Nyugi callisto!!!!Csak a szerver így is tele van minden szarral...tudom hogy most kezdted, ezért most még elnézem Neked
Hírek és cikkek
Elküldve: 2005. 04. 06. 12:15
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 04. 06. 16:02
Idézet
A híreknél ez a kis képes megoldás kezd kicsit "elfajulni". Pl most ott
a republic commando hír, amihez már rég van fent kiskép, erre mégis más
lett kitéve!!!Nézzetek előbb utána hogy az adott gammázho van e már
kiskép, ne szorjuk már tele mindenennel a szervert!!!!
a republic commando hír, amihez már rég van fent kiskép, erre mégis más
lett kitéve!!!Nézzetek előbb utána hogy az adott gammázho van e már
kiskép, ne szorjuk már tele mindenennel a szervert!!!!
bagoly mondja verebnek... mintha te olyan sokszor megnezned a kiskepes mappat...

Elküldve: 2005. 04. 07. 08:52
eztt mondtam én is
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 04. 07. 09:49
Vita lezárva! Annyi képet tesztek fel, amennyit csak akartok, de ha az újak szarabbak, mint elődjük, akkor mérges lesz Myko elvtárs! Az pedig nem szép látvány!
Elküldve: 2005. 04. 07. 09:51
bagge, tegnap tok nagy hévvel belevetettem magam a hirek kozé, sikeremen felbuzdulva ( kedves Sybilla elvtársnő ékes szavaival illetett, csokoltatom érte
) ma is hasonloképp cselekedék, ám EGY rohadt hir nincs, amit ki lehetne rakni. még a gamershell is kussol mint a...öööö....aaaaa..... mittudoménmi
Elküldve: 2005. 04. 07. 10:55
Dehogy pang, csak jó helyen kell keresni:)
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 04. 07. 11:54
Az a helyzet h amiota az uj GK uzemel nemtok belepni a hirezo oldalra. Vagy lehet h a FireFox miatt van?
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 04. 07. 13:02
nem, azért van mer szabby néni ujrakreálta az accountokat, és nekem is a végletekig elmeno sirámokat kellett neki énekelnem, hogy agggggyon már egyet. na jo ez nem igy volt, de majdnem
Elküldve: 2005. 04. 07. 13:06
Akkor ezesetben megrazom helloszabi-t 
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 04. 07. 13:33
Dugd bele az ujjacskáját a konnektorba, az is eléggé megrázó élmény lesz számára!
callisto koma, amit küldtem url filet, azokat hasznosíthatod ám!
Elküldve: 2005. 04. 18. 16:59
Ford, tetszik a cikk, csak annyit tennék hozzá, hogy PC-n tényleg nagyon jó az a célzásos dolog. (épp ezért, sztem elsősorban PCre fejlesztették)
ui.: tom, hogy kukacoskodás, de a cikk végén az a "képszeletbeli" nem tetszik
ui.: tom, hogy kukacoskodás, de a cikk végén az a "képszeletbeli" nem tetszik
Elküldve: 2005. 04. 18. 18:45
Azt vettem észre, hogy leállt a Cooltúra... semmi cikk már mióta... mi van skacok?
Elküldve: 2005. 04. 18. 22:50
Azért nem megy a Cooltúra, mert Isaac-nek nincs gépe, én meg mint tudjátok nem vagyok a legjobb cikkíró
De ha gondoljátok besegíthettek nekem!
Pipi
Peti papagájnak leesett a feje, meszes volt a nyaka.
Elküldve: 2005. 04. 19. 15:26
lewton6: Eh, hulye typo, mivel igy is ertelmes, a spellchecker sem szurta ki, irj Mykonak vagy Daksak, hogy javitsak, sajnos miota ennyire doglott a site, nincs lehetosegem az utolagos korrekciora.
Elküldve: 2005. 04. 19. 17:40
azért írtam, hogy "kukacoskodás". nem zavar egyáltalán.
egyébként igazad van így is értelmes...
egyébként igazad van így is értelmes...
Elküldve: 2005. 04. 19. 18:32
lewton6: Engem nagyon zavar, tehat jo, hogy szoltal, korrigalnam is, nagyon szar, hogy technikai okokbol nem tehetem. Talan eszrevetted, a DMC3 cikk elejen is volt egy oltari nagy hiba (durvabb es jobban lathato), azt a korrektor ejtette, nem az en melleutesem volt, de par napba beletelt, mig javittatni tudtam, szamitottam is ra, hogy amiatt is beszol valaki.
Elküldve: 2005. 04. 19. 19:23
Nekem a hP4nél volt ilyen: körülbelül fél évvel néztem be a megjelenést...

Súgó
A téma zárva.