Mániás, nem hinném, azok a CoD huszárok pedig, akik csak végigrohantak, nem tudják, mint veszítettek, elvégre, az apróságokban, a kis beszólásokban, és a rejtett, mégis sugalt mondandókban van a Fallout lényege. Még mindig megvan az a kellemes, kissé cinikus humara, mint az elődeinek, és nekem, mint Fallout-fanatikusnak külön öröm volt, hogy viszatértek olyan karakterek, mint DogMeat, és Herold (szegény bolond, mégiscsak baj lett abból a fácskából, mondjuk hogy került az ország másik végébe?!). Külön öröm volt nekem, hogy megtartottak olyan, klaszikus perkeket, mint a Bloody Mess, vagy a Misterius Stranger. Nem tudom, próbáltad-e az elődöket (van egy olyan érzésem nem), de azokat is minden féle képpen próbáld ki, elsőre kissé vontatotnak, és "gagyinak" fog tünni, de nagyon bele lehet merülni mindketőbe.
FallOut 3
Elküldve: 2009. 08. 07. 15:43
Idézet
Mániás, nem hinném, azok a CoD huszárok pedig, akik csak végigrohantak, nem tudják, mint veszítettek, elvégre, az apróságokban, a kis beszólásokban, és a rejtett, mégis sugalt mondandókban van a Fallout lényege. Még mindig megvan az a kellemes, kissé cinikus humara, mint az elődeinek, és nekem, mint Fallout-fanatikusnak külön öröm volt, hogy viszatértek olyan karakterek, mint DogMeat, és Herbert (szegény bolond, mégiscsak baj lett abból a fácskából, mondjuk hogy került az ország másik végébe?!). Külön öröm volt nekem, hogy megtartottak olyan, klaszikus perkeket, mint a Bloody Mess, vagy a Misterius Stranger. Nem tudom, próbáltad-e az elődöket (van egy olyan érzésem nem), de azokat is minden féle képpen próbáld ki, elsőre kissé vontatotnak, és "gagyinak" fog tünni, de nagyon bele lehet merülni mindketőbe.
"egy biztos az életben, a változás"
Elküldve: 2009. 08. 07. 15:50
Idézet
Idézet
Mániás, nem hinném, azok a CoD huszárok pedig, akik csak végigrohantak, nem tudják, mint veszítettek, elvégre, az apróságokban, a kis beszólásokban, és a rejtett, mégis sugalt mondandókban van a Fallout lényege. Még mindig megvan az a kellemes, kissé cinikus humara, mint az elődeinek, és nekem, mint Fallout-fanatikusnak külön öröm volt, hogy viszatértek olyan karakterek, mint DogMeat, és Herbert (szegény bolond, mégiscsak baj lett abból a fácskából, mondjuk hogy került az ország másik végébe?!). Külön öröm volt nekem, hogy megtartottak olyan, klaszikus perkeket, mint a Bloody Mess, vagy a Misterius Stranger. Nem tudom, próbáltad-e az elődöket (van egy olyan érzésem nem), de azokat is minden féle képpen próbáld ki, elsőre kissé vontatotnak, és "gagyinak" fog tünni, de nagyon bele lehet merülni mindketőbe.
Because war...war never changes.
Elküldve: 2009. 08. 07. 16:04
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 08. 07. 16:23
jah.. és én a robot segítőt nem tudom megvenni, mert azt csak a semleges karmásoknak lehet... (még nem is láttam az az igazság... gondolom a karma miatt) én meg mindig jó vagyok...
Elküldve: 2009. 08. 07. 16:39
Idézet
jah.. és én a robot segítőt nem tudom megvenni, mert azt csak a semleges karmásoknak lehet... (még nem is láttam az az igazság... gondolom a karma miatt) én meg mindig jó vagyok... 
Ahogy mondtam, általában a Roboco Factory elődt kolbászol, ha csak valaki, vagy valami ki nem nyírta, de a Broken Steel DLC nélkül nem hiszem, hogy bármi is kinyírhatta volna, 3 robot védi. Ami meg a karmát illeti, az nem jó, ha csak egy féle képpen csinálod a dolgaidat, csinálj legaláb 1 gonosz és 1 semleges karit is, elvégre vannak olyan dolgok, mint Paradise Falls-nak rabszolga szálítás, vagy Megaton felrobbantása (ami nagyon király, a robbanás maga is elképesztő, de ami utána marad, az szerintem még jobb, próbáld ki!) Próbáls ki olyan perkeket, amiket amúgy nem választanál, mert feleslegesnek tartod, mint a Master Traider, Child at Heart, vagy a Cannibal, vicces dolgokat tapasztalhatsz.
Elküldve: 2009. 08. 07. 17:01
Idézet
Idézet
Ahogy mondtam, általában a Roboco Factory elődt kolbászol, ha csak valaki, vagy valami ki nem nyírta, de a Broken Steel DLC nélkül nem hiszem, hogy bármi is kinyírhatta volna, 3 robot védi. Ami meg a karmát illeti, az nem jó, ha csak egy féle képpen csinálod a dolgaidat, csinálj legaláb 1 gonosz és 1 semleges karit is, elvégre vannak olyan dolgok, mint Paradise Falls-nak rabszolga szálítás, vagy Megaton felrobbantása (ami nagyon király, a robbanás maga is elképesztő, de ami utána marad, az szerintem még jobb, próbáld ki!) Próbáls ki olyan perkeket, amiket amúgy nem választanál, mert feleslegesnek tartod, mint a Master Traider, Child at Heart, vagy a Cannibal, vicces dolgokat tapasztalhatsz.
Elküldve: 2009. 08. 07. 18:32
Idézet
Idézet
Idézet
Big City lakói,miután kiszabadítod Red-et, és a haverját megkérnek, hogy segíts nekik megvédeni magukat, lehetőségeid: 1.Fuck off 2. Levadászod a mutánsokat 3. Small Guns-skillel megtanítod a hülyéket lőni 4. Science-skillel megjavítod a Protectront, és a Sentry Bot-ot. Az utóbbi kettő után nem szaban gyorsutazással lelépni, mert jön egy mutáns horda, őket meg le kell ölni, hogy plussz karmát kapj, valszeg te csak angolosan elhúztál, aztán később a közelben kolbászoltál, és nem vetted észre a halálsikolyokat. "Plukett ujját sem"- fogalmam sincs, miről beszélsz, írd le újra. Ami a Stradivárit illeti, amit a Mirelurk-okkal teli Vault-ból hoztál el, azt Agatha-nak kellett volna elvinned, hogy hegedűlhessen a drága, Aghata a Meresti metróállomás felett és jobbra lakik, elég jól el van rejtve, ha nincs meg az Exploler perk, lehet nem is vetted észre. Ha ez a hejzet, ne oda menj elsőnek, hanem a Springvale Elementary-be, a 101-es Vault előtt van, ott találsz egy kottát, azt vidd el Agatha-nak, és kapsz egy fasza kis 44.-est, a BlackHavk-ot. Hogy a tinta mire való, nos, megfogtál, nekem is megvan, de fogalmam sincs mire való, de nem ez a legfurcsább kacat, amivel nem tudok mit kezdeni, nekem van egy kis darab az agyamból, és nem tudom, kivel kéne visszarakatnom.
Elküldve: 2009. 08. 07. 18:33
Fantom: A hegedűt (a stradivarit ugye én csak ezzel találkoztam) egy nőnek kell elvinni, ami a hegyekben van jól elrejtve. Arrafelé járva rádióadást fogsz fogni, vagy legalább is látsz majd egy nagy adótornyot. (rég játszottam már) Ha ezt megcsináltad elérhetővé válik egy új rádióadó.
szerk: Úgy látszik megelőztek. Na mindegy.
Elküldve: 2009. 08. 07. 22:55
Idézet
Fantom: A hegedűt (a stradivarit ugye én csak ezzel találkoztam) egy nőnek kell elvinni, ami a hegyekben van jól elrejtve. Arrafelé járva rádióadást fogsz fogni, vagy legalább is látsz majd egy nagy adótornyot. (rég játszottam már) Ha ezt megcsináltad elérhetővé válik egy új rádióadó.
Elküldve: 2009. 08. 07. 23:08
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Big City lakói,miután kiszabadítod Red-et, és a haverját megkérnek, hogy segíts nekik megvédeni magukat, lehetőségeid: 1.Fuck off 2. Levadászod a mutánsokat 3. Small Guns-skillel megtanítod a hülyéket lőni 4. Science-skillel megjavítod a Protectront, és a Sentry Bot-ot. Az utóbbi kettő után nem szaban gyorsutazással lelépni, mert jön egy mutáns horda, őket meg le kell ölni, hogy plussz karmát kapj, valszeg te csak angolosan elhúztál, aztán később a közelben kolbászoltál, és nem vetted észre a halálsikolyokat. "Plukett ujját sem"- fogalmam sincs, miről beszélsz, írd le újra. Ami a Stradivárit illeti, amit a Mirelurk-okkal teli Vault-ból hoztál el, azt Agatha-nak kellett volna elvinned, hogy hegedűlhessen a drága, Aghata a Meresti metróállomás felett és jobbra lakik, elég jól el van rejtve, ha nincs meg az Exploler perk, lehet nem is vetted észre. Ha ez a hejzet, ne oda menj elsőnek, hanem a Springvale Elementary-be, a 101-es Vault előtt van, ott találsz egy kottát, azt vidd el Agatha-nak, és kapsz egy fasza kis 44.-est, a BlackHavk-ot. Hogy a tinta mire való, nos, megfogtál, nekem is megvan, de fogalmam sincs mire való, de nem ez a legfurcsább kacat, amivel nem tudok mit kezdeni, nekem van egy kis darab az agyamból, és nem tudom, kivel kéne visszarakatnom.
Elküldve: 2009. 08. 08. 00:06
Idézet
Idézet
Mostanába a F3-ba körbejártam szinte minden helyet és takaritottam a szörnyeket
Még a DLC-khez hozzá se kezdtem még most jön...
Microsoft Windows XP Professional Szerizcsomag 3
VGA: Gainward ATi Radeon HD 4650 1024 MB Direct X 10
RAM: 4 GB Kingston 800MHz
Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor 4400+ 2.29GHz

Xfire: darknessboyy

VGA: Gainward ATi Radeon HD 4650 1024 MB Direct X 10
RAM: 4 GB Kingston 800MHz
Processor: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core Processor 4400+ 2.29GHz
Xfire: darknessboyy

Elküldve: 2009. 08. 08. 06:14
Idézet
akkor meg is van a hegedűs dolog... (a kottát már nem is kérdezem...) a Tintatartóra rájöttem, hogy hol nem használtam és valószínű te sem... a nyilatkozat ellopásánál többféle képen lehet megszerezni a cuccost a robot történelmi személytől (nem tudom melyik volt...
) az egyik megoldáshoz kell a tinta az íráshoz, de gondolom Te is szóval oldottad meg így megmaradt a tintánk..
az Android alkatrészek evidens, hogy honnan vannak... a kék és piros belépőkártyák is egyértelmű mire valók, csak már azt nem tudom, hol használtam... szóval a Junders Plunkett ujja a kérdéses .?. és valóban miután megszereltem a robotot elslattyogtam... a fene sem gondolta, hogy kiírja, hogy kész a feladat miközben valójában nincs.... most komolyan NAGYON rosszul érzem magam, hogy megölettem a várost...
:(
de szar... kezdhetem előröl... így nem jó...
oda 160 óra....
de szar...
Elküldve: 2009. 08. 08. 13:23
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2009. 08. 08. 13:25
Idézet
Ne kínozz, kérlek ne kínozz!
Továbra is várok segítséget, hogy végre működjön ez a nyomorult Zeta.
Elküldve: 2009. 08. 09. 10:14
Újrakezdtem a játékot és most a Laser fegyverekre gyúrok rá kicsit, de ilyet még elig találtam, csak egy nyamvadt laserpisztolyom van. Kérdés, hogy hol tudnék ilyen fegyverekre akadni?
Elküldve: 2009. 08. 09. 11:09
Idézet
Újrakezdtem a játékot és most a Laser fegyverekre gyúrok rá kicsit, de ilyet még elig találtam, csak egy nyamvadt laserpisztolyom van. Kérdés, hogy hol tudnék ilyen fegyverekre akadni?
Elküldve: 2009. 08. 09. 11:33
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 08. 09. 12:15
Idézet
Idézet
Ne kínozz, kérlek ne kínozz!
Továbra is várok segítséget, hogy végre működjön ez a nyomorult Zeta.
"There's room at the top they're telling you still
Elküldve: 2009. 08. 09. 12:54
Én már végigtoltam a Zetat,őszintén szólva fogalmam sincs hogy mi lehet a baja nállad.

Súgó
A téma zárva.