HWSW Informatikai Kerekasztal: GK tali - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GK tali

#1601 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 30. 15:31

Ragna, elég , ha a múltkori közös képünket megmutatod otthon! :Đ
Vagy jövő héten James és én öltönyben megyünk a Bagolyba és készítesz pár fotót! Kép

#1602 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 03. 30. 15:36

Idézet

Vagy jövő héten James és én öltönyben megyünk a Bagolyba és készítesz pár fotót! Kép
csak a magad nevében! :-D Vilma néni engem kivág, ha öltönyben jelenek meg :)
Kép
Kép
Kép

#1603 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 30. 15:52

Idézet

Idézet

No azért akkora szabad terep nem lesz, hogy amcsifocizni lehessen. De ha nagyon mozogni akartok, akkor adok kapát, ott a szőlő! :Đ

Ány, mond meg a szüleidnek hogy ez a züllesztő aki szervezi, valójában egy kétdiplomás fiatalember. A Magyar Mérnök Kamara aktív tagja, 3 szakmai jogosultsággal. 5 és fél éve él párkapcsolatban, és kb 7 éve független anyagilag. Ha ez sem elég, csatolom a Pedigrémet! :-D

Lássuk azt a pedigrét Kép (csak vicc). Viszont azt, ha megtudhatnám, hogy mi a munkád szakszerű neve, akkor hálás lennék. (anyám kérdezősködik) De úgy néz ki, sőt szerintem biztos elenged anya.
LOL. Mondd meg anyunak, hogy egy pedofil sincs köztünk és hogy ne gondoljon ilyen durvákat. Kép Fura. Engem Szolnok-ra is simán elengedett (az átszállásos vonatozás miatt aggódott Kép). A mostani taliról csak annyit említettem neki hogy lesz majd júniusban veszprém alatt egy globál GK tali majd szólok ha tudok pontosabb részleteket.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1604 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 15:54

Idézet

Érintésvédelmi felülvizsgáló
Az meg milyen? Pl egyérintőnél felülvizsgálhatod hánszor értem a labdához? Nah akkor veled se fogok egyérintőzni. Kép (csak vicc KépKép)

#1605 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2009. 03. 30. 15:55

A hír pillanatokon belül kint lesz, bocsánat a késlekedésért. Kép

#1606 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 30. 16:01

Idézet

A hír pillanatokon belül kint lesz, bocsánat a késlekedésért. Kép
Köszönjük fojesz. KépKépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1607 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 30. 18:04

Köszi fojesz! És köszi a testreszabást is...valahogy szétcsúszott mikor beküldtem...eredetileg wordben szerkesztettem...
Kép
Kép
Kép

#1608 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 18:06

Hé james, B.csabáról eljutok Veszprémig... onnan tovább viszont... szóval majd valahogy megdumálhatnánk ezt az autós szolgáltatástKép
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1609 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 30. 18:56

Ha tudok menni, akkor vállalom Veszprémtől az idegenvezetést, ha épp James nem ér rá akkor! De még megbeszéljük!Kép

#1610 Felhasználó inaktív   balintpasi11 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 30. 19:31

én tuti megyek.sztem.majd megoldom hogyan megyek ráckevétől valahogy.

vagy írjátok már le.:ĐKépKép

#1611 Felhasználó inaktív   balintpasi11 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 30. 19:34

Idézet

Idézet

csak a magad nevében! :-D Vilma néni engem kivág, ha öltönyben jelenek meg :)
én is szeretnék menni.ráckevei vagyok onnan hogyan kell eljutni oda szted?:)KépKép

#1612 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 19:38

Idézet

No azért akkora szabad terep nem lesz, hogy amcsifocizni lehessen. De ha nagyon mozogni akartok, akkor adok kapát, ott a szőlő! :Đ

Ány, mond meg a szüleidnek hogy ez a züllesztő aki szervezi, valójában egy kétdiplomás fiatalember. A Magyar Mérnök Kamara aktív tagja, 3 szakmai jogosultsággal. 5 és fél éve él párkapcsolatban, és kb 7 éve független anyagilag. Ha ez sem elég, csatolom a Pedigrémet! :-D

Majd még jobban megtárgyalom vele...
Akkor úgy néz ki, hogy a végleges időpont június 13? Mert nekem 20-án nyelvviszgám lesz...:)Kép

Ui.: Tjames, a nevemben 2 y vanKépKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1613 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 30. 19:49

Idézet

Idézet

Akkor úgy néz ki, hogy a végleges időpont június 13? Mert nekem 20-án nyelvviszgám lesz...:)Kép

Nekem meg valamikor júniusban statika vizsgám...Kép

#1614 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 20:09

Idézet

Idézet

Akkor úgy néz ki, hogy a végleges időpont június 13? Mert nekem 20-án nyelvviszgám lesz...:ĐKép

Nekem meg valamikor júniusban statika vizsgám...Kép
Akkor az építőiparban tevékenykedsz igaz? :-D

Tjames, tudnál pár infót mondani arról, hogy mit csinál pontosan egy villamosmérnök, vagy esetleg privátban küldeni egy linket, ahol ezt kifejtik?

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#1615 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 20:13

Idézet

Idézet

Idézet

Tjames, tudnál pár infót mondani arról, hogy mit csinál pontosan egy villamosmérnök, vagy esetleg privátban küldeni egy linket, ahol ezt kifejtik?
ez engem is érdekelne ! valószinűleg ennek fogok tanulni:)
(7.-es vagyok)

#1616 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 03. 30. 20:21

Jó lenne elmenni, de idén marad a nyári-munka.Kép Talán a következőre.Kép

#1617 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 20:35

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ez engem is érdekelne ! valószinűleg ennek fogok tanulni:)
(7.-es vagyok)
Villamosmérnök, gépészmérnök... mind egyre megy! Én gépésznek tanulok, és pontosan nem lehet meghatározni a munkáját! Lehetsz sima gépészmérnök, gépésztechnikus, CnC esztergályos, Savmaró technikus, hegesztő technikus... mindegyiknek más elfoglaltsága van! Bár abban lehet egyeznek hogy piszkos jó a fizetésük (CNC esztergályos havi 1 millát kap kézhez)!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1618 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 20:39

Idézet

Villamosmérnök, gépészmérnök... mind egyre megy! Én gépésznek tanulok, és pontosan nem lehet meghatározni a munkáját! Lehetsz sima gépészmérnök, gépésztechnikus, CnC esztergályos, Savmaró technikus, hegesztő technikus... mindegyiknek más elfoglaltsága van! Bár abban lehet egyeznek hogy piszkos jó a fizetésük (CNC esztergályos havi 1 millát kap kézhez)!
A CNC esztergályos az olyan, mit az American Chopperben az a faszi, aki alutömbből kimarja a felnit igaz? Nem nehéz elhelyezkedni egy ilyen szakmával, mert ha ilyen jó a fizetésük, akkor mindenki CNC esztergályos lenneKép

Porch Monkey 4 Life!

#1619 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 03. 30. 20:42

Ány: Bocsi, innemtől Ányy ! De én sem Tjames vagyok, hanem tjames :Đ Nem mellesleg jegyezzétek meg a becenevem James. Nem Dzsémsz (bár sokan így mondják...) hanem ahogy írod james. :-D

Norb: Mindegy mikor van a vizsgád. Ha aznap, akkor is ott a helyed este!

Utazók: Idegenvezetés bizonyosan lesz Veszprémből. Még kigondolom pontosan hogyan, de N360-nak előre is köszönet. Valszeg nekem lesz elég dolgom a pincénél aznap, de ha legalább Nagyvázsonyig eljut a delegáció...jobbesetben Mencshelyre...akkor oda simán beugrom. Akaliba ha érkezik valaki az sem probléma. De ha kell két autó veszprémből...azt is megszervezem.

Ja még egy kis plusz infó. Ha valaki nem akar sátrazni, de már a pincében nem lesz töb hely, a balatonakalii kempingben tudok foglalni occsójért lakókocsit. 1db 4személyes nem lehet akadály, csak tudni kéne mielőbb. Akali kocsival max 7-8 perc a tatort-tól (tetthely...ha valaki még emlékszeik a sorozatra)

Lassan jegyzetelnem kell...jöhetnek az ötletek! Persze azért nem én vagyok Dévényi Tibi bá, minden kívánságot nem lehet teljesíteni. Pl kérdezte valaki hogy van e Net elérhetőség. Hát: LOL. Örűjj hogy villany van. :)
Pl én úgy gondoltam hogy elég lenne 3 féle rövid, 3 féle üdítő, 3 féle hosszú ital. Esetleg kívánalmak? Aztán öszesítünk...

Kép
Kép
Kép

#1620 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 30. 20:45

Idézet

Ány: Bocsi, innemtől Ányy ! De én sem Tjames vagyok, hanem tjames :Đ Nem mellesleg jegyezzétek meg a becenevem James. Nem Dzsémsz (bár sokan így mondják...) hanem ahogy írod james. :-D

...
Jogos...:) De csak azért írtam "Tjames"-nek, mert mondat eleje voltKép De a kedvedért ezentúl sz*rok a nyelvtanra, és mindig "tjames" leszelKépKép

Porch Monkey 4 Life!

Téma megosztása:

• (280 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.