HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#281 Felhasználó inaktív   Ca$h 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 08. 07. 08:14

Az ár sokban az euró és a forint viszonyától függ. ÉN 90-ért vettem a prémiumot, de ugyanott most már 97-be kerül, mert egyre gyengébb a forint! Egyébként sokan sokat várnak a PS3-tól, pedig teljesítményben nem fogja verni a boxot, mivel egyszerűen nem lesznek képesek kihasználni a képességeit (mint ahogy a PS2-őt sem tudták a nehéz programozhatóság miatt), max a rengeteg exclusiv játékban veri majd a boxot. De aki a PC-s játékokat szereti jobban, azoknak a box a tuti és olcsóbb választás. Én személy szerint venni fogok PS3-at is, mjad idővel. Nincs más választásom, annyira jó lesz és olyan fanatikus vagyok! Kép
Kép

#282 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 08. 19. 18:51

Egy ilyen premium csomagban mik vannak? És ez a legjobb? Vagy van ennél jobb?

#283 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 08. 19. 21:20

Idézet

Csá ! A prémium a legjobb . A prémiumban ezek vannak : Microsoft Xbox360 20GB merevlemez
- Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
- Microsoft Xbox360 fejhallgató
- Microsoft Xbox360 előlap
- Microsoft Xbox360 component HD-Av kábel
- Egy hónap ingyenes XBOX Live! Gold előfizetés, amely lejárat után Silver előfizetésként üzemel tovább.
(A Gold előfizetés meghosszabbítható! Használatához regisztráció, valamint memóriakártya vagy Hard Drive szükséges!)

#284 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 21:23

Idézet

Idézet

Csá ! A prémium a legjobb . A prémiumban ezek vannak : Microsoft Xbox360 20GB merevlemez
- Egy hónap ingyenes XBOX Live! Gold előfizetés, amely lejárat után Silver előfizetésként üzemel tovább.
(A Gold előfizetés meghosszabbítható! Használatához regisztráció, valamint memóriakártya vagy Hard Drive szükséges!)
Egyébként ha akarsz venni egyet , akkor a konzolstúdióban vegyél , mert ott lehet részletre is venni . Ha jól tudom akkor ott lehet csippeltettni. Ha utána akarsz nézni akkor menj fel a : www.konzolstudio.hu-ra .

#285 Felhasználó inaktív   Avium 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 19. 21:56

Legyszives hasznald a szerkesztes funkciot ha kifelejtettel valamit, ne ird kulon hozzaszolasba.
Through war we will teach your heresy. 通过战争我们教会你异端 Through battle we will teach your frailty. 通过交锋我们教会你脆弱 Through death we will teach your fate. 通过死亡我们教会你命运

#286 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 08:25

Idézet

Legyszives hasznald a szerkesztes funkciot ha kifelejtettel valamit, ne ird kulon hozzaszolasba.
OK . Kössz szépen , nem tudtam hogy azzal mit lehet csinálni .

#287 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 20. 11:51

Idézet

Idézet

Idézet

Egyébként ha akarsz venni egyet , akkor a konzolstúdióban vegyél , mert ott lehet részletre is venni . Ha jól tudom akkor ott lehet csippeltettni. Ha utána akarsz nézni akkor menj fel a : www.konzolstudio.hu-ra .
Köszi a linket! Ha úgy van ahogy mondod akkor ez nekem pont jó leszKép

#288 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 13:25

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi a linket! Ha úgy van ahogy mondod akkor ez nekem pont jó leszKép
Szivessen .

#289 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 08. 20. 13:39

legkozelebb ne rakjatok be ekkora hozzaszolast, eleg ha csak az van amire valaszoltok, nem kell az elozo 1234 hsz-t is belerakni
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#290 Guest__*

Elküldve: 2006. 08. 20. 13:57

Én is akarok egy X-BOx 360-t. Azt hiszem, karácsonyra fogok egyet kérni.

#291 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 16:29

75 ezer Ft lesz a magyar Xbox

A Microsoft bejelentette, hogy 2006. november 3-ától Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is kapható lesz az újgenerációs konzol.

A közlemény a lipcsei Games Convention sajtókonferenciáján látott napvilágot. A megjelenések dátumaival együtt, a Microsoft a magyarországi piacon várható árakat is közzétette, mely szerint az alap rendszer ára 74 999 Ft lesz, a kiegészítőkkel ellátott pedig 99 999 Ft.A közlemény szerint kezdetben a "Project Gotham Racing 3" (Bizarre Creations/Microsoft Game Studios), a "Kameo" (Rare/MGS) és a "Perfect Dark Zero" (Rare/MGS) lesz megvásárolható. Később jön a "Gears of War" (Epic Games/MGS), a "Crackdown" (Real Time Worlds/MGS), a "Viva Pinata" (Rare/MGS) és a "Forza 2" (MGS), melyek megjelenése néhány héttel később várható. A játékosok ezzel egy időben további kiegészítőkhöz - Xbox360 vezeték nélküli kontroller, akkumulátor töltő csomag, Xbox 360 univerzális távirányító - is hozzájuthatnak.

#292 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 01. 16:41

Idézet

75 ezer Ft lesz a magyar Xbox

A Microsoft bejelentette, hogy 2006. november 3-ától Magyarországon, Szlovákiában, Csehországban és Lengyelországban is kapható lesz az újgenerációs konzol.

A közlemény a lipcsei Games Convention sajtókonferenciáján látott napvilágot. A megjelenések dátumaival együtt, a Microsoft a magyarországi piacon várható árakat is közzétette, mely szerint az alap rendszer ára 74 999 Ft lesz, a kiegészítőkkel ellátott pedig 99 999 Ft.A közlemény szerint kezdetben a "Project Gotham Racing 3" (Bizarre Creations/Microsoft Game Studios), a "Kameo" (Rare/MGS) és a "Perfect Dark Zero" (Rare/MGS) lesz megvásárolható. Később jön a "Gears of War" (Epic Games/MGS), a "Crackdown" (Real Time Worlds/MGS), a "Viva Pinata" (Rare/MGS) és a "Forza 2" (MGS), melyek megjelenése néhány héttel később várható. A játékosok ezzel egy időben további kiegészítőkhöz - Xbox360 vezeték nélküli kontroller, akkumulátor töltő csomag, Xbox 360 univerzális távirányító - is hozzájuthatnak.
Volt kinn hír belőle
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#293 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 08. 07:36

Ugyan volt hír belőle kint, de itt most már az a hír hogy LESZ. Mert Ps3-nak még sokára lesz ilyen topikja. Bárcsak ott tartanák hogy az ár bejelentés lenne a hír. Mert most még csak a megjelenés a hír. Annak is a halasztása. Sokaccorra :Đ azaz :-D Kép
Kép
Kép
Kép

#294 Felhasználó inaktív   linkaska 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 13. 13:50

Nincs valakinek miskolcon xbox 360-ja?

Az üzenet további része moderálva lett. Kérlek olvasd el a Fórum szabályzatot (oldal alján) mielőtt ilyen témákkal foglalkoznál a Fórumon.

#295 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 13. 19:24

Na tegnap kinéztem az X360-am a konzolboltban. Ha minden összejön (mivel a LCD tv-m is kiválasztottam már) akkor hamarosan beruházok....Be fogok számolni :Đ
KépKépKép
Kép
Kép
Kép

#296 Felhasználó inaktív   fpeter 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 13. 19:59

őm 100 rugó-t meg ér az x-box360? Kép

#297 Felhasználó inaktív   machintos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 13. 21:10

most már 75000ft-ért meg lehet vennii.de még száz ezret is megér az x.Kép
nagyon kell vigyáznom magamra,mert belölem csak egy van.a többiek sokan vannak ök könnyebben potolhatok.

#298 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 09. 14. 04:55

75eFt az alap, nem? Premiumot nem kapsz csak 99eFt -ért nemde? De ha igen, akkor mond hol
Kép
Kép
Kép

#299 Felhasználó inaktív   TOM X 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 21:24

Idézet

75eFt az alap, nem? Premiumot nem kapsz csak 99eFt -ért nemde? De ha igen, akkor mond hol
www.platinumshop.hu
Itt 94.990! De én még 90-ért vettem májusban!
Amit adsz töbször is visszaadják..ami lopsz többször is visszaveszik!

#300 Felhasználó inaktív   FNorberto 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 09. 16. 21:45

Idézet

Idézet

www.platinumshop.hu
Itt 94.990! De én még 90-ért vettem májusban!
Én júniusban vettem az enyimet 84990ft-ért.
Az élet egy játék, kerüld a GAME OVER-t!!!!!
Gears of War rulez!!!
iPhone 2G 16GB

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »