Xbox 360
Elküldve: 2006. 11. 15. 20:19
Van egy Panasonic 100Hz es síkképcsöves tv-m.
Az lenne a kérdésem ,hogy szerintetek milyen képe lenne egy
xbox360-nal?
Mert egyenlőre még nem szeretnék hd tv -t venni.
A válaszokat előre is köszi!
Elküldve: 2006. 11. 15. 20:31
Idézet

Látod norbi... ez a gond... xboxod van de nincs hd tv-d
jön az én verzióm:
112cm-es képátló, 100hz, az egekig nyúló felbontás beállítási lehetőségek, HD Ready tv, projektoros. De egy a baj: nincs xbox360-am, de nagyon remélem h lesz
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 15. 20:36
Idézet

Elküldve: 2006. 11. 15. 20:41
Idézet
Idézet

Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 15. 20:46
Idézet
Idézet
Idézet

nekem is segitett már párszor.szall jo h van egy "edgénk" is a sok user mellet:)
Elküldve: 2006. 11. 15. 21:00
Idézet

nekem is segitett már párszor.szall jo h van egy "edgénk" is a sok user mellet:)
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 15. 21:12
Idézet
Idézet
Valaki tudna segíteni.Most töltöttem le játékokat xbox 360-ra,de iso-ban vannak és més semmilyen programmal nem sikerült kiírnom.
Milyen progit használjak?
Valaki help!
Előre is köszi!

Nekem meg ez a válaszom a kis köcsög újgazdagék gyerekeinek akinek apuci meg anyuci megveszi a játékokat 15-20 ezer forintért,hogy a Bill Gates és barátai még gazdagabbak legyenek!Magyarul:bekaphatjátok!
Elküldve: 2006. 11. 15. 21:18
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 15. 21:43
Elküldve: 2006. 11. 15. 21:55

A többször elküldött üzeneteket meg töröltem.
Egyébként miért is lett Edge felhozva? Ő is egy user a sok közül, csak ő épp ért a Xbox-okhoz.
Az eddigi üzenetei alapján elég becsületesnek tűnik, tehát miért épp ő mondaná el?
De ezt ő dönti el természetesen:).
Luda: bát nem értek ehez, de gondoltam segítek ha tudok:
akkukat feltölteni általában vagy külön töltővel lehet csak, és ezeket legtöbbször az aksihoz adják.
Ha nem adnak hozá akkor venni kell (fogalmam nincs hogy mennyiért).
"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD
Elküldve: 2006. 11. 15. 22:31
Idézet
Az eddigi üzenetei alapján elég becsületesnek tűnik, tehát miért épp ő mondaná el?
De ezt ő dönti el természetesen:).
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 15. 22:54
Idézet

Elküldve: 2006. 11. 16. 08:17
Nem voltam 1 kis ideig mert hoztak hál istennek pár konzolt.
(köszönöm az elismerő szavakat lentebbről mindenkinek... De ennyire fényezni talán felesleges a dolgot. Csak próbálok naprakész lenni

Emlékeim szerint az akksikat külön kell feltöltened.
Akksi + töltő már van egészen olcsón is.
Ahogy az előttem szóló meg is jegyezte... (media markt, és egyébb helyeken)
Roberto1975 .... Warez... Az nem a fórumba való.
Azontúl már elég sokszor leírtam mint és hogyan lehet kiírni ISO t.
Kérj privátban választ.
(Ez a Sticky! kezd egyre jobban hiányozni nekem....)
Azontúl pedíg....
Mindenkinek jogában áll , hogy eredeti lemezeiről készítsen egy, azaz egy darab másolatot, és használlja is azt. EZ a törvény. A dolog lényege, hogy nem magát a lemezt, hanem a lemezt és a TARTALMÁT veszed meg, és nemcsak arra az időre ameddíg a lemez működik, hanem egész életedre. Azért lehet mindenről másolatod, hogy ha esetleg tönkremegy a lemez, akkor is megmaradjon az a szellemi termék, amit tartalmazott. (Ezt onnan tudom, mert párszor már álltam bíróság előtt, meghát... sok a házkutatás is nállam

Namost.. a helyzet az, hogyha eredeti lemeze van valakinek, és le akarja másolni, (amihez joga van), az azzal kezdődik hogy ISO file-t csinál belőlle, és azt írja ki.
Utánna az ISO-t törli. Ez nem tövénysértés. Amennyiben számlát tud mutatni az eredeti lemezről, és csakis egy darab másolata van, amin nem változtatott semmit az eredetihez képpest.
Amikor valaki úgy kezdi, hogy netről töltötte le, az már WAREZ, és nem etikus egy fórumon ilyen szöveget elhelyezni.
De ha azt mondja, hogy van a gépén egy ISO, és ki akarja írni, abba senki a világon nem köthet bele. Ugye azt, hogy honnan is van az ISO NEM KELL SENKINEK TUDNI.
Ezt a kultúrált és burkolt megoldást aánlom azoknak, akik
Roberto1975 problémájához hasonlóakkal kűzdenek. Így tudják a fórumon is közzétenni a gondjukat:
"Van egy ISO xbox360 hoz a gépemen, mely a saját lemezemről készült, de nemtudom hogyan kell kiírni.... Tudna valaki segíteni hogy hogyan kell?"
S kész is.
Roberto1975 nek a választ privát úton küldöm.
(valaki lassan elintézhetné ezt a Sticky! Dolgot... Sokkal kényelmesebb lenne mindenkinek

Elküldve: 2006. 11. 16. 15:51
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 16. 18:44
Már csak azért is, mert utálok bármibe is átkötni meg forrasztgatni.(az maradjon a ps2 modderek világa.... blaaah...)
Ez viszont egy nagyon elegáns megoldás.
Kötve hiszem hogy hűtene olyan jól, de biztosan így is bőséggel el látja a feladatát.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. (kivéve moddolt hűtéssel... úgy nincsen ennek már értelme)
Elküldve: 2006. 11. 16. 21:41
Idézet
Már csak azért is, mert utálok bármibe is átkötni meg forrasztgatni.(az maradjon a ps2 modderek világa.... blaaah...)
Ez viszont egy nagyon elegáns megoldás.
Kötve hiszem hogy hűtene olyan jól, de biztosan így is bőséggel el látja a feladatát.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. (kivéve moddolt hűtéssel... úgy nincsen ennek már értelme)
Meg XBOX360
Elküldve: 2006. 11. 17. 05:28
Azért kérdezem mert én is gondolkodtam ilyen hűtésen, mivel agy nem ugrik a gari.
Szal?
Elküldve: 2006. 11. 17. 08:29
Kétlem hogy ez a megoldás hűtene annyit mint az átkötéses.
Azontúl biztos vagyok benne hogy teljes mértékig kielégítő.
Ha van rá pénz, akkor ezt kell választani. (mármint a linken találhatót)
Tjames:
Nem kell tartani tőle. Ez teljesen biztonságos megoldás.
Azzal növeli a hűtés teljesítményét, hogy tehermentesíti a gyári ventillátorokat.
Nemtudja túlpörgetni őket, kizárt hogy bármi problémát okozzon.
Xboxtuti:
Üdvözöllek a fórumon.
Az oldalad lenyűgöző.
Elküldve: 2006. 11. 17. 10:19
Idézet
Nem kell tartani tőle. Ez teljesen biztonságos megoldás.
Azzal növeli a hűtés teljesítményét, hogy tehermentesíti a gyári ventillátorokat.
Nemtudja túlpörgetni őket, kizárt hogy bármi problémát okozzon.
Köszi Edge! Már meg is rendeltem, hugi elhozza Pestről.
Még annyit hogy: X360-am melegszik ugyan (főleg ha a szekrénybe rakva játszom vele) de annyira azért nem vészes hogy megforrjon. Lesz majd ugye egy nagy tesztüzemmód Karácsony és Szilveszter közt. Akkor sokat fog menni (gondolom mindenkinek