HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1441 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 26. 05:51

Idézet

Idézet

Nem gondolkodtam abban. Sajnos a marhahús az elég rázós.... de ne aggódj faja lesz a kaja! (dzsigit pörköltöt terveztem azt most elárulhatom.) Fujtott hús majd akkor lesz ha (akkor már" feleségeddel jösztök nyár második felében! Rendben?
Ábszolutli!
Azééé ! ! ! :Đ
Amúgy szépjó reggelt mindenki!
Kép
Kép
Kép

#1442 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 26. 07:48

Idézet

Idézet

Én nagyon agyalok ezen a GK talin. Nehezen illeszkedek be olyan társaságba ahol elvileg nem ismerek senkit se (a rendszergazdik már csak ilyenek), hülyén vigyorogni és bologatni egész nap pedig nem igen akaródzik. Persze elég mennyiségű pia után ez már nem gond :Đ
Ráadásul ott van az asszonyfaktor is. Ő tuti nem alszik ott sehol se, pedig ő egy sec alatt minimum féltucat barátot szerezne :-D

Pedig a vidék, pince, bor, bogrács és egy halom gamer fórumzó összeállítás igen jól hangzik.
Nem kell hülyén vigyorogni. Én pl. látom, hogy (nyílván bizonyos létszám esetén) legalább 3 ember marhára meg fog utálni. Kötekedek, okoskodok és szívatok mindenkit. Senkivel sem kivételezek általában, de nem kell ezeket túl komolyan venni (nem mindig). Viszont biztos lesz olyan aki nem veszi a lapot és rühellni fog. Aki túl tudja ezen tenni magát vélhetően kifejezetten szimpatizálni fog velemm De Istenem! Ismered a mondást, 'megszoksz vagy bekaphatod köcsög".Kép

Ne dramatizáld túl a helyzetet. Nekem is vannak hibáim. Hamar eljár a kezem.KépKép Hallod Glek?! Ez tutira nem megy mellé! CSATTTTT!!!!Kép KépKép

#1443 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:03

Tegnap megpendítettem asszonypajtásnak a GK talit. Tökre belelkesült. Meg is lepődtem. Persze azt még nem tudja, hogy milyen messzire kellene menni, meg hogy ott is aludnánk (olyan nincs, hogy ne igyak, ő meg nem tud vezetni).

Ha megyünk viszünk orosz vodkát ajándékba (persze a jó házigazda már ott helyben kibontja és megkínálja az ottlévőket Kép)

#1444 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:07

Idézet

Idézet

Én nagyon agyalok ezen a GK talin. Nehezen illeszkedek be olyan társaságba ahol elvileg nem ismerek senkit se (a rendszergazdik már csak ilyenek), hülyén vigyorogni és bologatni egész nap pedig nem igen akaródzik. Persze elég mennyiségű pia után ez már nem gond :-D
Ráadásul ott van az asszonyfaktor is. Ő tuti nem alszik ott sehol se, pedig ő egy sec alatt minimum féltucat barátot szerezne :)

Pedig a vidék, pince, bor, bogrács és egy halom gamer fórumzó összeállítás igen jól hangzik.

Rád mindenképp számítanék...bizonyosan lesz közös témánk, egy évig voltam én is rendszergazda egy középiskolában. :)

Úhhogy....gyere! (de asszonyt hagyd otthon :Đ )

Polgári szolgálatosként védelmezted a hazát.Kép

#1445 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:08

öööö izé.... asszonyostól?
igaz ebben nem egyeztünk meg, hogy hogy legyen... bár én nem párostól gondoltam....
Persze ezt nem én akarom meghatározni. Én mindenenetre nem viszem az asszonyt. De mindenki döntse el maga.

Kép
Kép
Kép

#1446 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:09

Idézet

Idézet

Idézet

Én nagyon agyalok ezen a GK talin. Nehezen illeszkedek be olyan társaságba ahol elvileg nem ismerek senkit se (a rendszergazdik már csak ilyenek), hülyén vigyorogni és bologatni egész nap pedig nem igen akaródzik. Persze elég mennyiségű pia után ez már nem gond :-D
Ráadásul ott van az asszonyfaktor is. Ő tuti nem alszik ott sehol se, pedig ő egy sec alatt minimum féltucat barátot szerezne :)

Rád mindenképp számítanék...bizonyosan lesz közös témánk, egy évig voltam én is rendszergazda egy középiskolában. :)

Úhhogy....gyere! (de asszonyt hagyd otthon :Đ )

Polgári szolgálatosként védelmezted a hazát.Kép
Nem szégyen az! Leliismereti okok miatt nem foghattam fegyvert. (még le találtam volna lőni a parancsnokot, ha sokat szivat, és azt ugy nem vettem volna a lelkemre)
Kép
Kép
Kép

#1447 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:15

Idézet

igaz ebben nem egyeztünk meg, hogy hogy legyen... bár én nem párostól gondoltam....
Persze ezt nem én akarom meghatározni. Én mindenenetre nem viszem az asszonyt. De mindenki döntse el maga. 
Bázz, valakinek takarítani is kell. Meg mosogatni. Kép:Đ

#1448 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:20

Idézet

Idézet

Bázz, valakinek takarítani is kell. Meg mosogatni. Kép:Đ
ezért gondoltam műanyag cucokkal megoldani...az egyszerűen kukázható. Miért, te is hoznád Zsu-t?
Kép
Kép
Kép

#1449 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:29

Na most sikerült mindent visszaolvasni. Végre tudom, hogy hol lesz a hely. (nincs messz a Balcsi. Lehet majd leugrom oda is egy pár napra a buli után kiáztatni az alkoholt)
Ha az asszony jönni akar akkor nem fogom neki megtiltani. Jó fej, hozzávan szokva, hogy kanubulik vannak meg amúgy általába mindenhova együtt megyünk.
Aki polgáriszolgálatos volt nem kell lenézni. Pl egyik haverom olyan katona volt aki egész nap csak passziánozott :Đ
De hogy iskolai rendszergizda volt Tjames is na azon baromira ledöbbentem :-D

Ui: egyébként én külön kérvényeztem hogy idő elött sorozzanak be, de az aklamassági orvos olyan jófej volt, hogy alkalmatlannak talált abból az okból kifolyólag, hogy szemüveges vagyok (szerencsére a tömeggyilkos hajlamomat nem vették észre Kép)

#1450 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:36

Akkor azt majd össze kell szedni, hogy ki akar párostól jönni.... mert akkor ugyebár az altatás az nagyobb gond. Két kan még csak el tud feküdni egymás mellett...de ha nő is van, akkor valahogy szeparálni kell. Borul a kapacitás számításom...
át kell ezt még akkor koncepcionálni....
más is hozni szeretné az oldalbordáját?

Kép
Kép
Kép

#1451 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:43

Idézet

Akkor azt majd össze kell szedni, hogy ki akar párostól jönni.... mert akkor ugyebár az altatás az nagyobb gond. Két kan még csak el tud feküdni egymás mellett...de ha nő is van, akkor valahogy szeparálni kell. Borul a kapacitás számításom...
legfeljebb majd vadkempingezünk :Đ Sátrunk van, az nem gond.

#1452 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:48

Idézet

Idézet

gyöp van, úgyhogy sátrat lehet verni. azt még nem néztem ki, holy van nagyjából egyenes terep...de a sátrazás járható út.
Belevaló csajod van, ha nem érzi magát szarul tizenpár fiú társaságában. Vagy csak túl féltékeny?

Kép
Kép
Kép

#1453 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:52

Idézet

Na az teljesen biztos, hogy én nem viszem Zsuzsit. Ezt már vele megbeszéltem és teljes mértékben megérti, hogy ez egy ilyen offline online találkozó, ahol ő nem ismer senkit. Nem sértődött meg. Kép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1454 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:54

Idézet

Idézet

Na az teljesen biztos, hogy én nem viszem Zsuzsit. Ezt már vele megbeszéltem és teljes mértékben megérti, hogy ez egy ilyen offline online találkozó, ahol ő nem ismer senkit. Nem sértődött meg. Kép
Az én párom akkor sértődne meg ha elrángatnám :Đ MUHHAHAAAA
Kép
Kép
Kép

#1455 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 10:55

Idézet

Idézet

Idézet

gyöp van, úgyhogy sátrat lehet verni. azt még nem néztem ki, holy van nagyjából egyenes terep...de a sátrazás járható út.
Belevaló csajod van, ha nem érzi magát szarul tizenpár fiú társaságában. Vagy csak túl féltékeny?
Nem féltékeny. Egyszerűen úgy alakult, hogy inkább a fiúkat tartja barátnak nem a nőket, mivel szerinte azokba nem lehet igazán megbízni. Egyébként annyira még nem merültünk bele abba, hogy tudja a részleteket, szóval még sehol se 100% az hogy jön (vagy megyünk) Ezért se írtam mailt még neked, hogy tuti ott leszünk.

A Wii-met esetleg wiihetem. Az kicsi, egy régi tv is jó neki (vagy projektor), valamint elég sok party játék van rá. Persze csak addig használhatnánk amíg két lábon tudunk állni, mivel nem szeretném ha a remote a bográcsba kötne ki Kép

#1456 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 11:01

Most jól értem: vagy vele, vagy sehogy?
Ilyen válaszút elé én nem akartalak állítani. Mindenesetre ez egy prásház. Fürdési lehetőség lavorban lesz, mert a zuhanyzó kicsit szétesett már. WC az olyan amilyen. Mint mondottam: pisi a szabadban, kaksi..szóval az meg ha menni kell menni kell, nincs mese. De ne várj aranyozott fajanszot.
Ma este talán tudok feltenni pár képet.... Én lebeszélnék mindenkit arról hogy nőt hozzon, de nem a maga a tény miatt, nem vagyok én nőgyűlölő. Csak egy nőnek más az igényszintje. Ez nem egy panzió, na. Édsanyám halála óta nagyon nem volt gondozgatva, senki nem fordított rá elég gondot. Gontoltam egy bográcsozáshoz, iszogatáshoz, nevetgéléshez még jó.

Kép
Kép
Kép

#1457 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 11:05

Én sem viszem az asszony pajtárst! Mert ha elérem a fél részegség határát már mindig jönnek a gondok!:Đ

Hello I'm Johnny Cash....

#1458 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 11:08

Huhhh basszátok meg bokorban aludni a legjobb!!! Régi szép idők! Na ezért nem akarom h az asszony jöjjön!!! :Đ

Hello I'm Johnny Cash....

#1459 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 26. 11:12

Idézet

Most jól értem: vagy vele, vagy sehogy?
Ilyen válaszút elé én nem akartalak állítani. Mindenesetre ez egy prásház. Fürdési lehetőség lavorban lesz, mert a zuhanyzó kicsit szétesett már. WC az olyan amilyen. Mint mondottam: pisi a szabadban, kaksi..szóval az meg ha menni kell menni kell, nincs mese. De ne várj aranyozott fajanszot.
Ma este talán tudok feltenni pár képet.... Én lebeszélnék mindenkit arról hogy nőt hozzon, de nem a maga a tény miatt, nem vagyok én nőgyűlölő. Csak egy nőnek más az igényszintje. Ez nem egy panzió, na. Édsanyám halála óta nagyon nem volt gondozgatva, senki nem fordított rá elég gondot. Gontoltam egy bográcsozáshoz, iszogatáshoz, nevetgéléshez még jó.
Dehogyis!!!! Nincs az a szitu hogy vele vagy nélküle!!! De mondom, ha megtudja a részleteket szerintem kihátrál :Đ A képket azt én is várom.
A kasizni szót pedig követelem hogy tiltsák be! Max egy kisbaba kaksizik. Én jó nagyot szoktam szarni. Akár kukoricaföldon is. Volt már rá példa :-D
Amúgy ez most egy egynapos esemény, nem? Akkor a fürdés az nem olyan nagy gáz. Majd legfeljebb hazafelé a Balcsiba megfürdök.

#1460 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 26. 11:23

Én úgy gondoltam hogy a veszprémiek segítségét déltől igénybe venném (krumplipucolás, falopás az erdőről, kis takarítás, szóval a körülmények megteremtése) és a találkozó mondjuk délután 5-6 fele kezdődne... vagy ahogy a tömeg össze tud gyűlni. Korábbtól nincs nagyon értelme, mert lehet hogy gatyarohasztó meleg lesz... 5 után már azért elviselhető lesz, biztosan. Zárórát én nem tervezek, mindenki akkor megy takarodóba, mikor akar. Másnap délelőtt oszolj lenne, mivel legkésőbb délre nekem is vissza kell érnem veszrémbe (inkább úgy mondom, hogy 11-kor el kell indulnom onnan). Reggeli az lenne természetesen, gondolom maradna kaja, meg azért vennék egykét konzervet is, végszükség esetére.
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75