HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#961 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 09. 07. 00:06

Biztosan eszrevettetek, hogy az utobbi napokban kevesebb hir jelent meg a GK-n, ennek az az egyeduli oka, hogy minket is keményen letört a szeptember eljövetele :-D. En beteg voltam, fojesz szintén, ráadásul neki még tanulnia is kellett, de ne féljetek, 1-2 átmeneti nap és újra visszaáll a megszokott rend a GK-n és ismét 100%-os lesz minden szolgaltatas :Đ - igerem!
Kép
Kép

#962 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 26. 00:39

most olvastam Zoenn Reservoir Dogs cikket. amellett, hogy jol sikerult, meg egyertertek az ertekelessel, annyit fuznek hozza, mint Tarantino rajongo, hogy nem ez volt az elso filmje. az elso 1987-ben keszult es My best friends birthday a cime. pusztan azert nem ismert, mert leegett a studio, es vele egyutt a szalag is. a fele megmaradt, de arra nem volt penzuk, hogy ujraforgassak a film veget. (nekem meg is van ez a fennmaradt resz)

#963 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 26. 06:58

És miről szól ez a kis fennmaradt film?

#964 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 08:12

Idézet

És miről szól ez a kis fennmaradt film?

tarantino az egyik foszereplo es arrol szol, hogy a legjobb baratjanak (akit epp elhagyott a baratnoje) szuletesnapja lesz es o megprobalja megszervezni a bulit. persze semmit sem csinal normalisan, igy a hulyesegeivel felejthetetlenne teszi a szulinapot (nem biztos, hogy jo ertelemben).
amugy ez egy tanulo film, annak ellenere, hogy tarantino nem tanulta a filmezest. o maga is nyilatkozta, hogy nagyon rossz a film. ez igaz is, mivel alacsony koltsegvetesu, rossz kep es hangminoseg. gyenge szineszi teljesitmeny (tarantinot kiveve). viszont ha megnezi valaki, akkor latszik rajta, hogy o rendezte. allitolag a reservoir dogs keszulte elott a promoterek megkerdeztek, hogy lathatnak-e valamelyik elozo munkajat. o meg azt felelte, hogy nem (mivel csak ez az egy filmje volt, es maga is rossznak tartja ezt a 87-es alkotasat). szoval szamara szerencses veletlen, hogy elpusztult a film fele, mert igy az terjedt el, hogy a reservoir dogs az elso filmje, ami mar sokkal meltobb hozza.

#965 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 08:48

Idézet

szoval szamara szerencses veletlen, hogy elpusztult a film fele
Ilyenkor jöhetnek az összeesküvés-elméletek, hogy pl. Ő gyújtotta föl az épületet vagy ufókat kért meg rá, hogy lopják el a művet és tegyenek úgy mintha csak a tűz martalékává vált volna, stb. KépKépKép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#966 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 14:45

igazabol az utomunkalatoknal egett le az epulet, szoval rogton forgatas utan. akkor meg nem tartotta rossz filmnek. csak igy utolag visszanezve nyilatkozta ezt.

#967 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 16:14

Kedvenc Tarantino történetem: beírta az életrajzába, hogy statisztált Godard 'Lear király' c. filmjében csak azért, mert reméli hogy ez rá vesz bárkit is arra, hogy megnézze aztKép

#968 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 17:16

Idézet

Kedvenc Tarantino történetem: beírta az életrajzába, hogy statisztált Godard 'Lear király' c. filmjében csak azért, mert reméli hogy ez rá vesz bárkit is arra, hogy megnézze aztKép
godard amugy is jo rendezo, meg tarantino is szereti. pl a ponyvaregenyben is a jack rabbit slim's-ben mikor Vincent korbemegy, akkor a hatterben latni ahogy egy filmet vetitenek. az is egy godard film.

#969 Felhasználó inaktív   lewton 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 26. 17:35

Idézet

godard amugy is jo rendezo, meg tarantino is szereti. pl a ponyvaregenyben is a jack rabbit slim's-ben mikor Vincent korbemegy, akkor a hatterben latni ahogy egy filmet vetitenek. az is egy godard film.
Én nagyon szeretem Godard-ot, és Tarantino a példaképének tekinti őt. Egyébként ha már itt tartunk az egész időben való ugrándozást is Godard-tól vette QT.Kép

#970 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 10. 22. 23:35

A Secret Files: Tunguska cikkre válaszolnék. :D

Szerintem túlzottan lehúztátok a játékot. Kép A 7.5-nél szerintem többet érdemel! 8.0 és 8.5 között inkább. :Đ
- a párbeszédeket én nem találtam unalmasnak, jól voltak megírva, ráadásul, sokszor dőltem a röhögéstől :D nagyon frappáns szövegeket nyomtak
- maximum 1-2 hanggal lehetett probléma, a többi színész szerintem jól teljesített. Volt, aki túljátszotta a szerepét, például Szergei, de ez így volt megírva, a játék nem vette komolyan magát, ha nem tűnt volna fel a cikkírónak. :-D
- a történet 2008-ban folytatódik, de amúgy sem volt rossz a befejezés
- azt nem tudom, mennyire számít ez nehéz játéknak, én nem túl sok kalandjátékkal játszok, de ez megfogott. Igaz, néha használtam a végigjátszást a gamefaqs.com oldalról, de nem volt olyan eszement nehéz szerintem. :D

Összességében én sokkal jobb játéknak tartom, mint amilyennek a cikkből tűnik. Ha a HL2 egyes helyeken megérdemelt 95%-ot vagy többet (Kép Kép), akkor ez is megérdemel legalább 8.0-át!

Nagyon jó játék, csak ajánlani tudom. Kép
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#971 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 18. 21:54

ha tudtok valamit az airbornról lécci írjatok
imádom a háborút

#972 Felhasználó inaktív   Necros 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 17:17

A Fear: EP cikkhez csak annyit, hogy a Timegate csak a kvitelező volt, nem hinném, hogy a játék megtervezéséért is ők lettek volna a felelősök.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie

Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)

#973 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 18:01

Idézet

A Fear: EP cikkhez csak annyit, hogy a Timegate csak a kvitelező volt, nem hinném, hogy a játék megtervezéséért is ők lettek volna a felelősök.
akkor most a gyengébb grafika miatt kisebb a gépigénye is?
az jól jönne......
PC-n tolom :)

#974 Felhasználó inaktív   skiz0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 20:54

Idézet

az jól jönne......
Minap volt szerencsém a játékhoz...tényleg gyengyébb a grafika, a textúrák egyszerűen...egyszerűen mások...a sima F.E.A.R-t nem rég toltam ki, szóval van összehasonlítási alapom. Direkt ugyanolyan grafikára állítottam be a játékot, mint az alap játékot. És nem szép és nem szép....gondolja az ember, hogy csúnyább, így jobban megy...sajnálatra méltóan ez sem igaz...a sima F.E.A.R.-t akadás nélkül toltam végig (igaz, ott már volt jópár patch 1.07-ig, meg már azóta más a VGA driver is, szóval ezek játszhatnak szerepet a dologban), de a kiegészítő nekem rosszabbul megy... :Đ többször lassul, sőt ajtónyitásoknál beakad...sima FEAR 1.07-es patchel ilyeneket nem csinált nálam pedig...
de én azt mondom, hogy próbáld meg azért, hátha neked jól fog futni...

#975 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 11. 19. 21:42

Idézet

Akkor ki? A Vivendi? Huhh, megnyugtattál. :Đ

#976 Felhasználó inaktív   Chocho 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 21:57

Igen, és el is rontotta rendesen.

A gépigényről annyit, hogy igen, nőtt, de ezt már le sem írtam. Így is elég vacak lett a játék...
Gaming is beliving...

#977 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 22:14

Idézet

Idézet

az jól jönne......
Minap volt szerencsém a játékhoz...tényleg gyengyébb a grafika, a textúrák egyszerűen...egyszerűen mások...a sima F.E.A.R-t nem rég toltam ki, szóval van összehasonlítási alapom. Direkt ugyanolyan grafikára állítottam be a játékot, mint az alap játékot. És nem szép és nem szép....gondolja az ember, hogy csúnyább, így jobban megy...sajnálatra méltóan ez sem igaz...a sima F.E.A.R.-t akadás nélkül toltam végig (igaz, ott már volt jópár patch 1.07-ig, meg már azóta más a VGA driver is, szóval ezek játszhatnak szerepet a dologban), de a kiegészítő nekem rosszabbul megy... :Đ többször lassul, sőt ajtónyitásoknál beakad...sima FEAR 1.07-es patchel ilyeneket nem csinált nálam pedig...
de én azt mondom, hogy próbáld meg azért, hátha neked jól fog futni...
na akkor szívtam. nem tudjátok hogy lehetne felrakni az 1.7 patceht? én 1x leszedtem, de neten kellett volna regisztrálni, meg rossz a cd-kulcs. őszinte vagyok, nem eredeti, de akkor az 1.7-ről le is mondhatok? mert az 1.0 van, és van pár hiba, meg néha nekem is megakadt. segítsetek

#978 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 22:23

most nezem, hogy az nfs:carbon cikkben meg sem lett emlitve, hogy van egy magyar zene is benne.

#979 Felhasználó inaktív   Madd Dogg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 19. 22:26

lol. miféleség? magyar tuc-tuc? max annyit tok elképzelni:D

#980 Felhasználó inaktív   MikeReem 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 20. 01:19