Hírek és cikkek
Elküldve: 2005. 05. 04. 23:23
Okés, okés, semmi gond, csak mondom, ha lehet, menjenek ki képek a cuccokhoz, mert úgy sokkal szebbek a hírek!
Elküldve: 2005. 05. 07. 23:14
Épp a híreket bámulom és egyszerűen nem értem, hogy mi az oka, annak, hogy alig van komment vagy alig olvassák, pedig sztem a hétvége folyamán többször is szép híreket pakoltunk ki, többségét elsőként, így nem értem...na mind1 már megszokhattam volna, dehát akkor is böki az oldalam!![]()
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 05. 08. 12:38
Ezen már csak a népszerűsítés segítene. Mi (ti) megtettünk (tettetek) mindent amit lehet.
Elküldve: 2005. 05. 11. 08:34
Myko koma jól halad a Pszicós teszt, de felhívnám a figyelmedet a Pariah cikkem publikálására....
Elküldve: 2005. 05. 12. 23:32
Minden cikk publikálva lett mostan! Sorry, de az oldal második főmozgatórugója, azaz Daks koma épp érni készül (gy.k.: érettségizik), így néha kicsit laggos a cikkek kikerülése!
Elküldve: 2005. 05. 13. 19:52
Ca$h! Predator game cikkeddel kapcsolatban: tuuuul sok a karomkodas es csunya szo. Odaig meg poen volt h a bevezetoben leszaroztad, de utana nem volt megallas... Komolyan gaz! A masik vicces a "kukába dobhattam középfokú szakmai nyelvvizsgámat". Miert? Jatekokkal kapcsolatos a szakmai nyelvvizsgad? Sztm eleg lett volna annyit irni h az angol tudasodat. Ennek igy eleg ... buta ... az olvasata.
| Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2005. 05. 13. 22:57
EMi, mér' baj az ha sok szép szőke maca van a műsorban? Sztem ez máris egy jó pont oda...
egyébként képzeld el az xbox prezentációt akkor, ha csak a technikai részleteket sorolnák föl.
mondjuk a játékokból tényleg mutathattak volna többet.
egyébként képzeld el az xbox prezentációt akkor, ha csak a technikai részleteket sorolnák föl.
Elküldve: 2005. 05. 13. 23:19
Azért vagyok ki ettől, mert baromira nem illenek oda, érted? Ha egy köcsög ribancos műsorrol lenne szó, akkor azt mondom oké, tegyék bele ezt a sok idióta cafkát és hajrá... lásd Jenny McCarthey show anno, az mtv-n vagy a Grind vagy miatúró volt szintén az mtv-n. Ráadásul igenis, tolhattak volna több technikai infót, lévén EZ VOLT A GÉP PREZENTÁCIÓS ADÁSA!! HÁLÓÓÓÓ!!!!! ENNEK A GÉPRŐL KELLETT VOLNA SZÓLNI és nem a sok idiótáról... ehh... fúú, de felbaszom az agyam ezen!
Elküldve: 2005. 05. 14. 07:50
detto ugyanerre gondoltam....
Keep it up, Rock 'n' Roll
Good music save your soul!
Elküldve: 2005. 05. 14. 13:00
jaja. ennel komolyabb musort mar csak az rtlklubosok csinaltak volna. juj!
amugy a korites az OK lett volna ha +20 percig meg legalabb a box van a kozeppontban es nem az a buzi killers (akikrol eletemben nem hallottam amugy)

Elküldve: 2005. 05. 14. 14:55
Túl nagyok az elvárásaid EMi. figyelj, ez egy egyszerű reklám fogás volt Gates bácsitól. A legtöbb amerikait nem érdeklik a gép tulajdonságai (nem is értenék). oda adták az MTVnek a jogot, mert az sok amerikai hülyegyerek nézi. Biztos lesz vmi komoly bemutató az újságoknak, de ezt (sajnos) nem nekik, hanem a tudatlan amerikaiaknak csinálták, mert ők fogják kiló számra venni. nekem sem tetszett, de én ilyesmire számítottam.
Elküldve: 2005. 05. 14. 19:13
Kicsit sok az egy mondatra jutó hülye amerikai szöveg. Remélem Lord Mixxx erre jár és rendbetesz szépen.
Elküldve: 2005. 05. 14. 19:30
mér'? csak 1x írtam hülyét. 
egyébként semmi bajom az amerikaiakkal. de ha az ottani fiatalságnak bejön ez a stílus, amit az mtv képvisel... nem a zene, hanem ezek a showk. egyedüli a Pimp my Ride jó
egyébként semmi bajom az amerikaiakkal. de ha az ottani fiatalságnak bejön ez a stílus, amit az mtv képvisel... nem a zene, hanem ezek a showk. egyedüli a Pimp my Ride jó
Elküldve: 2005. 05. 14. 23:52
Az a baj Ingen koma, hogy igaza van lewton6-nek. Ez a műsor nem egy európainak készült, hanem az amcsiknak...
Elküldve: 2005. 05. 16. 08:17
Jajj belenéztem!
Végülis akkor most mi is volt a leleplezés?
Az hogy a csaj behozta a gépet és kész??Jujjj, no comment...itt látszik mennyire primitív emberek élnek kint:(
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you
Friedrich Nietzsche
Elküldve: 2005. 05. 17. 10:41
Figyú főszerk koma!
Mivel a MSN jelen pillanatban xarakodik, így e-mailben küldtem el neked a Psychonauts tesztet! Feltétel nélkül tekintsd meg a postaládád!
Elküldve: 2005. 05. 17. 10:45
emberek figyelem! lassan kezdodik az E3, maradjatok velunk, es reloadoljatok sokat! most picit el kell szaladnom, de utana igerem csak a tietek vagyok! stay with us!

Súgó
A téma zárva.