HWSW Informatikai Kerekasztal: FallOut 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FallOut 3

#341 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 04. 10:33

Figyelem, tölthető a FallOut 3 sorban 4. DLC-je, a Point Look (már ha van olyan, aki nem vette még észre) Az 1.6-os patch is megérkezett mellé, úgyhogy mindenki töltcse le szépen, és irány Point Look!

Because war...war never changes.

#342 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 21. 20:58

Hello mindenki! Azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetek melyik kiegeszitot erdemes megvenni leginkabb a negy kozul, ja es mennyibe kerulnek? Max 1-et, talan kettot vennek, ha megeri.

Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#343 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 21. 23:16

Idézet

Hello mindenki! Azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetek melyik kiegeszitot erdemes megvenni leginkabb a negy kozul, ja es mennyibe kerulnek? Max 1-et, talan kettot vennek, ha megeri.

Igazából ezt neked kell eldönteni.Én a Brotherhood Of Steel-t és a Point Lookout-ot választanám,egész jóra sikeredett mind a 2,na meg a The Pitt is bejövős volt...:Đ

#344 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 22. 00:59

Idézet

Idézet

Igazából ezt neked kell eldönteni.Én a Brotherhood Of Steel-t és a Point Lookout-ot választanám,egész jóra sikeredett mind a 2,na meg a The Pitt is bejövős volt...:Đ
Oke. Koszi szepen a segitseget
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#345 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 07. 22. 22:49

azt szeretném megkérdezni az alap fallout 3 -ban: ez az alien, vagy milyen fegyver amiről itt ott hallottam.... ez adott helyen van a pályán, vagy véletlenül lehet rátalálni??? eddig kb 2 db lőszert találtam hozzá... pedig sok helyet bejártam a térképen jelölteken kívül is...

"egy biztos az életben, a változás"

#346 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 06:12

Idézet

azt szeretném megkérdezni az alap fallout 3 -ban: ez az alien, vagy milyen fegyver amiről itt ott hallottam.... ez adott helyen van a pályán, vagy véletlenül lehet rátalálni??? eddig kb 2 db lőszert találtam hozzá... pedig sok helyet bejártam a térképen jelölteken kívül is...
Az egyik az Alien Blaster, annak adott a helye, Greener Disposal felett van balra a térkép szerint a lezuhant UFO-nál. Van ennek egy különleges változata, a Firelance amit egy randomban lezuhanó UFO hagy hátra, erre nagyon kell figyelni, és persze sok szerencse is kell, nehogy mondjuk vízbe zuhannyon, mert ott az életben nem találod meg. A Firelance-re hat a Piromania perk, így nagyon komoly kis cucc lehet, de nekem még mindig csak 225 töltényem van hozzá, majd lopok többet a Zetáról.

#347 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 07:31

Idézet

Idézet

Az egyik az Alien Blaster, annak adott a helye, Greener Disposal felett van balra a térkép szerint a lezuhant UFO-nál. Van ennek egy különleges változata, a Firelance amit egy randomban lezuhanó UFO hagy hátra, erre nagyon kell figyelni, és persze sok szerencse is kell, nehogy mondjuk vízbe zuhannyon, mert ott az életben nem találod meg. A Firelance-re hat a Piromania perk, így nagyon komoly kis cucc lehet, de nekem még mindig csak 225 töltényem van hozzá, majd lopok többet a Zetáról.

Te megtaláltad már a Firelance-t?? Azthallottam hogy a 101es menedék környékén nagyobb valószínűséggel esik. 200+ órát eltöltöttem már a játékban de még sose volt szerencsém hozzá...10es luk-kal -.-

Tényleg amúgy te játszottál a Fallout előző részeivel? Mert ha gondolod tudok adni egy oldalt ahol egy rakat mod van(na persze lehet hogy te is ismered) és ott megtalálható két bazi jó mod amit énis használok. Az egyik a Mart's Mutant Mod, ami egy rakat új szörnyet ad, mint pl a Wanamingo vagy a Floater(lebegő), akkor Gecko meg tudja a halál még micsoda. Kép Meg a Classic Fallout Weapons mod. Ez pedig a Fallout 1-2 fegyvereit adja... Én mondjuk nem ezt használom, hanem a FOOK féle fegyveres modot. Az kicsit több fegyót ad, meg baróbbakat :Đ

#348 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 07:41

Idézet

Idézet

Idézet

Te megtaláltad már a Firelance-t?? Azthallottam hogy a 101es menedék környékén nagyobb valószínűséggel esik. 200+ órát eltöltöttem már a játékban de még sose volt szerencsém hozzá...10es luk-kal -.-

Tényleg amúgy te játszottál a Fallout előző részeivel?

Igen megtaláltam másfélszer is, először ugyanis az Anchorge Memorial-ra zuhant, és fönnakadt a szobor tetején, ahonnan nem tudtam leszedni, csak a szétszórt töltényeket, másodszorra Fort Banisher mellett zuhant le, akkor már sikerült nagynehezen megtalálnom. 134-et sebez a legerősebb pisztoly, és -2 HP 5 másodpercen keresztül (ez is felgyújtja a célpontot, mint a spéci kínai pisztoly). Ami a második kérdésedet illeti, arra is igen a válasz, a Fallout volt az elsé saját játékom az első saját gépemen a Half-Lifeal együtt, de akkoriban még lövésem sem volt az angol nyelvhez, így nem értettem mi van, nem tetszett. Később viszont újra elővettem és nagyon megfogott, ahogyan a második rész is (amikor elindul a hajó az anchlevára, isteni) A Tactics kimaradt, azt is megérné, mert csak az első kettővel együtt lehet már csak megvenni?

#349 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 07:46

Idézet

Idézet

Idézet

Tényleg amúgy te játszottál a Fallout előző részeivel? Mert ha gondolod tudok adni egy oldalt ahol egy rakat mod van(na persze lehet hogy te is ismered) és ott megtalálható két bazi jó mod amit énis használok. Az egyik a Mart's Mutant Mod, ami egy rakat új szörnyet ad, mint pl a Wanamingo vagy a Floater(lebegő), akkor Gecko meg tudja a halál még micsoda. Kép Meg a Classic Fallout Weapons mod. Ez pedig a Fallout 1-2 fegyvereit adja... Én mondjuk nem ezt használom, hanem a FOOK féle fegyveres modot. Az kicsit több fegyót ad, meg baróbbakat :Đ

Nem szeretek modolni, max grafikai javitásokat, nekem a modolás skineknél kezdődik és ott is ér véget, elrontják a játékot (perzse vannak kivételek) Egyedül a GTA-kat modoltam, de azokat nagyon. De természetesen köszönöm az ajánlatot.

Ui: ahogy elnézem az Xfire-öd te is elvagy a Fallout 3-mal, milyen a karaktered?

#350 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 23. 22:56

Idézet

Idézet

Az egyik az Alien Blaster, annak adott a helye, Greener Disposal felett van balra a térkép szerint a lezuhant UFO-nál. Van ennek egy különleges változata, a Firelance amit egy randomban lezuhanó UFO hagy hátra, erre nagyon kell figyelni, és persze sok szerencse is kell, nehogy mondjuk vízbe zuhannyon, mert ott az életben nem találod meg. A Firelance-re hat a Piromania perk, így nagyon komoly kis cucc lehet, de nekem még mindig csak 225 töltényem van hozzá, majd lopok többet a Zetáról.
Köszi!!!

#351 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 07:39

Idézet

Nem szeretek modolni, max grafikai javitásokat, nekem a modolás skineknél kezdődik és ott is ér véget, elrontják a játékot (perzse vannak kivételek) Egyedül a GTA-kat modoltam, de azokat nagyon. De természetesen köszönöm az ajánlatot.

Ui: ahogy elnézem az Xfire-öd te is elvagy a Fallout 3-mal, milyen a karaktered?

Most ez a harmadik jóságos karakterem. Eddig vele játszottam a legtöbbet(75+ óra). Ezenkívül van még 3 gonosz karim is. Amúgy velem ugyan az volt mint veled :Đ Nekem a Fallout 2 van meg eredetiben. Régen én se vágtam az angolt, úgyhogy az Arroyo-i templom végén abba is hagytam. Nem tudtam kijutni, nem is tetszett. Aztán miután vágtam az angolt megint elővettem és azóta áldom a Fallout nevet. Kép (még mindig fentvan a gépemen Kép)

Modolásról meg annyit hogy énse szeretek, ugyan ebből az okból, de ha felrakod mondjuk a Mart's Mutant Mod-ot, meg a Classik Fallout Weapons modot, akkor nem hogy elcseszed a játékot, hanem inkább feljavítod. Adsz neki egy kis retros Fallout fílinget. Kép De hát tetudod. Amúgy a Fallout: Tactics elég ramaty lett. Egyáltalán nem Fallout. Csak hozzávágták ezt a nevet. Csak azoknak ajánlom a kipróbálását akik fanok. A többiek kezdjék az előző részekkel. :-D

#352 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 07. 24. 07:44

Idézet

Idézet

Most ez a harmadik jóságos karakterem. Eddig vele játszottam a legtöbbet(75+ óra). Ezenkívül van még 3 gonosz karim is. Amúgy velem ugyan az volt mint veled :Đ Nekem a Fallout 2 van meg eredetiben. Régen én se vágtam az angolt, úgyhogy az Arroyo-i templom végén abba is hagytam. Nem tudtam kijutni, nem is tetszett. Aztán miután vágtam az angolt megint elővettem és azóta áldom a Fallout nevet. Kép (még mindig fentvan a gépemen Kép)

Modolásról meg annyit hogy énse szeretek, ugyan ebből az okból, de ha felrakod mondjuk a Mart's Mutant Mod-ot, meg a Classik Fallout Weapons modot, akkor nem hogy elcseszed a játékot, hanem inkább feljavítod. Adsz neki egy kis retros Fallout fílinget. Kép De hát tetudod. Amúgy a Fallout: Tactics elég ramaty lett. Egyáltalán nem Fallout. Csak hozzávágták ezt a nevet. Csak azoknak ajánlom a kipróbálását akik fanok. A többiek kezdjék az előző részekkel. :-D

Köszi szépen, akkor a Tactics-et csak lezöldelem, a módokat meg majd kipróbálom miután kijött a Zéta. (ez a classic Fallout Weapons jól hangzik :) )

Én magam eddig 5 karakterrel mentem 2 gonosz 1 semleges 2 jó, 3 hapsi, 2 csaj. Jelenleg női karakterem van (black widow jól jön a Talon Company ellen), Messiah, minden S.P.E.C.I.A.L. 10-es (Almost Perfect + Boublehead) Unarmed skill kivételével minden 100. Tudtommal minden sidequest-et teljesítettem, de még van mit felfedezni, úgyhogy most gyaloglás van ezerrel, na meg skorpió égetés :)

#353 Felhasználó inaktív   T0mesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 05. 17:05

Mostanába a F3-ba körbejártam szinte minden helyet és takaritottam a szörnyeket Kép Még a DLC-khez hozzá se kezdtem még most jön...
Microsoft Windows XP Professional Szerizcsomag 3
VGA: Gainward ATi Radeon HD 4650 1024 MB Direct X 10
RAM: 4 GB Kingston 800MHz
Processor: AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core Processor 4400+ 2.29GHz

Xfire: darknessboyy

#354 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 06. 22:47

Idézet

Mostanába a F3-ba körbejártam szinte minden helyet és takaritottam a szörnyeket Kép Még a DLC-khez hozzá se kezdtem még most jön...
én most kezdem a takarítást... ez még eltart némi ideig... kedves lesz a játszott órák összege a végére... (150-nél járok) legalább már képben leszel, mi merre mire kezdem a kiegeket... és lesz kit nyaggatni, ha szükséges... Kép

#355 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 06:27

Üdv, kivételesen most én kérek segítséget. Felraktam a Mothership Zeta DLC-t, 1.7-es patch szintúgy, de a kis mocsok nem érzékeli, hilyába pipálgatom ki a Datafiles-ban (igaz az edigieket nem is kellet, automatikusan bejelölte őket) Hétfő óta ezzel szenvedek, 3-szor raktam újra, midndegyik DLC megy, csak ez szarakodik, nekem meg már elvonási tüneteim vannak, úgyhogy S.O.S, valaki segítsen!

#356 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 13:05

Nagyon remélem, hogy valaki tud orvosságot a problémádra Torque... (amennyit segítettél mindenkinek, csak fog Neked is valaki...)azt szeretném megkérdezni, hogy tulajdonképpen van valami jelentősége annak, hogy a holló sziklánál felrobbantom a számítógépet (éden elnököt) avagy sem... utánna egyik illetve másik esetben változik valami, vagyis van különbség??? ///azt nem is tudtam, hogy egyszerre 3 is jöhetnek velem... :Đ Ghoul barátomat felvettem a Kilencedik körben, Flewkes velem maradt... és persze hű kutyusom is... nem mintha akárhova is vinném Őket, (((nehogy már Ök lőjjék az elent (harapják))) , de azért jól néz ki a csapat.... :-D:D:D ///

#357 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 13:31

Idézet

Nagyon remélem, hogy valaki tud orvosságot a problémádra Torque... (amennyit segítettél mindenkinek, csak fog Neked is valaki...) azt szeretném megkérdezni, hogy tulajdonképpen van valami jelentősége annak, hogy a holló sziklánál felrobbantom a számítógépet (éden elnököt) avagy sem... utánna egyik illetve másik esetben változik valami, vagyis van különbség??? ///azt nem is tudtam, hogy egyszerre 3 is jöhetnek velem... :Đ Ghoul barátomat felvettem a Kilencedik körben, Flewkes velem maradt... és persze hű kutyusom is... nem mintha akárhova is vinném Őket, (((nehogy már Ök lőjjék az elent (harapják))) , de azért jól néz ki a csapat.... :):D:D ///
Ha kinyírod Edant, az elnököt (ő a számitógép) akkor nem fogod késóbb hallani az Anchleve rádiót, ez minden. Ha megölöd, ha nem, Anchleve csapatok maradnak, ha megölöd, a Galaxi News Radio-ban még meg is említik, hogy hagyák csak szerentsétleneket, mert már nincs hova haza menniük (dehogy nem a POKOL, ahova küldöm őket). Ami a csapattagokat illeti, én inkább magányos farkas típus vagyok, csak hordárnak használtam őket, a DLC-nél ráadásul feltartanak, mert sem a Pitt-be, sem Point Lookout-ba nem engendek, amíg le nem koptatod őket, sé később sem viheted őket magaddal. (Ha ragaszkodsz társakhoz, ajánlom a Fawkest, Sergaent Rl-3-t (asszem ez a neve, Tinker Joe-tól veheted meg, a Roboco gyárnál) és igen, Charon-t. Ha elakadsz valahol, vagy csak tanács kell, nyugottan kérdezz, Point Lookout-nál meg majd nagyon figyelj, amikor kifelé jössz az óriás Pungától, nagyon beteg! :-D

#358 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 13:50

Idézet

Idézet

Nagyon remélem, hogy valaki tud orvosságot a problémádra Torque... (amennyit segítettél mindenkinek, csak fog Neked is valaki...) azt szeretném megkérdezni, hogy tulajdonképpen van valami jelentősége annak, hogy a holló sziklánál felrobbantom a számítógépet (éden elnököt) avagy sem... utánna egyik illetve másik esetben változik valami, vagyis van különbség??? ///azt nem is tudtam, hogy egyszerre 3 is jöhetnek velem... :Đ Ghoul barátomat felvettem a Kilencedik körben, Flewkes velem maradt... és persze hű kutyusom is... nem mintha akárhova is vinném Őket, (((nehogy már Ök lőjjék az elent (harapják))) , de azért jól néz ki a csapat.... :):D:D ///
Ha kinyírod Edant, az elnököt (ő a számitógép) akkor nem fogod késóbb hallani az Anchleve rádiót, ez minden. Ha megölöd, ha nem, Anchleve csapatok maradnak, ha megölöd, a Galaxi News Radio-ban még meg is említik, hogy hagyák csak szerentsétleneket, mert már nincs hova haza menniük (dehogy nem a POKOL, ahova küldöm őket). Ami a csapattagokat illeti, én inkább magányos farkas típus vagyok, csak hordárnak használtam őket, a DLC-nél ráadásul feltartanak, mert sem a Pitt-be, sem Point Lookout-ba nem engendek, amíg le nem koptatod őket, sé később sem  viheted őket magaddal. (Ha ragaszkodsz társakhoz, ajánlom a Fawkest, Sergaent Rl-3-t (asszem ez a neve, Tinker Joe-tól veheted meg, a Roboco gyárnál) és igen, Charon-t. Ha elakadsz valahol, vagy csak tanács kell, nyugottan kérdezz, Point Lookout-nál meg majd nagyon figyelj, amikor kifelé jössz az óriás Pungától, nagyon beteg! :-D
köszi!én is egyedül megyek, de azért ott állnak Megatonban a házban szépen sorban... biztos Téged kereslek, ha gond van, mint az Ufos dolognál múltkor... :) ( a kieggeknél biztos kérdezek ezt-azt, de még nem zúztam le az összes Enklavé pontot a pályán... és még Ufo sem pottyant... addig nincs kieg míg be nem járom az összes m2 -ét a mappnak... )egyébként most egy Fallout 3. Collector's Edition hajtok... bontatlant... (((olcsón)))azt meg tudnád mondani, hogy a kiegek most tulajdonképpen, hogyan lesznek??? mármint azt tudom, hogy melyik miről szól... de letölthető annak aki megvette az eredeti játékot, vagy külön korongon vehető meg... és én magyarul játszom (a válaszokból látom, hogy Te nem...) a kiegek elvileg nem lesznek magyarul??? :)

#359 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 14:03

Idézet

Idézet

Idézet

Ha kinyírod Edant, az elnököt (ő a számitógép) akkor nem fogod késóbb hallani az Anchleve rádiót, ez minden. Ha megölöd, ha nem, Anchleve csapatok maradnak, ha megölöd, a Galaxi News Radio-ban még meg is említik, hogy hagyák csak szerentsétleneket, mert már nincs hova haza menniük (dehogy nem a POKOL, ahova küldöm őket). Ami a csapattagokat illeti, én inkább magányos farkas típus vagyok, csak hordárnak használtam őket, a DLC-nél ráadásul feltartanak, mert sem a Pitt-be, sem Point Lookout-ba nem engendek, amíg le nem koptatod őket, sé később sem viheted őket magaddal. (Ha ragaszkodsz társakhoz, ajánlom a Fawkest, Sergaent Rl-3-t (asszem ez a neve, Tinker Joe-tól veheted meg, a Roboco gyárnál) és igen, Charon-t. Ha elakadsz valahol, vagy csak tanács kell, nyugottan kérdezz, Point Lookout-nál meg majd nagyon figyelj, amikor kifelé jössz az óriás Pungától, nagyon beteg! :-D
köszi! én is egyedül megyek, de azért ott állnak Megatonban a házban szépen sorban... biztos Téged kereslek, ha gond van, mint az Ufos dolognál múltkor... :) ( a kieggeknél biztos kérdezek ezt-azt, de még nem zúztam le az összes Enklavé pontot a pályán... és még Ufo sem pottyant... addig nincs kieg míg be nem járom az összes m2 -ét a mappnak... ) egyébként most egy Fallout 3. Collector's Edition hajtok... bontatlant... (((olcsón))) azt meg tudnád mondani, hogy a kiegek most tulajdonképpen, hogyan lesznek??? mármint azt tudom, hogy melyik miről szól... de letölthető annak aki megvette az eredeti játékot, vagy külön korongon vehető meg... és én magyarul játszom (a válaszokból látom, hogy Te nem...) a kiegek elvileg nem lesznek magyarul??? :)
Hét nem barátom, csak az Operation Anchorge-hoz van magyarosítás. A DLC-k, mint ahogy nevük is mutatja, letölthető tartalmak, 800 MS pontért osztogatják darabját. Igaz, én a letölthető szót egy kicsit másképpen értelmeztem, ha érted mire célzok, de amint kapható lessz a teljes Game of the Year Edition, már rohanok is megvenni. Ami pedig a nagy felfedezési rohamodat illeti csak hajrá, de a helyedben kitűznék valamiféle célt, mint mondjuk az összes Keller kazetta összegyűjtése, vagy az összes rádiótorony bekapcsolása, vagy csak szimplán Boublehead vadászat, már amenyiben nem tetted meg eddig. És egy jó tanács így a végére, telepísd fel az összes DLC-t, ne egyenként futkoss fégig rajtuk, és ha mind fenn van, kezdj új játékot, mivel az új Perk-kek, az új fegyverek és páncélok más és más taktikát, és fejlődést adhatnak. (az Operation Anchorge például egy remek hely a fejlődésre, ha a játék elején mész oda, akár 7-8 szintet is ugorhatsz hardon), és próbáld már a játék legelején eldönteni, hogy mely perkeket fogod választani, hidd el, kifizetődik az előrelátás.

#360 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 14:23

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ha kinyírod Edant, az elnököt (ő a számitógép) akkor nem fogod késóbb hallani az Anchleve rádiót, ez minden. Ha megölöd, ha nem, Anchleve csapatok maradnak, ha megölöd, a Galaxi News Radio-ban még meg is említik, hogy hagyák csak szerentsétleneket, mert már nincs hova haza menniük (dehogy nem a POKOL, ahova küldöm őket). Ami a csapattagokat illeti, én inkább magányos farkas típus vagyok, csak hordárnak használtam őket, a DLC-nél ráadásul feltartanak, mert sem a Pitt-be, sem Point Lookout-ba nem engendek, amíg le nem koptatod őket, sé később sem  viheted őket magaddal. (Ha ragaszkodsz társakhoz, ajánlom a Fawkest, Sergaent Rl-3-t (asszem ez a neve, Tinker Joe-tól veheted meg, a Roboco gyárnál) és igen, Charon-t. Ha elakadsz valahol, vagy csak tanács kell, nyugottan kérdezz, Point Lookout-nál meg majd nagyon figyelj, amikor kifelé jössz az óriás Pungától, nagyon beteg! :-D
köszi! én is egyedül megyek, de azért ott állnak Megatonban a házban szépen sorban... biztos Téged kereslek, ha gond van, mint az Ufos dolognál múltkor... :) ( a kieggeknél biztos kérdezek ezt-azt, de még nem zúztam le az összes Enklavé pontot a pályán... és még Ufo sem pottyant... addig nincs kieg míg be nem járom az összes m2 -ét a mappnak... ) egyébként most egy Fallout 3. Collector's Edition hajtok... bontatlant... (((olcsón))) azt meg tudnád mondani, hogy a kiegek most tulajdonképpen, hogyan lesznek??? mármint azt tudom, hogy melyik miről szól... de letölthető annak aki megvette az eredeti játékot, vagy külön korongon vehető meg... és én magyarul játszom (a válaszokból látom, hogy Te nem...) a kiegek elvileg nem lesznek magyarul??? :)
Hét nem barátom, csak az Operation Anchorge-hoz van magyarosítás. A DLC-k, mint ahogy nevük is mutatja, letölthető tartalmak, 800 MS pontért osztogatják darabját. Igaz, én a letölthető szót egy kicsit másképpen értelmeztem, ha érted mire célzok, de amint kapható lessz a teljes Game of the Year Edition, már rohanok is megvenni. Ami pedig a nagy felfedezési rohamodat illeti csak hajrá, de a helyedben kitűznék valamiféle célt, mint mondjuk az összes Keller kazetta összegyűjtése, vagy az összes rádiótorony bekapcsolása, vagy csak szimplán Boublehead vadászat, már amenyiben nem tetted meg eddig. És egy jó tanács így a végére, telepísd fel az összes DLC-t, ne egyenként futkoss fégig rajtuk, és ha mind fenn van, kezdj új játékot, mivel az új Perk-kek, az új fegyverek és páncélok más és más taktikát, és fejlődést adhatnak. (az Operation Anchorge például egy remek hely a fejlődésre, ha a játék elején mész oda, akár 7-8 szintet is ugorhatsz hardon), és próbáld már a játék legelején eldönteni, hogy mely perkeket fogod választani, hidd el, kifizetődik az előrelátás.
szerintem nagyon hasonlóan gondolkodunk... mármint karakter fejlesztés ügyileg... :) így csináltam a karimat... tudtam milyen fegyverre specializálódok, azt is ,hogy a zárnyitás, a beszéd az orvostudomány tuti fontos lesz (stb... már nem emlékszem mire mentem főleg... itt beleszámoltam a képességenkénti +10 bologatóst és a kb 10 könyvet, annyit úgyis találok, így is lett... így amik fontosak már rég 100%-ak... :) a képességeknél szintén... kit érdekel, hogy gépfegyverrel szar vagyok, ha úgysem lövök, miközben kínai rohampuskával szarrá lövök mindenkit és a wats a képesség miatt fullra tölt inden ölés után... nincs annyi ellenfél egyszerre , hogy ne nyírnám halomra őket... és akkor még a gyógyról nem is beszéltünk...és igen én is célokat tűzök ki... az alap, hogy az összes küldetést megcsinálni (melléket is)... aztán az összes hely felfedezése... az összes cuccból legyen min 2... az összes összerakható fegyver vázlata 3 szinten... az összes "extra" fegyver begyűjtése... torony bekapcsolások... a fejek a helyek bejárása miatt alap... stb... stb... ///az olyan furcsa volt, hogy van aki nem érte el a 20 szintet a végéig... ők végigfutottak??? :) még a fele küldetést sem csináltam meg mire 20-as voltam... :)/// most, hogy ezt leírtam azon gondokodom, mániás vagyok??? :):D:Dszóval szerintem, hasonlóan játszunk... :)

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.