HWSW Informatikai Kerekasztal: Hírek és cikkek - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Hírek és cikkek

#1041 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 05. 17:36

Lehet hogy félreértem a topikot, de elvégre Hírek és Cikkek. Az lenne a kérdésem, hogy valaki tudja, hogy milyen a GTAIV PC-s verziójának gépigénye? Aki igen légyszi írja meg. Köszi.

#1042 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 05. 17:44

Idézet

Lehet hogy félreértem a topikot, de elvégre Hírek és Cikkek. Az lenne a kérdésem, hogy valaki tudja, hogy milyen a GTAIV PC-s verziójának gépigénye? Aki igen légyszi írja meg. Köszi.
Nem, nem és NEM! November elejét várd ki, mert állítólag csak akkor fognak hírekkel szolgálni!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1043 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 05. 19:24

Idézet

Tjames ez nem így megy... Itt hivatalos szerkeztők vannak, az-az ez a munkályuk. Ha te is szerkeztő akarsz lenni akkor már túl nagy munkát vállalnál, fizetniük kellene neked ezért (úgy tudom hogy a lapoknál is le kell szerződni ha ilyet vállalsz, ez is ugyanolyan mint a maszek, azaz "feketén" nem lehet csinálni).
No nem! Én hírszerkesztőnek jelentkeznék, nem cikkírónak, vagy mittomén. Egyszerűen csak megszerkeszteném, és a lehető leghamarabb kitenném a beküldött híreket. Mindenkinek ez lenne az érdeke. Híreket meg úgyis küldök be így is, küldenék azután is. Pénzt ezért én nem kérnék! Fogd fel úgy mint közmunka :Đ
Kép
Kép
Kép

#1044 Felhasználó inaktív   Skull 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 05. 20:30

Idézet

Idézet

Nem, nem és NEM! November elejét várd ki, mert állítólag csak akkor fognak hírekkel szolgálni!
Rendben. Köszi a választ.

#1045 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 06. 10:45

tjames én is látom a híredet (hir/12536/Fight+Night+Round+4) és elég korrekt kis "cikk" lett már. Nem is értem miért nem tették ki?!:Đ:S

#1046 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 18. 12:20

Van egy tegnap beküldött GoW2, egy ma reggel beküldött FarCry2 és egy ma délben beküldött CoD5 hírem. Kár hogy ilyen lassan őrölnek a kerekek, s még nem kerültek ki főoldalra közszemlére. Azóta már lassan minden konkurens oldalon lehozzák őket hírben, pedig mikor beküldtem még olyan friss hírek voltak, hogy majdnem ropogtak.
Kép
Kép
Kép

#1047 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 12:24

Idézet

Van egy tegnap beküldött GoW2, egy ma reggel beküldött FarCry2 és egy ma délben beküldött CoD5 hírem. Kár hogy ilyen lassan őrölnek a kerekek, s még nem kerültek ki főoldalra közszemlére. Azóta már lassan minden konkurens oldalon lehozzák őket hírben, pedig mikor beküldtem még olyan friss hírek voltak, hogy majdnem ropogtak.
Tegnap este 11-kor már én is beküldtem a Far Cry 2 AchievementjeitKép

#1048 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 18. 12:28

Idézet

Idézet

Az jóóóó! Én ma vagy 5 videót küldtem be, frankó szövegezéssel :Đ
Kép
Kép
Kép

#1049 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 12:29

Idézet

Idézet

Idézet

Az jóóóó! Én ma vagy 5 videót küldtem be, frankó szövegezéssel :Đ
Faja lenne ha ezeket is egyberaknák,lenne egy jó hosszú Far Cry 2-es hir:)

#1050 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 18. 12:33

Ment privi
Kép
Kép
Kép

#1051 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 12:42

Idézet

Ment privi
Viszont

#1052 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 13:34

Idézet

Gondolom rájöttél hogy egy szerkeztő sincs az oldalon! Az én híremet is (amit előtte lévő este küldtem be) du. 15:00 felé rakták ki! Tuti hogy kirakják a híreidet, csakhogy perpill nincsenek gépnél (gondolom más dolguk is van)! De az tuti hogy kellene pár új hírszerkeztő!

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1053 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 18. 13:36

Idézet

Idézet

Gondolom rájöttél hogy egy szerkeztő sincs az oldalon! Az én híremet is (amit előtte lévő este küldtem be) du. 15:00 felé rakták ki! Tuti hogy kirakják a híreidet, csakhogy perpill nincsenek gépnél (gondolom más dolguk is van)! De az tuti hogy kellene pár új hírszerkeztő!
Tudom. És ITTV AGYOK ÉN! Szívesen csinálnám!
Kép
Kép
Kép

#1054 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 18. 15:30

Beérkeztek a hírek HURRÁ!
Kép
Kép
Kép

#1055 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 16:02

Idézet

Na mondtam hogy nem kell sírniKépKép!

#1056 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 18. 16:05

Idézet

Idézet

Ki sírt? Csak észrevételeztem, hogy lassan kerülnek ki a hírek. Csak nem baj ha építő jelleggel észrevételezünk valamit... Azért köszi a zsepit apuuuu :Đ
Kép
Kép
Kép

#1057 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 18. 16:08

Idézet

Idézet

Idézet

Ki sírt? Csak észrevételeztem, hogy lassan kerülnek ki a hírek. Csak nem baj ha építő jelleggel észrevételezünk valamit... Azért köszi a zsepit apuuuu :Đ
Hájajj, tudod hogy képletesen értettemKép!

#1058 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 18. 17:39

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hájajj, tudod hogy képletesen értettemKép!
Ott volt a mosoly a hsz-om végén Kép
Kép
Kép
Kép

#1059 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 28. 14:14

Nos én nem értem a T. szerkesztő urakat, mi alapján szelektálnak. 2 napja küldtem be egy tartalmas hírcsokrot, videókból összeválogatva. Semmi... Aztán most látom hogy az egyik ilyen video, más beküldő által kikerül mint hír, a mai nappal. Nos ezért úgy gondoltam, inkább ide küldöm a híreket. Itt megkapjátok azon nyomban! Íme a 2 és fél nappal ezelőtt hírbonbonom:

Midnight Club: Los Angeles
http://www.gametrail...ayer/40486.html
A most látható videóban a játékbeli speciális képességeinkről kaphatunk átfogó képet: időlassítás, elektromágneses impulzus, lökéshullám. Ez igen, nem fogunk unatkozni az biztos. Nagyon hangulatos, pörgős alternatíva lesz ez a NFS-al szemben.

Dead Space
A fejlesztők szerint egy igazán félelmetes stuffot kapunk majd kézbe. A videoban azt hangoztatják, hogy amennyire csak tudták, tökéjre fejlesztették az animációt. Filmszerű jeleneteknek lehetünk részesei az ingame jelenetek szerint, az biztos!

Far Cry 2
Egy pálya szerkesztését mutatja be a video. Az elején az ember el sem tudja képzelni mi lesz ebből, valljuk meg őszintén. Aztán ahogy haladunk előre, kezd tisztulni a kép, a vége pedig..... Hát valami fenomenális! Szerintem a játékostársadalom egyik leginkább várt játéka, az biztos!

NFS: Undercover
Talán az első ingame video. Persze ez sem játék közben van, hanem inkább egyfajta átvezető videó, de az eddigi trailerekkel szemben ez legalább a játék motorját használja, nem előre-renderelt. Az érzés nekem olyan mint a Most Wantedben, csak Pro Street-es grafikával. A videóban egy Audi R8-assal vesszük hülyére a zsarukat, csakúgy mint a játék során soxor. Kár hogy nem terveznek belőle Demo-t.

Kép
Kép
Kép

#1060 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 28. 20:48

Én is jártam így, más nevével megjelent az én cikkem....

Téma megosztása:

• (67 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.