"Ha már ennyire agyondicsértük a játékot, felmerülhet a kérdés, hogy mi van az apróbetűs részben? Ennyi pozitívum mellett találunk-e negatívumot? Nos, talán a legfőbb negatívum, hogy a PC-s megjelenésről eddig semmilyen hivatalos megerősítés / cáfolat nem érkezett még, mely persze nem jelenti azt, hogy nem lesz kiadva PC-re a játék… ------A GTA IV nagyjából mindkét konzolon ugyanúgy fut, bár a PlayStation 3 verzióban egy kicsikét könnyebb az irányítás, és szebb a grafika.-------- A nagyobb játékportálok tesztjei során legrosszabb pontnak az irányítást és egy két apróbb grafikai hibát emeltek ki, melyeket azt mondhatjuk, kárpótol a szabadságérzet, a rengeteg újítás, és egyéb dolgok."
ezt olvastam egy GTA 4 honlapon, én boxot akarok venni nem azért illesztettem be mert ps-em van.DE azért annyi árért nem is várok mást a ps-nél xD . Xbox is jóóóóó
http://www.gtaplace....iv/19/ismerteto legalso cikk
Amúgy láttam a Halonak az uj kiadását 2010-ben adják ki valami odds vagy mi olyan grafikát nem láttam alig ettem le róla a szemem :O :O de miről is szól a halo mert lehet ha lesz boxom megveszem a 3-at jaés lehet benne bot-ok ellen játszani?? internet nélkül?