FallOut 3
Elküldve: 2009. 07. 04. 10:33
Figyelem, tölthető a FallOut 3 sorban 4. DLC-je, a Point Look (már ha van olyan, aki nem vette még észre) Az 1.6-os patch is megérkezett mellé, úgyhogy mindenki töltcse le szépen, és irány Point Look!
Because war...war never changes.
Elküldve: 2009. 07. 21. 20:58
Hello mindenki! Azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetek melyik kiegeszitot erdemes megvenni leginkabb a negy kozul, ja es mennyibe kerulnek? Max 1-et, talan kettot vennek, ha megeri.
Gunner For Life
Victoria Concordia Crescit
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Victoria Concordia Crescit KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit
Elküldve: 2009. 07. 21. 23:16
Idézet
Hello mindenki! Azt szeretnem kerdezni, hogy szerintetek melyik kiegeszitot erdemes megvenni leginkabb a negy kozul, ja es mennyibe kerulnek? Max 1-et, talan kettot vennek, ha megeri.
Elküldve: 2009. 07. 22. 00:59
Idézet
Idézet
Gunner For Life
Victoria Concordia Crescit
KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Victoria Concordia Crescit KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu
Elküldve: 2009. 07. 22. 22:49
azt szeretném megkérdezni az alap fallout 3 -ban: ez az alien, vagy milyen fegyver amiről itt ott hallottam.... ez adott helyen van a pályán, vagy véletlenül lehet rátalálni??? eddig kb 2 db lőszert találtam hozzá... pedig sok helyet bejártam a térképen jelölteken kívül is...
"egy biztos az életben, a változás"
Elküldve: 2009. 07. 23. 06:12
Idézet
azt szeretném megkérdezni az alap fallout 3 -ban: ez az alien, vagy milyen fegyver amiről itt ott hallottam.... ez adott helyen van a pályán, vagy véletlenül lehet rátalálni??? eddig kb 2 db lőszert találtam hozzá... pedig sok helyet bejártam a térképen jelölteken kívül is...
Elküldve: 2009. 07. 23. 07:31
Idézet
Idézet
Te megtaláltad már a Firelance-t?? Azthallottam hogy a 101es menedék környékén nagyobb valószínűséggel esik. 200+ órát eltöltöttem már a játékban de még sose volt szerencsém hozzá...10es luk-kal -.-
Tényleg amúgy te játszottál a Fallout előző részeivel? Mert ha gondolod tudok adni egy oldalt ahol egy rakat mod van(na persze lehet hogy te is ismered) és ott megtalálható két bazi jó mod amit énis használok. Az egyik a Mart's Mutant Mod, ami egy rakat új szörnyet ad, mint pl a Wanamingo vagy a Floater(lebegő), akkor Gecko meg tudja a halál még micsoda.
Meg a Classic Fallout Weapons mod. Ez pedig a Fallout 1-2 fegyvereit adja... Én mondjuk nem ezt használom, hanem a FOOK féle fegyveres modot. Az kicsit több fegyót ad, meg baróbbakat ![]()
Elküldve: 2009. 07. 23. 07:41
Idézet
Idézet
Idézet
Te megtaláltad már a Firelance-t?? Azthallottam hogy a 101es menedék környékén nagyobb valószínűséggel esik. 200+ órát eltöltöttem már a játékban de még sose volt szerencsém hozzá...10es luk-kal -.-
Tényleg amúgy te játszottál a Fallout előző részeivel?
Igen megtaláltam másfélszer is, először ugyanis az Anchorge Memorial-ra zuhant, és fönnakadt a szobor tetején, ahonnan nem tudtam leszedni, csak a szétszórt töltényeket, másodszorra Fort Banisher mellett zuhant le, akkor már sikerült nagynehezen megtalálnom. 134-et sebez a legerősebb pisztoly, és -2 HP 5 másodpercen keresztül (ez is felgyújtja a célpontot, mint a spéci kínai pisztoly). Ami a második kérdésedet illeti, arra is igen a válasz, a Fallout volt az elsé saját játékom az első saját gépemen a Half-Lifeal együtt, de akkoriban még lövésem sem volt az angol nyelvhez, így nem értettem mi van, nem tetszett. Később viszont újra elővettem és nagyon megfogott, ahogyan a második rész is (amikor elindul a hajó az anchlevára, isteni) A Tactics kimaradt, azt is megérné, mert csak az első kettővel együtt lehet már csak megvenni?
Elküldve: 2009. 07. 23. 07:46
Idézet
Idézet
Idézet
Tényleg amúgy te játszottál a Fallout előző részeivel? Mert ha gondolod tudok adni egy oldalt ahol egy rakat mod van(na persze lehet hogy te is ismered) és ott megtalálható két bazi jó mod amit énis használok. Az egyik a Mart's Mutant Mod, ami egy rakat új szörnyet ad, mint pl a Wanamingo vagy a Floater(lebegő), akkor Gecko meg tudja a halál még micsoda.
Meg a Classic Fallout Weapons mod. Ez pedig a Fallout 1-2 fegyvereit adja... Én mondjuk nem ezt használom, hanem a FOOK féle fegyveres modot. Az kicsit több fegyót ad, meg baróbbakat ![]()
Nem szeretek modolni, max grafikai javitásokat, nekem a modolás skineknél kezdődik és ott is ér véget, elrontják a játékot (perzse vannak kivételek) Egyedül a GTA-kat modoltam, de azokat nagyon. De természetesen köszönöm az ajánlatot.
Ui: ahogy elnézem az Xfire-öd te is elvagy a Fallout 3-mal, milyen a karaktered?
Elküldve: 2009. 07. 23. 22:56
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 07. 24. 07:39
Idézet
Nem szeretek modolni, max grafikai javitásokat, nekem a modolás skineknél kezdődik és ott is ér véget, elrontják a játékot (perzse vannak kivételek) Egyedül a GTA-kat modoltam, de azokat nagyon. De természetesen köszönöm az ajánlatot.
Ui: ahogy elnézem az Xfire-öd te is elvagy a Fallout 3-mal, milyen a karaktered?
Most ez a harmadik jóságos karakterem. Eddig vele játszottam a legtöbbet(75+ óra). Ezenkívül van még 3 gonosz karim is. Amúgy velem ugyan az volt mint veled
Nekem a Fallout 2 van meg eredetiben. Régen én se vágtam az angolt, úgyhogy az Arroyo-i templom végén abba is hagytam. Nem tudtam kijutni, nem is tetszett. Aztán miután vágtam az angolt megint elővettem és azóta áldom a Fallout nevet.
(még mindig fentvan a gépemen
)
Modolásról meg annyit hogy énse szeretek, ugyan ebből az okból, de ha felrakod mondjuk a Mart's Mutant Mod-ot, meg a Classik Fallout Weapons modot, akkor nem hogy elcseszed a játékot, hanem inkább feljavítod. Adsz neki egy kis retros Fallout fílinget.
De hát tetudod. Amúgy a Fallout: Tactics elég ramaty lett. Egyáltalán nem Fallout. Csak hozzávágták ezt a nevet. Csak azoknak ajánlom a kipróbálását akik fanok. A többiek kezdjék az előző részekkel. ![]()
Elküldve: 2009. 07. 24. 07:44
Idézet
Idézet
Most ez a harmadik jóságos karakterem. Eddig vele játszottam a legtöbbet(75+ óra). Ezenkívül van még 3 gonosz karim is. Amúgy velem ugyan az volt mint veled
Nekem a Fallout 2 van meg eredetiben. Régen én se vágtam az angolt, úgyhogy az Arroyo-i templom végén abba is hagytam. Nem tudtam kijutni, nem is tetszett. Aztán miután vágtam az angolt megint elővettem és azóta áldom a Fallout nevet.
(még mindig fentvan a gépemen
)
Modolásról meg annyit hogy énse szeretek, ugyan ebből az okból, de ha felrakod mondjuk a Mart's Mutant Mod-ot, meg a Classik Fallout Weapons modot, akkor nem hogy elcseszed a játékot, hanem inkább feljavítod. Adsz neki egy kis retros Fallout fílinget.
De hát tetudod. Amúgy a Fallout: Tactics elég ramaty lett. Egyáltalán nem Fallout. Csak hozzávágták ezt a nevet. Csak azoknak ajánlom a kipróbálását akik fanok. A többiek kezdjék az előző részekkel. ![]()
Köszi szépen, akkor a Tactics-et csak lezöldelem, a módokat meg majd kipróbálom miután kijött a Zéta. (ez a classic Fallout Weapons jól hangzik
)
Én magam eddig 5 karakterrel mentem 2 gonosz 1 semleges 2 jó, 3 hapsi, 2 csaj. Jelenleg női karakterem van (black widow jól jön a Talon Company ellen), Messiah, minden S.P.E.C.I.A.L. 10-es (Almost Perfect + Boublehead) Unarmed skill kivételével minden 100. Tudtommal minden sidequest-et teljesítettem, de még van mit felfedezni, úgyhogy most gyaloglás van ezerrel, na meg skorpió égetés
Elküldve: 2009. 08. 05. 17:05
Mostanába a F3-ba körbejártam szinte minden helyet és takaritottam a szörnyeket
Még a DLC-khez hozzá se kezdtem még most jön...
Microsoft Windows XP Professional Szerizcsomag 3
VGA: Gainward ATi Radeon HD 4650 1024 MB Direct X 10
RAM: 4 GB Kingston 800MHz
Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor 4400+ 2.29GHz

Xfire: darknessboyy

VGA: Gainward ATi Radeon HD 4650 1024 MB Direct X 10
RAM: 4 GB Kingston 800MHz
Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor 4400+ 2.29GHz
Xfire: darknessboyy

Elküldve: 2009. 08. 06. 22:47
Idézet
Mostanába a F3-ba körbejártam szinte minden helyet és takaritottam a szörnyeket
Még a DLC-khez hozzá se kezdtem még most jön...
Elküldve: 2009. 08. 07. 06:27
Üdv, kivételesen most én kérek segítséget. Felraktam a Mothership Zeta DLC-t, 1.7-es patch szintúgy, de a kis mocsok nem érzékeli, hilyába pipálgatom ki a Datafiles-ban (igaz az edigieket nem is kellet, automatikusan bejelölte őket) Hétfő óta ezzel szenvedek, 3-szor raktam újra, midndegyik DLC megy, csak ez szarakodik, nekem meg már elvonási tüneteim vannak, úgyhogy S.O.S, valaki segítsen!
Elküldve: 2009. 08. 07. 13:05
Nagyon remélem, hogy valaki tud orvosságot a problémádra Torque... (amennyit segítettél mindenkinek, csak fog Neked is valaki...)azt szeretném megkérdezni, hogy tulajdonképpen van valami jelentősége annak, hogy a holló sziklánál felrobbantom a számítógépet (éden elnököt) avagy sem... utánna egyik illetve másik esetben változik valami, vagyis van különbség??? ///azt nem is tudtam, hogy egyszerre 3 is jöhetnek velem...
Ghoul barátomat felvettem a Kilencedik körben, Flewkes velem maradt... és persze hű kutyusom is... nem mintha akárhova is vinném Őket, (((nehogy már Ök lőjjék az elent (harapják))) , de azért jól néz ki a csapat....
:D:D ///
Elküldve: 2009. 08. 07. 13:31
Idézet
Nagyon remélem, hogy valaki tud orvosságot a problémádra Torque... (amennyit segítettél mindenkinek, csak fog Neked is valaki...) azt szeretném megkérdezni, hogy tulajdonképpen van valami jelentősége annak, hogy a holló sziklánál felrobbantom a számítógépet (éden elnököt) avagy sem... utánna egyik illetve másik esetben változik valami, vagyis van különbség??? ///azt nem is tudtam, hogy egyszerre 3 is jöhetnek velem...
Ghoul barátomat felvettem a Kilencedik körben, Flewkes velem maradt... és persze hű kutyusom is... nem mintha akárhova is vinném Őket, (((nehogy már Ök lőjjék az elent (harapják))) , de azért jól néz ki a csapat....
Elküldve: 2009. 08. 07. 13:50
Idézet
Idézet
Nagyon remélem, hogy valaki tud orvosságot a problémádra Torque... (amennyit segítettél mindenkinek, csak fog Neked is valaki...) azt szeretném megkérdezni, hogy tulajdonképpen van valami jelentősége annak, hogy a holló sziklánál felrobbantom a számítógépet (éden elnököt) avagy sem... utánna egyik illetve másik esetben változik valami, vagyis van különbség??? ///azt nem is tudtam, hogy egyszerre 3 is jöhetnek velem...
Elküldve: 2009. 08. 07. 14:03
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 08. 07. 14:23
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Súgó
A téma zárva.