HWSW Informatikai Kerekasztal: FallOut 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FallOut 3

#401 Felhasználó inaktív   tombar 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 01. 17:55

Idézet

Idézet

helló! kiírja telepítéskor h xlive.dll hiányzik. ezt hogyan tudnám kiküszöbölni?

Nekem a Games for Windows LIVE feltepítése oldotta meg a problémát (GOTY-t használok, és nem kért bele logint, csak hogy fel legyen telepítve).
ohh köszi a helpet

#402 Felhasználó inaktív   T0mesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 15. 19:23

Valakit megkérhetnék rá, hogy mondja már el röviden, hogy miről szólnak a kiegészítők(kivéve: az Operation Anchorage), hogy mi a fő feladat benne, mert én csak az alapjátékkal játszottamKép és az Operatoin Anchororage és már nincs fönn a Falloutom.Kép Pls KépKép
Microsoft Windows XP Professional Szerizcsomag 3
VGA: Gainward ATi Radeon HD 4650 1024 MB Direct X 10
RAM: 4 GB Kingston 800MHz
Processor: AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core Processor 4400+ 2.29GHz

Xfire: darknessboyy

#403 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 15. 20:10

Idézet

Valakit megkérhetnék rá, hogy mondja már el röviden, hogy miről szólnak a kiegészítők(kivéve: az Operation Anchorage), hogy mi a fő feladat benne, mert én csak az alapjátékkal játszottamKép és az Operatoin Anchororage és már nincs fönn a Falloutom.Kép Pls KépKép
A The Pitt-ben Pittsburg-be kell átruccanni, és ott megoldani a rabszolgág, és a Slaverek gondjait. Sötét, nyomasztó hangulat, mindenhol beteg, haldokló emberek, és a játékban lévő talán morálisan legnehezebb kérdés. A Broken Steel lényegében teljesen átírja a játék befelyezését, folytatódik a harc az Enclave ellen, és a level plafon is 30-ra emelkedik. Az új elenfelek kemények, az új cuccok bedig hasznosak. Point Lookout a Capital Wastland-től messze, egy mocsaras területen játszódik. Géniuszok párbaja, kínai kémek, elmebeteg helyiek, és a játék leg elmebetegebb jelenetei, plussz néhány nagyon hasznos perk és fegyver. Az utolsó, Mothership Zeta, egy idegen űrhajón játszódik, innen kell kitörni, és megmenteni a földet a csúnya kis emberkéktől, érdekes, de nagyon lineáris pályák, és helyenként idegesítő ellenfelek, viszont egy rakás idegen és emberi fegyver, valamint hasznos medipackok, és javítózselé. Jó játékot.

Because war...war never changes.

#404 Felhasználó inaktív   T0mesz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 15. 23:35

Idézet

Idézet

A The Pitt-ben Pittsburg-be kell átruccanni, és ott megoldani a rabszolgág, és a Slaverek gondjait. Sötét, nyomasztó hangulat, mindenhol beteg, haldokló emberek, és a játékban lévő talán morálisan legnehezebb kérdés. A Broken Steel lényegében teljesen átírja a játék befelyezését, folytatódik a harc az Enclave ellen, és a level plafon is 30-ra emelkedik. Az új elenfelek kemények, az új cuccok bedig hasznosak. Point Lookout a Capital Wastland-től messze, egy mocsaras területen játszódik. Géniuszok párbaja, kínai kémek, elmebeteg helyiek, és a játék leg elmebetegebb jelenetei, plussz néhány nagyon hasznos perk és fegyver. Az utolsó, Mothership Zeta, egy idegen űrhajón játszódik, innen kell kitörni, és megmenteni a földet a csúnya kis emberkéktől, érdekes, de nagyon lineáris pályák, és helyenként idegesítő ellenfelek, viszont egy rakás idegen és emberi fegyver, valamint hasznos medipackok, és javítózselé. Jó játékot.
uhhh köszi KépKép
Microsoft Windows XP Professional Szerizcsomag 3
VGA: Gainward ATi Radeon HD 4650 1024 MB Direct X 10
RAM: 4 GB Kingston 800MHz
Processor: AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core Processor 4400+ 2.29GHz

Xfire: darknessboyy

#405 Felhasználó inaktív   crytek 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 02. 03. 23:49

Mi kell ahhoz hogy live-on tudjak játszani??

Mert leszedtem magyar verziót felpatcheltem 1.7-ig belépek HOME gomb nincs live :Đ
Leszedtem angol verziót felpatcheltem 1.7-ig belépek HOME gomb live ismét nincs.

Mi a megoldás?? Aki tudja kérem irja le!!!!

#406 Felhasználó inaktív   Bins 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 04. 00:50

Idézet

Mert leszedtem magyar verziót felpatcheltem 1.7-ig belépek HOME gomb nincs live :Đ
Leszedtem angol verziót felpatcheltem 1.7-ig belépek HOME gomb live ismét nincs.

vedd meg ember:D
Mindíg van két lehetőség.........Vagy nincs.

#407 Felhasználó inaktív   crytek 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 05. 00:15

Idézet

Idézet

Hihi de vicces valaki! A világ összes live-os játékában WAREZban bejön a LIVE a játékon belül.Csak ebben nem.
Azért szeretném tudni mi lehet a megoldás! Mert eredetivel se jönne be az 100%

#408 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2010. 02. 05. 15:37

Idézet

Idézet

Idézet

Hihi de vicces valaki! A világ összes live-os játékában WAREZban bejön a LIVE a játékon belül.Csak ebben nem.
Azért szeretném tudni mi lehet a megoldás! Mert eredetivel se jönne be az 100%
Ez nem warez fórum, szóval vagy vedd meg eredetiben, vagy érdeklődj más fórumokon. Kép

#409 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 10. 15:11

Mikor a csajal beírjuk a kódot ott a víztisztitóban és elájul a főszereplő fószer.......jö egy bemutató és kilép a játékból....Kép
van még útána valami???

#410 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 10. 15:27

Idézet

Mikor a csajal beírjuk a kódot ott a víztisztitóban és elájul a főszereplő fószer.......jö egy bemutató és kilép a játékból....Kép
van még útána valami???

Normál verzióban nincs, a Broken Steel DLC-vel folytathatod csak.

#411 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 10. 16:47

Idézet

Idézet

van még útána valami???

Normál verzióban nincs, a Broken Steel DLC-vel folytathatod csak.

akkor már töltöm is ! néztem ps3-n nem olyan nehezek a trophyk!Kép

#412 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 16:34

valaki talált már UFO hullákat ?Kép én igen , meg a menedékeket most nézem átt ( felesleges ,mindegyikben csak hallotak, túlélő nincsKép).

#413 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 12. 17:05

Idézet

valaki talált már UFO hullákat ?Kép én igen , meg a menedékeket most nézem átt ( felesleges ,mindegyikben csak hallotak, túlélő nincsKép).
Nem, a 8 végigjátszás, és a több 100 óra játékidő alatt ez valahogy elkerülte a figyelmemet, de ha enyire izgat a döglött Alienek látványa, ajánlom a Mothership Zeta DLC-t. Ami meg a menedékeket illeti, jól megnézhetted, mert vannak, kettőben is + boublehead.

#414 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 12:39

Idézet

Idézet

Nem, a 8 végigjátszás, és a több 100 óra játékidő alatt ez valahogy elkerülte a figyelmemet, de ha enyire izgat a döglött Alienek látványa, ajánlom a Mothership Zeta DLC-t. Ami meg a menedékeket illeti, jól megnézhetted, mert vannak, kettőben is + boublehead.
őőőőőőőő igaz voltak túlélők 2ben ! de az egyikben mindenki meg hülyült + egyikben meg csak bolond klónok voltak.
a UFO a zöldebb legelő és a 92. menedék közt van valahol .......csak meg találod mert egy űrhalyóval zuhant le, a legjobb hogy van mellete egy szuper pisztoly (szerintem a játék legerősebb fegyvere)Kép

#415 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 13. 12:54

Idézet

Idézet

Idézet

őőőőőőőő igaz voltak túlélők 2ben ! de az egyikben mindenki meg hülyült + egyikben meg csak bolond klónok voltak.
a UFO a zöldebb legelő és a 92. menedék közt van valahol .......csak meg találod mert egy űrhalyóval zuhant le, a legjobb hogy van mellete egy szuper pisztoly (szerintem a játék legerősebb fegyvere)Kép
Cinikus megjegyzés volt, ha esetleg nem tűnt volna fel. Próbáld meg megszerezni a FireLancet, és a Xuanlong Assault Riflet, azokkal el leszel egy darabig. Amúgy az UFO Old Olney és Greener Pastures Disposal Site között van. És az Alien Blaster messe nem a legjobb fegyver, A3-27 plasmapuskája a legjobb (kézifegyver).

#416 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 26. 13:02

van az a kis város , MEGATON. Ott az atom bombát hogy kell felrobantani? mi kell hozzá?

#417 Felhasználó inaktív   Fantom333 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 26. 14:08

Idézet

van az a kis város , MEGATON. Ott az atom bombát hogy kell felrobantani? mi kell hozzá?
robbantás szakértelem.... ha szintet lépsz legközelebb azt húzd felfelé... sajna arra nem emlékszem (régen volt), hogy mennyi a limit, de kiírja, ha elkezded piszkálni a bombát, hogy mekkora %/pontos képesség kell hozzá...

"egy biztos az életben, a változás"

#418 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 02. 26. 14:29

Idézet

Idézet

robbantás szakértelem.... ha szintet lépsz legközelebb azt húzd felfelé... sajna arra nem emlékszem (régen volt), hogy mennyi a limit, de kiírja, ha elkezded piszkálni a bombát, hogy mekkora %/pontos képesség kell hozzá...
na sikerült ! a robantáshoz nem kell szakértelem. egy bolond pasasal kell beszélnem aki alkat részt add hozzá.... fel is rabantotamKépKép

#419 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 21:44

Üdv!

Most szereztem be az eredeti játékot, de nem akar elindulni a gépemen. A vas most lett felújítva, teljesen szűz ez lett volna az első dolog ami rákerül az XP után.

Berakom a meghajtóba a lemezt és nem történik semmi. Ha rákattintok semmi, csak minden belassul vagy ki is akad egészen addig amíg ki nem veszem a lemezt a meghajtóból.

Mi lehet a gond?

Előre is köszi

I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#420 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 12. 21:54

Még egy kérdés, A Premium Games-es verziót szerztem be. Az normális hogy ebben nincsen sem termékkulcs, sem angol nyelvű kézi könyv?

I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.