GK tali

Elküldve: 2010. 06. 17. 21:52

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:06
Idézet
Bocsi, de én nem fogok ratyi 250 Ft-tal izélni, inkább utalok majd ha kell egy 500ast aztán helló

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:20
Idézet
Idézet
Bocsi, de én nem fogok ratyi 250 Ft-tal izélni, inkább utalok majd ha kell egy 500ast aztán helló

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:21
Idézet

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:24
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:41
Idézet
Idézet
Idézet

Jajj, egy 500asba nem fogok belehalni, még ha nyerészkedsz is belőle

Mindegy, legyen úgy ahogy a házigazda óhajtja -mivel vele nem szabad vitatkozni- utalok akkor 250et ha majd kell

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:45
2. Most ittunk Waskékkal, és tutira megígérték Vikcsivel, hogy jönnek. Mondjuk ehhez az kellett, hogy a Vikivel igyak 4 kör fütyülőst, a Levi meg belekezdjen egy kis whiskey-be.
 Igaz, még addig nem venném őket 100%-ra, amíg nem utalnak (sőt utána se), de ez már egy jó jel.
 Igaz, még addig nem venném őket 100%-ra, amíg nem utalnak (sőt utána se), de ez már egy jó jel.  Holnap megint iszunk velük, és akkor megpróbálom rávenni őket, hogy utaljanak is. Ez egyben azt is jelenti, hogy geci módon a Pözsó 207 spaceshipből átpártolok a Mercedesbe, hogy vezethessek
 Holnap megint iszunk velük, és akkor megpróbálom rávenni őket, hogy utaljanak is. Ez egyben azt is jelenti, hogy geci módon a Pözsó 207 spaceshipből átpártolok a Mercedesbe, hogy vezethessek  

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:49
14kg kenyér.
Szalámi reggelire? 15dkg/fő? Az kb 3,0kg (fene tudja mennyi egy rúd)
Plusz veszek mondjuk egy guriga sajtot....meg paprikát, egykét májkrémet....
Szalonna + lecsókóbi? Fejenként mondjuk 2 szeletnyi szalonna meg egy kb 20dkg-os darabnyi lecsókóbi....

Elküldve: 2010. 06. 17. 22:50
Idézet
2. Most ittunk Waskékkal, és tutira megígérték Vikcsivel, hogy jönnek. Mondjuk ehhez az kellett, hogy a Vikivel igyak 4 kör fütyülőst, a Levi meg belekezdjen egy kis whiskey-be.
 Igaz, még addig nem venném őket 100%-ra, amíg nem utalnak (sőt utána se), de ez már egy jó jel.
 Igaz, még addig nem venném őket 100%-ra, amíg nem utalnak (sőt utána se), de ez már egy jó jel.  Holnap megint iszunk velük, és akkor megpróbálom rávenni őket, hogy utaljanak is. Ez egyben azt is jelenti, hogy geci módon a Pözsó 207 spaceshipből átpártolok a Mercedesbe, hogy vezethessek
 Holnap megint iszunk velük, és akkor megpróbálom rávenni őket, hogy utaljanak is. Ez egyben azt is jelenti, hogy geci módon a Pözsó 207 spaceshipből átpártolok a Mercedesbe, hogy vezethessek 

Elküldve: 2010. 06. 17. 23:09
Idézet

Elküldve: 2010. 06. 18. 04:10
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 06. 18. 06:32
De igyekszem tesóm!

Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Elküldve: 2010. 06. 18. 06:47
Idézet
 Amúgy a fütyülős az egyetlen pálinka amit szeretek.
 Amúgy a fütyülős az egyetlen pálinka amit szeretek. 

Elküldve: 2010. 06. 18. 07:17

Elküldve: 2010. 06. 18. 07:34
eesssszzzt  keeee csinánííííííí eeeee????!!!!! James bakter, mérnök létedre a költségvetést nem tudod pontosan kikalkulálni? CSATTTTTT!!! OMG EPIC FAIL  (természetesen vicc
 (természetesen vicc  )
)
ne szarozz, vedd meg ami szted kell, vagyunk majd 25-en, eloszlik az bőven, nem fog hazavágni senkit. te sem buksz be semmit és mi sem fogunk. ennyi.  :)
:)
szalonnát nem tudok vinni, mert csak kajába, aprítanivaló van, lecsókajbász sztem nem kell, viszont viszek olyan pájinkát, hogy a divatpiákat mindenki elfelejti.  elég a leves (sör) a gulasch suppe, a sör, meg a szajonna.
 elég a leves (sör) a gulasch suppe, a sör, meg a szajonna.  ismét mondom, vedd meg ami kell, ha valakinek ezen felül igénye van, az biztosítsa magának. sztem vegyél még egy tálca sört.
 ismét mondom, vedd meg ami kell, ha valakinek ezen felül igénye van, az biztosítsa magának. sztem vegyél még egy tálca sört.  AMSTELT!
 AMSTELT!  :)

Elküldve: 2010. 06. 18. 07:51
Idézet
eesssszzzt  keeee csinánííííííí eeeee????!!!!! James bakter, mérnök létedre a költségvetést nem tudod pontosan kikalkulálni? CSATTTTTT!!! OMG EPIC FAIL  (természetesen vicc
 (természetesen vicc  )
)
ne szarozz, vedd meg ami szted kell, vagyunk majd 25-en, eloszlik az bőven, nem fog hazavágni senkit. te sem buksz be semmit és mi sem fogunk. ennyi.  :)
szalonnát nem tudok vinni, mert csak kajába, aprítanivaló van, lecsókajbász sztem nem kell, viszont viszek olyan pájinkát, hogy a divatpiákat mindenki elfelejti.  elég a leves (sör) a gulasch suppe, a sör, meg a szajonna.
 elég a leves (sör) a gulasch suppe, a sör, meg a szajonna.  ismét mondom, vedd meg ami kell, ha valakinek ezen felül igénye van, az biztosítsa magának. sztem vegyél még egy tálca sört.
 ismét mondom, vedd meg ami kell, ha valakinek ezen felül igénye van, az biztosítsa magának. sztem vegyél még egy tálca sört.  AMSTELT!
 AMSTELT!  :)
 (bár abból tuti nem lesz hiány, mivel sok tömányünk lesz) Egyébként pedig vegyél egy nagy doboz zsírt, hozzá kenyeret és máris megvan a legjobb harapnivaló, ha kifogytunk a főkajából. Mondjuk az igaz, hogy másnap reggel nem a legszerencsésebb zsíroskennyérrel kezdeni a napot.
 (bár abból tuti nem lesz hiány, mivel sok tömányünk lesz) Egyébként pedig vegyél egy nagy doboz zsírt, hozzá kenyeret és máris megvan a legjobb harapnivaló, ha kifogytunk a főkajából. Mondjuk az igaz, hogy másnap reggel nem a legszerencsésebb zsíroskennyérrel kezdeni a napot.

Elküldve: 2010. 06. 18. 08:14
Idézet

Elküldve: 2010. 06. 18. 08:22
Idézet
Idézet
 James, már nem csak a nevem változot hanem a logo is.
            James, már nem csak a nevem változot hanem a logo is.  

Elküldve: 2010. 06. 18. 08:58
Idézet
Idézet
na, ezért írtam, hogy viszek nektek pikáns pájinkát. tavaly balatonalmádiban volt hungarikum feszt és olyan minőségi magyar pájinkákat ittam, hogy nem bírtam abbahagyni. be is álltunk, mint a gerely.  nem barackot, szilvát meg törkölyt ittunk, hanem csipkét, borókát, gesztenyét, paprikát...ésatöbbi. naGGGGGYon finomak.
 nem barackot, szilvát meg törkölyt ittunk, hanem csipkét, borókát, gesztenyét, paprikát...ésatöbbi. naGGGGGYon finomak.  bringával mentünk, de még így is igazoltattak a kerékpárúton.
 bringával mentünk, de még így is igazoltattak a kerékpárúton.  

kár, hogy csak most téma és én sem kapcsoltam előbb, mert faterom egész héten kecskeméten volt és hozathattam volna vele valami hírösset. sebaj, majd szerzek valahol veszprémben. vagy leugrom féllábbal almádiba.  

Elküldve: 2010. 06. 18. 15:11
 (A 0,5 hely a gitárnak kell majd
 (A 0,5 hely a gitárnak kell majd  ) Jó lenne ezt lassan letisztáznom, hogy kivel tudok elmenni. Veszprémig letudok menni busszal csak onnan kéne fuvar.
) Jó lenne ezt lassan letisztáznom, hogy kivel tudok elmenni. Veszprémig letudok menni busszal csak onnan kéne fuvar.

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva.