HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#561 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 20. 04:10

Idézet

Ha lekillelted körülötte a démonokat csak simán rakatintasz és bezárja.
Na kitoltam sztem nem volt rosz bár hiányoltam sok uj karaktert,más is volt aki már végigvitte és ugy fejezte be hogy szövetkezett az Építészel?Igaz igy Igazságot meg Sigurit elesztettem,de az Építész be is tartotta igéretét,am ugy meglehet csinálni hogy ne haljanak meg?Mindenesetre tetszett és a vége is hogy Leinlanát emlitették,mint vele való kalandozás kezdete bár jobb lett volna Morigianról is valami hír,kitudja lehet a következő kiegben vagy bármiben meg a másik korábbi csapatal leszünk.Am ez is jó csapat volt.
SPOILER! - nekem az lett a vége hogy Morrigan után mentem =)
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#562 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 04:20

Idézet

Oké, azokat az oltárszerűségeket elintéztem... De még mindig nem jutottam ki az Enyészetből....Ott van egy kör ami rúnakövekből áll és ha rákattintok, akkor rövid ideig lángol körülötte... Na és ott nem tudoom mit kell csinálni...
az csak ad egy kis plusz cuccot ha visszatérsz a Fadeből, vissza kell menni a falu felé a kikötőnél lesz hátul egy nő, majd le lehet menni a kriptába és innentől elég egyértelmű, na de ha meg karod csinálni a köves cuccost akkor annyi az egész hogy jó sorrendbe érsz egymás után hozzájuk, amikor az elsőből kijön egy lángcsóva az már oké akkor tudod hogy jót érintettél meg, ezután végig kell próbálgatni őket, de valahogy így van, kiseb darab kezdőkő aztán szembe lévő nagy, mellette lévő kicsi szemben lévő nagy (nem pont szemben egy kicsit oldalra) aztán a hátsó magas kő majd a végső, de nem biztos nem emléxem már pontosan rá, végig kell próbálgatni, sok sikertKép

Én a Wandering Woodsos (elfes rész) tüzes puzzelt nem vágom, ha valakinek sikerült valamit kezdeni vele az írjon, köszi

#563 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 06:06

Igen?
Pedig én Morigianra hajtottam,az lehet baj hogy miután elment Leinlanával is flörtöltem?

#564 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 06:11

Ha arra gondolsz ami a Búverdőben van,mindig nyomd a cpacet nézd hol lehet rákattintani és a csapatból küldj mindegyikre valakit mert nem sokáig tart és igy tovább,am én a végén lassu voltam vagy nem tom mert nem lett teljes csak nem akartam ujrakezdeni mert mesze mentetem.

#565 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 20. 12:13

Tudja valaki hogy honnan lehet letölteni a stratégiai útmutatót?

#566 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 14:02

2 kérdés,
ugy hogy ne haljon meg csapatag és szövetkezek Építészel meg lehet csinálni

A befejezés hatásal lesz szerintetek a következőre?Ha igen és én Morigiant szeretném érdemes viszatölteni a Dragon Age Originsbe mikor még Leinlanának nem udvaroltam?

#567 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 20. 18:32

Idézet

2 kérdés,
ugy hogy ne haljon meg csapatag és szövetkezek Építészel meg lehet csinálni

A befejezés hatásal lesz szerintetek a következőre?Ha igen és én Morigiant szeretném érdemes viszatölteni a Dragon Age Originsbe mikor még Leinlanának nem udvaroltam?
Lehetséges, mert olvastam olyasmit hogy itt is érdemes megtartani a mentéseket mint a Mass Effectnél, de ez szerintem csak az Originsra vonatkozik, nem hiszem hogy az Awekening beleszólna a dolgokba, de ki tudja, amúgy én először is levágtam az Építészt, de most hogy mondod hogy a csapattársak elhagynak vagy meghalnak, most még biztosabb vagyok a dolgomban :Đ pedig még gondolkodtam is a szövetségen

Idézet

Ha arra gondolsz ami a Búverdőben van,mindig nyomd a cpacet nézd hol lehet rákattintani és a csapatból küldj mindegyikre valakit mert nem sokáig tart és igy tovább,am én a végén lassu voltam vagy nem tom mert nem lett teljes csak nem akartam ujrakezdeni mert mesze mentetem.
köszi, majd kipróbálom

#568 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 21. 17:14

Nem tudja valaki hogy a harcosoknál hol lehet a bosszúálló (alighanem igy van magyarúl) képzetséget megszerezni?A bajnok ,templomos és a berserker már meg van csak ez hiányzik.A kereskedöknél nincs meg pedig már mindehol néztem.

#569 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 22. 19:57

Melyik faj melyik kasztjával a legérdekesebb a bevezető része a játéknak?
Kölcsön kaptam haveromtól a játékot, de még soha nem játszottam RPG-kel. Van valami tippetek, vagy javaslatotok egy kezdő RPG-s számára? :Đ

"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#570 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 19:06

Idézet

Kölcsön kaptam haveromtól a játékot, de még soha nem játszottam RPG-kel. Van valami tippetek, vagy javaslatotok egy kezdő RPG-s számára? :Đ
Én a harcost ajánlanám , a fajnak az elötörténet és a bonuszok miatt van jelentösége de kihat a játékmenetre is,ha teszem azt emberi nemesel vagy akkor bizonyos dolgokat könyebben elérsz mintha pl városi elfel vagy(ök a játékba a rabszolgákal vannak egyszinten).

ui: Mit kell tenni hogy Mhairi éltbe maradjon ? az újj ember varázslótol nem vagyok elragadtattva.

#571 Felhasználó inaktív   iNKARNATE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 16:44

Idézet

Human Noble Warrior és Dwarf noble akármi. Az első nagyon szorosan kapcsolódik az általános történethez is, a második pedig egy részéhez. Ezek a legjobbak szerintem.
GK Radio - Trivia Lord - Quiz Master

#572 Felhasználó inaktív   iNKARNATE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 16:47

Idézet

Nem tudja valaki hogy a harcosoknál hol lehet a bosszúálló (alighanem igy van magyarúl) képzetséget megszerezni?A bajnok ,templomos és a berserker már meg van csak ez hiányzik.A kereskedöknél nincs meg pedig már mindehol néztem.
Amikor az urn of sacred ashes küldit nyomod, akkor csatlakozz a sárkányokhoz és fertőzd meg a vérével az urna tartalmát. Ha egyébként nem szeretnéd ezt az utat járni, elég ha egy külön mentéssel megcsinálod, achievement szerűen megmarad, és ha visszatöltöd a régi mentésedet (ezelőtt) akkor is unlockoltad a Reavert. Boltban nem tudod megvenni, mint ahogy a blood mage-t sem.

#573 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 17:38

Idézet

Idézet

Amikor az urn of sacred ashes küldit nyomod, akkor csatlakozz a sárkányokhoz és fertőzd meg a vérével az urna tartalmát. Ha egyébként nem szeretnéd ezt az utat járni, elég ha egy külön mentéssel megcsinálod, achievement szerűen megmarad, és ha visszatöltöd a régi mentésedet (ezelőtt) akkor is unlockoltad a Reavert. Boltban nem tudod megvenni, mint ahogy a blood mage-t sem.
Kösz, akkor ott volt a probléma hogy kinyirtam a szektát a küldi végén ,kissé bosszantot a stilusuk.

#574 Felhasználó inaktív   iNKARNATE 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 20:19

Idézet

Idézet

Idézet

Kösz, akkor ott volt a probléma hogy kinyirtam a szektát a küldi végén ,kissé bosszantot a stilusuk.
Miután megfertőzöd és megkapod a reavert még utána is ki tudod nyírni őket és a sárkányt is. Én az arcane warriorommal a lehető legszemetebb módon nyomom :Đ

#575 Felhasználó inaktív   werewolf777 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 25. 21:34

Hali!

Azt szeretném megtudni hogy van a játékban amikor egy urnát keresel. És elmész ijen havas hejre, és ott van egy ojan küldi aminek a neve mérce... na most itt van egy fejtörő amikor van mindkét oldalon 6-6 ráállós kőlap és ugy kell egy hídat kirakni. Valaki ezt nem tudja hogyan kell megcsinálni?

#576 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 00:51

Idézet

Idézet

Én a harcost ajánlanám , a fajnak az elötörténet és a bonuszok miatt van jelentösége de kihat a játékmenetre is,ha teszem azt emberi nemesel vagy akkor bizonyos dolgokat könyebben elérsz mintha pl városi elfel vagy(ök a játékba a rabszolgákal vannak egyszinten).

ui: Mit kell tenni hogy Mhairi éltbe maradjon ? az újj ember varázslótol nem vagyok elragadtattva.
szerintem meg mindenképpen rouge, mert a dual blade aláz és csak rouge tud zárat nyitni

Mhairi mindenképp meghal

#577 Felhasználó inaktív   Nolfy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 17:42

Idézet

Idézet

Idézet

szerintem meg mindenképpen rouge, mert a dual blade aláz és csak rouge tud zárat nyitni

Mhairi mindenképp meghal
Szerintem is rouge, én is két kezes harcos vagyok, és gyorsan el lehet jutni arra a szintre, hogy durva sebzéseket tudsz okozni. Én voltam ember és pagony elf is, a kettő között nem sok különbség volt, viszont a zárványban még nem kezdtem.
Mhairi: én próbáltam azt, hogy pl, akkor oghrent nem veszem be szürke kamarásnak és akkor hátha ő életben marad, de így is meghalt, meg mintha olvastam volna valahol, hogy mindenképpen meghal.

A hidas részt úgy kell megcsinálni, hogy: két oldala van, mindig egyik oldalán egy ember a másikon kettőnek kell állni, egy-egy oldalon lévő kő kell ahoz, hogy egy híd rész teljesen látható legyen, szerintem írd fel egy papírra melyik kő melyiket aktiválja és úgy már látni fogod, hogy hogyan kell megcsinálni.

Azt olvastam még itt a hozzászólásoknál, lehet félreértelmezem, hogy volt olyan aki szövetkezett az építésszel és meghaltak a csapattársai???, én is szövetkeztem és nem vesztettem el senkit, még a végtörténetnél sem, mindenki túlélte és happy end.

#578 Felhasználó inaktív   boldi89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 17:55

Én most kezdtem el és elf rouge-t választottam nem bántam meg eddig kétkezes cuccokal nagyon erős ráadásul mindent kitud nyitani.A következő karim human mage lesz mert nagyon erős már alapon is és akkor biztos hogy egy egészen más történet kerekedik ki.Jó játék xboxn már nyomtam de nem tetszett de most pct magyarositva nagyon bejön.

#579 Felhasználó inaktív   Dave88 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 18:10

Nem tudja valaki, hogy a légiós ruhához, hol lehet megtalálni a csizmáját, mer a kesztyű meg a páncél már megvan, de a csizmát nem találom.

#580 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 26. 18:33

Idézet

Nem tudja valaki, hogy a légiós ruhához, hol lehet megtalálni a csizmáját, mer a kesztyű meg a páncél már megvan, de a csizmát nem találom.
Menj vissza az addot pálya elejére és nézd meg a sarcofágokat .

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.