GK tali
Elküldve: 2004. 07. 09. 00:17
Elküldve: 2004. 07. 09. 09:13
Tudod ha butasagot olvasok agresszivve valok... annyira tudtam h ha mod leszek egybol jonnek majd a beszolasok. LOL! No lenyegtelen is... Amugy nemertem miert ne lehetne valaki 56k-s modemmel mod, nem savszelesseg kell hozza, max annyit nem tud itt lenni. De mar latom InGen kollega allaspontjat. Itt modnak lenni egyenlo azzal h minden napra kapsz egy beszolast valakitol. Le is szedetem magam nehogy valakinek fajjon a szivecskeje.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 07. 09. 09:38
Na jól van, most aztán elég! A topic témáját toljátok, ha pedig nem, akkor ott van arra a moderátorok topic!
Egyébként az új oldalon nem lesz már csak 2 max. 3 mod. Fölösleges!
Elküldve: 2004. 07. 09. 09:41

Elküldve: 2004. 07. 09. 09:52
Elküldve: 2004. 07. 09. 11:56
Hopp, most vettem csak észre, hogy én is offoltam!!!!
Naszóval, GK Tali. Vezetőségi Tanácsülés szokott lenni itten nálam, de az is csak azért, mert relative könnyen össze tudjuk egyeztetni a találkozót, hiszen mindenki itten lakik budapesten No meg persze a főztöm után is sóvárognak, ami igen ösztönzően hat rájuk!
Elküldve: 2004. 07. 09. 12:37
Igen nos mivel en nem vagyok vezetosegi tag csak egy kosza mod, csak a foztodert mentem el a talalkozora. Nomeg h InGen a zotodet rankrohoghesse.
Av [salalausuk]
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运 | ![]() |
Elküldve: 2004. 07. 09. 13:25
Csak baalint kapott belőle nem tehetek róla, ahogy ott röpködtek a poénok ááá.
Emi nagyban beszél a designről, mutogat ezerrel már fél órája, egyszer csak nagy csönd pár másodpercig, mire Avi: -Nem ég od a kaja?
mekkora volt már
Elküldve: 2004. 07. 09. 14:32

Elküldve: 2004. 07. 09. 15:44
Jesszus! Annak nem szabad nagykozonseg ele kerulnie! Azok a sokpenzbe kerulo ribancok es a sok drog nem kerulhet masok szeme ele!
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 07. 09. 17:50
Kedves Zup!
Ha lehetnék MOD, akkor sem vállalnám el,mert felesleges lenne, másrészt fentebb a nagy főnök is írta,hogy ez már tényleg sok!!! Amugy meg rohadtul hidegen hagy a téma!!
Idézet
az o velemenyet varom.
Kukac ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy miért mindig EMire várunk,hmm??? Nélküle nincs élet vagy mi??? Mi az hogy Ő dönt??Arról, hogy legyen-e tali vagy ne??Hát mekkora fa****g már! És ha én megszervezem, hogy veled meg még pár emberrel akarok csak találkozni, akkor engedélyt kell kérnem??
Ha, mondjuk EMinél lenne a "buli", akkor azt mondom igen igazad van,de ezt így rohadtul nem értem!!!
Idézet
Tudod ha butasagot olvasok agresszivve valok... annyira tudtam h ha mod leszek egybol jonnek majd a beszolasok. LOL! No lenyegtelen is... Amugy nemertem miert ne lehetne valaki 56k-s modemmel mod, nem savszelesseg kell hozza, max annyit nem tud itt lenni. De mar latom InGen kollega allaspontjat. Itt modnak lenni egyenlo azzal h minden napra kapsz egy beszolast valakitol. Le is szedetem magam nehogy valakinek fajjon a szivecskeje.
Nos én Avium nem kötekedni akarok,de MOD létedre lehetett volna higgadtabban is válaszolni,nem??? Nem értem miért kell minden szaron veszekedni!!
És akkor az egész taliról:
Legyen BP-n,mert sztem mindenkinek az van a legközelebb. Avium véleményét osztom abban a tekintetben, hogy előbb jó lenne tudni ki akar jönni. Azt látom,hogy pofáztok itt ezerrel,de senki nem jelezte még, hogy részt akar-e venni vagy nem. Nem értem miért nem lehet ezt is megosztani velünk. A másik véleményem az,hogy elég kevesen írtak ebbe a topicba így egyértelmű, hogy azért kiket érdekel legalább kicsit a dolog...
Szóval megkérek mindenkit, hogy legyen már oly kedves és írja le hogy IGEN vagy NEM!!

Elküldve: 2004. 07. 09. 18:29
IGEN YE YA YES PERSZE HOGYNE NANA TERMESZETESEN MIAZHOGY!
Av [salalausuk]
Elküldve: 2004. 07. 09. 23:55
Idézet
azert kedves hering, mert ez egy GK tali volna es nem par ember talalkozoja. (bar, lehet az lesz)
Idézet
en mar a topic nyitasakor mondtam, hogy en mennek. a masik, hogy ha nem akarnek menni, minek nyitom a topicot?
Elküldve: 2004. 07. 10. 10:48

Elküldve: 2004. 07. 10. 12:02