HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#181 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:10

Idézet

és ezennel itt a vége ennek a témának,mert ez már nagy off volt. nyett. Kép
és mérr??mi voltt bennee ???hm te aztán megváltoztál 1 ora alatt de aztánn mindeggy............hmm ha a csampészre gondolsszz háttttt mondom az csak vicc volt.KépKépKépKép
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#182 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:15

Idézet

és mérr??mi voltt bennee ???hm te aztán megváltoztál 1 ora alatt de aztánn mindeggy............hmm ha a csampészre gondolsszz háttttt mondom az csak vicc volt.KépKépKépKép
a motoros hsz-kről,az itt off. már ezis off :Đ

#183 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 07. 19:19

Idézet

Idézet

a motoros hsz-kről,az itt off. már ezis off :Đ
na akkor offKép

nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#184 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 18:23

Valószínű, hogy X360 tulaj több lesz Magyarországon mint PS3, mivel magyar live, menürendszer, magyar feliratos játékok.Ja és 2 X360 premiumot lehet venni egy PS3-ért.
Xbox 360 tulaj lettem.

#185 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 20:13

a legfrisebb felmeresek szerint az emberek nagy resze 2 konzolt fog vasarolni maganak a nextgenekbol. x360 + Wii. az ok pedig h a ketto ara egyutt lesz kb annyi mint egy ps3. amugy tenyleg el van szallva a ps3 ara. a vicc pedig h a sony most nagyon nagy szarban van, 28 milliard yen-t kell kifizetnie az allamnak ado elmaradas formajaban, es a ps3-tol varjak a helyrejoveteluket. azert nem szeretnem ha barmi bajuk lenne :Đ
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#186 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 09. 21:09

hátt ja a végén még porul járnak:)föleg hogy elhalasztották.az europai megjelenést.kell még pár év hogy beinduljon nekik a ps3 forgalmazása.

#187 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 14:45

Nem baj az, hogy elhalasztották. Én úgyse rögtön a startnál vettem volna meg. Meg mire kijön Európába, már kevesebb lesz, a hibás modell.
Xbox 360 tulaj lettem.

#188 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 09. 10. 14:59

Én sem álltam volna sorba Nov 17.-én....de karira jó lett volna! Mindegy X360 jövő karácsonyig több lesz mint elég :Đ
az ígérgetésekről meg ennyit: Kép
Kép
Kép
Kép

#189 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 09. 10. 15:35

Idézet

a legfrisebb felmeresek szerint az emberek nagy resze 2 konzolt fog vasarolni maganak a nextgenekbol. x360 + Wii. az ok pedig h a ketto ara egyutt lesz kb annyi mint egy ps3. amugy tenyleg el van szallva a ps3 ara. a vicc pedig h a sony most nagyon nagy szarban van, 28 milliard yen-t kell kifizetnie az allamnak ado elmaradas formajaban, es a ps3-tol varjak a helyrejoveteluket. azert nem szeretnem ha barmi bajuk lenne :Đ

Szerintem badarság ez a 2konzol a ps3 helyett dolog, és pusztán elméleti síkú, mivel az oké hogy vesz az ember 2konzolt 1árán, nade 2platformra vesz játékokat, meg 2 HDTVt is vesz? ugyanmár

#190 Guest__*

Elküldve: 2006. 09. 10. 15:49

Idézet

Valószínű, hogy X360 tulaj több lesz Magyarországon mint PS3, mivel magyar live, menürendszer, magyar feliratos játékok.Ja és 2 X360 premiumot lehet venni egy PS3-ért.

Ja jólvan már prémiumot adnak...A következő az lesz hogy Vistát adnak pluszba, meg erőssebb proci meg még olscóbb lesz, meg már áramot se fogyasztKép. Na nem kell nekem, én 1szer veszek nextgent, de akkor olyat ami mellé nem kell másik.
Amúgy meg majd lesz magyar nyelv támogatás a ps3hoz is tuti.

#191 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 15:50

Idézet

Szerintem badarság ez a 2konzol a ps3 helyett dolog, és pusztán elméleti síkú, mivel az oké hogy vesz az ember 2konzolt 1árán, nade 2platformra vesz játékokat, meg 2 HDTVt is vesz? ugyanmár
Miért is kéne 2 hdtv?
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#192 Guest__*

Elküldve: 2006. 09. 10. 16:01

Idézet

Idézet

Miért is kéne 2 hdtv?

Mondjuk azért, mert lehet hogy nem lesz elég kimenet a HDTVn 2 nextgen számára.
De ha mégis,ott van még a dvd, és az egyéb csatlakoztatásra váró kütyü is.

#193 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 17:02

Idézet

Akkor szépen odaballagsz és átdugod az x360 kábeljét a wii-re. Azért ennyire nem kell itt bonyolult dolgokra gondolni. KépKép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#194 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 17:14

Idézet

Idézet

Idézet

Miért is kéne 2 hdtv?

Elosztót nem igaz, hogy nem gyártottak még hozzá? Ahogy a kábel tv-t is lehet egy elosztóval 3-at rakni a csatlakozóba.

#195 Felhasználó inaktív   donmarchello 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 17:41

Szerintem eleinte, nem sokan fognak venni PS3-t, de késöbb (kb 1-2 év múlva) megint a PS lesz a vezető konzol.
Xbox 360 tulaj lettem.

#196 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 17:43

Idézet

Szerintem eleinte, nem sokan fognak venni PS3-t, de késöbb (kb 1-2 év múlva) megint a PS lesz a vezető konzol.
Egyetértek.
Most sokan XBOX360-ra fognak hajtani ... pl...

#197 Guest__*

Elküldve: 2006. 09. 10. 17:44

Na jó elismerem, ezt tvs dolgot végülis meg lehet oldani, nade 2 platformra azért drágább a játék, mint 1re.

#198 Felhasználó inaktív   Halfer 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 17:50

Idézet

Na jó elismerem, ezt tvs dolgot végülis meg lehet oldani, nade 2 platformra azért drágább a játék, mint 1re.
Az biztos, de akinek volt pénze HDTv-re, 2 fajta konzolra, annak nem biztos, hogy olyan nagy gond a játék ára.

#199 Felhasználó inaktív   KaBuTo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 10. 17:55

Idézet

Az biztos, de akinek volt pénze HDTv-re, 2 fajta konzolra, annak nem biztos, hogy olyan nagy gond a játék ára.
Ekkor már gazdaság van ott és nem szegénység :Đ

#200 Guest__*

Elküldve: 2006. 09. 10. 17:59

Idézet

Idézet

Jaja, mostanában egy frankó HDTV bizony akár fél milcsibe is belekerülhet.Tehát akár 3konzolt is lehetne venni az árán, de a tv az alap.

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.