HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#661 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 03. 08. 15:28

Jaja. Magyarázzák az emberek, hogy Cell processzor, meg bluray. Viszont tényleg nehezebb rá progikat írni. Ezt a tényt Carmack bácsi már akkor megmondta, amikor bejelentették a PS3 hardware-ét. És lám igaza lett. De ettől eltekintve engem rohadtul nem érdekelne, hogy a programozók mennyit szenvednek egy játék elkészítésével. Csak legyen. És van is. Jönnek azért játékok PS3-ra is.

#662 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 08. 17:40

Idézet

Jaja. Magyarázzák az emberek, hogy Cell processzor, meg bluray. Viszont tényleg nehezebb rá progikat írni. Ezt a tényt Carmack bácsi már akkor megmondta, amikor bejelentették a PS3 hardware-ét. És lám igaza lett. De ettől eltekintve engem rohadtul nem érdekelne, hogy a programozók mennyit szenvednek egy játék elkészítésével. Csak legyen. És van is. Jönnek azért játékok PS3-ra is.
Jönni jönnek, de az xbox360-ra több fog jönni, csak abba meg attól félek, hogy játszok 3-4 évet, és vehetek xbox720 (:Đ)-at, mert a microsoft nem foglalkozik majd a 360-nal. A ps3 meg drága! Túl dárga.Kép

#663 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 17:49

Idézet

a teszekről már hallotam, de az hol van? akkor inkább xbox360-t vegyek? mondjuk az olcsóbb! Jah, emg a PS3-ba ezekszerint 2560, míg az X360-ba 512 mb ram van. Meg hallottam én olyanról, hogy a sony gépeire (psx, psp,ps2,ps3) írtó ehéz játékot írni, míg az xboxra szinte ugyan az mint a gépre (mivel májkroszoft.)
Sztem olvasd el mégegyszer.. " Video RAM - 256MB GDDR3 (700MHz)
Main System RAM - 256 MB XDR RAM (3.2GHz)"
Bárhogy is számoljuk 512Mb ez is.. Szvsz nagyon kevés ez az "512".. Még jó, de a későbbiekben elég szűkös lesz már.. Azért nehezebb rá játékot írni, mert Linux van a PS3-on.. Végre nem minden MS.. hajrá Linux!!

[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#664 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 18:34

Idézet

a teszekről már hallotam, de az hol van? akkor inkább xbox360-t vegyek? mondjuk az olcsóbb! Jah, emg a PS3-ba ezekszerint 2560, míg az X360-ba 512 mb ram van. Meg hallottam én olyanról, hogy a sony gépeire (psx, psp,ps2,ps3) írtó ehéz játékot írni, míg az xboxra szinte ugyan az mint a gépre (mivel májkroszoft.)
Hát szerintem ha drágának véled a PS 3-at biztos ne olyat vegyél (meg amúgyse Kép) mert gondolom ha ennyi pénz drága neked akkor biztos nem veszed meg a méregdrága játékokat... PS 3-ra meg úgy tudom nem lehet másolni... legalábbis egyénileg... hacsak nincs Blu-Ray íród. Kép. Meg amúgyis Xbox 360 4ever! KépKép

#665 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 08. 18:56

Idézet

Idézet

Hát szerintem ha drágának véled a PS 3-at biztos ne olyat vegyél (meg amúgyse Kép) mert gondolom ha ennyi pénz drága neked akkor biztos nem veszed meg a méregdrága játékokat... PS 3-ra meg úgy tudom nem lehet másolni... legalábbis egyénileg... hacsak nincs Blu-Ray íród. Kép. Meg amúgyis Xbox 360 4ever! KépKép
Mindkettőre ugyanannyi az éppen aktuális játék: 17-17e Ft.. A PS3 rendszerében feltaláltak valami "key"-t, amit kilehet játszani.. Pontosan már nem tom hogy van.. aki tudja pontosan plz írja le.. köszi..
Ui.: PlayStation 4eve' !! KépKép

#666 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 08. 22:09

Wifi lesz a ps3-ban?
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#667 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 09. 10:03

Ennyi pénzért már elvárható szerintem.

#668 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 09. 15:16

Idézet

Ennyi pénzért már elvárható szerintem.
Háát ha a wii-ben is van pedig az nem 170k.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#669 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 09. 18:31

Respect érte a Nintendonak. Ők nem zsugoriskodták ki belőle. Nem úgy, mint az xbox 360-ból. Pedig ez manapság már tényleg nem egy hűde extra szolgáltatás. A Microsoft termékéhez mégis extra árért lehet beszerezni egy ilyen adaptert(20ezer).

#670 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 18:51

Idézet

Wifi lesz a ps3-ban?

A PlayStation 3-ba épített wifi két célra is használható. Egyrészt természetesen lehetőséget biztosít arra, hogy ezen keresztül kapcsolódjunk otthoni hálózatunkon keresztül az internetre. Másrészt pedig kapcsolatot biztosít a PSP-hez: drót nélkül cserélhetjük a két készülék között az adatokat, vagy a PS3-hoz távirányítónak használhatjuk a kézikonzolt.

#671 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 20:02

hát, nem hiszem hogy ps3-ra h lesz/lenne a játék (max 19 ezer, mert ha több, akkor már nem veszi meg szinte senki). Meg miért kéne blu-ray-re írni? PS3-ra szétömörítik az xboxon 4 gigás játékot 25-re?

#672 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 20:07

úú, ez de értelmetlen lett, azt akartam írnyi hogy nem hiszem hogy drága lenne rá a game.

#673 Guest__*

Elküldve: 2007. 03. 09. 20:13

Szerintem ugyanúgy 14-17ezer Ft-os kategóriában lesznek a PS3 játékok. Azt viszont kizártnak tartom, hogy kihasználnák a blu-ray adta lehetőségeket és akkora játékokat készítenének, hogy azok teljesen kihasználják azt a temérdek gigabájtot. Legalábbis még egy jó ideig...

#674 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 20:20

Idézet

Szerintem ugyanúgy 14-17ezer Ft-os kategóriában lesznek a PS3 játékok. Azt viszont kizártnak tartom, hogy kihasználnák a blu-ray adta lehetőségeket és akkora játékokat készítenének, hogy azok teljesen kihasználják azt a temérdek gigabájtot. Legalábbis még egy jó ideig...

Valóban még nem használják ki a 25/50 Gb-ot.. azt tudom, h 17 Gb rajta a másolásvédelem.. Ez sztem hamarosan változni fog, mert már feltörték.. a mostani játékok még duplarétegű DVD-re még bőven elférnek.. a jövőt senki se tudja, lehet hogy még kevés is lesz az 50 giga.. :-D (najó, nem :Đ)

#675 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 09. 20:21

Idézet

Respect érte a Nintendonak. Ők nem zsugoriskodták ki belőle. Nem úgy, mint az xbox 360-ból. Pedig ez manapság már tényleg nem egy hűde extra szolgáltatás. A Microsoft termékéhez mégis extra árért lehet beszerezni egy ilyen adaptert(20ezer).

Meg a HDDVD olvasót stb. Ki lehet számolni hogy úgy melyik a drágább. Egyébként a HDDVD olvasó azt hogy lehet a xbox360-hoz kötni? Mert a vinyót azt még szépen fel lehet rá rakni de a olvasó az csak úgy rákötöd? PS3-ban legalább alapból benne van minden ami kell. Egy idő után szeritem a xbox-osoknak meg kell venni a HDDVD olvasót ha jáccani akarnak. Ahogy nézem nincs sok teljesítmény beli különbség a két konzol között úgy hogy mindenki szíve szerint választ a két gép között.
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#676 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 20:52

Idézet

Idézet

Meg a HDDVD olvasót stb. Ki lehet számolni hogy úgy melyik a drágább. Egyébként a HDDVD olvasó azt hogy lehet a xbox360-hoz kötni? Mert a vinyót azt még szépen fel lehet rá rakni de a olvasó az csak úgy rákötöd? PS3-ban legalább alapból benne van minden ami kell. Egy idő után szeritem a xbox-osoknak meg kell venni a HDDVD olvasót ha jáccani akarnak. Ahogy nézem nincs sok teljesítmény beli különbség a két konzol között úgy hogy mindenki szíve szerint választ a két gép között.

x360 ezért nem kell nekem:
1. Hardvere gyengébb a PS3-nál, ez még nem baj, de majd később számíthat.
2. Nincsen rá olyan játék ami nekem bejönne.. (pl.:Devil May Cry, Resident Evil, Burnout, Tekken.. stb..)
3. A "Live" szolgáltatása fizetős, és abszolút nincs benne semmi xtra..

PS3 ezért kell nekem:
1. Abszolút tökéletes a hardvere, a Cell procijával az élen van..
2. PS3-ra megvan minden ami kell majd..
3. A netes szolgáltatása 100% free.. az új PlayStation Home szolgáltatása is nagyon jó.. ami szintén ingyenes..

Szvsz PS3 kell neked is.. KépKépA GoW-al meg kitörölheted.. :Đ Ezt nem neked szántam, csak általánosítottam.. Kép

#677 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 03. 09. 21:49

Idézet

2. Nincsen rá olyan játék ami nekem bejönne.. (pl.:Devil May Cry, Resident Evil, Burnout, Tekken.. stb..)

PS3 ezért kell nekem:
3. A netes szolgáltatása 100% free.. az új PlayStation Home szolgáltatása is nagyon jó.. ami szintén ingyenes..

X360

1. Ezt már cáfoltuk, mivel a tesztek is X360-t hozták ki erősebbnek.

2. Ez az egyetlen érv ami döntő. Nekem jobban tetszenek a boxos játékok. Ha neked PS gammák jönnek be jobban, azt végy.

3. Igaz, bár ~1000HUF/hó nem nagy összeg, de igaz lehetne ingyé' is. Kép

PS3

1. Abszolút tökéletes??? Ezt honnan veszed? Kép Cell tényleg előny, de (tesztek alapján) nem emeli ki a sorból.

2. Ezt nem értem.....

3. Jövő-vízió. Bemutatták, de mire itthon is tudod használni, addigra leesik a hó. (2008 elejeKép) Persze jó lehet ha tényleg úgy működik és ingyenes lesz....

Kép
Kép
Kép

#678 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 03. 09. 22:03

Idézet

A GoW-al meg kitörölheted.. :Đ Ezt nem neked szántam, csak általánosítottam.. Kép
Kit érdekel a GoW ha lesz ps3-ra ut2007!!
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#679 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 22:07

Idézet

Idézet

PS3 ezért kell nekem:

X360

1. Ezt már cáfoltuk, mivel a tesztek is X360-t hozták ki erősebbnek.

2. Ez az egyetlen érv ami döntő. Nekem jobban tetszenek a boxos játékok. Ha neked PS gammák jönnek be jobban, azt végy.

3. Igaz, bár ~1000HUF/hó nem nagy összeg, de igaz lehetne ingyé' is. Kép

PS3

1. Abszolút tökéletes??? Ezt honnan veszed? Kép Cell tényleg előny, de (tesztek alapján) nem emeli ki a sorból.

2. Ezt nem értem.....

3. Jövő-vízió. Bemutatták, de mire itthon is tudod használni, addigra leesik a hó. (2008 elejeKép) Persze jó lehet ha tényleg úgy működik és ingyenes lesz....

1. Számok alapján: amibe több van az NEM lehet kevesebb..
2. 1000Ft/hó?!! mégis mire??!! neten való játszás.. ennyi.. PS3-ra viszont ingyen van és sok-sok jó funkcióval ellátva..
3. Most úgyse tudok venni PS3-mat.. egyelőre még gyűjtök, és ha majd kijön egy exkluzív gém, akkor meg is lesz..Kép 1 évig úgyse lesz rá semmi jó, és addigra már lemegy jóval az ára..

#680 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 09. 22:14

Idézet

Idézet

A GoW-al meg kitörölheted.. :Đ Ezt nem neked szántam, csak általánosítottam.. Kép
Kit érdekel a GoW ha lesz ps3-ra ut2007!!

Ezt jól mondtad!! UT2007 a süti!!Kép Kár, h a drágábbik PS3-ba nincs benne alapból a bill+egér.. paddal elég nehéz lenne FPS-t vinni.. bár lehet, h a SIXAXIS-al nem is lehet olyan rossz..

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.