HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#81 Felhasználó inaktív   Ryo san 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 17. 19:38

Idézet

Nafigyu én ugy irok ahogy illik ha normálisat irnak, akor én is az vagyok. Meg engem hidegen hagy hogy mi a siker mi nem az a fő hogy nekem a Ps a menő mivel sokal konyebb kezelni de ezt csak az érti cakinek van Kép

Pápá
Öcsém hogy te micsoda egy korlátolt elme vagy hallod.Minden konzolost lejáratol a stílusoddal,plusz ha nem haragszol tennék egy megjegyzést is:Járhatnál néha könyvtárba , vagy legalább olvasd a napi sajtó képregényrovatát,talán ragad rád valami. Kép
Hogy a topikhoz is hozzászóljak,elsősorban ps3 mellett teszem le a voksom első nextgennek,de mint ebbe a generációban tervezem mind beszerzését az életciklusuk folyamán.Kép Jelenleg egy Sega Saturnra fáj nagyon a csorba fogam,remélem öszejön.
Hajrá konzolok,tiétek a világ!

#82 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 19:43

Idézet

Idézet

Nafigyu én ugy irok ahogy illik ha normálisat irnak, akor én is az vagyok. Meg engem hidegen hagy hogy mi a siker mi nem az a fő hogy nekem a Ps a menő mivel sokal konyebb kezelni de ezt csak az érti cakinek van Kép

Pápá
Öcsém hogy te micsoda egy korlátolt elme vagy hallod.Minden konzolost lejáratol a stílusoddal,plusz ha nem haragszol tennék egy megjegyzést is:Járhatnál néha könyvtárba , vagy legalább olvasd a napi sajtó képregényrovatát,talán ragad rád valami. Kép
Hogy a topikhoz is hozzászóljak,elsősorban ps3 mellett teszem le a voksom első nextgennek,de mint ebbe a generációban tervezem mind beszerzését az életciklusuk folyamán.Kép Jelenleg egy Sega Saturnra fáj nagyon a csorba fogam,remélem öszejön.
koszonom h megtetted azt amit nekem kellett volna :Đ

amugymeg.. vegyen mindenki mindkettobol egyet-egyet es aztan nincs nyavajgas :-D
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#83 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 05. 17. 19:55

Na hala a jo urnak ez kell a x-eseknek(roh...at Bill Gates),mindenbe bele uti az orrat,a szemet.
Amugy TEKKEN 5 jol megmonta,a PSX a valaha lejobb konzol amit csinaltak.
Mar 95-tol megvan de az x-box joval csak 2000-tol,ugyhogy egyszonak is vegtelen a vege.
Na erre iszomKépKépKép

PLAYSTATION RULES
Kép

PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#84 Felhasználó inaktív   Randelz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 20:55

Xbox-ot vennék azt olvastam cserélhető benne a graf.kártya és procesor is na meg ramot is lehet bele rakni ha ez igaz akkor nagyon király gép lehet.

#85 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 05. 17. 21:01

Idézet

Xbox-ot vennék azt olvastam cserélhető benne a graf.kártya és procesor is na meg ramot is lehet bele rakni ha ez igaz akkor nagyon király gép lehet.
LOOOOOOOOOOL KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Oltári nagy baromság, lévén nincsenek is benne kártyák, minden konzol egy előre összerakott gép, nem tudsz hozzányúlni a hardverhez. Egyedül a vinyót és a DVD olvasót cserélték az Xbox1-ben.

Egyébként meg mitől lenne olyan király? Pont az a király hogy nem kell hozzányúlni 6 évig egy fillérrel sem.

Nem lehetne hogy mostantól ne szóljon hozzá a topichoz akinek lövése sincs a konzol témához és életébebn még 5 méternél közelebbről nem találkozott egyel sem?

#86 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 05. 17. 21:12

"szerkesztve 2 alkalommal" Kép
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#87 Felhasználó inaktív   Ryo san 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 18. 19:35

Idézet

Istenem!!!A szivem!Jajajajajajajaj!Kép Csatlakozom az alattam szólóhoz.
Hajrá konzolok,tiétek a világ!

#88 Felhasználó inaktív   Tekken5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 05. 18. 21:49

Idézet

Na hala a jo urnak ez kell a x-eseknek(roh...at Bill Gates),mindenbe bele uti az orrat,a szemet.
Amugy TEKKEN 5 jol megmonta,a PSX a valaha lejobb konzol amit csinaltak.
Mar 95-tol megvan de az x-box joval csak 2000-tol,ugyhogy egyszonak is vegtelen a vege.
Na erre iszomKépKépKép

PLAYSTATION RULES
Kép

Csátok nagyon keményet tud irni tanulhatok tole de nem kell mindenkinek megvan a saját véleménye. Kép Kép
Ps az a legjob volt de még most is az nem véletlenul csinálták meg a 3 szintjét.mer ha játékhoz viszonyitva meg a filmhez meg minden ami bevan épitve nekem sokal joban tetszik meg joval konyeb használni feltéve akinekKép.Kép csak haladunk előreKép
Na enyi majd lesz még 1 pár dolog csak ako a haveromnak is megmutatom már hog ymia héza.
PááááKép
Épp testben, épp lélek!!

#89 Felhasználó inaktív   aron2 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 09. 15:39

az uzeneted teljes egeszeben torolve lett a gusztustalan stilus miatt. legkozelebb gondolkozz hogy beszelsz
xbox

#90 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 10. 18:16

A Playstation 3 még meg se jelent, sztem nem kéne hasonlítgatni az XBOX 360al.... Kép Lehet sokkal jobb lesz a PS3. Habááár, nem olyan biztos az. Meiknek mien CPUja van, stb.?
Randelz, te meg sztem töröld az előző üzeneted, csak égeted magad.... :Đ

#91 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 15. 19:08

Idézet

spec a PS sokkal nagyobb ganyolas ha csippelesrol van szo mint az X. PSnel kis drotokat forrasztanak bele meg meg kitudja mit amiknek milimeterre pontos hosszunak kell lennie ha nem az nem mukodik a csippeles, plussz PS-eknel meg mindig lehet mondani h nagyon sok meghal csippeles kozben, ezzel szemben X-re feltoltesz egy uj firmware-t es mar tolhatod is a masolt gamekat.. sztm sokkal tisztabb dolog az X.
És ez a nextgeneknél is így van? Tehát a PS3-nál forrasztani kell, ha másolt játékot akarok rajta futtatni, vagy elég szoftveresen buherálni? Én eddig teljesen a Pc mellett voltam, de az xbox360 és a ps3 tudása meggyőzött. Azt hiszem inkább ps-t fok venni, mert megijesztett h annyi xbox túlmelegedett... ps3-on simán futnak a ps2es játékok v csak amelyikhez van frissítés?

#92 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 15. 19:42

Idézet

Idézet

spec a PS sokkal nagyobb ganyolas ha csippelesrol van szo mint az X. PSnel kis drotokat forrasztanak bele meg meg kitudja mit amiknek milimeterre pontos hosszunak kell lennie ha nem az nem mukodik a csippeles, plussz PS-eknel meg mindig lehet mondani h nagyon sok meghal csippeles kozben, ezzel szemben X-re feltoltesz egy uj firmware-t es mar tolhatod is a masolt gamekat.. sztm sokkal tisztabb dolog az X.
És ez a nextgeneknél is így van? Tehát a PS3-nál forrasztani kell, ha másolt játékot akarok rajta futtatni, vagy elég szoftveresen buherálni? Én eddig teljesen a Pc mellett voltam, de az xbox360 és a ps3 tudása meggyőzött. Azt hiszem inkább ps-t fok venni, mert megijesztett h annyi xbox túlmelegedett... ps3-on simán futnak a ps2es játékok v csak amelyikhez van frissítés?
A legutolsó információim szerint, mivel nem tudták mégsem megoldani a PS2 emulálását, ezért be fognak építeni egy komplett PS2-őt a PS3-ba. Nem semmi, az már egyszer biztos! A konzol háborúhoz meg csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy amíg nem jött ki mind a két konzol, és nem telt el egy év úgy hogy mind a kettőre kijött már egy rakás játék, teljesen értelmetlen összehasonlítani őket. Szerintem olyan lesz a szitu, mint az előzö generációs konzoloknál. Közel hasonló lesz a grafika, csak ezúttal a PS3-é jobb lesz egy lehelletnyit.... persze csak szerintem. Nekem van PC-m, PSP-m, és X360-om is, legrosszabb esetben veszek egy PS3-at is. Kép Persze csak akkor, ha sokkal jobb lesz mint az X, amivel mellesleg végtelenül meg vagyok elégedve! Kép
Kép

#93 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 16. 14:12

És mit szóltok az X360 túlmelegedésekhez? Tényleg sok melegedett túl v csak kamu? Ezt a részt kiszedtem, mert nem illeszkedik a fórum szabályzatba. Kérjük hogy figyelj oda jobban ezekre a dolgokra! "$" GK Team

#94 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag

Elküldve: 2006. 08. 16. 15:27

Idézet

És mit szóltok az X360 túlmelegedésekhez? Tényleg sok melegedett túl v csak kamu? Ezt a részt kiszedtem, mert nem illeszkedik a fórum szabályzatba. Kérjük hogy figyelj oda jobban ezekre a dolgokra! "$" GK Team
Álitólag a PS3-mal sokkal komolyabb problémák lesznek, mert az aksi bennt van a gépben és iszonyatos hőt termel. Amit ugyebár eléggé nehéz lehűteni. Én nem tapasztasztaltam semmilyen felmelegedést az X360-on!
Kép

#95 Felhasználó inaktív   r1ctus 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 09:44

Idézet

Ezt a részt kiszedtem, mert nem illeszkedik a fórum szabályzatba. Kérjük hogy figyelj oda jobban ezekre a dolgokra! "$" GK Team
sorry
Még mindig nem tom eldönteni melyiket vegyem:D Majd figyelek a fórumokra, hogy vannak-e PS3 túlmelegedések. Az X360 olcsóbb, PS3 erősebb, de nem tom h ezt ki fogják-e használni, mert mert lehet h nem foglalkoznak annyit a játék átírásával, és mindkettőn kb ugyanaz lesz, mondván h úgyis szép mindkettő. Tehát az új kérdés: szerintetek ki fogják használni, hogy erősebb a PS3? És mennyivel lesz vajon drágább az Xbox360-nál?

#96 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 10:29

Idézet

Idézet

Ezt a részt kiszedtem, mert nem illeszkedik a fórum szabályzatba. Kérjük hogy figyelj oda jobban ezekre a dolgokra! "$" GK Team
sorry
Még mindig nem tom eldönteni melyiket vegyem:D Majd figyelek a fórumokra, hogy vannak-e PS3 túlmelegedések. Az X360 olcsóbb, PS3 erősebb, de nem tom h ezt ki fogják-e használni, mert mert lehet h nem foglalkoznak annyit a játék átírásával, és mindkettőn kb ugyanaz lesz, mondván h úgyis szép mindkettő. Tehát az új kérdés: szerintetek ki fogják használni, hogy erősebb a PS3? És mennyivel lesz vajon drágább az Xbox360-nál?
A PS3 két csomaggal érkezik. Az eggyik 20 GB os csomag a másik 60 GB-os AZ elöbbi 120 körül lesz az utobbi 158 000 HUF. A 60 GB jobban megéri. Főleg mert még egy csomó extra lesz hozzá.
Xbox 360 tulaj lettem.

#97 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 10:38

Én eddig mindig SONY konzolt vettem(PS, PS2, PSP-m van eddig) szóval én biztos PS3-t fogok venni,mert kompatibilis a PSP-vel meg PS2 játékok is futnak rajta. Nah meg kijön rá az MGS 4 a SONY aduásza.Kép

Xbox 360 tulaj lettem.

#98 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 10:45

Idézet

Idézet

Álitólag a PS3-mal sokkal komolyabb problémák lesznek, mert az aksi bennt van a gépben és iszonyatos hőt termel. Amit ugyebár eléggé nehéz lehűteni. Én nem tapasztasztaltam semmilyen felmelegedést az X360-on!
Az egy nagy kamu szerintem mind a kettő ugyanolyan jó lessz nekem 360-om van .
imádom a háborút

#99 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 11:59

Ez az egész vita egy nagy hülyeség mert gondolkozni kell . Hogy ha az x-360 és a ps3 tud majd interneten keresztül játszani egymással akkor hogy lehetne az eggyik jobb a másiknál ja és egyébként a ps3 abban különbözik hogy van benne blueray meg több hely van benne ennyi.
imádom a háborút

#100 Felhasználó inaktív   b-24 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 17. 12:01

Idézet

Idézet

Én is úgy tudom
imádom a háborút

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »