HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#481 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 12. 06:13

Hát egyenlőre tényleg felesleges a vita. X360 ma méfg jobb. Nézva a két gépen futtatott játékok képeit. Nem az a kérdés hogy picit jobb lesz e majd PS3 mondjuk 2 év múlva....lehet hogy jobb lesz, nemtom. DE! A kérdés hogy jobb lesz e annyival hogy AKKOR megérje majd azt venni. Sztem sosem lesz akkora különbség a két gép közt. X előnye hogy egy éve itt van, kiforrt, működik, bizonyított, játékok vannak rá ezerrel. És már gondolkodhatnak a folytatáson. Sony még sehol sincs. Csak olvastam valahol hogy láttak egy embert aki hallotta valakitől hogy ő látott egy embert aki ismer egy olyant akinek a barátjánka az osztálytásrsának van egy PS3-a. Sztem jövő nyárig minden hazai PS fan csak vagdalózik, meg ilyen olyan tesztekkel jön. Jövő nyáron érdemes beszélgetni arról melyik konzol a jobb, mikor mindkét tábornak SAJÁT véleménye van!
ennyi...
Kép
Kép
Kép

#482 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 12. 08:49

Én speciel eladtam az x360-amat. Csakhogy vegyek helyette Wii-t. Mert kipróbáltam, és odatette magát. Beleszerettem ebbe az új irányításba. Lehet, hogy majd egyszer veszek másik boxot, vagy ps3-mat. De engem úgy különösebben nem izgat, hogy mennyire nézett ki jól a gears of war. Nem érdekel, hogy a haverok nem azt mondják: "hát ez nem néz ki túl jól az xhez képest". A kezükbe adom a kontrollert és elfeledkeznek róla.
"Wiire is lesz dq csak nem rendes hanem valami csapkodós" Hát erre csak annyit mondanék, hogy szerintem ezen a gépen sokkal jobb lesz a játékélmény. Mert nem vagyunk néhány gomb és azok kombinációjára hagyatkozva. Láttam a redsteelt. Talán jól emlékszem. És nagyon jól nézett ki a dolog. 2 szamuráj karddal lehetett benne vágni a népet. Itt tényleg úgy érzed hogy rajtad múlik hogy kivéded-e a támadását és megölöd. Mert nem csak a négyzet meg a háromszög lenyomásán múlik az életed.

#483 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:32

Hát nem tudom,hogy a Wii-ről mit mondjak.Sztem jó is meg nem is.Az biztos,hogy az írányítás fergeteges,és hogy az élmény is fantasztikus.De én kb 1 hét után megunnám az egészt.Mindíg csak kapkodni a tv előtt,ugyanakkor ha elkopik az élmény sokkal jobban szemetszúrnak a grafika hiányosságok.(ez csakis az én véleményem,nem kell ebből azt a következtetést levonni,hogy a wii szar,vagy egyből a torkomnak ugrani.)
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#484 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 12. 09:39

A kérdés az hogy X, vagy PS?
Erre a válaszod Wii :Đ
De elgondolkodtató amit írtál...na nem fogom eladni az X-em, de örülök hogy te is megtaláltad e konzolod.
Kép
Kép
Kép

#485 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 10:00

Idézet

A kérdés az hogy X, vagy PS?
Erre a válaszod Wii :Đ
De elgondolkodtató amit írtál...na nem fogom eladni az X-em, de örülök hogy te is megtaláltad e konzolod.
A válasz X
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#486 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 12. 10:08

Azaz ez a te válaXtásod :Đ
Az enyém iX
Kép
Kép
Kép

#487 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 12. 10:11

Hát csak úgy nézelődtem. És a wii topic kissé lakatlan egyenlőre, úgyhogy ez csak kényszer megoldás volt :Đ

#488 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 12. 10:13

nem gond! Sőt változtatni kéne a topic címét, és bele lehetne venni Wii-t is.
Kép
Kép
Kép

#489 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 10:17

as you wish.

Egyébként is logikus, hogy ne hagyjuk ki a Wii-t sem.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#490 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 12. 10:19

THX :Đ
Örülök hogy hozzájárulhattam :-D
Kép
Kép
Kép

#491 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 10:28

Faxa.most már ide jönnek a Wii-s arcok is.Kiváncsi vok.
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#492 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 12. 10:34

"Az biztos,hogy az írányítás fergeteges,és hogy az élmény is fantasztikus.De én kb 1 hét után megunnám az egészt." Akkor a szokványos irányítást is únod? Hiszen fogalmam sincs mióta ez a szisztéma: Nyomd a gombokat. Csak a boxnál frankó a grafika és ez helyettesít az unalmas irányítást? mert ha a vadi újat megúnnád 1 hét alatt akkor a x360ét már azelőtt megúntad mielőtt megjelent :Đ érted...Kép

#493 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 10:43

Idézet

"Az biztos,hogy az írányítás fergeteges,és hogy az élmény is fantasztikus.De én kb 1 hét után megunnám az egészt." Akkor a szokványos irányítást is únod? Hiszen fogalmam sincs mióta ez a szisztéma: Nyomd a gombokat. Csak a boxnál frankó a grafika és ez helyettesít az unalmas irányítást? mert ha a vadi újat megúnnád 1 hét alatt akkor a x360ét már azelőtt megúntad mielőtt megjelent :Đ érted...Kép
Hát nem pont úgy értettem.A wii-t megunnám és utána már csak a játékra koncentrálnék.Az irányítás teljesen mellékes lenne számomra.És ha a játékok is unalmasak lennének akkor halál unalom.A box irányítása nekem még teljesen új lesz,hiszen még sose volt boxom.Ott is megunnám,olyan értelemben,hogy minden berögzülne és utána már csak a játékra kéne figyelni.Csak azt akartam mondani,hogy szerintem az a többlet,amit a Wii az irányítással ad egy idő után elveszik,és utána már rutin lesz a Wii-t irányítani,nem pedig élmény.És ha valakinél ez bekövetkezik,hogy már nem ad neki élmélnyt a Wii,akor bajok vannak,mert elkezdi a többi dolgot nézni.Pl:grafikát,ami ugye nem egy xbox360 szint(de még sima box se).Szóval nekem ez a véleményem.
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#494 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 12. 10:50

Ja ok. így már tiszta. De nem félek attól hogy a nintendo ötlettelen játékok tömkelegével fog kijönni. A játékkonzolok nagyapja... Ők is tudják, hogy grafikában nem valami ütősek. És szerintem amennyire csak tudják, megpróbálják majd jó és ötletes játékokkal ellensúlyozni a dolgot.

#495 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 11:03

Idézet

Ja ok. így már tiszta. De nem félek attól hogy a nintendo ötlettelen játékok tömkelegével fog kijönni. A játékkonzolok nagyapja... Ők is tudják, hogy grafikában nem valami ütősek. És szerintem amennyire csak tudják, megpróbálják majd jó és ötletes játékokkal ellensúlyozni a dolgot.
Hát játékok terén kíván a legjobbakat a Wii-hez.(azért a Zeldát én is kipróbálnám).
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#496 Guest__*

Elküldve: 2006. 12. 12. 11:36

Hát az eleje elég unalmas. Bóklászni egy faluban, ilyesmi. De aztán beindulnak az események...

#497 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 16:36

Idézet

Idézet

Idézet

hát a bazi drága áron kivül semmi uj nem lesz.....
a white knight storyy nem lesz nyitocim,megaza ff és admw4is csak 2007-re jön.majd.gow???
mgs4 meg 2008-ban majd:) gow= god of war 3-ik része, ezis sztem olyan 2008 körül...
de jön tekken5:dark resurrection turbozott változata, amivel lehet neten nyomulni Kép
ps2 is NAGYON gyér kezdőkínálattal jött, azt mégis a jelenlegi "harcot" magasan nyerte, valami hasonlot remélek a ps3-tól, nagy felemelkedést a sz@r kezdés után, a jelenleg MEGJELENT 1-2 nagyobb címen kivül, egyenlőre tényleg csak remény van, mivel mgs4 dmc4 meg a többi cimről nemtudunk sokat, pár csodálatos videot láttnuk csak, ettől függetlenül lehet mindegyik bűn roszz is, bár az mgs4-re kalapomat teszem hogy nem rontják el, kojima nem hibázik...meglátjuk
csak sztemm az lesza gáz hoyg mire beindul a ps3 3-4 év mulva rra már itt lesz az uj x.na és persze közben is lesz az360-ra halo3 stb.szall sztem ezzela csuszással és áremeléssel nagyon lecseszte a sony
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#498 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 16:40

Idézet

Idézet

Hát nem pont úgy értettem.A wii-t megunnám és utána már csak a játékra koncentrálnék.Az irányítás teljesen mellékes lenne számomra.És ha a játékok is unalmasak lennének akkor halál unalom.A box irányítása nekem még teljesen új lesz,hiszen még sose volt boxom.Ott is megunnám,olyan értelemben,hogy minden berögzülne és utána már csak a játékra kéne figyelni.Csak azt akartam mondani,hogy szerintem az a többlet,amit a Wii az irányítással ad egy idő után elveszik,és utána már rutin lesz a Wii-t irányítani,nem pedig élmény.És ha valakinél ez bekövetkezik,hogy már nem ad neki élmélnyt a Wii,akor bajok vannak,mert elkezdi a többi dolgot nézni.Pl:grafikát,ami ugye nem egy xbox360 szint(de még sima box se).Szóval nekem ez a véleményem.
hát azért nem olyan szar a wii grafikája sem.nézdd csak mega kezdö kinálatban:a super monkey ball-t azt irtáka gamepsot-on emg gamespy-on is hogy a végnapjait élö x-böl is csak a legvégén tudtak ilyn szép game tkihuzni.akkor mik lesznek itt párév mulva???na jo bizt nem x360 grafika de azért aresident evil-re fogdni merek hog csodálatos lesz.
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#499 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 16:43

legnagyobb szégyen ebként hoyg aszombathelyi media mark-ban már rég kinn van awii csoamgokban de még eggyet se mltozttata volna kiteni hoyg esetleg kiprobálja vki.Kép

#500 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 17:01

Idézet

Idézet

Először voltam ps3 fan majd xbox majd wii. Most végleg visszatértem a ps3-hoz. Akár ki akár mit mond! PS3 RULEZZZZZZKép
aztán amúgy a pc-n kívül van még valamid otthon? Kép
Ha úgy érted konzolom sosem volt(ezért nem unom majd meg az irányítását). A wii-ben az nem teccik hogy "fizikailag" nem pihentető. Nekem semmi nyomorom nincs egy fárasztó nap után még előtte ugrálni. A Sonyban megbízok mivel nem most kezdte a konzol gyártást (Tudod a nintendó sem). Az xbox360 100.000ft körül van most. Pár éven belül leváltja az újjabb ami megint 100.000ft vagy fölötte lesz. A Sony még nem tervezi a ps4-et.
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26