HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#441 Felhasználó inaktív   norbi85 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 15. 20:19

Sziasztok!
Van egy Panasonic 100Hz es síkképcsöves tv-m.
Az lenne a kérdésem ,hogy szerintetek milyen képe lenne egy
xbox360-nal?
Mert egyenlőre még nem szeretnék hd tv -t venni.
A válaszokat előre is köszi!

#442 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 20:31

Idézet

JA ÉS EDGE,te se mond el neki.Nem.KépKépKép
Má bocs, de priviben elmondhatja neki
Látod norbi... ez a gond... xboxod van de nincs hd tv-d
jön az én verzióm:
112cm-es képátló, 100hz, az egekig nyúló felbontás beállítási lehetőségek, HD Ready tv, projektoros. De egy a baj: nincs xbox360-am, de nagyon remélem h lesz
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#443 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 20:36

Idézet

na de mér nem mondaná el neki???privben??mért ne adna sgeitséget neki privben az oldal tán eggyetlen profi szakértöje????
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#444 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 20:41

Idézet

Idézet

na de mér nem mondaná el neki???privben??mért ne adna sgeitséget neki privben az oldal tán eggyetlen profi szakértöje????
Látod, ezt mondtam én is, hogy priviben nyugodtan elmondhatja neki mert edge télleg vágja.
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#445 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 20:46

Idézet

Idézet

Idézet

Látod, ezt mondtam én is, hogy priviben nyugodtan elmondhatja neki mert edge télleg vágja.
ahham...:Đ
nekem is segitett már párszor.szall jo h van egy "edgénk" is a sok user mellet:)
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#446 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 21:00

Idézet

ahham...:Đ
nekem is segitett már párszor.szall jo h van egy "edgénk" is a sok user mellet:)
a kedvenc légterelőmnek is az a neve a most wantedben h edge
Meg XBOX360

#447 Felhasználó inaktív   Roberto1975 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 21:12

Idézet

Idézet

Valaki tudna segíteni.Most töltöttem le játékokat xbox 360-ra,de iso-ban vannak és més semmilyen programmal nem sikerült kiírnom.
Milyen progit használjak?
Valaki help!

Előre is köszi!:Đ
NO WAREZ!!!Csak ennyit!
KépKépKépKépKépKépKép

Nekem meg ez a válaszom a kis köcsög újgazdagék gyerekeinek akinek apuci meg anyuci megveszi a játékokat 15-20 ezer forintért,hogy a Bill Gates és barátai még gazdagabbak legyenek!Magyarul:bekaphatjátok!

#448 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 21:18

Figyelj, a fórum szabályzat mondja, hogy nincs warez és a többiek csak figyelmeztettek rá mert valószínűleg nem olvastad. Én írtam, hogy priviben segíthetnek neked de mivel elég bunkón reagálsz ezért nem muszály segíteniük. És elég, ha egyszer elküldesz egy üzenetet. És lehet, hogy nem újgazdagok és meg veszi nekik apuci meg anyuci hanem letöltik meg másolják csak tudják a fórum szabályzatot vagy ha nem is olvasták akkor is tudják, hogy nem kell híresztelni.

Meg XBOX360

#449 Felhasználó inaktív   Mozes13 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 21:43

Ha akksit akarok venni a contoller-hez akkor ahhoz kell egy töltő is nem? Mer mintha egy másik fórumon azt írta volna vki, hogy ő vett egy akksit csak nem tudja feltölteni és ezért eladja. Ha kell töltő az mennyibe kerül?

#450 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 21:55

Roberto1975, itt nem beszélünk warezról, mert az még mindig illegális! (egyébként lehetőleg ha már priviben írtok neki, ami ugyan nem jó, de legalább ne írjétok ide be, thxKép)
A többször elküldött üzeneteket meg töröltem.

Egyébként miért is lett Edge felhozva? Ő is egy user a sok közül, csak ő épp ért a Xbox-okhoz.
Az eddigi üzenetei alapján elég becsületesnek tűnik, tehát miért épp ő mondaná el?
De ezt ő dönti el természetesen:).

Luda: bát nem értek ehez, de gondoltam segítek ha tudok:
akkukat feltölteni általában vagy külön töltővel lehet csak, és ezeket legtöbbször az aksihoz adják.
Ha nem adnak hozá akkor venni kell (fogalmam nincs hogy mennyiért).

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#451 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:31

Idézet

Egyébként miért is lett Edge felhozva? Ő is egy user a sok közül, csak ő épp ért a Xbox-okhoz.
Az eddigi üzenetei alapján elég becsületesnek tűnik, tehát miért épp ő mondaná el?
De ezt ő dönti el természetesen:).
Mert ő vágja az xbox témát és róla gondoltuk, hogy tudna segíteni.
Meg XBOX360

#452 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 11. 15. 22:54

Idézet

Ha akksit akarok venni a contoller-hez akkor ahhoz kell egy töltő is nem? Mer mintha egy másik fórumon azt írta volna vki, hogy ő vett egy akksit csak nem tudja feltölteni és ezért eladja. Ha kell töltő az mennyibe kerül?
besetalsz a saturnba vagy a media marktba, a penztarak elotti soron van akksi + feltoltheto elem. eletedben nem volt discmaned, fenykepezod, stb? :Đ
Kép
Kép

#453 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 08:17

Hy all...
Nem voltam 1 kis ideig mert hoztak hál istennek pár konzolt.
(köszönöm az elismerő szavakat lentebbről mindenkinek... De ennyire fényezni talán felesleges a dolgot. Csak próbálok naprakész lenni :Đ )

Emlékeim szerint az akksikat külön kell feltöltened.
Akksi + töltő már van egészen olcsón is.
Ahogy az előttem szóló meg is jegyezte... (media markt, és egyébb helyeken)

Roberto1975 .... Warez... Az nem a fórumba való.
Azontúl már elég sokszor leírtam mint és hogyan lehet kiírni ISO t.
Kérj privátban választ.
(Ez a Sticky! kezd egyre jobban hiányozni nekem....)

Azontúl pedíg....
Mindenkinek jogában áll , hogy eredeti lemezeiről készítsen egy, azaz egy darab másolatot, és használlja is azt. EZ a törvény. A dolog lényege, hogy nem magát a lemezt, hanem a lemezt és a TARTALMÁT veszed meg, és nemcsak arra az időre ameddíg a lemez működik, hanem egész életedre. Azért lehet mindenről másolatod, hogy ha esetleg tönkremegy a lemez, akkor is megmaradjon az a szellemi termék, amit tartalmazott. (Ezt onnan tudom, mert párszor már álltam bíróság előtt, meghát... sok a házkutatás is nállam :-D )
Namost.. a helyzet az, hogyha eredeti lemeze van valakinek, és le akarja másolni, (amihez joga van), az azzal kezdődik hogy ISO file-t csinál belőlle, és azt írja ki.
Utánna az ISO-t törli. Ez nem tövénysértés. Amennyiben számlát tud mutatni az eredeti lemezről, és csakis egy darab másolata van, amin nem változtatott semmit az eredetihez képpest.

Amikor valaki úgy kezdi, hogy netről töltötte le, az már WAREZ, és nem etikus egy fórumon ilyen szöveget elhelyezni.
De ha azt mondja, hogy van a gépén egy ISO, és ki akarja írni, abba senki a világon nem köthet bele. Ugye azt, hogy honnan is van az ISO NEM KELL SENKINEK TUDNI.

Ezt a kultúrált és burkolt megoldást aánlom azoknak, akik
Roberto1975 problémájához hasonlóakkal kűzdenek. Így tudják a fórumon is közzétenni a gondjukat:

"Van egy ISO xbox360 hoz a gépemen, mely a saját lemezemről készült, de nemtudom hogyan kell kiírni.... Tudna valaki segíteni hogy hogyan kell?"

S kész is.

Roberto1975 nek a választ privát úton küldöm.

(valaki lassan elintézhetné ezt a Sticky! Dolgot... Sokkal kényelmesebb lenne mindenkinek :D )

#454 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 15:51

EDGE: Mivel járok jobban? A te hűtési rendszereddel vagy ezzel: http://www.platinums.../index.php?data[mid]=2&data[id]=215#top
Meg XBOX360

#455 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 18:44

Jónak találom.
Már csak azért is, mert utálok bármibe is átkötni meg forrasztgatni.(az maradjon a ps2 modderek világa.... blaaah...)

Ez viszont egy nagyon elegáns megoldás.
Kötve hiszem hogy hűtene olyan jól, de biztosan így is bőséggel el látja a feladatát.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. (kivéve moddolt hűtéssel... úgy nincsen ennek már értelme)

#456 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 16. 21:41

Idézet

Jónak találom.
Már csak azért is, mert utálok bármibe is átkötni meg forrasztgatni.(az maradjon a ps2 modderek világa.... blaaah...)

Ez viszont egy nagyon elegáns megoldás.
Kötve hiszem hogy hűtene olyan jól, de biztosan így is bőséggel el látja a feladatát.
Csak ajánlani tudom mindenkinek. (kivéve moddolt hűtéssel... úgy nincsen ennek már értelme)

És árban melyik az ütősebb, ha kinézetben már a bolti nyert?
Meg XBOX360

#457 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 17. 05:28

Had kérdezzem már meg: Ez a linken látható hűtési rendszer nem öli meg az eredeti gép ventilátorait? Mivel ugya ezok is működnek közben, de leírás szerint a "toldalék" ventilátorok erősebbek. Namármost ha erőnek erejével jobban pörgetik a gépben lévő lapátokat is, akkor az nem megy tönkre idővel? Nem tudom milyen elven működnek....egyenáram, váltakozó fesz, impulzus fesz...nemtom. De nem lehet hogy idővel már sehogy sem fognak?
Azért kérdezem mert én is gondolkodtam ilyen hűtésen, mivel agy nem ugrik a gari.
Szal?
Kép
Kép
Kép

#458 Felhasználó inaktív   xboxtuti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 07:53

Láttál már ennyi progit egy helyen? http://xbox360mod.uw.hu/

#459 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 17. 08:29

Papi:
Kétlem hogy ez a megoldás hűtene annyit mint az átkötéses.
Azontúl biztos vagyok benne hogy teljes mértékig kielégítő.
Ha van rá pénz, akkor ezt kell választani. (mármint a linken találhatót)

Tjames:
Nem kell tartani tőle. Ez teljesen biztonságos megoldás.
Azzal növeli a hűtés teljesítményét, hogy tehermentesíti a gyári ventillátorokat.
Nemtudja túlpörgetni őket, kizárt hogy bármi problémát okozzon.

Xboxtuti:
Üdvözöllek a fórumon.
Az oldalad lenyűgöző.

#460 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 11. 17. 10:19

Idézet

Tjames:
Nem kell tartani tőle. Ez teljesen biztonságos megoldás.
Azzal növeli a hűtés teljesítményét, hogy tehermentesíti a gyári ventillátorokat.
Nemtudja túlpörgetni őket, kizárt hogy bármi problémát okozzon.

Köszi Edge! Már meg is rendeltem, hugi elhozza Pestről.
Még annyit hogy: X360-am melegszik ugyan (főleg ha a szekrénybe rakva játszom vele) de annyira azért nem vészes hogy megforrjon. Lesz majd ugye egy nagy tesztüzemmód Karácsony és Szilveszter közt. Akkor sokat fog menni (gondolom mindenkinek :Đ) Ha akkor sem forr meg (bár ha sokat játszom, kiveszem a polcról a földre, ott nem fogja le semmi a szellőzést), akkor b@$zok rá ha ugrik a gari, és flasheltetem. Így jővőre már tudom használni az ISO file-jaimat! Kép Amik teljesen legálisan lesznek a PC-n, ugyebárKép
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25