HWSW Informatikai Kerekasztal: Dragon Age: Origins - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Dragon Age: Origins

#501 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 23. 14:55

Ezt a modot már használta valaki?Elég sokan vannak vele jó véleményel,csak nem tudom nem fogja e a játékot elrontani:
http://www.dragonage.../file.php?id=15

#502 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 15:02

Idézet

Ezt a modot már használta valaki?Elég sokan vannak vele jó véleményel,csak nem tudom nem fogja e a játékot elrontani:
az Origins-t nem fogja elrontani, de az Awekenings-et már lehet ha a két fajta textúra (ezek meg az újak) keverednek, magyarul fura látvány lesz szvsz, de aki nem esik neki rögtön a kiegészítőnek (hát az nem én leszek) az várhat esetleg arra, hogy ugyanez a modder készítsen egy csomagot az Awekeningshez is
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#503 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 16:31

Idézet

Idézet

az Origins-t nem fogja elrontani, de az Awekenings-et már lehet ha a két fajta textúra (ezek meg az újak) keverednek, magyarul fura látvány lesz szvsz, de aki nem esik neki rögtön a kiegészítőnek (hát az nem én leszek) az várhat esetleg arra, hogy ugyanez a modder készítsen egy csomagot az Awekeningshez is
Ja ,de én szerintem max addig birok majd várni amig kinem teszik hogy magyar feliratal lehet tölteni.Kép

#504 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 16:38

Áh anyi sok jó dolog van fent azt se tudom mit szedjek,a táborhelyet is már kiegészítettem jó pár cuccal.Tényleg másnak se engedi hogy a városokba menjen miután befejezte a játékot?
Am lehet másnak hamarabb volt de én mig 2 dlc pálya közt mentem volt egy támadás és Wynne megkapta az enyészetképességet,meg volt egy kis fasza video is,csak ha valakinek még nincs meg próbáljon dlc pályák közt utazni és lehet ő is megkapja.

#505 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 16:44

Már említetem angol tudás nem erősségem,valaki nem tudja ez egy tábor lenne vagy mi:
http://dragonagenexu...file.php?id=410

#506 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 16:48

Idézet

Áh anyi sok jó dolog van fent azt se tudom mit szedjek,a táborhelyet is már kiegészítettem jó pár cuccal.Tényleg másnak se engedi hogy a városokba menjen miután befejezte a játékot?
Am lehet másnak hamarabb volt de én mig 2 dlc pálya közt mentem volt egy támadás és Wynne megkapta az enyészetképességet,meg volt egy kis fasza video is,csak ha valakinek még nincs meg próbáljon dlc pályák közt utazni és lehet ő is megkapja.
az akkor jön elő Wynne-nél ha már megüti a kellő szintet a kapcsolatod vele, (utána mind1 hova utazol csak veled kell hogy legyen a vén banyaKép

#507 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 17:22

Idézet

Idézet

az akkor jön elő Wynne-nél ha már megüti a kellő szintet a kapcsolatod vele, (utána mind1 hova utazol csak veled kell hogy legyen a vén banyaKép
Más karinál van ilyen?Am most hogy Morigian elment,addig amig nem jön vissza próbálom Leilanával "elbaszni"az időt.De még nem tűnik ugy hogy benne lenne,pedig már van egy fasza sátram is:)
Oghren is nagy arc most állandóan be van rugva és beszél minden hülyeséget de jó mert nő vele igy a lolalitás vagy mi.

#508 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 20:35

Juj ez nagyon nagynak tűnik,aki angolul tud nem tudja mi is lenne,illetve ha irnak mit róla?Elvileg a képeket nézve,lehetüónk sárkány,ogre meg mindenféle démon:
http://www.dragonage...file.php?id=229

#509 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 23. 21:01

Idézet

Idézet

Idézet

Más karinál van ilyen?Am most hogy Morigian elment,addig amig nem jön vissza próbálom Leilanával "elbaszni"az időt.De még nem tűnik ugy hogy benne lenne,pedig már van egy fasza sátram is:)
Oghren is nagy arc most állandóan be van rugva és beszél minden hülyeséget de jó mert nő vele igy a lolalitás vagy mi.
az összes társadnak van egy hozzá fűződő küldetéseKép, a trágár beszédet meg kerüljük, kösz

Idézet

Juj ez nagyon nagynak tűnik,aki angolul tud nem tudja mi is lenne,illetve ha irnak mit róla?Elvileg a képeket nézve,lehetüónk sárkány,ogre meg mindenféle démon:
http://www.dragonage...file.php?id=229
Ritka egy idióta mod, pl archdemonná változhatunk meg más lényekké Kép

#510 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 03. 08:06

Új hős ,csak remélem ez a sok uj nem az eddigiek rovására lesz,mármint nem repülnek ki a csapatból, az új hős neve: Mhairi egy harcos.

#511 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 09. 07:50

Mért meglehetett volna csinálni ,hogy Zevran velünk maradjon?
Am nekem is Morigian,meg valszeg Alastir megy de a többi mind itt van,és mindet megkedveltem a maga megformált tulajdonságaival,reménykedek maradnak.

#512 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 09. 22:18

Idézet

Mért meglehetett volna csinálni ,hogy Zevran velünk maradjon?
Am nekem is Morigian,meg valszeg Alastir megy de a többi mind itt van,és mindet megkedveltem a maga megformált tulajdonságaival,reménykedek maradnak.
"...lehetőség lesz a korábbi hőseink importálására az alapjátékból, ám ez nem szükségszerű: az importálásra viszont azoknak is lehetőségük, módjuk lesz, akik nem fejezték be az alaptörténetet..." szerintem ennél jobb megoldást nem is találhattak volna ki, mondjuk Morrigan és Alastair kérdéses...
A kieg meg 7k-ba fog kerülni, úgyhogy valószínűleg elég tartalmas lesz :Đ

http://dragonage.bio...wakening/world/ | e szerint mégse? ebből és a FAQból az derül ki hogy összesen 7 karakter lesz, a régiek közül egyedül Oghren és még két be nem mutatott kari, de a játékban majd feltűnik Wynne, Alistair vagy ha meghagytuk Loghain életét akkor ő is és Anora. Hát én Wynne-t levágtam, Loghaint Alisteir csapta szét, Anorát meg elzárták :-D
Ja és ha jól olvastam akkor nem lesz új románc : a moddolt cuccokat és DLC tágyakat pedig nem vihetjük magunkkal

#513 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 08:21

Nem túl jól hangzik,remélem az első bekezdés fog érvényesülni.
Vagy legalább csinálnak valami kis háttérinfot miért mentek el.
Na akkor most amig nem jön ki elbucsuzok tőlük.Kép:Đ
Viszont azt nem értem,hogy Oghrent is el lehetett volna küldeni nem?Vagy lehet ő is csak ugy lesz ujra társunk hogy találkozunk vele.Tényleg remélem nem lesz egy nagy hézag a 2 között.

#514 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 09:14

Idézet

a moddolt cuccokat és DLC tágyakat pedig nem vihetjük magunkkal
A legtöbb (lehet lesz pár kivétel) DLC-s tárgy nem átvihető, viszont a Return To Ostagar DLC minden tárgya szerepelhet az Ébredésben. Vagyis Kailan (Vagy C?) páncélzata és még pár dolog.

#515 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 10. 13:18

Olyan jó cuccaim vannak,remélem nem vesznek el,am ha az erőséget feljebb viszem már nem igazán tűnök bennük halhatatlannak,de akkor is olyan faszák hogy kár lenne értük.De a biztosnás kedvéért leszedem a mostani karikról még mi előtt benyelnék.
Na mindegy nem tudok semmit se tenni majd kiderül nemsoká mi is lesz.
Remény hal meg utoljára.

#516 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 03. 11. 15:39

Én Morrigent sajnálom , ö a kedvenc nöi karim ,a férfiaki közül pedig Sten.Ezt a két karit látnám viszont legszivesseben viszont a játékba na meg persze a kutyát.remélem lehet vinni a az alapjátékba szereplö páncélokat ,nem szivesen mondanék le a massiv silverit páncélomról éa a sárkánycsont pallosomról a nagymesteri tüzrúnákal.

#517 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 06:15

Idézet

Én Morrigent sajnálom , ö a kedvenc nöi karim ,a férfiaki közül pedig Sten.Ezt a két karit látnám viszont legszivesseben viszont a játékba na meg persze a kutyát.remélem lehet vinni a az alapjátékba szereplö páncélokat ,nem szivesen mondanék le a massiv silverit páncélomról éa a sárkánycsont pallosomról a nagymesteri tüzrúnákal.
a hivatalos FAQ ban az áll hogy csak a moddolt és DLC cuccok nem vihetők magaddal, minden más megtartható, de nemhiszem, hogy sokáig fogom tartogatni magamon a régi páncélom mert a Bioware oldalán van egy 20 perces gameplay az Awekeningsből aminek csak az elejébe néztem bele de egy olyan durván jól kinéző fekete páncél volt a főkarin, hogy ihaj :Đ

#518 Felhasználó inaktív   adikas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 07:45

Jó lenne ha a Grey Warden's Runic,Black Templar's,Bloody Runic cuccokat magammal viheném,aki még nem látta nézze meg és tudni fogja miről beszélek,illetve a démonlángal boritott kardomat.

#519 Felhasználó inaktív   IceColdKillah 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 09:18

Idézet

Idézet

a hivatalos FAQ ban az áll hogy csak a moddolt és DLC cuccok nem vihetők magaddal, minden más megtartható, de nemhiszem, hogy sokáig fogom tartogatni magamon a régi páncélom mert a Bioware oldalán van egy 20 perces gameplay az Awekeningsből aminek csak az elejébe néztem bele de egy olyan durván jól kinéző fekete páncél volt a főkarin, hogy ihaj :Đ
Lehet hogy az a Legion of the Dead páncél! Vagy tévedek?
Nekem speciel Sten az egyik kedvencem a filozófiája hasonlít Neji-ére (aki vágja a Naruto-t az érti hogy miről beszélek:)
A többi kedvenc: Zevran és Leliana.
Ice Cold Killah
<I'm slayin' demons with cold blood.>

#520 Felhasználó inaktív   Thalim 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 14:26

Idézet

Idézet

Idézet

Lehet hogy az a Legion of the Dead páncél! Vagy tévedek?
Nekem speciel Sten az egyik kedvencem a filozófiája hasonlít Neji-ére (aki vágja a Naruto-t az érti hogy miről beszélek:)
A többi kedvenc: Zevran és Leliana.
Szerintem is az mert a játékba csak azt az egy fekete páncélt találtam és a videóba alapján azt mondanám hogy nem tévedsz.Csak azt sajnálom hogy nem lehet az Aweking-be tovább folytatni a romantikus vonalat mert biztos hogy feldobná a sztorit ha az egyik régi nöi kari és az újjak közül valaki öszebalhézna a föhösért .Talán lehetet volna Morrigen és az újj elf hölgyike (.A legjobb példa erre a Mass Effect2-ben Miranda és Jack vitája.

Téma megosztása:

• (39 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.