HWSW Informatikai Kerekasztal: FallOut 3 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FallOut 3

#521 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 23. 18:54

Idézet

végíg vittem a játékot és a Broken steel DLC-ben hogy kell elkezdeni/megtalálni az új küldetéseket ? Ha vannak egyáltalán ?
Mert most folytatodott a játék és feltudtam kellni és csak az acél izék épületébven voltam!
Új küldetés nincs, csak a fő küldit viszi tovább. Amikor felkelsz beszélj Lyons-szal, aztán Rotchild azthiszem. Én is itt tartok, csak hanyagolom :Đ Előtte minden más küldit kilövök(point lookout, Anchorage stb.)

#522 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 25. 19:38

Idézet

Idézet

végíg vittem a játékot és a Broken steel DLC-ben hogy kell elkezdeni/megtalálni az új küldetéseket ? Ha vannak egyáltalán ?
Mert most folytatodott a játék és feltudtam kellni és csak az acél izék épületébven voltam!
Új küldetés nincs, csak a fő küldit viszi tovább. Amikor felkelsz beszélj Lyons-szal, aztán Rotchild azthiszem. Én is itt tartok, csak hanyagolom :Đ Előtte minden más küldit kilövök(point lookout, Anchorage stb.)
Füge ne olvasd !
na de mikor felkelek Lyons nem jön beszélgenti hozzám + Rotchildal nem is tudok beszélni ! Mi a gond ?

#523 Felhasználó inaktív   Szelim 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 06. 28. 14:55

Szerintetek megéri beszerezni a GOTY-t a DLC-k miatt? És a kiegészítő pályák automatán benne vannak a GOTY-ban vagy le lelhet tölteni ingyen PSN-ről?

#524 Felhasználó inaktív   LiMiT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 15:24

Idézet

Idézet

Idézet

na de mikor felkelek Lyons nem jön beszélgenti hozzám + Rotchildal nem is tudok beszélni ! Mi a gond ?
Előfordult velem is, még az ez előtti küldiknél, rothchilddal. Nem értek hozzá de gondolom valami script vagy miféle nemtöltődik be. Csináld azt hogy betöltesz egy előző mentést. Nekem ez javította. Lehet hogy van rá más megoldás de én csak ezt ismerem.

#525 Felhasználó inaktív   zoli12i 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 06. 28. 17:27

Idézet

Előfordult velem is, még az ez előtti küldiknél, rothchilddal. Nem értek hozzá de gondolom valami script vagy miféle nemtöltődik be. Csináld azt hogy betöltesz egy előző mentést. Nekem ez javította. Lehet hogy van rá más megoldás de én csak ezt ismerem.
aakor utolsó kérdésem ! PS3-n is van magyar felirat a GOTY kiadáshoz ?

#526 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 04. 05:13

Nekem az a problémám lenne hogy felraktam Win7re és nem indul el. Tudnátok segíteni milyen kompatibilitást állítsak be?

#527 Felhasználó inaktív   Insp1d 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 04. 06:38

Idézet

Nekem az a problémám lenne hogy felraktam Win7re és nem indul el. Tudnátok segíteni milyen kompatibilitást állítsak be?
Win 7-en elvileg simán kellene futnia, inkább driverekkel, esetleg directx, vagy vcredist-el trükközz! Frissíts mindent a leg újabbra, és törölj le (minden) codec packot, ha esetleg már telepítettél ilyesmit.

#528 Felhasználó inaktív   Torque 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 04. 08:09

Idézet

Idézet

Win 7-en elvileg simán kellene futnia, inkább driverekkel, esetleg directx, vagy vcredist-el trükközz! Frissíts mindent a leg újabbra, és törölj le (minden) codec packot, ha esetleg már telepítettél ilyesmit.
Ha esetleg Nvidia kártyád van, és feraktad hozzá a GamerOSD-t, csak le kell törölni, és működik, nekem is az szarakodott.

Because war...war never changes.

#529 Felhasználó inaktív   intel 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 09. 12:10

kösz az előzőknek már elindul de az a problémám hogy játszok vele majd lefagy a gép a lámpa szerint dolgozik de eddig nem vártam meg van erre megoldás (Win 7 van fenn) thx

#530 Felhasználó inaktív   Odobenus 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 17:18

Sziasztok!

Valaki meg tudná mondani, hogy a sínszögpuska tervrajzát hol találom, ill. melyik kereskedőtől tudom (ha tudom) megvenni? Úgy emlékszem, valamelyik erőmű vezérlőteremben van, de melyikben?

Köszi, üdvözlet: Odobenus

#531 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 17:36

Egyszer kipróbáltam a sínszögpuskát, de annyira nem tetszett. Szerintem a legjobb ilyen csináld magad fegyver: a szemétvető. Betárazol egy kuktát és BUUMMMM a fosztogató feje már le is esett tőle. Aztán betárazol egy játékmackót és hopp az óriás méh már le is esett. :laugh: Egyetlen hátránya az, hogy nagyon hangos és idegesítő egy idő után.

#532 Felhasználó inaktív   SityiSXT 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 09. 17:45

Idézet: intel - Dátum: 2010. 07. 09. 11:10

kösz az elõzõknek már elindul de az a problémám hogy játszok vele majd lefagy a gép a lámpa szerint dolgozik de eddig nem vártam meg van erre megoldás (Win 7 van fenn) thx

Egyrész allergiás a codecpakkokra - ha valamilyen megapakkot raktál fel, jobb, ha leszeded. Nekem a Shark007 codecpack-kel jól megvan.

Ezenfelül valami miatt haragszik a kettőnél több processzoros gépekre is, erre a megoldás az, ha szerkeszted a (My) Documents\My Games\Fallout3\fallout.ini file-t:
keresd meg ezt a sort: 
bUseThreadedAI=0
írd át erre: 
bUseThreadedAI=1
és add hozzá ezt a sort is: 
iNumHWThreads=2

Szerkesztette: SityiSXT 2010. 08. 09. 17:45 -kor

#533 Felhasználó inaktív   freddy66 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 15:24

Hát most elég nagyot csalódtam. Anno elég sokat játszottam az angol verzióval
Most letöltöttem a game of the year MAGYAR verziót. Azt mondja meg valaki ez mitől magyar? Én azt vártam volna el, hogy a párbeszédek magyarul mennek. Erre tök angol az egész. A menü magyar, meg pár felirat át van irva. Ez kész vicc. Tényleg igy van, vagy én nem állitottam be valamit telepítésnél?

#534 Felhasználó inaktív   b0rs 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 15:32

Idézet: freddy66 - Dátum: 2010. 08. 17. 16:24

Hát most elég nagyot csalódtam. Anno elég sokat játszottam az angol verzióval
Most letöltöttem a game of the year MAGYAR verziót. Azt mondja meg valaki ez mitől magyar? Én azt vártam volna el, hogy a párbeszédek magyarul mennek. Erre tök angol az egész. A menü magyar, meg pár felirat át van irva. Ez kész vicc. Tényleg igy van, vagy én nem állitottam be valamit telepítésnél?

Magyar szinkront vártál? az ritka gémeknél :closedeyes:
"You can get more of what you want with a kind word and a gun than you can with just a kind word."

#535 Felhasználó inaktív   Stack 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 16:17

Idézet: b0rs - Dátum: 2010. 08. 17. 14:32

Magyar szinkront vártál? az ritka gémeknél :closedeyes:

Szerintem így is épp elég jó volt, habár az tény hogy volt benne eg-két vicces fordítás a feliratozás során.
Szóval nem árt hallani az eredeti szöveget.
I am a Jedi Knight and the Force is strong with me.

#536 Felhasználó inaktív   freddy66 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 17. 16:23

Idézet: Stack - Dátum: 2010. 08. 17. 16:17

Szerintem így is épp elég jó volt, habár az tény hogy volt benne eg-két vicces fordítás a feliratozás során.
Szóval nem árt hallani az eredeti szöveget.

Dehogy vártam magyar szikront ! Azt mondjátok meg, hogy a fenébe lehet előhivni a magyar szöveget amikor párbeszéd van !!! Mert én feltettem a magyar verziót és ugyanugy angol a szöveg amit olvasni kell...

Ja hamár itt siránkozok még1 dolog: A kiegészítések játszhatók önállóan is vagy végig kell vinni az alap játékot?

thx again

Szerkesztette: freddy66 2010. 08. 17. 16:27 -kor

#537 Felhasználó inaktív   freddy66 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 08. 18. 15:46

Ugy emlékszem Megathonban a fegyverraktárban lehetett vásárolni. Most pedig nem tudok bejutni egész nap zárva. Kellett valamit csinálni,hogy be tudjak menni? kösz előreis

#538 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 23. 14:42

hali, az a problémám lenne, hogy ki akartam nyitni egy hard rekeszt, és azt írta ki hogy nincs 75 skillem, márpedig mivel azelőtt 1-2 perccel vertem le jó 20 raidert és egy behemótot, léptem egy szintet és feltoltam 75-re, megnéztem a pip-boyon és a legtöbb skillem mögött ott egy kis mínusz jel, na az mi a lófütty? :blink:
és freddy: Megatonban a cartsiders izében lehet vásárolni, amint belépsz megatonba jobbra fel egykét emeletet és ott...

Szerkesztette: Oliver S96 2010. 08. 23. 14:43 -kor

#539 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 23. 19:52

Nem drogoztál, piáltál, sugárfertőződtél?? Csak mert ezen tevékenységek befolyásolnak mindent, különösen akkor, ha függő vagy. Látogass el egy orvoshoz és kezeltesd magad.

#540 Felhasználó inaktív   Oliver S96 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 08. 24. 11:58

Idézet: Warton - Dátum: 2010. 08. 23. 20:52

Nem drogoztál, piáltál, sugárfertőződtél?? Csak mert ezen tevékenységek befolyásolnak mindent, különösen akkor, ha függő vagy. Látogass el egy orvoshoz és kezeltesd magad.

ó bazz, erre nem is gondoltam, egyszer mikor szorult helyzetben bevettem sok jet-et akkor ki is írt valami ilyesmit, thx neked

Szerkesztette: Oliver S96 2010. 08. 24. 12:04 -kor

Téma megosztása:

• (29 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.