HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#341 Felhasználó inaktív   balikcska 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 06. 17:05

Idézet

Gyakorlatilag semelyik a ps3 gyorsabb az x360 megbizhatóbb és pofásabb
én x360 vennék sztem jobb játékok jönnek rá mind exkluziv az ára a fehér kék csikos nagy épület aminek a neve piros betüvel és T vel kezdődik azaz ahol a leg kissebb is számit ott tegnap nézték anyámék 99.000ft körül volt a ps3 meg 110.000 körül lesz én ugy tom :Đ

LordRAT valszeg kamu 500.000 ből már a ps3 nál jobb gépet veszel :-D
xbox mert olcsobb és karácsonyra szerintem még olcsobb lesz meg arra is vannak jó játékok és szép isKép

#342 Felhasználó inaktív   balikcska 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 06. 17:09

Idézet

tutti X360 a nyerő szerény véleményem szerintKép
Válasz nekem van egy xbox1 de havennék ujjat akkor x360

#343 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 06. 20:28

nálam konzol választásnál legföképpen a jáátékok döntenek és játéktéren sztem sokkal eröseb az x de ez csak saját vélemény ......a másik meghogy az x- is baromi szép grafikát tud produkálni.Kép

nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#344 Felhasználó inaktív   Mozes13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 01:36

Azt szeretném megkérdezni a Ps3-at pártolóktól, hogy mér jó az nekik, hogy blu-ray lemezeken jönnek a játékok, miközben a blu-ray író és a lemezek is rohadt drágák lesznek, ergo másolni is rohadt drága lesz. Vagy mindenki aki ps3-at akar venni olyan gazdag, hogy nem érdekli őket a játékok magas árai?

#345 Felhasználó inaktív   nanotek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 01:50

Nah akkor felvázolom mindenkinek miért is jobb az X360 mint a PS3 :

Nemrégiben a volt Sony pénzügyi igazgatója (vagy ki a pöcs) is bejelentette h az X360 mindenben megelözi a PS3-at az h kisebb a vinyója meg h HD-DVD-t támogat kutyát nem érdekli , minöség a lényeg és hiába baszogatja mindenki a Microsoft-ot h normális dolgot nem tud csinálni erre tessék még a Sony volt emberkéje is azt mondta h jobb az X360 akkor hol lenne ez szar? Ez csak befeketités és nézöpont kérdése , alapból több pénze van fejlesztésre a Mic.-nak , mint a Sony-nak Sony igy is pénzhiányban szenved szal minöséget ne nagyon várjunk töle 1 darabig..meg az X360-ban 3 db. 3.2 Gigás processzor van míg a PS3-ban csak 1 db. 3.2 Giga..és itt a külömbség , jó a vidkártyája az Xbox-nak vmivel gyengébb mert Ati , PS3-ban meg ugye módositott G80 van meg h Nvidia alapból jobban támogat mindent de ez nem hátrány..szerintem ezekböl egyértelmü mejik a jobb csak mindenki azthiszi a PS3 jobb közbe közel sem igy van :Đ. Játékok terén meg mind1ik változatos lesz PS3-ra inkább Japán Manga,Anime style-ú gémek jönnek leginkább pl.: Metal Gear Solid 5 , Final Fantasy XI stb. meg sok más is , az X360 meg inkább az USA , és Europai embereket tartja szem elött szal Crysis meg hasonló gémek jönnek inkább meg még kitudja :-D

Ja és nemsoká én is X360 tulaj leszek karácsonyig beszerzek 1 premuim pack-et:).. ez a móttóm : Ha nincs pénzed gép tuningra ? Akkor ottvan az X360 :D

#346 Felhasználó inaktív   nanotek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 01:54

Ja a pénzhiány allatt azt értem h a Sony megvette még anno a Columbia Pictures-t és az ugy eszi a gatyáját h már megbánta h megvette és ez igaz :Đ ...ja és má kölök koromban is volt konzol-om SEGA Mega Drive 2-öm pffúú még fotom is van róla az volt az igazi korszak és megint az lesz :-D

#347 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 08:36

Idézet

Azt szeretném megkérdezni a Ps3-at pártolóktól, hogy mér jó az nekik, hogy blu-ray lemezeken jönnek a játékok, miközben a blu-ray író és a lemezek is rohadt drágák lesznek, ergo másolni is rohadt drága lesz. Vagy mindenki aki ps3-at akar venni olyan gazdag, hogy nem érdekli őket a játékok magas árai?
Tökéletes amit írtál. Pont azért csináják Blue-ray el, mert drága a lemez, és az író.
Vagyis a másolt lemez is drága lessz.

Csak azt nem értem, ha iylen szépen le tudtad írni, akkor mi tartott vissza a végkövetkeztetés levonásától?

#348 Felhasználó inaktív   Hero 14 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 14:09

+ most az, hogy (hogy szinte észrevehetetlenül) jobb a ps3-mas játékok grafikája, nem ér + kb 70.000Ft-ot. PLUSSZ: Mire tényleg szükséges lesz a Blue ray, addigra harmadáért meg lehetlesz venni. Szóval egyenlőre (valószínűleg a jövőben sem) semmi háránya az x nek. De ez csak 1 vélemény, én így gondolom, NEKTEK is +van a saját véleményetek, szóval nem akaraok összeveszni senkivel.Kép
Armor King

#349 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 15:28

Idézet

Nah akkor felvázolom mindenkinek miért is jobb az X360 mint a PS3 :

Nemrégiben a volt Sony pénzügyi igazgatója (vagy ki a pöcs) is bejelentette h az X360 mindenben megelözi a PS3-at az h kisebb a vinyója meg h HD-DVD-t támogat kutyát nem érdekli , minöség a lényeg és hiába baszogatja mindenki a Microsoft-ot h normális dolgot nem tud csinálni erre tessék még a Sony volt emberkéje is azt mondta h jobb az X360 akkor hol lenne ez szar? Ez csak befeketités és nézöpont kérdése , alapból több pénze van fejlesztésre a Mic.-nak , mint a Sony-nak Sony igy is pénzhiányban szenved szal minöséget ne nagyon várjunk töle 1 darabig..meg az X360-ban 3 db. 3.2 Gigás processzor van míg a PS3-ban csak 1 db. 3.2 Giga..és itt a külömbség , jó a vidkártyája az Xbox-nak vmivel gyengébb mert Ati , PS3-ban meg ugye módositott G80 van meg h Nvidia alapból jobban támogat mindent de ez nem hátrány..szerintem ezekböl egyértelmü mejik a jobb csak mindenki azthiszi a PS3 jobb közbe közel sem igy van :Đ. Játékok terén meg mind1ik változatos lesz PS3-ra inkább Japán Manga,Anime style-ú gémek jönnek leginkább pl.: Metal Gear Solid 5 , Final Fantasy XI stb. meg sok más is , az X360 meg inkább az USA , és Europai embereket tartja szem elött szal Crysis meg hasonló gémek jönnek inkább meg még kitudja :-D

Ja és nemsoká én is X360 tulaj leszek karácsonyig beszerzek 1 premuim pack-et:).. ez a móttóm : Ha nincs pénzed gép tuningra ? Akkor ottvan az X360 :D
Látom, te teljes mértékben tisztában vagy, a PS3-as hírekkel. Manga az Metal Gear Solid? Na ne vadíts meg! Főleg , hogy az MGS4 lesz a sorozat befejező része. A proceszzor infóval sem álsz a helyzet magaslatán,ugyanis a PS3-ban CELL processzor lesz.(Csak, hogy felvázoljam az erejét, a katonai számítógépekbe fognak cell-t tenni.) Ja és,szerinted a SONY pénzhiányben szenved??? Ezt a hülyeséget honnan veszed? Azért fogyott biztos a PS1-ből 100millió a PS2-ből meg 103mililó és 3 milliárd eladott játék.(Csak PS2-re). És akkor még ott van a TV,DVD,MP3,stb részleg. És még mindig az USA-ban a PS2 vezeti az eladási statisztikákat.Crysis X360-ra??? Itt van a következő hülyeség. Az egyik fejlesztő épp azt nyilatkozta , hogy az X gyenge a játékukhoz, ezért csak PC-n lesz. És inkább olyan játékokat írj, amik meg is jelennek X-re.
Xbox 360 tulaj lettem.

#350 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 15:41

Idézet

Azért jó a BR meghajtó mert: 1, Ma már egy nagyobb játék 5-6 gb os lehet, (sőt nagyobb is) és egy dupla dvd 16gb gb-os. A játékok két-három éven belül már elérik ezt a határt, és a SONY hoszzú távra tervez a PS3-mal (mint a ps2-vel is, 2009-ig fogják támogatni). 2, A BR lemezek lehet, hogy drágábbak, de szebb grafikát, nagyobb felbontást, élethűbb audiós hatásokat lehet velük elérni. 3, A meghajtó ára: Gépbe való eléri a 200-260 ezer forintokat is. A ps3 viszont 160-120 ezer forint, és teljes értékű Blue Ray lejátszó és még játékra is lehet használni. És még hozzá teszem azt is, hogy ugyanannyi lesz a játékok ára mind az Xbox360-as játékok-é.
Xbox 360 tulaj lettem.

#351 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 16:38

crysis téren igazad van de te is mondtál pár baromságot..pl:a crysis-hez nem az x és a ps3 gyenge hnem(mert ugye a gépgénye2.8ghz kell majd és a videokártyát is simán elébirja az x)de ugye mint már szásszor mondtam a directx10-röl van szo.magyarula vistárol mert csak a vista támogatja a 10-t az x csak 9.5-t.szal nema ps3 és az x gyenge a crysis-hez hnem a vista tul uj .
jahhs és az igaz h a sony nem küzködik pénzhiánnyal a ps2-mek köszönhetöen(psp)de mp3-an és még pár dolgoban simán alzzák eladásokban plaz apple stb
de az igaz h mind ajominöségü tv és dvd-nek köszönhetöen nem küzködi semilyen pénzhiánnnyal.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#352 Felhasználó inaktív   Mozes13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 07. 21:30

Idézet

crysis téren igazad van de te is mondtál pár baromságot..pl:a crysis-hez nem az x és a ps3 gyenge hnem(mert ugye a gépgénye2.8ghz kell majd és a videokártyát is simán elébirja az x)de ugye mint már szásszor mondtam a directx10-röl van szo.magyarula vistárol mert csak a vista támogatja a 10-t az x csak 9.5-t.szal nema ps3 és az x gyenge a crysis-hez hnem a vista tul uj .
jahhs és az igaz h a sony nem küzködik pénzhiánnyal a ps2-mek köszönhetöen(psp)de mp3-an és még pár dolgoban simán alzzák eladásokban plaz apple stb
de az igaz h mind ajominöségü tv és dvd-nek köszönhetöen nem küzködi semilyen pénzhiánnnyal.
Az lehetséges, hogy később frissítik a x-et és támogatni fogja a directx 10-et?

#353 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 11. 08. 05:32

Idézet

Az lehetséges, hogy később frissítik a x-et és támogatni fogja a directx 10-et?
Korábbi információk alapján NEM
Kép
Kép
Kép

#354 Felhasználó inaktív   sector 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 08. 14:41

Először is egy dupla dvd 8,5Gb, nem 16. Valóban nő a játékok mérete, de egy 360 még HD olvasóval együtt is olcsóbb lesz mint egy Ps3. A BD lemezek nem lesznek drágábbak, vagy csak minimálisan, mint a dl dvd mire azon kell gondolkodni hogy írhass magadnak ps3-ra gamét. Persze az író más kérdés, az tuti drágább lesz sokkal, mint egy dvd író. Szal szerintem majd a későbbi x játékokat hd lemezen is kiadják, de akkor se halok bele ha esetleg 2 dvd-s lesz egy játék, és a felénél ki kell cserélni a disc-et.
Tudom hogy ezt nehéz feldolgozni azoknak, akik a Killzone trailerre verik egész nap, de a két gép hardvere között egyáltalán nem lesz akkora különbség, amit a sony beharangozott. Lehet hogy 2 tf lesz a cell számítási teljesítménye, de ez nem azt jelenti, hogy a játékoknál ezt ki is lehet használni. A cell architektúrája SOKKAL bonyolultabb, mint a 360 procijáé, ezért is írják sok helyen hogy vért izzadnak a fejlesztők, akik fejlesztenek rá. Jó kis proci, hatalmas technikai előrelépés, majd sok orvosi, kutatási project-ben hasznát is fogják venni, de játékok terén ezt lehetetlen kihasználni, aki nem hiszi olvasson pár interjút fejlesztőkkel, technikai részletekbe ne menjünk bele, nem akarok kisregényt írni.
Szóval mindent összevetve van két jó kis gép, kb azonos teljesítménnyel, csak az egyik már kint lesz másfél éve, 100 körüli játékszámmal, mire a másik megjelenik. Ezen kívül gusztustalan volt a sony üzletpolitikája is, hogy mindíg csak tologatták a megjelenési dátumot, hogy ezzel is kevesebb játékost veszítsenek. Persze ez olyan mint a politika, van egy normális réteg aki értékel minden jó játékot, bármilyen gépen is lehessen vele játszani, meg vannak az elvakult barmok mindkét oldalon, akik csak azért veszik az egyiket mert meggyőződésük hogy az tuti 100x jobb mint a konkurencia, és ami nekem nincs az biztos szar, csak az enyém lehet a legjobb.
Én az elejétől úgy vagyok, hogy nekem lesz mindkét gép valószínűleg, ps3-at majd veszek ha lesznek rá játékok meg lemegy az ára, szerintem 2008 eleje felé, de ha esetleg nem, akkor se fogom fikázni a másikat, csak mert nekem nem az van.Kép

#355 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 08. 16:26

Idézet

Először is egy dupla dvd 8,5Gb, nem 16. Valóban nő a játékok mérete, de egy 360 még HD olvasóval együtt is olcsóbb lesz mint egy Ps3. A BD lemezek nem lesznek drágábbak, vagy csak minimálisan, mint a dl dvd mire azon kell gondolkodni hogy írhass magadnak ps3-ra gamét. Persze az író más kérdés, az tuti drágább lesz sokkal, mint egy dvd író. Szal szerintem majd a későbbi x játékokat hd lemezen is kiadják, de akkor se halok bele ha esetleg 2 dvd-s lesz egy játék, és a felénél ki kell cserélni a disc-et.
Tudom hogy ezt nehéz feldolgozni azoknak, akik a Killzone trailerre verik egész nap, de a két gép hardvere között egyáltalán nem lesz akkora különbség, amit a sony beharangozott. Lehet hogy 2 tf lesz a cell számítási teljesítménye, de ez nem azt jelenti, hogy a játékoknál ezt ki is lehet használni. A cell architektúrája SOKKAL bonyolultabb, mint a 360 procijáé, ezért is írják sok helyen hogy vért izzadnak a fejlesztők, akik fejlesztenek rá. Jó kis proci, hatalmas technikai előrelépés, majd sok orvosi, kutatási project-ben hasznát is fogják venni, de játékok terén ezt lehetetlen kihasználni, aki nem hiszi olvasson pár interjút fejlesztőkkel, technikai részletekbe ne menjünk bele, nem akarok kisregényt írni.
Szóval mindent összevetve van két jó kis gép, kb azonos teljesítménnyel, csak az egyik már kint lesz másfél éve, 100 körüli játékszámmal, mire a másik megjelenik. Ezen kívül gusztustalan volt a sony üzletpolitikája is, hogy mindíg csak tologatták a megjelenési dátumot, hogy ezzel is kevesebb játékost veszítsenek. Persze ez olyan mint a politika, van egy normális réteg aki értékel minden jó játékot, bármilyen gépen is lehessen vele játszani, meg vannak az elvakult barmok mindkét oldalon, akik csak azért veszik az egyiket mert meggyőződésük hogy az tuti 100x jobb mint a konkurencia, és ami nekem nincs az biztos szar, csak az enyém lehet a legjobb.
Én az elejétől úgy vagyok, hogy nekem lesz mindkét gép valószínűleg, ps3-at majd veszek ha lesznek rá játékok meg lemegy az ára, szerintem 2008 eleje felé, de ha esetleg nem, akkor se fogom fikázni a másikat, csak mert nekem nem az van.Kép
1. Xbox 360 HD olvasóval olcsobb lesz? Nézzük csak: Az Xbox 360 premium ára Magyarországon hivatalosan 99 ezer ft. Egy HD-DVD olvasó 40 ezer ft... vagyis egy x360 hd olvasóval 139 ezer forint. (A gyengébb pakkal nem számolom ki, mert ott már nagyon nagy eltérés van a PS3 felszereltségei és az olcsobb csomag között.) Ehhez képest egy 20gb os PS3 amiben van BR olvasó 125 ezer ft lesz, az erősebb csomag meg 158 ezer. 2. Az ,,elvakult barmok" ahogy te nevezed a PS3 szimpatizánsokat, csak kiállnak a nekik tetsző gép mellett és nem hagyják, hogy a hozzá nem értő emberek mondjanak ítéletet a szeretett konzoljuk felett. (Gondolom te se szeretnéd, hogy az X360-as Gears of Warsra azt mondják ,hogy mangaszintű baromság, ugyanis a Metal Gear Solid-ra ezt mondták.)
Xbox 360 tulaj lettem.

#356 Felhasználó inaktív   sector 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 08. 17:40

Ha figyelmesen olvastad volna a szöveget észreveszed hogy nem a ps fanokra mondtam hogy elvakult barom, hanem mindenkire aki a másik gépet szídja, mivel mindkettő jó, ezt is írtam. Az MGS4 szerintem nagyon nagy játék lesz, már csak azért érdemes lesz ps3-at venni. Épp azt próbáltam megfogalmazni hogy nekem inkább a játék a lényeg, az legyen jó, mindegy mire írták. Az ár dolgot meg majd meglátjuk. Azt meg ne mondja senki hogy a sony nem volt gusztustalan meg béna eddig a ps3-al kapcsolatban. Eleve folyamatosan jelentik be a dolgokat ami úgy volt hogy lesz, de aztán mégse, utána európában csak később lesz, stb...

#357 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 10:20

Akkor kezdjük ott hogy bármelyik Xbox360 as játék még most is elfér bőséggel 4.7 gigás szimpla dvd-n. Csak azért kell 8.5 es re írni, mert a biztonsági szektort és a játékot 2 külön rétegről olvassa. (Ezt sajnos nemtudom énse kiküszöbölni még, de dolgozom rajta.) Amúgy ez a magyarázata annak is, hogy miért kell +RDL lemezre írni az X360 as játékokat. A + os szabvány lehetővé teszi, hogy ÉN mondjam meg mikor kell réteget váltani írás közben. Ez teszi lehetővé hogy megfelelő helyre kerüljön a biztonsági szektor is, meg a játék is.

Szóval... Teljesen felesleges konzoloknak ekkora kapacitás, maximum tele lehet pakolni bejátszásokkal a játékot. Nekem ind1, mert úgyis elnyomom, nem vagyok a filmekre kíváncsi.

Filmek minőségén dob sokat hogy nem kell a hellyel spórolni.
9 óra HD minőségű anyag fér el az 50 gigás lemezen. Van valakinek 9 órás filmje?
Okés, nekem sincsen.
Ugyebár a legkissebb lemezek:

Ble-RAY 25 Gbyte, alias 4-4,5 óra HD film. (zsír.)
Hd-DVD 15 Gbyte, alias 2,5-2,7 óra HD film (szerintem elég.... Esetleg a gyűrűk ura miatt lehet kevés. Mert az BARÓ hosszú.)

Blue-ray:
drágább mint a dupla rétegű dvd, és az is marad. Mert drága legyártani.

Hd-dvd:
a gyártás technika ugyanaz szinte mint a sima dvd nél. A lényeg ott csak annyi, hogy nagyobb az adatsűrűség. Ez ad magyarázatot arra, miért nem drágább sokkal mint a rendes dvd.

A blue-ray lemezek nagyobbak, ugyanakkor teljesen új technikával készülnek, emiatt drágábbak.
Tekintettel arra, hogy elterjedjen a Blue-ray (amivel szimpatizálok is részben,mert tetszikhogy nagy) gyártási költség alatt vezették be.

http://lifestyle.hex...m.php?item=5970

Ezen az oldalon látható pár ár.

JUST ASK ME.

#358 Felhasználó inaktív   nanotek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 11:41

Nah akik még mindig a PS3 erejében hisznek nagyon tévednek !!
Ime 1 összehasonlitás a Xbox 360 vs PS3 ereje közt :
http://www.datazap.n...solecompare.jpg

kicsit erösebbnek tünik az Xbox 360..hiába várják a messiást a PS3-tól várhatják mer csak buga h azthiszik erösebb közbe közel sem igy van...

There are three critical performance aspects of a console:

Central Processing Unit (CPU) performance.
- The Xbox 360 CPU architecture has three times the general purpose processing power of the Cell.

Graphics Processing Unit (GPU) performance
- The Xbox 360 GPU design is more flexible and it has more processing power than the PS3 GPU.

Memory System Bandwidth
- The memory system bandwidth in Xbox 360 exceeds the PS3’s by five times.

itt van angolul amit a kép ábrázol :Đ , szal ennyit a PS3-ról...lehet blu-ray meg 60 gigás vinyója van de szerintem akkor sem tud annyit teljesitményben ... amugy meg megtudtam Xbox 360 kezeli USB-s külsö HDD tárhelyet szal 80 gigás vinyót megfogod beledugod azt + 80 giga helyed van azt ennyi...nem 1 drága mulatság

#359 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 09. 12:09

Nézd Nano...
Én X párti vagyok a magam részéről.
Oldalakat írtam arról hogy melyiknek hol van előnye a másikkal szemben.

A vége az hogy egyformán jók.
Ezen kár vitatkozni. Amúgy a sony csak a lebegőpontos számítást vette figyelembe,
az általad mellékelt linken található képen is látszik, hogy abban teljesen nyerő a ps3.

Hardwer szinten mindkettő egyformán erős.
Ezt hetekkel ezelőtt is leírtam itt a fórumban.
Aztis hogy miért, és teljes mértékig igazol engem minden, ami szépen lassan kiderül.
Persze ez nem bíróság, nem kell bizonyítékokat mutogatnom.

15 év tapasztalata áll mögöttem, nincsen szükségem rá hogy benchmarkokat nézzegessek, anélkül is kiderül hogy mindkét rendszer megállja a helyét. jó gép mindkettő.
Teljesen összehasonlítani nem lehet őket, a felépítésük másabb annyival hogyez szinte lehetetlen.

Ugyanakkor én X párti vagyok, mert megérzésem szernt jobban kihasználható hardwer.

Azontúl forrasztás mentesen kiüthető. (akit érdekel, vállalom. 2457@citromail.hu)
A blue-ray lemez nagy előrelépés, csakhogy... drága nagyon... 15-17 ANGOL font darabja most az üres lemeznek....4-5000 forint.... és jó sokáig így is marad....
A játékok nemigen használják ki a blue-ray kapacitását..
(x360 sincsen 3-4 gigánál nagyobb játék. Lentebb leírtam részletesen)

Szóval maradjunk annyiban hogy mindkettő egyformán jó, aki meg spórolni is szeretne, az vegyen X et. Mert gondolom a drága lemez drága játékot eredményez a ps3 nak.
(HD filmezésre inkább PC-t veszek. ha letöltött filmről van szó, még Ble-Ray meghajtót se kell vennem... de zsííír.)

#360 Felhasználó inaktív   Hero 14 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 11. 20:15

Hello! A sima x-et össze lehet kötni 360-assal? A 360 - asba jó a sima x Joystick?
Thanx
Armor King

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »