Idézet
GAMER-es fórumozók gyülekezőhelye
Elküldve: 2005. 07. 24. 22:26
web.archive.org -ról még sose hallottál? 
Mental Static - blog minden hülyeségről
Elküldve: 2005. 07. 24. 22:31
Idézet
Idézet
Elküldve: 2005. 07. 24. 22:33
Idézet
Idézet
Elküldve: 2005. 07. 24. 22:34
Idézet
lenyúltam? ha nem tűnne fel a 3/4 évvel ezelőtt legyalult rendszeremet tettem vissza lustaságból
)
Elküldve: 2005. 07. 24. 22:36
Idézet
Idézet
lenyúltam? ha nem tűnne fel a 3/4 évvel ezelőtt legyalult rendszeremet tettem vissza lustaságból
)
(bár most kivételesen dolgozok az IO-n)
Elküldve: 2005. 07. 24. 22:48
látom, aláírást szerkeszteni is csak nekem van tehetségem, kellő izlésem
Elküldve: 2005. 07. 24. 22:52
Nah, énis ittv'ok, bár nemt'om mennyire számítok énis GO-s arcnak, nem vagyok a legaktívabb, asszem továbbra is maradok az aktív olvasó státuszában többnyire, csak gondoltam szólok
Szerk.: Őőőő.... vagy már mondtam?
Idegesítő ez a csak 5 oldal olvasható...
Elküldve: 2005. 07. 24. 22:53
Idézet
Elküldve: 2005. 07. 24. 22:55
Idézet
Nah, énis ittv'ok, bár nemt'om mennyire számítok énis GO-s arcnak, nem vagyok a legaktívabb, asszem továbbra is maradok az aktív olvasó státuszában többnyire, csak gondoltam szólok
Elküldve: 2005. 07. 24. 22:56
Idézet
Elküldve: 2005. 07. 24. 23:23
Idézet

Elküldve: 2005. 07. 24. 23:24
Idézet
Idézet
ezt azert megsem kene.
szvsz nem volna szerencses.
szvsz nem volna szerencses.
Minden forum jó, kivéve az unalmas forumot.
Elküldve: 2005. 07. 24. 23:26
Idézet
Idézet
lde ezt csak addig élvezheted, amíg nem lesz meg az új rendszer, vagy majd könyöröghetsz, hogy engedélyezzem az aláírásodba a htmlt...
Elküldve: 2005. 07. 24. 23:27
Idézet
Idézet
azt értem, hogy nem mindenki örülne neki (pontosabban nem mindenkit érdekelne, hogy meglegyen a db), de ha egyszer növelnék a méretet (simán be lehetne már jegyezni a bigboardsnál is az oldalt akkor, ami növeli a látogatók számát is meg ilyenek), másodszor el lennének különülve, akkor szerintem elfogadható dolog lenne. Főleg, hogy jelenleg is az online felhasználók közel fele GOs, és a mai és tegnapi nap hozzászólások is kb. azonos arányban születtek - és ha azt mondom, hogy az aktív emberek 1/4e itt van, akkor már sokat mondtam. Persze nem lehet számítani mindenki áttérésére ide, de arra igen, hogy ha tényleg megszerezzük az adatbázist (amit még mindig nem tartok valószínűnek), akkor ahol az adatbázis, ott a közösség is. A látogatottsági statisztika meg nagy úr ugye.
nektek hala a gk mar nem gk.
akik eddig ide jartak, szvsz nem fognak ide jarni.
koszonheto ennek az "osszekoltozesnek".
idejottok, aztan elkezditek formalini a dolgokat, ugy, ahogy nektek teccik.
de az, hogy mi, regi gksok mit szolunk hozza, senkit az eg vilagon nem erdekel.
ezert is csalodtam mykoban.
azt megertem, hogy kell frissites, de ne ilyen aron.
most az van, amit ti diktaltok.
csak azt ne felejtsetek el, hogy nektek nem volna most forumotok, ha nem volna a gk.
Nando: az, hogy atnevezni a "ki milyen filmet latott a heten?" topicot... ez enyhen szolva is kiakasztott.
idejottok es mar az van, amit ti akartok vagy mi a fakk?
mellesleg azt a topicot meg en csinaltam es osidok ota az a cime, de nem baj, idejon a go es nevezzuk at arra, amire szeretnek.
hajra...
Elküldve: 2005. 07. 24. 23:28
Idézet
nagyon magas, sok a felesleges szöveg és igénytelen oldalt az a kép. csak azért nem szóltam eddig le, mert úgyse érted meg, hogy az én lelki világomnak meg egy széles fal ad nyugalmat
de ha már ilyen provokatív vagy...
Elküldve: 2005. 07. 24. 23:30
Idézet
Idézet
megmondom oszinten, hogy mar xarok bele az egeszbe.
csak azt ne felejtsetek el, hogy nektek nem volna most forumotok, ha nem volna a gk.
Nando: az, hogy atnevezni a "ki milyen filmet latott a heten?" topicot... ez enyhen szolva is kiakasztott.
mellesleg azt a topicot meg en csinaltam es osidok ota az a cime, de nem baj, idejon a go es nevezzuk at arra, amire szeretnek.
hajra...
hajra...
Mi azt hiszem sehol sem mondtuk azt, hogy ezentúl GO uralom vagy bármi ilyesmi lesz, mindössze jöttünk fórumozni, ezt megtehettük volna szervezetlenül is. (kiváncsi vagyok akkor is ugyanennyi gondotok lenne e)
Én (és szerintem a többiek nevében is beszélhetek) szívesen fórumoznék a régi GKsokkal is, de úgytűnik ők nem akarják ezt, mert milyen szörnyű dolog, hogy pár ember át mert jönni a GOról.
Elküldve: 2005. 07. 24. 23:49
Azért nem semmi:az online tagok listája 2005.07.25-én 00:39-korBirge, Sati84, Nando, Kiscsirke, Cheesy, director, Daks, Ford Fairlane, feketepeter, ShadoW, sztupyÖsszesen 11 user, ebből a nevek alapján 8 volt GO-s. Érdekes nem? Ős GK-sok! Eddig is ekkora jelenlét volt a drága forumotokon felőletek?
Elküldve: 2005. 07. 24. 23:49
Idézet
Idézet
nagyon magas, sok a felesleges szöveg és igénytelen oldalt az a kép. csak azért nem szóltam eddig le, mert úgyse érted meg, hogy az én lelki világomnak meg egy széles fal ad nyugalmat
the best way to make your dreams come true is to wake up
Elküldve: 2005. 07. 24. 23:51
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2005. 07. 24. 23:53
GKsok: ne utaljatok a GO-sokat, eddig nem az volt a problema, hogy kevesen vagyunk? 
GOsok: ne utaljatok a GK-sokat, es probaljatok beilleszkedni! nem kell rogton atformalni az oldalt a ti izlesetekre, probaljatok megszokni. a "filmkritikak" topic megfelel nalunk a "milyen filmet lattal a heten" topicnak, es a "now playing" meg a "mit hallgatsz most"-nak. nem kell se atnevezni, se ujat letrehozni, egyszeruen mas a cime es kesz! ha megvan az adatbazis en tamogatom, hogy nehany popularis topicot beleolvasszunk a GK-ba, de ne mindent, mert akkor minden temanak lenne 3 topicja, az meg nem jo. Ami nalunk nincs es ott volt es nepszeru volt, azt bemasolhatjuk ide, az ellen nem tiltakozok!
ne veszekedjetek mar allandoan! respect mind2nek es kesz
GOsok: ne utaljatok a GK-sokat, es probaljatok beilleszkedni! nem kell rogton atformalni az oldalt a ti izlesetekre, probaljatok megszokni. a "filmkritikak" topic megfelel nalunk a "milyen filmet lattal a heten" topicnak, es a "now playing" meg a "mit hallgatsz most"-nak. nem kell se atnevezni, se ujat letrehozni, egyszeruen mas a cime es kesz! ha megvan az adatbazis en tamogatom, hogy nehany popularis topicot beleolvasszunk a GK-ba, de ne mindent, mert akkor minden temanak lenne 3 topicja, az meg nem jo. Ami nalunk nincs es ott volt es nepszeru volt, azt bemasolhatjuk ide, az ellen nem tiltakozok!
ne veszekedjetek mar allandoan! respect mind2nek es kesz

Súgó
A téma zárva.