HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#781 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 16. 21:10

Idézet

Idézet

sziasztoT!
szerintetek, ha 1 hétig akarok használni xbox játékot 50Mhz-es tv-n napi 2-3 óra játékra az nagy gond vagy annyit kibír a tv??
nyugodtan használjad én is 50hz tv-n tolom 55 centis orion semmi baja nem lesz!!Kép
55 centis Orion tv-n színes az X-Box 360 ? Mert amikor Ps 2-n játszom , némely játéknál fekete-fehér , de X-Box 360-on az összes játék színes ?

#782 Felhasználó inaktív   Ded73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 22:03

Idézet

Idézet

Idézet

sziasztoT!
szerintetek, ha 1 hétig akarok használni xbox játékot 50Mhz-es tv-n napi 2-3 óra játékra az nagy gond vagy annyit kibír a tv??
nyugodtan használjad én is 50hz tv-n tolom 55 centis orion semmi baja nem lesz!!Kép
55 centis Orion tv-n színes az X-Box 360 ? Mert amikor Ps 2-n játszom , némely játéknál fekete-fehér , de X-Box 360-on az összes játék színes ?
Ha a tv nem támogatja az ntsc szabványt akkor az ntsc játék ami elindult a ps2-őn fekete fehér lesz. X360 -on el sem indul csak a pal verzió.
Ded73

#783 Felhasználó inaktív   Ded73 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 22:20

xbox 360-hoz létezik komponens-hdmi átalakító vagy hdmi kábel?
Ded73

#784 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 23:49

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

sziasztoT!
Ha a tv nem támogatja az ntsc szabványt akkor az ntsc játék ami elindult a ps2-őn fekete fehér lesz. X360 -on el sem indul csak a pal verzió.
Szóval ha nem támogatja , és pont olyan játékot veszek , akkor hiába vettem meg , nem játsza le ?

#785 Felhasználó inaktív   Daks 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2006. 12. 17. 00:19

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

sziasztoT!
Szóval ha nem támogatja , és pont olyan játékot veszek , akkor hiába vettem meg , nem játsza le ?
Európában csak olyan játékot árulnak, amit az európai TV-k lejátszanak :-D. Ha fekete-fehér, akkor az USA-ban rippelt warez cucc :Đ. Amúgy az újabb TV-k támogatják mind2 szabványt. Velünk akkor volt ilyen, amikor amcsiból hozattunk PS2-t még nagyon régen, és azokat a játékokat, amiket már itthon vettünk hozzá, fekete fehérben jelenítette meg az egyik régi TV-n.

Részletesen a 2 szabványról:
http://en.wikipedia.org/wiki/NTSC
http://en.wikipedia.org/wiki/PAL
Kép
Kép

#786 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 15:00

megynyugtatásként szóval ha én betum állítani a konzolon a pal 60as módot akkor a tv azt tudja?
mert amikor 50re állítottam a gers of war kiífrta h csak 60ban futtatható és átállítottam,de nem írta a konzol hogy veszélyes lenne ezt használnom vagy nem.
egyébként a könyvében mintha azt olvastam volna hogy nem minden tv tudja ezt a pal 50 vagy pal 60 módot

#787 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 18. 15:05

Hol a péróban lehet egyáltalán állítani hogy Pal-50 / Pal-60???
Én csak azt tudom állítani hogy.... .... 720p 1080i
Kiválasztottam az 1080i-t és ennyi. Rákérdez hogy ok-e...és ennyi. Pal-t nem tudok állítani. Bár ha eggyel kijebb lépek a menüben azt jelzi hogy PAL-60-ban vagyok. De PAL-50-et nem is tudok állítani.

Másik kérdée: Le lehet valahonnan szedni magyar dashboardot?????? (ha igen: honnan? :Đ)
Kép
Kép
Kép

#788 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 18. 15:17

azt nem tudom így fejből de ott van ahol 720p meg ilyesmit állítasz csak nem lész be ebbe a menüben hanem a hármo menü közüla legalsó vagyis 3. ha jól emlékszem és ott lehet nekem pal60 és pal 50 között átállítani
de lehet ha neked a tv újabb fajta akkor már nem is tud pal 50-t
amit le akarsz szedni dashboardot- az mi?:Đ

#789 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 12:40

Idézet

Idézet

sziasztoT!
köszi:)

#790 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:15

Idézet

amit le akarsz szedni dashboardot- az mi?:Đ
Magyar felület. :-D csak úgy menőbben hangzik :D:):D
Kép
Kép
Kép

#791 Felhasználó inaktív   szecska001 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 18:32

három napja vettem egy xbox360-at.Azt irja,hogy silver fokozatban azonnal csatlakozhatok a live-ra.Ha valaki tudna segíteni megköszönném.Az a baj,hogy az IP-nél mindig azt irja ki,hogy failed,és nem csatlakozik. Mi lehet a baj?

#792 Felhasználó inaktív   nimat16 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 21:13

Idézet

három napja vettem egy xbox360-at.Azt irja,hogy silver fokozatban azonnal csatlakozhatok a live-ra.Ha valaki tudna segíteni megköszönném.Az a baj,hogy az IP-nél mindig azt irja ki,hogy failed,és nem csatlakozik. Mi lehet a baj?
Első kérdés.Mit használsz,routert vagy switchet?Milyen módon csatlakozik a box a netre?
"His armband proved he was a red,
TORRES,TORRES,
You'll never walk alone it said,
TORRES,TORRES,
We got the lad from sunny Spain,
he gets get the ball he'll score again
FERNANDO TORES IS LIVERPOOL'S NUMBER 9"

#793 Felhasználó inaktív   Edge 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 21:23

Jó hír azoknak, akik mostanában vesznek/vettek x360 at.
akik írtak nekem, azoknak küldtem képet samsung és hitachi meghajtókról.

A tesztelés befejezztnek tekintett.
mostantól az új hitachi lg meghajtós, és az eleve magyar dashboardos x360 at is várom.

2457@citromail.hu
(x360 flash)

#794 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 21:50

nem tudjátok h demokat honnan lehet leszedni a 360-hoz?
szal leszedném pc-re,és hálóban küldeném át.

#795 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 22:14

A fan clubbos topicot töröltem, mivel itt is lehet az Xboxról ugyanúgy beszélni, mindegy ,hogy az most fan-club e vagy nem.
Az egyik üzenetet meg áthoztam ide mivel ott nem érkezett rá válasz.

Gondoljatok rólam bármit, de én a topicok rendje és a GK kultúrált stílusa érdekében csinálam, ebből nem engedek sry.Kép

"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#796 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 20. 05:41

Na hali...Azoknak az Xbox360 tulajdonosoknak a nevében írok akik 1 kicsit is szeretik a motorsportot és azon belül is a formula1-et az az a száguldó cirkuszt! Gyerekek....már soha nem lesz másra F1 játék csak Psre? mert kb a F12002 ota nincs uj hasonlo típusú játék se pcre se Xboxra? Úgylátom h idén is csak a ps3mal rendelkező emberkék tudnak csak beülni mondjuk raikonen helyére! nagyon elszomorít a dolog...Lehetséges hogy Mi nem psesek is élvezhetjük eme játék örömét vagy ez csak hiu ábránd??? Ágyesz Bogyesz

#797 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2006. 12. 20. 06:21

Senki nem tudja hogy hogyan és hol lehet magyar felületet tölteni X360-ra?????
Kép
Kép
Kép

#798 Felhasználó inaktív   albi99 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 09:38

Sziasztok!

Abszolút új vagyok itt, a fórumon is, és a konzolosok világában is, így először is gondoltam, viszonylag illően bemutatkozom :Đ Egy xbox 360 premium boldog tulajdonosa vagyok pár napja, és természetesen, aminek tudok, utánanézek, de a bonyolultabb kérdésekre azért mégiscsak az igazi emberi tudást választanám, azaz megkérdezlek titeket, hátha tudjátok a válaszokat. Jelenleg két dolog érdekelne, félek, mindkettőre sejtem a választ...

Az egyik: a 24 játék. Tudom, PS2-re van. Találtam egy nagy emulátorcsomagot, amiben volt mindenféle konzol, de persze PS2 nem... Szóval gondolom, el is felejthetem... Ha mégis tudtok valamilyen megoldást, köszönettel veszem.

A másik: Ma reggel futottam bele az első régióproblémába: tudom, PAL játékokat töltsek, de csak becsúszott ezek szerint egy NTSC release is (a leírásban nem jelölték). Ez egy XBOX játék, ami lejátszásához már feltettem a visszafele kompatibilitási patchet (a hivatalost), de a region code az sajnos nem passzol. Létezik erre "okosítás"? Talán naív gondolat, de ha anno a dvd lejátszóknál megoldották, talán itt is született már valami.

Előre is köszönöm a válaszokat, és még egyszer helló, üdvözlök mindenkit

albi99

#799 Felhasználó inaktív   gg01 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 11:07

x360-ra megoldható az írott játék futtatatása valahogy? Ha igen v.ki írja le legyenszives hogy miképp és hogy ennek milyen költségei vannak! Előre is köszi az illetőnekKép!

#800 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 11:43

keresd Edge-t ez ügyben priviben:) és ő tud neked segíteni

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 38
  • 39