HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#741 Felhasználó inaktív   fpeter 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:38

amikor megveszitek a konzolt vesztek rá 2 játékot , utánna meg már 2 hónaponként 1-et ,
persze aki ... :Đ

#742 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 12:59

jaahhh:D:Dnem rossz 5let:)

#743 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 13:09

szerintetek xbox360ra várható dbz budokai?
nagyon örülnék neki:)bár abból kiindulva h az egy japán játék sokkal inkább képzelem el wii-n és ps3on:(

#744 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 12. 12. 16:04

Holnap érkezik az újabb adag Wii!

#745 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 16:07

Idézet

szerintetek xbox360ra várható dbz budokai?
nagyon örülnék neki:)bár abból kiindulva h az egy japán játék sokkal inkább képzelem el wii-n és ps3on:(
wii-re tuti jön, már van egy csomo video is rola, dbz: budokai tenkaichi 2 néven, meg majd ps3-ra is valószínű...ps2-őn meg van egy rakat, arra is jön az ami wii-re (dbz:budokai tenkaichi 2)

#746 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 18:43

igen azt tudom, hogy jön wii-n de xboxra lehetséges hogy lesz

#747 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 18:58

Idézet

igen azt tudom, hogy jön wii-n de xboxra lehetséges hogy lesz
ezt kérdésnek szántad? eddig szinte minden dragonball game ps szériára jött, néhány snes-re meg gamecube-ra, x-re volt egy nagyon ramaty dbz:sagas is, mondjuk az jött még ps-re is meg gc-re, de azt semmilen platformra nemvolt érdemes beszerezni... ha dbz-vel akarsz játszani, akkor vegyél olcson egy használt ps2-őt, egy budokai3-al vagy tenkaichi2-vel

#748 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 19:48

Szerintetek Budapesten hol érdemes venni? Vagy ha nem pesten akkor melyik honlapról érdemes rendelnem?

#749 Felhasználó inaktív   Dajin 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 19:56

Idézet

Szerintetek Budapesten hol érdemes venni? Vagy ha nem pesten akkor melyik honlapról érdemes rendelnem?
nem bp-n lakom, de gondolom a tescoba ottis ugyanazok az ajánlatok mint itt, na szal van akcioba 105 ezer, premium csomag, és 2 game(fight night round 3 és nfs: most wanted)
ez nagyon jo ajánlat, érdemes lenne akkor ott beszerezni..

#750 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 22:01

Sziasztok! bizonyára olvastatok az uj Alien játékokról amit a Sega gyár készít! azt írták róla h Pcre és nexgen platformokra készül ez a remek kis game! nagy alien mániás vagyok. és természetesen 360 tulajdonos....de az a félelem gyötör h mivel a Sega készíti nemlehet h x360ra nem is adják ki? vagy ez nem zárja ki a kettőt? gondolok itt a Microsoftra (HALO...GOW)...ezek nem jelennek meg ps3ra...

#751 Felhasználó inaktív   Ch4Bi HUN 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 22:04

Idézet

Sziasztok! bizonyára olvastatok az uj Alien játékokról amit a Sega gyár készít! azt írták róla h Pcre és nexgen platformokra készül ez a remek kis game! nagy alien mániás vagyok. és természetesen 360 tulajdonos....de az a félelem gyötör h mivel a Sega készíti nemlehet h x360ra nem is adják ki? vagy ez nem zárja ki a kettőt? gondolok itt a Microsoftra (HALO...GOW)...ezek nem jelennek meg ps3ra...
Bill Bácsi is nagy Alien-es kicsit belenyúl a zsebébe és meg is van oldva a probléma...amúgy meg tuti hogy lesz minden jó sega játék volt szinte régi x-re is...

#752 Felhasználó inaktív   gabeszovicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 22:34

1kérdés: tényleg melegszik az x-boxék mint az állat? mert azt hallottam hogy a másolt játékok,de még az eredetiek is úgy melegednek hogy 10percenként befagy az egész.
meg úgy hallottam más fórumon hogy sokan hűtöventiket tesznek még plsuzba a gépbe. ezek után megiont vacilálok megvegyem-e vagy várjak. meg oylat is hallok hoyg a cal of dutty3 is 10percenként befagy úgy viszik. ez mennyire igaz? az összes gép iylen vajon? lehet várnom kellene még a 2."generációs" x-box masinákra?

#753 Felhasználó inaktív   gabeszovicska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 22:34

1kérdés: tényleg melegszik az x-boxék mint az állat? mert azt hallottam hogy a másolt játékok,de még az eredetiek is úgy melegednek hogy 10percenként befagy az egész.
meg úgy hallottam más fórumon hogy sokan hűtöventiket tesznek még plsuzba a gépbe. ezek után megiont vacilálok megvegyem-e vagy várjak. meg oylat is hallok hoyg a cal of dutty3 is 10percenként befagy úgy viszik. ez mennyire igaz? az összes gép iylen vajon? lehet várnom kellene még a 2."generációs" x-box masinákra?

#754 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 13. 06:12

Idézet

1kérdés: tényleg melegszik az x-boxék mint az állat?
Melegszik, de nem mint az állat. Én is vettem plusz coolert (nem a reklám helye, de a KoneZone -ban külső, simán rádugható ventit lehet venni) viszont miverl hangos, csak akkor teszem rá ha sokat játszok. 2 óra játék elmegy simán nélküle. De van mikor haverral 4-5-6 órát toljuk, akkor ráteszem. De nem a melegtől fagy. Nekem az elmúlt hónapban 2-szer fagyott le, de volt mikor bakpcs után 10-15 perccel. Sztem a melegedésnek semi köze ehhez. Ettől még nyugodt szívvel mondom hogy végy X-et! PS is melegszik az biztos. Ez van. Ez mindig problem lesz, ha nagyobb teljesítményt akarnak kipréselni a gépből, nagyobb hő fog disszipálódni. A meglodás vízhűtés lenne, de az meg drága. Csak azért nem vennél 30eFt-al többért gépet. Plusz venti 6eFt. :Đ
Kép
Kép
Kép

#755 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 11:06

Idézet

Idézet

1kérdés: tényleg melegszik az x-boxék mint az állat?
Melegszik, de nem mint az állat. Én is vettem plusz coolert (nem a reklám helye, de a KoneZone -ban külső, simán rádugható ventit lehet venni) viszont miverl hangos, csak akkor teszem rá ha sokat játszok. 2 óra játék elmegy simán nélküle. De van mikor haverral 4-5-6 órát toljuk, akkor ráteszem. De nem a melegtől fagy. Nekem az elmúlt hónapban 2-szer fagyott le, de volt mikor bakpcs után 10-15 perccel. Sztem a melegedésnek semi köze ehhez. Ettől még nyugodt szívvel mondom hogy végy X-et! PS is melegszik az biztos. Ez van. Ez mindig problem lesz, ha nagyobb teljesítményt akarnak kipréselni a gépből, nagyobb hő fog disszipálódni. A meglodás vízhűtés lenne, de az meg drága. Csak azért nem vennél 30eFt-al többért gépet. Plusz venti 6eFt. :Đ
Légyszi tjames írd már le pontosan hogy is van ez a rápattintós venti!Nagyon érdekelne!
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#756 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 13. 11:45

http://www.konzone.hu/modules.php?name=Hardware&op=show&rid=180

szívesen :Đ
Kép
Kép
Kép

#757 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 13. 11:47

És nagyon szupin működik! 5-6 óra játék után sem melegszik úgy a gép mint enélkül 2 óra alatt. És hát olyan meg nem soxor van ugye hogy valaki 5-6 óránál többet játszik egyszerre. Ha más nem, akkor kaja erejéig hülhet a gép :Đ
Kép
Kép
Kép

#758 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 12:42

Kösz szépen
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

#759 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 15:04

Sziasztok! az X fagyáshoz szeretnék hozzászolni! tudjátok mikor megkaptam eme csodálatos platformot (előszőr) teljesen a tvhez szegezett! már első nap legalább 8 órát játszottam vele...Nekem pcm volt így nem meglepő h magával ragadott ez a rendkívüli grafika! node.....másnap bekapcsolás után 10-15 percel lefagyott....ledobbentem! majd ujraindítottam! de 15 perc játék után megint lefagyott! hagytam pihenni nemtudtam mi baja lehet....este ujra bekapocsoltam és nem telt bele 10 perc és megint nyekk! és gyors garancialevél olvasgatás után másnap visszavittem am médiába ahol kicserélték egy másikra! (3 napos csere garancia) Igy már bonthattam is ki a (másodszor) a konzoldobozt! És hálistennek ennek még egyszer sem volt hasonló baja! (lekopogtam)!!! ugyhogy szerintem ez valami gyártási hiba lehetett...de aztmondják amugy egy szoftvercserével gyorsan orvosolható ez a probléma!
na hali

#760 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 16:14

Idézet

Sziasztok! az X fagyáshoz szeretnék hozzászolni! tudjátok mikor megkaptam eme csodálatos platformot (előszőr) teljesen a tvhez szegezett! már első nap legalább 8 órát játszottam vele...Nekem pcm volt így nem meglepő h magával ragadott ez a rendkívüli grafika! node.....másnap bekapcsolás után 10-15 percel lefagyott....ledobbentem! majd ujraindítottam! de 15 perc játék után megint lefagyott! hagytam pihenni nemtudtam mi baja lehet....este ujra bekapocsoltam és nem telt bele 10 perc és megint nyekk! és gyors garancialevél olvasgatás után másnap visszavittem am médiába ahol kicserélték egy másikra! (3 napos csere garancia) Igy már bonthattam is ki a (másodszor) a konzoldobozt! És hálistennek ennek még egyszer sem volt hasonló baja! (lekopogtam)!!! ugyhogy szerintem ez valami gyártási hiba lehetett...de aztmondják amugy egy szoftvercserével gyorsan orvosolható ez a probléma!
na hali
Hát szerintem meg azért fagyott le második nap annyiszor,mert első nap 8 órát játszottál.Valami biztos maradandó károkat szenvedett.3 óránál tovább hűtés nélkül tilos.
TORRES,TORRES,
TORRES,TORRES,

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 36