HWSW Informatikai Kerekasztal: Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Playstation 3 vs. Xbox 360 vs. Wii

#3581 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 12. 13:59

Már tom killzone 2 válaszottam :Đ

#3582 Felhasználó inaktív   krisz555 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 10:20

bár nem ezt vettem meg . Am hogy hogy nem folytatódik a konzol háború???

#3583 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 25. 11:03

Idézet

Am hogy hogy nem folytatódik a konzol háború???
Talán mert olyan mint kozolháború sose volt!Kép

#3584 Felhasználó inaktív   jovo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 11:16

xbox360 orange box 7500ft elado!!!!!!!!!!Kép

#3585 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 25. 11:20

Idézet

xbox360 orange box 7500ft elado!!!!!!!!!!Kép
Egyrészt van ennek saját topikja, mégpedig Adás-vétel néven. Másrészt ennyiért nem fogod tudni eladni, mert a shopban 4500 HUF-ért meglehet kapni.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#3586 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 17:27

sziasztok, olyanok véleményére lennék kíváncsi akiknek van/vol vagy ismerik a ps3-at és az xbox 360-at is. melyiket lenne előnyösebb vennem, ha eredeti játékokkal szeretnék játszani(=xboxnál nem játszik a flash) és egyébként meg a ps3 exkluzív játékok jobban tetszenek. szóval olyanra lennék kíváncsi, hogy a jövőben lehet-e grafikai eltérés, illietve hogy online melyik az élvezhetőbb? nem kommentháborút szeretnék indítani hanem véleményeket olvasni, kösziKép
Free userbars

#3587 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 12. 17:29

Idézet

sziasztok, olyanok véleményére lennék kíváncsi akiknek van/vol vagy ismerik a ps3-at és az xbox 360-at is. melyiket lenne előnyösebb vennem, ha eredeti játékokkal szeretnék játszani(=xboxnál nem játszik a flash) és egyébként meg a ps3 exkluzív játékok jobban tetszenek. szóval olyanra lennék kíváncsi, hogy a jövőben lehet-e grafikai eltérés, illietve hogy online melyik az élvezhetőbb? nem kommentháborút szeretnék indítani hanem véleményeket olvasni, kösziKép
nekem volt xboxom aztán most ps lett, írhatok egy véleményt, de vita lenne belőle, ha gondolod privátba

#3588 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 17:29

Idézet

Ezek alapján egyértelműen ps3. Ott ingyen van a multiplayer, meg ha annak az exkluzív játékai tetszenek jobban akkor meg főleg.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#3589 Felhasználó inaktív   asdwarr 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 17:30

Idézet

Idézet

nekem volt xboxom aztán most ps lett, írhatok egy véleményt, de vita lenne belőle, ha gondolod privátba
akkor küldd el privibe légyszi:)kösziiKép
Free userbars

#3590 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 17:32

Idézet

sziasztok, olyanok véleményére lennék kíváncsi akiknek van/vol vagy ismerik a ps3-at és az xbox 360-at is.
nekem boxom van azt nekem nagyon bejön. Amúgy meg most nem sok különbség van a 2 konzol között de te döntsd el hogy ps3-as God of Warral, Gran Turismóval, Uncharteddel vagy boxon Gears of Warral, Haloval vagy Fozával akarsz játszani

#3591 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 17:34

Idézet

Idézet

Ezek alapján egyértelműen ps3. Ott ingyen van a multiplayer, meg ha annak az exkluzív játékai tetszenek jobban akkor meg főleg.
csatlakozom. nincs grafikai különbség, de ha ps3 exkluzív jön be jobban, akkor egyértelműen az a nyerő
aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#3592 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 12. 17:41

Idézet

Idézet

akkor küldd el privibe légyszi:)kösziiKép
elküldtem!
annyit hogy a multiplatform játékoknál valóban nincs grafikai különbség, de ha az exkluzív címeket nézzük ott már komoly a különbség.

#3593 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 17:57

Idézet

Idézet

Nekem is elkuldhetned!Kép

#3594 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 12. 18:00

Idézet

Idézet

Idézet

lényegében annyi volt hogy ps3 mellett döntsön, nem fikáztam a boxot csak ilyen alapdolgokat kérdezett meg írtam róla ennyi
de neked ps van nem?

#3595 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 18:27

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

lényegében annyi volt hogy ps3 mellett döntsön, nem fikáztam a boxot csak ilyen alapdolgokat kérdezett meg írtam róla ennyi
de neked ps van nem?
Aha,csak kivancsi voltam rajottel valami olyasmira amire en nem:D

#3596 Felhasználó inaktív   eddy992 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 22. 21:54

Sziasztok! Nem is egy kérésem kérdésem lenne,szóval kezdjük is az elején. :Đ
1. Ha nem LCD tv-m van akkor az tényleg olyan nagyban befolyásolja a minőséget mind box-nál mind ps3-nál,csak sima színes nagyképernyős tv-m van(ha valakinek nem lenne nagy gond egy képet nem tudna nekem csinálni így összehasonlítás képpen.) :-D
2. Hogy még csak most gondolkodom melyiket is vegyem box vagy ps 3 szerintetek melyik érné meg jobban,xbox kb még mennyi ideig fogja bírni a ps3-al a versenyt,meddig adnak ki rá új,és jó játékokat szerintetek ?
3.Valamint hogy Slim Ps3,és a régi fajta között mi a különbség? :) ennyi lenne köszi előre is a válaszokat :)

#3597 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 22:01

Idézet

Sziasztok! Nem is egy kérésem kérdésem lenne,szóval kezdjük is az elején. :Đ
1. Ha nem LCD tv-m van akkor az tényleg olyan nagyban befolyásolja a minőséget mind box-nál mind ps3-nál,csak sima színes nagyképernyős tv-m van(ha valakinek nem lenne nagy gond egy képet nem tudna nekem csinálni így összehasonlítás képpen.) :-D
2. Hogy még csak most gondolkodom melyiket is vegyem box vagy ps 3 szerintetek melyik érné meg jobban,xbox kb még mennyi ideig fogja bírni a ps3-al a versenyt,meddig adnak ki rá új,és jó játékokat szerintetek ?
3.Valamint hogy Slim Ps3,és a régi fajta között mi a különbség? :) ennyi lenne köszi előre is a válaszokat :)

1. Ha nem LCD tv-m van akkor az tényleg olyan nagyban befolyásolja a minőséget mind box-nál mind ps3-nál,csak sima színes nagyképernyős tv-m van(ha valakinek nem lenne nagy gond egy képet nem tudna nekem csinálni így összehasonlítás képpen.) :)

szerintem azért van különbbség rendesen
Szvsz kb 2013 körűl éri meg gondolkodni köv genen de nálam lessz az 2014 is , hogy melyiket vedd az attól fűgg melyiknek teszenek jobban az ekszkluzív játékai.
A slim ronda a Fat szép a slim ben sokkal több a merev lemez tárkapacitása ..

ui.: Bocs színezésért mentségemre legyen szólva hogy nem a szuper zöldet használtam

gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#3598 Felhasználó inaktív   eddy992 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 23. 20:07

Idézet

Idézet

Sziasztok! Nem is egy kérésem kérdésem lenne,szóval kezdjük is az elején. :-D
1. Ha nem LCD tv-m van akkor az tényleg olyan nagyban befolyásolja a minőséget mind box-nál mind ps3-nál,csak sima színes nagyképernyős tv-m van(ha valakinek nem lenne nagy gond egy képet nem tudna nekem csinálni így összehasonlítás képpen.) :)

szerintem azért van különbbség rendesen
Szvsz kb 2013 körűl éri meg gondolkodni köv genen de nálam lessz az 2014 is , hogy melyiket vedd az attól fűgg melyiknek teszenek jobban az ekszkluzív játékai.
A slim ronda a Fat szép a slim ben sokkal több a merev lemez tárkapacitása ..

ui.: Bocs színezésért mentségemre legyen szólva hogy nem a szuper zöldet használtam
Tényleg elég nagy különbség van,úgyhogy ezért nem lesz sztem semmi a vételböl,kb olyan a graf mint a ps2-őn:S köszi szépen a válaszokat :Đ

#3599 Felhasználó inaktív   bencsizy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 23. 20:19

Azért ennyire nem vészes a helyzet! :Đ Én SD TV-n tolom több, mint 1 éve és egyántalán nem ronda a kép! :-D Grafika is ugyanolyan (Úgy mondom, h 3 hétig 1080p-s HD TV-n volt!), + SD TV-n jobban elvesznek a hibák is! Nem kell hozzá HD TV, SD-n is ugyanolyan élvezetes minden! :)

#3600 Guest__*

Elküldve: 2009. 11. 23. 20:36

Idézet

Azért ennyire nem vészes a helyzet! :Đ Én SD TV-n tolom több, mint 1 éve és egyántalán nem ronda a kép! :-D Grafika is ugyanolyan (Úgy mondom, h 3 hétig 1080p-s HD TV-n volt!), + SD TV-n jobban elvesznek a hibák is! Nem kell hozzá HD TV, SD-n is ugyanolyan élvezetes minden! :)
hát ez hülyeség....
én sd tv-n kezdtem csak később lett hd-m
sd sem rossz ott is szép de csak ha még nem láttál hd felbontást, mérföldekkel jobb, hülyeség hogy elvesznek a hibák esetleg ha kis 50centis zsebtévén játszol akkor talán...csak mert olyan kicsi...
sd-n sokszor olvashatatlanok a szövegek is pl. meg mindegy sokan megmondják ezt helyettem is, csak ez nagyon túlzás volt hogy ugyanolyan stb...

Téma megosztása:

• (189 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 182
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.