Hírek és cikkek
Elküldve: 2006. 09. 07. 00:06
Biztosan eszrevettetek, hogy az utobbi napokban kevesebb hir jelent meg a GK-n, ennek az az egyeduli oka, hogy minket is keményen letört a szeptember eljövetele
. En beteg voltam, fojesz szintén, ráadásul neki még tanulnia is kellett, de ne féljetek, 1-2 átmeneti nap és újra visszaáll a megszokott rend a GK-n és ismét 100%-os lesz minden szolgaltatas
- igerem!

Elküldve: 2006. 09. 26. 00:39
most olvastam Zoenn Reservoir Dogs cikket. amellett, hogy jol sikerult, meg egyertertek az ertekelessel, annyit fuznek hozza, mint Tarantino rajongo, hogy nem ez volt az elso filmje. az elso 1987-ben keszult es My best friends birthday a cime. pusztan azert nem ismert, mert leegett a studio, es vele egyutt a szalag is. a fele megmaradt, de arra nem volt penzuk, hogy ujraforgassak a film veget. (nekem meg is van ez a fennmaradt resz)
Elküldve: 2006. 09. 26. 08:12
Idézet
És miről szól ez a kis fennmaradt film?
amugy ez egy tanulo film, annak ellenere, hogy tarantino nem tanulta a filmezest. o maga is nyilatkozta, hogy nagyon rossz a film. ez igaz is, mivel alacsony koltsegvetesu, rossz kep es hangminoseg. gyenge szineszi teljesitmeny (tarantinot kiveve). viszont ha megnezi valaki, akkor latszik rajta, hogy o rendezte. allitolag a reservoir dogs keszulte elott a promoterek megkerdeztek, hogy lathatnak-e valamelyik elozo munkajat. o meg azt felelte, hogy nem (mivel csak ez az egy filmje volt, es maga is rossznak tartja ezt a 87-es alkotasat). szoval szamara szerencses veletlen, hogy elpusztult a film fele, mert igy az terjedt el, hogy a reservoir dogs az elso filmje, ami mar sokkal meltobb hozza.
Elküldve: 2006. 09. 26. 08:48
Idézet
szoval szamara szerencses veletlen, hogy elpusztult a film fele
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"
Elküldve: 2006. 09. 26. 14:45
igazabol az utomunkalatoknal egett le az epulet, szoval rogton forgatas utan. akkor meg nem tartotta rossz filmnek. csak igy utolag visszanezve nyilatkozta ezt.
Elküldve: 2006. 09. 26. 16:14
Kedvenc Tarantino történetem: beírta az életrajzába, hogy statisztált Godard 'Lear király' c. filmjében csak azért, mert reméli hogy ez rá vesz bárkit is arra, hogy megnézze azt
Elküldve: 2006. 09. 26. 17:16
Idézet
Kedvenc Tarantino történetem: beírta az életrajzába, hogy statisztált Godard 'Lear király' c. filmjében csak azért, mert reméli hogy ez rá vesz bárkit is arra, hogy megnézze azt
Elküldve: 2006. 09. 26. 17:35
Idézet
godard amugy is jo rendezo, meg tarantino is szereti. pl a ponyvaregenyben is a jack rabbit slim's-ben mikor Vincent korbemegy, akkor a hatterben latni ahogy egy filmet vetitenek. az is egy godard film.
Elküldve: 2006. 10. 22. 23:35
A Secret Files: Tunguska cikkre válaszolnék. 
Szerintem túlzottan lehúztátok a játékot.
A 7.5-nél szerintem többet érdemel! 8.0 és 8.5 között inkább. 
- a párbeszédeket én nem találtam unalmasnak, jól voltak megírva, ráadásul, sokszor dőltem a röhögéstől
nagyon frappáns szövegeket nyomtak
- maximum 1-2 hanggal lehetett probléma, a többi színész szerintem jól teljesített. Volt, aki túljátszotta a szerepét, például Szergei, de ez így volt megírva, a játék nem vette komolyan magát, ha nem tűnt volna fel a cikkírónak.
- a történet 2008-ban folytatódik, de amúgy sem volt rossz a befejezés
- azt nem tudom, mennyire számít ez nehéz játéknak, én nem túl sok kalandjátékkal játszok, de ez megfogott. Igaz, néha használtam a végigjátszást a gamefaqs.com oldalról, de nem volt olyan eszement nehéz szerintem.
Összességében én sokkal jobb játéknak tartom, mint amilyennek a cikkből tűnik. Ha a HL2 egyes helyeken megérdemelt 95%-ot vagy többet (
), akkor ez is megérdemel legalább 8.0-át!
Nagyon jó játék, csak ajánlani tudom.
Szerintem túlzottan lehúztátok a játékot.
- a párbeszédeket én nem találtam unalmasnak, jól voltak megírva, ráadásul, sokszor dőltem a röhögéstől
- maximum 1-2 hanggal lehetett probléma, a többi színész szerintem jól teljesített. Volt, aki túljátszotta a szerepét, például Szergei, de ez így volt megírva, a játék nem vette komolyan magát, ha nem tűnt volna fel a cikkírónak.
- a történet 2008-ban folytatódik, de amúgy sem volt rossz a befejezés
- azt nem tudom, mennyire számít ez nehéz játéknak, én nem túl sok kalandjátékkal játszok, de ez megfogott. Igaz, néha használtam a végigjátszást a gamefaqs.com oldalról, de nem volt olyan eszement nehéz szerintem.
Összességében én sokkal jobb játéknak tartom, mint amilyennek a cikkből tűnik. Ha a HL2 egyes helyeken megérdemelt 95%-ot vagy többet (
Nagyon jó játék, csak ajánlani tudom.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Hajrá Fradi! BAJNOKCSAPAT 2007! A mi kézis lányaink a legjobbak! :)
Elküldve: 2006. 11. 19. 17:17
A Fear: EP cikkhez csak annyit, hogy a Timegate csak a kvitelező volt, nem hinném, hogy a játék megtervezéséért is ők lettek volna a felelősök.
Tabrett Bethell's films - blog az összes információval. @Necros_hun Tumblr oldalam. @AnyoneYouWant @TheClinicMovie
Elküldve: 2006. 11. 19. 18:01
Idézet
A Fear: EP cikkhez csak annyit, hogy a Timegate csak a kvitelező volt, nem hinném, hogy a játék megtervezéséért is ők lettek volna a felelősök.
az jól jönne......
PC-n tolom :)
Elküldve: 2006. 11. 19. 20:54
Idézet
akkor most a gyengébb grafika miatt kisebb a gépigénye is?
az jól jönne......
az jól jönne......
de én azt mondom, hogy próbáld meg azért, hátha neked jól fog futni...
Elküldve: 2006. 11. 19. 21:42
Idézet
Elküldve: 2006. 11. 19. 21:57
Igen, és el is rontotta rendesen.
A gépigényről annyit, hogy igen, nőtt, de ezt már le sem írtam. Így is elég vacak lett a játék...
A gépigényről annyit, hogy igen, nőtt, de ezt már le sem írtam. Így is elég vacak lett a játék...
Gaming is beliving...
Elküldve: 2006. 11. 19. 22:14
Idézet
Idézet
akkor most a gyengébb grafika miatt kisebb a gépigénye is?
az jól jönne......
az jól jönne......
de én azt mondom, hogy próbáld meg azért, hátha neked jól fog futni...
Elküldve: 2006. 11. 19. 22:23
most nezem, hogy az nfs:carbon cikkben meg sem lett emlitve, hogy van egy magyar zene is benne.
Elküldve: 2006. 11. 19. 22:26
lol. miféleség? magyar tuc-tuc? max annyit tok elképzelni:D

Súgó
A téma zárva.