HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#421 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 22. 08:25

Ha jól emlékszem a ps2 elég régi cuccc....

Valóban igaz amúgy hogy mai szemmel nézve randa, nemjó irányítani, stb.....

Ha pc hez akarsz konzolt hasonlítani, akkor nézd meg ezt a linket:
http://www.gamepro.c...globalId=110225

pár kép van fennt egy x360 as játékról.
Ne mondd nekem erre mondjuk hogy randa.....

Abban egyetértek viszont, hogy FPS hez egér kell. De csak azért mondom, mert én azzal szeretek FPS t játszani. Ez áll kézre.

Konzol csippek.... Őszintén szólva egyedül a ps2 és a game cube amibe kell csipp....
XBOX, XBOX 360
mind megy CSIPP nélkül is, csupán szoftveres átalakítással.
Így nincsen beforrasztott alkatrész, ami tönkrevágja a fejet.
Nem csökken az élettartama.

A másik megjegyzés... Ha nem használsz konzolt, akkor miért írsz olyan fórumba ami pont 2 konzol összehasonlítását tűzte ki célul?
Illetve , ez önmagában nem baj, de miért támadó jelleggel írsz?

Végülis a Te dolgod hogy mit csinálsz, biztos vagyok benne, hogy jó okkal írsz ide , csak én nem tudom mi lenne az...

#422 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 11. 22. 10:01

Edge: A számból vetted ki... :Đ
Kép
Kép
Kép

#423 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 22. 15:37

[quote] [quote]
haveromnak van ps2-je és iszonyúgagyi az irányítás és a grafika csak az jobb benne hogy le lehet ülni fotelbe de pc-t is lehet tv nézni lehet kapni hozzá joystikot sőt pc-n sokkal olcsóbb a net én onnan szerzem be ingyen!!! a játékokat van konzolra is!!! ott ahol leszedem[/quote]Erre nem tudok mit válaszolni, mivel te sem az én kérdésemre válaszoltál. Hogy hasonlítod össze PS2+TV kombinációt a PC+17"-al, vagy X360+HDTV-vel?
SEHOGY. És nem a netezésről van szó, mert azt természetesen én is PC-n nyomom. Mintahogy pizzát sütőben sütök, szarni a WC-be szoktam és így tovább. Játszani meg konzolon jobb. ennyi. [/quote] a PC-t is lehet nézni HDTV-én csak kell hozzá egy alapszintű videó kártya kb:10000ft
de ha játszassz pc jó játékokkal akkor biztos olyan Videókártya van amim van ilyen.
De a konzolba az is szar hogy másolt játékhoz be kell csippeltettni aztán meg elbassza az olvasó fejet. Én 13 éves vagyok nincs minden jó játékra 10000ft-om ha lehet ingyen is.
[/quote] Na most egy kicsit durva leszek.Sklipnot te egy kis pc-s vérpistike vagy, ennyi!kb 3-4 éve lehet géped,és játszol néhány fps-el.semmi tapasztalatod nincs.semmmi.a konzol kikapcsolódásra,játékra jobb.Célplatform!Arra találták ki hogy játsz rajta.JA és ne hasonlítgasd a ps-2-es graikát a box360-éval.ez már kb 10 éves szint.Jobb lenne ha takarodnál a fórumról és vernéd tovább a faszod a gép előtt.
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#424 Felhasználó inaktív   sniperwolf1989 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 24. 16:58

A Metal Gear Solid 2 tugya valaki hogy lehet meg szerezni az AKS-74U fegyvert hogy a kemera ne riaszon

#425 Felhasználó inaktív   Oneil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 13:35

Idézet

Ha jól emlékszem a ps2 elég régi cuccc....

Valóban igaz amúgy hogy mai szemmel nézve randa, nemjó irányítani, stb.....

Ha pc hez akarsz konzolt hasonlítani, akkor nézd meg ezt a linket:
http://www.gamepro.c...globalId=110225

pár kép van fennt egy x360 as játékról.
Ne mondd nekem erre mondjuk hogy randa.....

Abban egyetértek viszont, hogy FPS hez egér kell. De csak azért mondom, mert én azzal szeretek FPS t játszani. Ez áll kézre.

Konzol csippek.... Őszintén szólva egyedül a ps2 és a game cube amibe kell csipp....
XBOX, XBOX 360
mind megy CSIPP nélkül is, csupán szoftveres átalakítással.
Így nincsen beforrasztott alkatrész, ami tönkrevágja a fejet.
Nem csökken az élettartama.

A másik megjegyzés... Ha nem használsz konzolt, akkor miért írsz olyan fórumba ami pont 2 konzol összehasonlítását tűzte ki célul?
Illetve , ez önmagában nem baj, de miért támadó jelleggel írsz?

Végülis a Te dolgod hogy mit csinálsz, biztos vagyok benne, hogy jó okkal írsz ide , csak én nem tudom mi lenne az...
FPS-hez nem muszály egér ez egy nagy hülyeség, mindenki azzal tud a legjobban és azzal is szeret játszani amilyen Platformhoz van szokva. Kb: 5 éve van gépem és az elérhető legjobb FPS-eket toltam, majd kb: féléve kaptam egy XBOX-ot, elhiheted megilyedtem hogy hogy a fenébe fogok azon játszani, de rögtön hozzá szoktam mivel olyan játékokat kaptam hogy muszály volt vele tolnom (pl: Black, Half-Life 2, Halo 2, Ghost Recon 3), és szerintem sokkal könnyebb, mert ottvan helyben a kétkezedben az egész cucc nem kell össze-vissza kalimpálnom a kezemmel hogy megtaláljam azt a rohadt megfelelő gombot, hogy pl: legugoljak. Nekem ez a véleményem erröl. Konzol forever.
Michael O'neil

#426 Felhasználó inaktív   Oneil 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 26. 13:48

Tény, hogy a Ps3 jól néz ki és csinos a grafika, de szerintem már túlságosan is csiri-viri, nagyon elkanyarodnak a valóság hűségtől, mert szerintem nem elég hogy meinden rombolható legyen, vagy hogy az ember, embernek is nézzen ki, mert ha ki mész a hegyekbe és lenézel az erdőre, nem azt látod hogy minden össze-vissza fény lik és minden úgy csillog hogy majd kisül a szemed és engem ez zavar a Ps3-ban. Nézzétek meg a Microsoft Halo 3-ját vagy a Gears of Wart, na azoknál már tényleg az az érzése az embernek hogy tényleg ott vagyok és én lövök egy gyönyörű tájon.
És szerintem (biztos) olcsóbban kijön az ember ha vesz egy X360-t és még szebb, élethűbb grafikát kap. Ugyanis a Sony elég sok fontos dolgot kihagy a Ps3 csomagból úgyhogy ha mindent meg akarsz hozzá venni persze külön, akkor jó mélyre kell nyúlnod mert abból az árból már vehetsz két Core Pac-os X360-at.
Michael O'neil

#427 Felhasználó inaktív   mcwolf 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 13:47

Hali Mindenkinek! Én PC-s vagyok ,csak idepofátlankodtamKép.
Kérdés: A PS3-ban benne lesz a DirectX 10?
Csak kíváncsi vagyok,mer valahol azt írták,hogy igen,de Nekem úgy rémlik,hogy abban sem lesz(van) benne.
THX a válaszKép

#428 Felhasználó inaktív   amd33 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 13:55

Idézet

Hali Mindenkinek! Én PC-s vagyok ,csak idepofátlankodtamKép.
Kérdés: A PS3-ban benne lesz a DirectX 10?
Csak kíváncsi vagyok,mer valahol azt írták,hogy igen,de Nekem úgy rémlik,hogy abban sem lesz(van) benne.
THX a válaszKép
Nem nincs benne dx10!

#429 Felhasználó inaktív   Ecset 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 20:12

Idézet

A Metal Gear Solid 2 tugya valaki hogy lehet meg szerezni az AKS-74U fegyvert hogy a kemera ne riaszon
gondolom a ruha megvan hozá már. a ninja adta oda egy kártyát is kaptál töle azzal már ki tudod nyitni a fegyverraktárnál az ajtot ott van a fegyver.ha azt is akarod tudni hogy lehet megszerezni a láthatatlanságot vagy a végtelen töltény akkor elmondom.

#430 Felhasználó inaktív   Ecset 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 20:39

sziasztok.a playstation 3-bol azért jött ki kevés darab mert hiány van a kék lézerdiodábol és ezért is késett,de az xbox 360 dvd meghajtoval jött ki ezért jelent meg elöbb ahoz is nemrég jött ki a hd dvd meghajto ha jol tudom. ezért van elönyben az xbox. a playstation 3 majd 1 év mulva lemosa a pályárol az xboxot mer már akkor elégé el lesz terjedve és a játokok is szebbek lesznek rajta.enyi elönye van az xboxnak.vagyis volt.

#431 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 20:48

Idézet

sziasztok.a playstation 3-bol azért jött ki kevés darab mert hiány van a kék lézerdiodábol és ezért is késett,de az xbox 360 dvd meghajtoval jött ki ezért jelent meg elöbb ahoz is nemrég jött ki a hd dvd meghajto ha jol tudom. ezért van elönyben az xbox. a playstation 3 majd 1 év mulva lemosa a pályárol az xboxot mer már akkor elégé el lesz terjedve és a játokok is szebbek lesznek rajta.enyi elönye van az xboxnak.vagyis volt.
lol
ekkore hüleséget még soha nem hallotam.igaz hogy majd meglehet látnia különbséget pár év mulva de a ps sohase lesz annyiraerös hogy pioppálja az x-et.nézzd csak mega jövöév végére érkezö dmv4 gamneplay moviet!!csiri biri müanyag szerü grafika azt ennyi egy még jövöbeli cim.vagyis rengeteg idö kell miga fejlszetök megtalálják a zöldutat a ps-hoz.x-hez viszont már megvan az a bizonyos ut és e fejlsztök maximálisan kitudják már használni a bivaly harvdert de mig megtanulnak ps3-ra programozni kell legalább 2-3 év hogy kimutassa aps3 az erejét.de arra meg tán már itt is lesz az uj x szalll-...de még a grafikai különbségek se lesznek elég hatással rá hogy legyözze az egyedül x-re jövö halo kultus játékokat vagy az egyedül x-re(pc) jövö rts-ket.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#432 Felhasználó inaktív   Ded73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 21:46

Nem a grafika dönti el egy konzol sikerét
PSP-DS
XBOX-PS2
Ez a két példa jól mutatja .
Sokkal inkább a játékok minősége és sokszínűsége.
De ezt már leírták előttem ezren úgyhogy biztos van benne igazság.
DX9 VAGY 10?
A játékosok 90%-a meg sem tudja majd mondani hogy az adott játék
melyiket használja. Szerintem.
Ded73

#433 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 04. 12:53

Teljes mértékben egyet kell értenem.
Nem csak a grafika a szempont.
(megjegyzem, a ps3 tartalmaz utasításokat a dx 10 ből, de nem a teljes készletet. Nem akkora a különbség hogy szemmel látható legyen. És nemis lessz akkora sosem.)

A hardweres képpességek sem igazi szempontok.
Látszik most is, a Wii (világszinten) erős konkureciát rejt magában.
Csupán az innovatív megoldásoknak és a kedvező árnak köszönheti.

Ugyanakkor "sárga" földön xbox nak esélye sem lehet sosem.

Európában is inkább a sony felé hajlik a dolog, de ennek legfőbbképpen a múlt az oka.
Hiszen a konzol piac mamutja a sony, amióta benne vannak a konzol iparban.

Sok konzolos ps1 el kezdte, folytatta ps2 vel...

Közben ugyan volt xbox 1, de nem tudott elég teret hódítani.
A sony okosan kivásárolta a játékokat, hogy ps2 exklúzivak legyenek.

Most, hogy valamennyire azért sikerült a konzol iparba belekóstolnia a microsoft nak,
megjött a ásodik generáció, sony ból meg a harmadik.

Mostmár nem annyira zárt a piac.
És akinek volt xbox1 ese, annak nem kell a ps2, és általában a ps3 se...

Most a új platformokon nincsen annyi exklúzív cím ps3 ra, mint ps2 re volt anno.
Főleg hogy az XDK val egyszerre pc re és xbox360 ra fejlesztenek párhuzamosan, szó szerint vonzóbb a programozóknak is.

kb... 2-3 év múlva derül ki hogy melyik konzol nyert.

#434 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 04. 17:04

Nekem még nem volt sem xboxom, se psem. anno super nintendo, meg gamecube. És tetszett, hogy annyi játék volt gcre, hogy amikor egy játékot be akartam cserléni, annyi volt, hogy nem tudtam választani. És jó áron.
Most itt van az x360. Szép, meg jó, de már ott tartok, hogy 3 helyen is hírdetem, mert nekem valamiért nem tetszik. Szeretnék helyette egy Wii-t. Eddig mindíg úgy játszottam, hogy leültem és küldtem neki. Végre itt van valami új amit kipróbálnék.

#435 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 04. 21:56

Idézet

Nekem még nem volt sem xboxom, se psem. anno super nintendo, meg gamecube. És tetszett, hogy annyi játék volt gcre, hogy amikor egy játékot be akartam cserléni, annyi volt, hogy nem tudtam választani. És jó áron.
Most itt van az x360. Szép, meg jó, de már ott tartok, hogy 3 helyen is hírdetem, mert nekem valamiért nem tetszik. Szeretnék helyette egy Wii-t. Eddig mindíg úgy játszottam, hogy leültem és küldtem neki. Végre itt van valami új amit kipróbálnék.

Hát én is ettől félek hogy megveszem az x-et és mégsem leszek boldog. Wii nekem is teccik mert biztos nem unalmas. A grafika nálam nem számít annyira ha a játék élmény felül múlja. X-től azért félek mert igazi csak hdtv-vel nekem meg nincs olyan úgy hogy lehet hogy a wii-t veszem!. Csak 70.000 egy kicsit sok érte de nem számítKép!
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#436 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 05. 07:38

Idézet

Látod pont erre gondoltam. Anno supernintendo, nintendo gamecube, s most a Wii.

Guppi:
Használj monitort. 720p felbontást a tft monitorok zöme simán viszi.
Mégsem egy hd tv árában van :Đ

#437 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 06. 22:32

Az biztsos,hogy a harcot a játékok fogják eldönteni.Az is bitos,hogy hardweres szempontból a ps3 egy kicsit erősebb de van néhány dolog amiben az Xbox360 domborít(videómemória,teljes értékű magok száma).Viszont az is tény,hogy jelenleg nincs és a közeljövőben se lesz a ps3-ra olyan játék ami csak megközelíti a Gears of War minőségét.Talán a killer-app.-hoz legközelebbi dolog amit a sony fel tud mutatni az a Resistance.De ennek köze sincs a GoW-hoz.Igen néhol még egy kicsit CSúnyácska is a grafja a Resistance-nak..Nagyon ajánlom,hogy olvassátok el a 1up.com-on található cikket ami leírja a 10 leggyakoribb panaszt a ps3-al kapcsolatban.
http://www.1up.com/d...ure?cId=3155392
Ugyancsak ajánlom,hogy olvassátok el,az ugyanezen az oldalon taláható cikket,ami párhuzamot von a ps2-ps3 launch között.(10 dolog ami a ps3 sikerére utal,és 10 dolog ami miatt a ps3 nem ismétli meg a történelmet,és a ps2 sikerét).
http://www.1up.com/d...ure?cId=3155102
A jövőről csak annyit,hogy a Halo 3 és majd később az Alan vake mindent le fog mosni a színről.
(ha lehetek kicsit fanboyos akkor én a Halo 3 eladásait az első héten olyan10.000.000 példányra tippelném,bár lehet ,hogy ez kicsit túlzás Kép )És akkortájt már kapható lesz a Gears of War 2 ami ugyan megint be fog büntetni mindent de csúnyán.Na most csak ennyi jutott eszembe.Jó játékot!
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#438 Felhasználó inaktív   sony8482 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 12:22

Az XBox360 és a PS3 között vacilálok, de a PS3-ról egyre rosszabb híreket hallok és az 360 játékok szempontjából veri a PS3-at. Még Japánban is fellobbant a 360!!!
Úgyhogy nagyon úgy nézz ki, hogy XBox360-at veszek (90%), de ha vki úgy véli, hogy a PS3 jobb és meg is indokolja, hogy miért, akkor lehet hogy PS3 lesz.

Köszi előre is a segítséget a választásban! Kép

#439 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 09. 12:36

Idézet

Az XBox360 és a PS3 között vacilálok, de a PS3-ról egyre rosszabb híreket hallok és az 360 játékok szempontjából veri a PS3-at. Még Japánban is fellobbant a 360!!!
Úgyhogy nagyon úgy nézz ki, hogy XBox360-at veszek (90%), de ha vki úgy véli, hogy a PS3 jobb és meg is indokolja, hogy miért, akkor lehet hogy PS3 lesz.

Köszi előre is a segítséget a választásban! Kép
bár én a wii mellet döntök,de ha aps3 és az x között vacilálnék mindenkéép az x-et váálasztanám.Kép
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#440 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 09. 13:13

X
de ez egy elfogult vélemény :Đ
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (189 Oldal)