elküldve: 2009. 04. 29. 22:15
Ma van ünnepli a 100. részét minden idők legjobb sorozata. Kezeket le, persze hogy a Lost-ról van szó.
A Heroes 3. évada hát olyan amilyen. Nagyon sokat cancellezték idő közben, és meg is tudom őket érteni. Nekem mondjuk tetszik azért, bőven a nézhető kategóriában van. Ellenben olyan buta és segghülye karakterek vannak benne mint sehol máshol.
Scoo: A Fringe tényleg fantasztikus, de sajnos 2 rész és már vége is van az évadnak..
A Heroes 3. évada hát olyan amilyen. Nagyon sokat cancellezték idő közben, és meg is tudom őket érteni. Nekem mondjuk tetszik azért, bőven a nézhető kategóriában van. Ellenben olyan buta és segghülye karakterek vannak benne mint sehol máshol.
Scoo: A Fringe tényleg fantasztikus, de sajnos 2 rész és már vége is van az évadnak..
Elküldve: 2009. 05. 30. 18:24
nem tudja már valaki hogy a szökés 4. évada mikor lessz az RTL-en? vagy hogy lessz-e eggyáltalán?
Elküldve: 2009. 05. 31. 10:34
Idézet
nem tudja már valaki hogy a szökés 4. évada mikor lessz az RTL-en? vagy hogy lessz-e eggyáltalán?
Elküldve: 2009. 05. 31. 11:11
Vége az utóbbi idők egyik legjobb itthoni sorozatának, a Tűzvonalbannak. Ugyanis az M1 nem tudja finanszírózni. Remélem valami csatorna azért megmenti nem érhet így véget a sorozat. Izgalmas volt, jó volt, emészthető volt.
És bár Stohl Bucit sose kedveltem, most nagyon jól játszott, és az egész szereposztás úgy ahogy volt remek volt.
Petíció
#494 Guest__*
Elküldve: 2009. 08. 21. 00:43
Az az igazi csalódás ha egy jó sorozatnak nem adnak helyet vagy egy meglévő sorozatnak az új évadját nem adják le mint például a How I Met Your Mother
Elküldve: 2009. 08. 21. 08:43
Idézet
Az az igazi csalódás ha egy jó sorozatnak nem adnak helyet vagy egy meglévő sorozatnak az új évadját nem adják le mint például a How I Met Your Mother 
(\_/)
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!
(O.o) <--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba |^^^^^^^^^^^^^^| ||
|...BEER TRUCK..........| ||'|";, ___.
|_..._..._______===|=||_|__|..., ] -
"(@)'(@)"""''"**|(@)(@)*** **''(@)
Tedd be a profilodba a BEER TRUCK-ot, hogy világuralomra törhessen!
#496 Guest__*
Elküldve: 2009. 08. 29. 00:24
Én annak örülök h a Scrubs (Dokik) megy a tv2-n, mert a magyar szinkron is nagyon jó. Most vagyok túl az elsö évadon és nagyon függö lettem. Tudom ajánlani mindenkinek.
Elküldve: 2009. 08. 29. 00:25
Idézet
Én annak örülök h a Scrubs (Dokik) megy a tv2-n, mert a magyar szinkron is nagyon jó. Most vagyok túl az elsö évadon és nagyon függö lettem. Tudom ajánlani mindenkinek.
#498 Guest__*
Elküldve: 2009. 08. 29. 00:51
Idézet
Idézet
http://www.youtube.c...h?v=pOgW8D6AnsQ
Elküldve: 2009. 08. 29. 00:54
Idézet
Idézet
Idézet
http://www.youtube.c...h?v=pOgW8D6AnsQ

Súgó
A téma zárva.