HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#361 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 09. 16:56

Üdv mindenkinek ,xbox 360-on játszok a dragon agel és az lenne a kérdésem hogy a kör tornyába az álmos részben hogy lehet túl jutni az egérnél..A választ elöre is köszönöm.

#362 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 09. 17:02

Idézet

Üdv mindenkinek ,xbox 360-on játszok a dragon agel és az lenne a kérdésem hogy a kör tornyába az álmos részben hogy lehet túl jutni az egérnél.. A választ elöre is köszönöm.
válts alakot és menj be a mousehole-on
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#363 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 17:08

Idézet

Az tényleg nem könnyű, én is csak trükközve tudtam kicsinálni, igen alacsony szinten! A lényeg hogy Morrigan-el mindig fagykúp varázslatot fújsz a halálosztóra, kb 10mp-ig megfagy, addig szétcsapod a 2 kemény csávóval a csontikat, utána a főnököt... nagyon nagyon sok poti kell hogy túléld, de nem lehetetlen! Igen jó tápos Halálosztó szet-et dobnak; 3 halálosztó és a kapu kinyitása a farkastanyán... itt vannak szétszórva a páncéldarabok! Ezek után lesz még egy szett, A Holtkaszt a törpöknél ami hasonlít a halálosztó szett-re, csak többet nyújt védelmileg, valamint növeli a támadást...

UI.: Ne írjatok egymás után 2 hsz-t, ott a szerkesztés gomb...
A patchek könnyítenek valamilyen szinten a játékon és aranyból és lötyiből is több lesz, meg még egy rakat apró kis javítás, változtatás természetesen

#364 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 17:49

Idézet

Idézet

Üdv mindenkinek ,xbox 360-on játszok a dragon agel és az lenne a kérdésem hogy a kör tornyába az álmos részben hogy lehet túl jutni az egérnél.. A választ elöre is köszönöm.
Azt hogy lell?A karim egy harcos pagony elf fétfi.(bocs ez lemaradt az elöbb)

#365 Felhasználó inaktív   Thomaw17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 17:56

Halljátok valaki megcsinálta a Korcari vadonba lévő küldi sorozatot ami levelekben van benne.Az utcsónál meg kell keresni egy dobozt ami elvan ásva azt írja hogy a vadon nyugati részénél egy templom mellet. DE nem találom.

#366 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 17:57

Idézet

Idézet

Idézet

Azt hogy lell?A karim egy harcos pagony elf fétfi.(bocs ez lemaradt az elöbb)
Hát Pc-n miután találkoztam az egérrel jobb oldalt megjelent egy egeres képpel megrakott kereszt és arra kattintottam, Boxon nemtudom hogy kell, sorryKép

#367 Felhasználó inaktív   Thomaw17 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 19:35

Ha már a küldit nem tudjátok, melyik pontosan a vadon nyugati része?

#368 Felhasználó inaktív   Pippegő 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 19:52

Hello!

Biztos volt már, de nem találtam, azt szeretném tudni hogy hol találok olyan egyént a játékban aki feloldja a bűvharcos specializálódást. Köszi előre is a választ.

#369 Felhasználó inaktív   Case96 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 20:00

Idézet

Hello!

Biztos volt már, de nem találtam, azt szeretném tudni hogy hol találok olyan egyént a játékban aki feloldja a bűvharcos specializálódást. Köszi előre is a választ.
http://dragonage.wik...Specializations

#370 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 21:27

Idézet

Halljátok valaki megcsinálta a Korcari vadonba lévő küldi sorozatot ami levelekben van benne.Az utcsónál meg kell keresni egy dobozt ami elvan ásva azt írja hogy a vadon nyugati részénél egy templom mellet. DE nem találom.
nekem nem teljesen világos most melyik küldetésről van szó, de tessék, itt az összes melléküldetés leírása: http://dragonage.wik...on_Age:_Origins

#371 Felhasználó inaktív   Pippegő 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 09. 21:54

Idézet

Idézet

Hello!

http://dragonage.wik...Specializations
Köszönöm szépen!

#372 Felhasználó inaktív   serioustomy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 02:04

Hali! Segítséget kérek.

A DA toolset indításakor ezt a hibát kapom :

Unable connect to the database. Run the toolset configuration program and verify your setting or search the toolset wiki http://social.biowar.../wiki/datoolset to help with this issue.

Hogy lehetne megoldani a problémát?

#373 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 13:17

huhh kinyírtam 2 halálosztót 9es szinten!! annak a béne stennek meg 7 sérülése lett... a halálosztó meg csinál egy ilyet Kép és sten Kép... szerintem sten egy nagyon béna karakter. múltkor egy sima fadémon kinyírta... az én elf harcosom egyedül legyőzte azt a zathriant vagy kit. tudjátok az elf megtartót.. és mindössze csak 5 kis adag gyógyitalt használtam. amúgy nekem már 8as szinten 38as erőm volt. és milyen az a holt kaszt? a halálosztó szettet ismerem de a holt kaszt nem ismerős...

tanács: amúgy nagyon érdemes a fő karakterednek a befolyásolását növelned, mer ha nem az országgyűlésnél csinálhatod a 4 vs. 40+ Loghain harcot. ( ilyenkor csak loghaint támadjátok mert ha lemegy a fél életereje akkor kihív párbajra. érdemes morrigannal menni mert az a fagykúppal megfagyasztja, túzgolyó, télmarok, viláámcsabás, lángcsapás, lírium ital ajánlott! és ismételjétek ezt ameddig fel nem adja).

#374 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 13:55

Idézet

huhh kinyírtam 2 halálosztót 9es szinten!! annak a béne stennek meg 7 sérülése lett... a halálosztó meg csinál egy ilyet Kép és sten Kép... szerintem sten egy nagyon béna karakter. múltkor egy sima fadémon kinyírta... az én elf harcosom egyedül legyőzte azt a zathriant vagy kit. tudjátok az elf megtartót.. és mindössze csak 5 kis adag gyógyitalt használtam. amúgy nekem már 8as szinten 38as erőm volt. és milyen az a holt kaszt? a halálosztó szettet ismerem de a holt kaszt nem ismerős...

tanács: amúgy nagyon érdemes a fő karakterednek a befolyásolását növelned, mer ha nem az országgyűlésnél csinálhatod a 4 vs. 40+ Loghain harcot. ( ilyenkor csak loghaint támadjátok mert ha lemegy a fél életereje akkor kihív párbajra. érdemes morrigannal menni mert az a fagykúppal megfagyasztja, túzgolyó, télmarok, viláámcsabás, lángcsapás, lírium ital ajánlott! és ismételjétek ezt ameddig fel nem adja).
Ha Sten béna, az csak azért van mert bénán kezeled, fejleszted.
Én is a nehéz módon tanultam ezt meg az első végigjátszásom alatt. Halálosztó? Revenant? Nem tudom magyarul hogyan fordították le. Fagyos támadások alapból nem jók ellenük mert immunisak azok ellen. Csak arra jó hogy feltartóztasd, másra nem. A tüzes fegyverek viszont úgy láttam hatnak ellenük.

Igazad van, ha befolyásos karaktered van könnyen megúszol mindent. Főleg úgy, ha ezek mellett a te karaktered tölti be a tank szerepét. Erő+befolyás és minden szituációt irányítani tudsz.

#375 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 14:16

Idézet

Idézet

Ha Sten béna, az csak azért van mert bénán kezeled, fejleszted.
Én is a nehéz módon tanultam ezt meg az első végigjátszásom alatt. Halálosztó? Revenant? Nem tudom magyarul hogyan fordították le. Fagyos támadások alapból nem jók ellenük mert immunisak azok ellen. Csak arra jó hogy feltartóztasd, másra nem. A tüzes fegyverek viszont úgy láttam hatnak ellenük.

Igazad van, ha befolyásos karaktered van könnyen megúszol mindent. Főleg úgy, ha ezek mellett a te karaktered tölti be a tank szerepét. Erő+befolyás és minden szituációt irányítani tudsz.
Sten az egyik legerösebb tank szerintem ,én csak kétkezes nehézfegyvert adok neki lehetöleg egy tüz és egy villám rúna kiegészitésel ,úgy szinte mindent visz és még kegyetlenül jól is néz ki ha a törpöknél megszerzem neki a holtak légiójának a páncélját volt hogy a Bloddmothert vele végeztem ki

#376 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 14:23

Merre és kivel lehet páncélt és fegyvert csináltatni a játékba ?Tegnap meg lett a csillagfém éa egy sárkánypikely egy kovácsnál sem történt semmi ,Brankát még nem próbáltam .A választ elöre is köszönöm.

#377 Felhasználó inaktív   Case96 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 15:01

Idézet

Merre és kivel lehet páncélt és fegyvert csináltatni a játékba ?Tegnap meg lett a csillagfém éa egy sárkánypikely egy kovácsnál sem történt semmi ,Brankát még nem próbáltam .A választ elöre is köszönöm.
a sárkány pikkelyt denerim market discrtict ben wade nél aszem

#378 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 15:05

Idézet

A fémet pedig Levi testvérének kell elvinned.(Soldier's Peak)

#379 Felhasználó inaktív   hunor99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 15:10

én stennek adtam egy 10-es páncélú vértet + sapka kesztyű stb.. 9es szinten! az egészségét felturbóztam 230ra és így is pár erősebb csapás és neki annyi.. alistar ugyan ilyen erős még a páncél is ugyanaz, csak a fegyver nem. ő mégis jobban bírja.

#380 Felhasználó inaktív   Case96 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 01. 10. 15:15

stennel nekem is gondjai vannak

a karim ugyanojan szinten gyengébb páncélba 2 szer olyan sokáig birja

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17