HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#5381 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:13

Remek példa volt, köszönjük! Kép

Guppit valóban lefosom, téged meg seggből szájba! :Đ:):-D
Kép

#5382 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:14

Idézet

Idézet

Idézet

Nálam a videókkal csak az a baj, hogy bár még mindig geci jól nézek ki, de egyiknek sincs hangja. Nem tolnátok fel a youtube-ra? Onna simán meghallgatnám, de a gépben nem nagyon tudok makkelni.
Határozottan le lettem tiltva Daks papa által, a YouTube-ra való publikálásról... KépKépKép

Értem. Akkor megkérem Guppit, hogy küldje át nekem és akkor majd én is tudom élvezni veletek.

Hajnalban még egy beszélgetésben felvetődött kb másfél másodpercre, hogy dohányzom, vagy dohányzok. Gyorsan elmagyaráztam, melyik mit jelent. Gyakran keverik az emberek. Az előző mondatot azonban leírom eképpen is.

Akkor megkérem Guppit, hogy küldje át nekem és akkor majd én is tudok élvezni veletek.

XD

Ez egy kicsit elkurtított és így értelmetlen példa volt, de vicces. Ja és Cash! Nem szoktam agyalni a szóvicceken. Amikor rám szóltál, hogy nagyon csendben vagyok, akkor csak szimplán pihentettem az agyam. De azért köszi a "bókot" a korábbi kommentedben. Egyébként pedig, bár tudom, hogy leszarod, Guppi, meg én egy másodpercet sem aludtunk a tali ideje alatt.

Az ember azt hinné arra, hogy Scoo nem lehet szópoént gyártani. Megyünk a tali felé kocsival, csak egyszer álltunk meg: a benzinscootnál. Visszafelé pedig valami olyan szóvicc jött össze egy lágy tojásból, nedves bunyiból meg japán kipöckölt szájú férjből, hogy azt inkább nem is mesélem el. Akkor már nem működtek úgy bioban a fogaskerekek :Đ

#5383 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:14

Idézet

De meg is lett a jutalma a nem alvásnak xD Hiszen az ajándékcsomag széthordás is akkor történt amikor a lapátgárdisták, úriemberek és úrikisasszonyok már az igazak álmát aludták. KépKép

Én kérek elnézést, hogy mertem aludni bakker Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#5384 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:16

Scoo: Bionak egyértelműen én voltam a múzsája és fordítva... nélkülem szart se ér a srác! KépKépKép

Drakecsaj: jaja... mennyire egy szemét mocsok állat vagy bakker! KépKépKép
Kép

#5385 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:18

Idézet

Idézet

De meg is lett a jutalma a nem alvásnak xD Hiszen az ajándékcsomag széthordás is akkor történt amikor a lapátgárdisták, úriemberek és úrikisasszonyok már az igazak álmát aludták. KépKép

Én kérek elnézést, hogy mertem aludni bakker Kép

Semmi baj, nem lehet mindenki olyan kemény mint mi. KépKépKép

Bio: Nekem is fosakszik ez a mocskos apple szörnyszülött mov. KépKép Kénytelen leszek eladni a lelkem az ördögnek és Quicktime-ot telepíteni.

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#5386 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:20

Reméljül sikerrel jársz és nem jösz úgy vissza, mint Dean a 4.évad elején! KépKépKép
Kép

#5387 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:24

Idézet

Scoo: Bionak egyértelműen én voltam a múzsája és fordítva... nélkülem szart se ér a srác! KépKépKép

Drakecsaj: jaja... mennyire egy szemét mocsok állat vagy bakker! KépKépKép

Én már minden vagyok bakker. Geci, szemét mocsok állat, tündér, aranyos... és mindez egyszerre! Ehhez azért már kell valami szerintem Kép
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#5388 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:29

Légy büszke magadra... ennyi színes jelző, csak a színes egyéniségeknek jár! MUHAHAHAHAAAAAA! Kép
Kép

#5389 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:29

Idézet

Idézet

Én már minden vagyok bakker. Geci, szemét mocsok állat, tündér, aranyos... és mindez egyszerre! Ehhez azért már kell valami szerintem Kép
Például menj lefeküdni Guppival. Kép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#5390 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:30

Idézet

Idézet

Idézet

az "én már kész vagyok" rész most lett meg. KépKép Kössz Bio. KépKép
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#5391 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:32

Idézet

Úgy látom ezt feltétlenül be kell pótolniuk, különben össze fog omlani a világegyetem, a Föld fordítva kezd forogni és a feketelyukak köpködni fognak szippantás helyett...
Kép

#5392 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:34

Idézet

Te meg csináld seggből-szájba Guppival Kép

#5393 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:35

Idézet

Idézet

Nem-nem. Ő saját f*sszal csinálja, ugyebár...

#5394 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:36

Idézet

Idézet

Komolyan... már kezdek félni a következő talitól. KépKép Hogy mindenki velem akar perverzkedni. KépKép

Pedig erre a célra ott van kasy híres f@sza. KépKép

Wanna get some gasoline
And burn the house down

#5395 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:37

Fúúúú... úgy látom az értelmi színvonal kezd annyira lecsökkeni, mint egy átlagos GK topickban... éppen ezért hagytam abba a fórumozást!

PLS térjetek észhez kedves GK MAG! KÖSZÖNÖM!

GK TEAM
<--- Aki hardcore GK-s tudja, hogy piros szöveget és GK TEAM feliratot csak akkor használok, ha Moderátor státuszban írok valamit és morcos vagyok! KépKépKép

Kép

#5396 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:38

Idézet

Bionak nem kell múzsa, csak egy megfelelő ember. Ha úgy tetszik egy megfelelő vászon, amire a bennem lakozó nyelvészművész ráfestheti gondolatait. Az elmúlt hétvégén azonban nem egyszerűen meg kellett festenie egy képet. Olyan volt, mintha egy gyárban lett volna, ahol körös körül fehér vászon várja, hogy alkosson. Gyakorlatilag ipari méretű termelést hajtott végre. A vászon ti vagytok, az ecset a hangom.

A hazafelé tart úton már valóban fáradt volt a fejemben élő, az alvást nélkülöző művész. A vicc azonban nagyon jó, csak az előadás és a hallgatóság témaelterelése következtében úgy alakult, hogy csak egy vízfestékből készült festményt sikerült alkotnia, amit a követlező benzinkúton ránk váró szemerkélő eső, bizony elmosott. Nem kár érte. Volt már jobb és lesz is még.

Cash! Az azonban igaz, hogy neked akkor a vásznad, hogy arra napokig lehetne festeni. Nem mellesleg, ugyanilyen Kasy és Guppi is. Ha velük vagyok, meghülyülök. Kép

biolencse
Get your Portable ID!

#5397 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:41

Idézet

Idézet

Bionak nem kell múzsa, csak egy megfelelő ember. Ha úgy tetszik egy megfelelő vászon, amire a bennem lakozó nyelvészművész ráfestheti gondolatait. Az elmúlt hétvégén azonban nem egyszerűen meg kellett festenie egy képet. Olyan volt, mintha egy gyárban lett volna, ahol körös körül fehér vászon várja, hogy alkosson. Gyakorlatilag ipari méretű termelést hajtott végre. A vászon ti vagytok, az ecset a hangom.

A hazafelé tart úton már valóban fáradt volt a fejemben élő, az alvást nélkülöző művész. A vicc azonban nagyon jó, csak az előadás és a hallgatóság témaelterelése következtében úgy alakult, hogy csak egy vízfestékből készült festményt sikerült alkotnia, amit a követlező benzinkúton ránk váró szemerkélő eső, bizony elmosott. Nem kár érte. Volt már jobb és lesz is még.

Cash! Az azonban igaz, hogy neked akkor a vásznad, hogy arra napokig lehetne festeni. Nem mellesleg, ugyanilyen Kasy és Guppi is. Ha velük vagyok, meghülyülök. Kép

Nu... ezt szépen megfogalmaztad... az ilyen stílus méltó ilyen ikonikus emberekhez, mint akik jelen voltak a GK 2.0-án... Köszönöm!
Kép

#5398 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:46

Idézet

Idézet

Jó poén volt az is. Legalább nem aludtam el. Azért érezhető volt, hogy másnaposok voltunk. Odafelé ment a szövegelés egyfolytában, visszafelé felé pedig a fele úton gyakorlatilag mindenki aludt,sírcsönd honolt, csak a horkolás ébreszett fel néha, meg a szembőljövőkdudálása és anyázása Kép Ennyire mondjuk nem volt vészes, de maradjunk annyiba, hogy összeraktam a két kezem amikor végre végleg lerakhattam aznapra a kocsit.

#5399 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:49

Scoo: Velem is hasonló volt a helyzet, hazafele menet szegény InGenen múlott, hogy a GK Team életben maradt, utána pedig nekem kellett hazavezetnem borzalmas állapotban az Őrstől. Azt hittem meg fogok halni, de egy karcolás nélkül hazajutottam, amit meg is ünnepeltem azzal, hogy telibefejeltem az egyik nagyon rossz helyre felrakott konyhapolcot. Ömlött a fejemből a vér, én meg csak röhögtem, hogy mekkora egy balf@asz vagyok! Kép
Kép

#5400 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 06. 28. 13:51

Idézet

Idézet

Idézet

Azért érezhető volt, hogy másnaposok voltunk. Odafelé ment a szövegelés egyfolytában, visszafelé felé pedig a fele úton gyakorlatilag mindenki aludt,sírcsönd honolt, csak a horkolás ébreszett fel néha, meg a szembőljövőkdudálása és anyázása Kép Ennyire mondjuk nem volt vészes, de maradjunk annyiba, hogy összeraktam a két kezem amikor végre végleg lerakhattam aznapra a kocsit.

Hatalmas respect neked Scoo, hogy épségben fuvaroztál minket. Tavalny nekem is elég fárasztó volt.

Egy másik szóvicc a neveddel kapcsolatban, csak épp elfelejtetted. Mikor elkértem tőled a vízipipát. Scooncsorogtam érte. Kép

biolencse
Get your Portable ID!

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272