HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3381 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 26. 10:57

Idézet

A kérdésekre válaszoltam. Ennyi.

Ez szép kis iromány volt és mellesleg tökéletesen igaz :Đ
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#3382 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 07. 26. 10:58

Idézet

na szerintem mind a 3 konzol egyforma!csak az emberek izlésétol fugg melyik a jobbKépvagy,hogy neki melyik teccik!
nekem pl a Xbox teccik kivulrol is jobban és belulrol is jobban meg jobban teccenek az Xbox exluziv játékok!nekem ez a véleményem......
szerintem is. nekem pl. azért jön be jobban az X360, mert olyan "családiasabb". Tudsz GS-t gyűjteni, meg a LIVE is olyan "barátságos" Kép tudom hogy a PS3-ba van trophy.

#3383 Felhasználó inaktív   simon 555 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 26. 12:58

Na ez a beszéd:DMindenki azt vegyen ami neki tetszik:)
én xbox párti vagyok de mégsem sz*rozom a PS-t....azis ugyan olyan jo konzol mint akár meik másik csak mindenkinek más teccik....

#3384 Felhasználó inaktív   konzolboy87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 14:16

Pénteken vettem egy PS3at 80 GB-soat 80ért, épp FIFA 09ezek, meg unchartedoztam egy picit már. Lassan elkezdek a Linuxra koncentrálni, van valakinek tapasztalata ps3 media centerrel kapcsolatba? Xbox 360-al kapcsolatba pedig végre megvettem a Wifit hozzá, úgyhogy Go live! Szerencsére PS3-ba alapból van :Đ

#3385 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 14:29

Én 40 GB playstation 3-at vesze.De bizos hogy a vinyon kivül nem különbözik a 80-astol.Meg pl ha a vinyo betelt attol tudok játszani játékokkal csak nem menti a vinyoba és CD-vel lehet csak ??Mrt ha egyszer betelik akkor ugy szeretném hogy uzgy müködjön mint a ps2 CD-vel (Blu-RAY)

#3386 Felhasználó inaktív   konzolboy87 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 14:37

Idézet

Én 40 GB playstation 3-at vesze.De bizos hogy a vinyon kivül nem különbözik a 80-astol.Meg pl ha a vinyo betelt attol tudok játszani játékokkal csak nem menti a vinyoba és CD-vel lehet csak ??Mrt ha egyszer betelik akkor ugy szeretném hogy uzgy müködjön mint a ps2 CD-vel (Blu-RAY)

Én nem javaslom a 40-est, főleg használtan. Anno rengeted meghalt belőle, olvasócsere oldotta csak meg a problémát. Egyszerűen gyengébbre sikeredett a Blu-Ray olvasója. Attól ne félj, hogy betelik mert a mentésekkel nem fogod beteliteni. Amúgy pedig orvosolható a winyó probléma, simán lehet cserélni benne a SATA vinyót. Szinte bármelyik konzolbolt foglalkozik vele. Persze ezt csak a 12 hónapos gari után javaslom, addig ne nyúljanak bele...80-ast is tudsz már jó áron szerezni. Sőt ha vársz egy picit akkor lejjebb is fog menni az ára, Xbox 360nál ugye megszűnik a Premium, elite ára csökken, így a ps3nak is csökkennie kéne. Aztán franc tudja :Đ

#3387 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 15:27

Idézet

Na ez a beszéd:DMindenki azt vegyen ami neki tetszik:)
én xbox párti vagyok de mégsem sz*rozom a PS-t....azis ugyan olyan jo konzol mint akár meik másik csak mindenkinek más teccik....
pontosan, ha megdobnának 1 ps3al nem hagynám ott:D. csak nincs rajta halo, ez az egy baja van számomra..:Đ
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3388 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 15:42

Idézet

A játékokat rámenti a vinyóra és akkor is CD-vel megy. De ha megtellik akk törölnöd kell...Kép

#3389 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 16:07

Jókat nevettem pár előzőekben olvasott hozzászóláson, ugyanis vicces hogy vannak emberek akik olyan primitív dolgokon képesek vitázni ami teljesen lényegtelen. Én például olyan szinten lefosom hogy melyik készülék biztosítja az én szórakozásomat (pl az előbb említett 1,2%-os esetleges vizuális különbség.). Mind 2 vas bitang erős (itt nem a Youtube-on is fellelhető száraz gyári adatokra kell támaszkodni mivel egy kocsira is megírják a gyári fogyasztást mégsem annyit eszik :Đ).
Ezek olyan felesleges ismétlem primitív viták. Jó kütyük ezek és használjuk arra amire kitalálták "őket", szórakozzunk.
!!!McLaren!!!

#3390 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 17:56

Láttam 40 Gigásat 70-ért 80 GB-sat 80 ezerért.Amúgy amit akarok venni uj lesz mivel augusztus 1-jén jön meg a konzol boltba akkor ezekszerint csak a vinyo változott remélem 2008 as a gép .Szerintetek is ha 1-jén jön??? Amúgy semmi gond mert van rá garancia és ha elromlik kicserélem :Đ De még nem végleges a ps3 meglátju... Bár a ps exkluzivakat jobban szeretem ... itt a példa van aki mást szeret .

Én azért mert eddig csak ps-em volt az 1 után a kettő most 9 éves első generácios csipeleve van és 9 év után semmi baja .Én igazábol nem hiszek annyira a buzditásoknak ps-ben és Xbox-ban.Kevés esélye hogy az olvaso fej tönkre mennyjen meg a ledes az xboxba.Lwehet azért irják hogy soknak tönkre megy hogy költsünk rá hogy kicseréljük az alkatrészeket.Persze én nem értek hozzá csak nekem ez a vleményem.Nem romlik ugy a konzol ahogy mndjátok pl xbox-ban : 10-en vesznek és 6-nak bedöglik ?? akkor rég lehuzhatta volna a microsoft a rollot....lehet csak pletyka mint az hogy ellopták Michael Jacksonorrát xD

www.konzolvilag.hu itt láttam a 40 GB ps-t augusztus 1-jén jön és ebből következtetem hogy nem lehet az első generácios ps

Szerintetek is? Amúgy 2011 -ben jön a GTA 5 :-D:D (k)

#3391 Felhasználó inaktív   Lachgas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 26. 21:10

Idézet

Láttam 40 Gigásat 70-ért 80 GB-sat 80 ezerért.Amúgy amit akarok venni uj lesz mivel augusztus 1-jén jön meg a konzol boltba akkor ezekszerint csak a vinyo változott remélem 2008 as a gép .Szerintetek is ha 1-jén jön??? Amúgy semmi gond mert van rá garancia és ha elromlik kicserélem :Đ De még nem végleges a ps3 meglátju... Bár a ps exkluzivakat jobban szeretem ... itt a példa van aki mást szeret .

Én azért mert eddig csak ps-em volt az 1 után a kettő most 9 éves első generácios csipeleve van és 9 év után semmi baja .Én igazábol nem hiszek annyira a buzditásoknak ps-ben és Xbox-ban.Kevés esélye hogy az olvaso fej tönkre mennyjen meg a ledes az xboxba.Lwehet azért irják hogy soknak tönkre megy hogy költsünk rá hogy kicseréljük az alkatrészeket.Persze én nem értek hozzá csak nekem ez a vleményem.Nem romlik ugy a konzol ahogy mndjátok pl xbox-ban : 10-en vesznek és 6-nak bedöglik ?? akkor rég lehuzhatta volna a microsoft a rollot....lehet csak pletyka mint az hogy ellopták Michael Jacksonorrát xD

www.konzolvilag.hu itt láttam a 40 GB ps-t augusztus 1-jén jön és ebből következtetem hogy nem lehet az első generácios ps

Szerintetek is? Amúgy 2011 -ben jön a GTA 5 :-D:D (k)

Sokaknak már igy is megdobogtattad a szivét, inkább maradj csendbe!

#3392 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 27. 08:10

Szerintem pont a Microfos az a cég aki ilyen affér miatt nem húzza le a rolót ugyanis van bőven anyagi vésztartalékuk ilyen esetekre. (mint mondjuk minden cégnek)
!!!McLaren!!!

#3393 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 22:29

Ja és és észrevetetek valamit??:
PL azér irják sokan hogy sok konzol elromlik mert fórumokon hallank róla DE fórumokra általában az megy fel és az ir akinek valami gondja van (jo vagy véleménymegosztás de most koncentráljunk a gondra) Szoval egy kezdő aki konzolt akar venni látja : fuu sok elromlik....Kép
De ez átverés.Mert sokalta többen vannak akinek nem romlik el és az nem néz fel a fórumokra mivel nincs gondja szoval többembernek semmi baja még a 40 GB ps3-al se meg a ledes gondokkal és nem irják le de ha leirnák kb 1 napig olvashatnánk: neke semmi gond vele...... értitek?

#3394 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 22:33

na ezért ne vegyetek Wii-tKépKépKép

(ez persze csak vicc)
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3395 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 07. 29. 22:34

Idézet

hehe Kép figyi én csak felvilágositom őket hogy a ps ára nem az egekbe ár mostmár....neked mi van tippelhetek : xbox ugye??
Amugy a *többieknek: Vegyenek konzolt és tudjátok mit olvastam bár bizti udjátok:
Xbox: 3 magos proci
PS3: 8 magos 3,2GHZ

engem ez húz a ps felé nem a blu-ray :Đ

A vga-ROL NEM OLVASTAM MEKKORÁK VANNAK BENNE?

#3396 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 30. 00:15

Idézet

Idézet

hehe Kép figyi én csak felvilágositom őket hogy a ps ára nem az egekbe ár mostmár....neked mi van tippelhetek : xbox ugye??
Amugy a *többieknek: Vegyenek konzolt és tudjátok mit olvastam bár bizti udjátok:

engem ez húz a ps felé nem a blu-ray :-D

És mit érsz 8 Maggal? Hehh:) Semmit...:Đ Nemtudod mire használni:) Nincs olyan Game:)
NEKEM PC-m VANKépKép
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#3397 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 00:17

Idézet

Idézet

Idézet

engem ez húz a ps felé nem a blu-ray :-D

És mit érsz 8 Maggal? Hehh:) Semmit...:Đ Nemtudod mire használni:) Nincs olyan Game:)
NEKEM PC-m VANKépKép
Abból a ps a felét nem használja a játékok futattásához, de rá kell az ilyenre hagyni a dolgot. Még azt sem tudja, h a vidkari gyengébb a ps-ébe mint a boxomba, de nem akarok súlyos károkat okozni a lelkébeKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#3398 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 07. 30. 00:43

Idézet

Idézet

Idézet

Abból a ps a felét nem használja a játékok futattásához, de rá kell az ilyenre hagyni a dolgot. Még azt sem tudja, h a vidkari gyengébb a ps-ébe mint a boxomba, de nem akarok súlyos károkat okozni a lelkébeKép
ha esetleg szükség van rá a cellproci besegít a videókarinakKép

#3399 Felhasználó inaktív   Fr33K 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 30. 08:28

Idézet

Idézet

engem ez húz a ps felé nem a blu-ray :Đ

Xbox 360
Ati Xenos:

8 milliárd képpont/másodperces, 500 MHz-es órajel, 10 MB eDram, 24-utas lebegőpontos shader futószalag

Playstation 3:

NVIDIA-SCEI "RSX"

24 milliárd képpont/másodperc, 550 MHz-es órajel, SmartShader 4.1 támogatás 96-utas sahader futószalagon, Max felbontás FullHD 1920x1080, 8x-os vonalsimítás,16x-os anizotróp szűrés támogatása

!!!McLaren!!!

#3400 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 07. 30. 08:51

PS3 - BluRay...mindig ez a példálózás. Őszintén, akinek PS3-a van: Hány BluRay filmet néztél meg eddig? (természetesen csak az válaszoljon aki HDTV-n nézte, és minimum 5.1-es hangrendszerrel, mert eleve csak úgy van értelme, különben semmi)
Gondolom egy-két kölcsönzői film lehetett, de az sem tucatszámra, ugye?
szóval amíg vételre ilyen drágák a bluríy filmek addig ez a lehetőség a PS3-ban számomra NEM jelent előnyt.

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 168
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172