HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#61 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2004. 07. 09. 00:17

( off: vegyetek rólam példát, én például azért lobbyztam hogy ne legyek többé mod. Én ugyanazt mondtam, mint Kukac. hogy minek ennyi, valamint nem értetettem egyet a moderálási elvekkel sem, és szokásom hogy ha valami nem teccik akkor teszek is érte/ellene. Ha kábé 22x ennyi aktív felhasználónk lenne, akor megérteném, hogy miért kell 2darab-nál több moderátor, de addig max annyi kell és kész, mert kicsit röhej, hogy az aktív fórumozók több mint fele moderátor..... )

#62 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 07. 09. 00:18

Avi te meg ne legyél ilyen aggressive.

#63 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 09. 09:13

Tudod ha butasagot olvasok agresszivve valok... annyira tudtam h ha mod leszek egybol jonnek majd a beszolasok. LOL! No lenyegtelen is... Amugy nemertem miert ne lehetne valaki 56k-s modemmel mod, nem savszelesseg kell hozza, max annyit nem tud itt lenni. De mar latom InGen kollega allaspontjat. Itt modnak lenni egyenlo azzal h minden napra kapsz egy beszolast valakitol. Le is szedetem magam nehogy valakinek fajjon a szivecskeje.

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#64 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 09:38

Na jól van, most aztán elég!  A topic témáját toljátok, ha pedig nem, akkor ott van arra a moderátorok topic!

Egyébként az új oldalon nem lesz már csak 2 max. 3 mod. Fölösleges!

#65 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 09:41

ez is butaság, ugye tudod? :Đ szerintem nem gond hogy ennyi mod van, van amikor nincs fent egyikük hosszabb ideig, és akkor jó ha van más is aki csinálja.
[Trust in my command!]

#66 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 09:52

Azért nem "butaság" (élek a szép szóval), mert nincs akkora forgalma a forumnak, hogy kelljen ennyi! Ha olyan szinten menne, mint az index vagy az origo forum, akkor elkélne! De míg nem, addig fölösleges! Ráadásul olyan sok moderálnivaló nincs, max az offolások!

#67 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 07. 09. 10:18

Pontosan.

#68 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 11:56

Hopp, most vettem csak észre, hogy én is offoltam!!!! :Đ

Naszóval, GK Tali. Vezetőségi Tanácsülés szokott lenni itten nálam, de az is csak azért, mert relative könnyen össze tudjuk egyeztetni a találkozót, hiszen mindenki itten lakik budapesten :-D No meg persze a főztöm után is sóvárognak, ami igen ösztönzően hat rájuk! Kép

#69 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 12:37

Igen nos mivel en nem vagyok vezetosegi tag csak egy kosza mod, csak a foztodert mentem el a talalkozora. Nomeg h InGen a zotodet rankrohoghesse. Kép

Av [salalausukKép]

Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#70 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 07. 09. 13:25

Csak baalint kapott belőle :Đ nem tehetek róla, ahogy ott röpködtek a poénok ááá.

Emi nagyban beszél a designről, mutogat ezerrel már fél órája, egyszer csak nagy csönd pár másodpercig, mire Avi: -Nem ég od a kaja?

KépKépKépKép mekkora volt már Kép

#71 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 14:32

Ha sikerál végre ledigizni a készített videot, akkor mindenki láthassssssa majd! KépKép

#72 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 15:44

Jesszus! Annak nem szabad nagykozonseg ele kerulnie! Azok a sokpenzbe kerulo ribancok es a sok drog nem kerulhet masok szeme ele! Kép

Av [salalausukKép]

#73 Felhasználó inaktív   Kormos 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 15:58

milyen ribancok?????Kép
[Trust in my command!]

#74 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 07. 09. 16:57

Inkááább ne!

#75 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2004. 07. 09. 16:57

Elszóltad magad Avi...

#76 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 17:50

Kedves Zup!

Ha lehetnék MOD, akkor sem vállalnám el,mert felesleges lenne, másrészt fentebb a nagy főnök is írta,hogy ez már tényleg sok!!! Amugy meg rohadtul hidegen hagy a téma!!

Idézet

ebben myko dont.
az o velemenyet varom.

Kukac ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy miért mindig EMire várunk,hmm??? Nélküle nincs élet vagy mi??? Mi az hogy Ő dönt??Arról, hogy legyen-e tali vagy ne??Hát mekkora fa****g már! És ha én megszervezem, hogy veled meg még pár emberrel akarok csak találkozni, akkor engedélyt kell kérnem??

Ha, mondjuk EMinél lenne a "buli", akkor azt mondom igen igazad van,de ezt így rohadtul nem értem!!!

Idézet

Tudod ha butasagot olvasok agresszivve valok... annyira tudtam h ha mod leszek egybol jonnek majd a beszolasok. LOL! No lenyegtelen is... Amugy nemertem miert ne lehetne valaki 56k-s modemmel mod, nem savszelesseg kell hozza, max annyit nem tud itt lenni. De mar latom InGen kollega allaspontjat. Itt modnak lenni egyenlo azzal h minden napra kapsz egy beszolast valakitol. Le is szedetem magam nehogy valakinek fajjon a szivecskeje.

Nos én Avium nem kötekedni akarok,de MOD létedre lehetett volna higgadtabban is válaszolni,nem??? Nem értem miért kell minden szaron veszekedni!!

És akkor az egész taliról:

Legyen BP-n,mert sztem mindenkinek az van a legközelebb. Avium véleményét osztom abban a tekintetben, hogy előbb jó lenne tudni ki akar jönni. Azt látom,hogy pofáztok itt ezerrel,de senki nem jelezte még, hogy részt akar-e venni vagy nem. Nem értem miért nem lehet ezt is megosztani velünk. A másik véleményem az,hogy elég kevesen írtak ebbe a topicba így egyértelmű, hogy azért kiket érdekel legalább kicsit a dolog...

Szóval megkérek mindenkit, hogy legyen már oly kedves és írja le hogy IGEN vagy NEM!!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#77 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 09. 18:29

IGEN YE YA YES PERSZE HOGYNE NANA TERMESZETESEN MIAZHOGY!

Av [salalausukKép]

#78 Felhasználó inaktív   kukac7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2004. 07. 09. 23:55

Idézet

Kukac ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy miért mindig EMire várunk,hmm??? Nélküle nincs élet vagy mi??? Mi az hogy Ő dönt??Arról, hogy legyen-e tali vagy ne??Hát mekkora fa****g már! És ha én megszervezem, hogy veled meg még pár emberrel akarok csak találkozni, akkor engedélyt kell kérnem??

azert kedves hering, mert ez egy GK tali volna es nem par ember talalkozoja. (bar, lehet az lesz)

Idézet

...előbb jó lenne tudni ki akar jönni. Azt látom,hogy pofáztok itt ezerrel,de senki nem jelezte még, hogy részt akar-e venni vagy nem. Nem értem miért nem lehet ezt is megosztani velünk.

en mar a topic nyitasakor mondtam, hogy en mennek. a masik, hogy ha nem akarnek menni, minek nyitom a topicot? Kép

"Olyan csúnya vagyok, hogy a kurva is azt mondja, fáj a fejem."

#79 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 10:48

Látom Kukac a pici agyaddal Te sose értesz meg semmit! Még1x felteszem a kérdést: MIÉRT KELL EHHEZ EMi?? Nem látom a két dolog közötti összefüggést,de majd elmagyarázod...
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#80 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2004. 07. 10. 12:02

No igen, ezt én sem értem teljesen. Én nem kellek ahhoz, hogy páran összejöjjetek és GK Talit hajtsatok avagy vigyetek végbe! Azért , mert én nem leszek ott, attól az még lehet GK Tali, hiszen GK tagok vagytok! EMi nem is kell már oda... Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.