HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360

#1181 Felhasználó inaktív   antsys 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 15. 16:44

Idézet

Hali nekem is 360am van és semmi panasz! NEM HANGOS! legalábbis nekem nem! sőt játékok terén...tegnap megkaptam (valentin napra) a Raimbow six Vegast! gyóóóó....még csak a Tréningen vagyok túl de eddig nagyon jó! végre ismét a régi! Nemérzem benne azt az árkádos vonásokat mint az előzőkben és igy Isten!
Tényleg nem hangos!azt hittem ennél sokkal hangosabb..Csak a HC gamereknek az szerintem...

#1182 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 02. 15. 17:15

Idézet

Idézet

Hali nekem is 360am van és semmi panasz! NEM HANGOS! legalábbis nekem nem! sőt játékok terén...tegnap megkaptam (valentin napra) a Raimbow six Vegast! gyóóóó....még csak a Tréningen vagyok túl de eddig nagyon jó! végre ismét a régi! Nemérzem benne azt az árkádos vonásokat mint az előzőkben és igy Isten!
Tényleg nem hangos!azt hittem ennél sokkal hangosabb..Csak a HC gamereknek az szerintem...
Hát nem tudom, hogy veletek mi van... Az a baj, hogy nem tőletek hallom először, hogy nem hangos. Szerintem viszont az. És nem azért, mert HCgamer lennék, hanem mert tényleg az. Aztán a franc se tudja. Nekem még Samsung meghajtós volt. Aztán novembertől már Phillips-Benq olvasókat tettek a gépekbe. Lehet, hogy attól halkabbak lettek az újabb darabok. De ahhoz képest, hogy ezt a Microfos nappalikba szánta multimédiás célokra... Jó persze, most jön az, hogy csavard fel a hangerőt. De vagyunk páran, akik nem szeretik üvöltetni a hangszórókat.

#1183 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 18:45

Hello. Szeretnem kikérni a véleményeteket . 2 játék között filózom , hogy melyiket vegyem meg X-Box 360-ra : Ghost Recon 3 vagy Just Cause ? Szerintetek melyik élvezetesebb?

#1184 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 15. 18:59

Idézet

Hello. Szeretnem kikérni a véleményeteket . 2 játék között filózom , hogy melyiket vegyem meg X-Box 360-ra : Ghost Recon 3 vagy Just Cause ? Szerintetek melyik élvezetesebb?
Hát nekem csak a Ghost recon van meg de az nagyon faja! Igaz egy kicsit unható mert a végefelé már ellaposodik... de attól még király! Ha szereted a a taktikázós FPS-t akkor ez való neked. A Just Cause-ról én csak rosszat hallotam, de azért ki kell próbálni... Egyébként szerintem az a legbiztosabb ha bemész és kipróbálod, márha komolyabb üzletben veszed. Egyébként ezek már eléggé régi játékok... mér csak ebből a kettő közül választassz? Van pár jobb is... szerintem Kép

#1185 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 19:05

Idézet

Hát nekem csak a Ghost recon van meg de az nagyon faja! Igaz egy kicsit unható mert a végefelé már ellaposodik... de attól még király! Ha szereted a a taktikázós FPS-t akkor ez való neked. A Just Cause-ról én csak rosszat hallotam, de azért ki kell próbálni... Egyébként szerintem az a legbiztosabb ha bemész és kipróbálod, márha komolyabb üzletben veszed. Egyébként ezek már eléggé régi játékok... mér csak ebből a kettő közül választassz? Van pár jobb is... szerintem Kép

#1186 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 19:20

Idézet

Idézet

Kössz , akkor a Ghost Recon 3-mat veszem meg. Igazából az újabbak már megvannak , ezért körülnézek a régiek között is .

Ui: Egyébként meg aki konzolt készül venni , az ruházzon be egy X-Box 360-ra . Ugyanazok a játékok jelennek meg rá mint Ps3-ra. Még több is . Meg vannak azok akik fikázzák a konzolokat . Ha utálják a konzolokat , (azért mert ők a PC-t szeretik) akkor játszanak a PC-jükkel . Most ezért miért velünk kell veszekedni? Ezt nem értem . Na mindegy.

#1187 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 19:27

Mér ki veszekedett? :Đ Inkánb csak elmondja mindenki ki mit szeret ebben meg abban... aki meg csak leszólni jön a konzolokat és nem is lehet ép érvekkel változtatni a véleményén vagy legalább látni rajta hogy felfogja amit mondunk azt le kell sz@rni Kép

U.I.: bocsi hogy előbb 2* küldtem el... de nem lehet törölni.

#1188 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 15. 20:42

Hé srácok! Ennek a hírnek szerintem sokan fognak örülni: Quake wars: enemy territory készül nextgen konzolokra is! Na ezért érdemes befizetni a gold előfizetésre.

#1189 Felhasználó inaktív   bergkamp 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 21:26

az milyen game?:Đ

#1190 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 21:34

Juppi juppi juppii!!!! Végre flashelték a boxom!!! KépKépKépKép

#1191 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 02. 15. 21:59

Idézet

Mesélj. Oszd meg. Hol? Mennyiért? Gari?

És hogy is van ez a későbbiekben....Flash után is lehet neten játszani? Nem szúrja ki az X-LIVE az írt játékot, flashelt gépet?

Kép
Kép
Kép

#1192 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 08:35

Idézet

Idézet

Mesélj. Oszd meg. Hol? Mennyiért? Gari?

És hogy is van ez a későbbiekben....Flash után is lehet neten játszani? Nem szúrja ki az X-LIVE az írt játékot, flashelt gépet?

Pesten a Gólem konzolnál (www.golemkonzol.hu) 10 000 Ft-ért, hát a hivatalos garinak annyi... de aszondták 6 hónap garanciát adnak ők, persze ez nekem nagyon gyanús hogy a flashelésre értette, arra meg nagyon nehéz Kép, de nemtom... Nekem nincs bekötve a live, de azt mondták hogy megy faszásan... mikrofos nem is próbálkozik lekapcsolni a flashelt gépeket.

#1193 Felhasználó inaktív   zoenn 

• Törzsvendég
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 02. 16. 09:48

Idézet

Pesten a Gólem konzolnál (www.golemkonzol.hu) 10 000 Ft-ért, hát a hivatalos garinak annyi...
Tisztelt Microsoft, mostmár tudják, hol kell kopogtatni marcona legényekkel. Kép

#1194 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 16. 11:00

Nekik nem tetszett az xbox360. http://www.youtube.c...h?v=ifvUBh2Pzpw

#1195 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 13:12

Idézet

Idézet

Pesten a Gólem konzolnál (www.golemkonzol.hu) 10 000 Ft-ért, hát a hivatalos garinak annyi...
Tisztelt Microsoft, mostmár tudják, hol kell kopogtatni marcona legényekkel. Kép
Hát azért nem... mivel nem a boltban csináljál... előre megbeszélsz egy találkát a futárral és úgy. Különben meg ez ki van írva a honlapon is Kép.

Egyébként az normális hogy letöltöttem egy játékot, kicsomagoltam,a képfájlt bemountoltam és ha megnyitom akkor filmnek érzékeli és valami nba-s trailer van benne amit nem játsz le...Kép

#1196 Felhasználó inaktív   cormen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 09:04

Hello!A segítségeteket kérem tudjátok hol lehet venni az x360 hoz ilyen díszítő oldalakat .Kép

#1197 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 12:04

Egyébként lehet valahogy nagyobb HDD-t szerezni? vagy érjük be a hivatalos 20 gb-sel?

#1198 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 17. 12:44

Idézet

Egyébként lehet valahogy nagyobb HDD-t szerezni? vagy érjük be a hivatalos 20 gb-sel?

Ha jól emlékszem láttam egy olyan megoldást régebben, hogy a gép meg a vinyó közé be lehet tenni egy pótlékot és így lehet bővíteni a bájtokat. Csak ennyit tudok a dologról Kép. Pedig a góglét is segítségül hívtam. Esetleg szerezz be egy másik vinyót, vagy ami nem kell küldd át PC-re vagy töröld le.

#1199 Guest__*

Elküldve: 2007. 02. 17. 12:50

Idézet

Hello!A segítségeteket kérem tudjátok hol lehet venni az x360 hoz ilyen díszítő oldalakat .Kép

http://www.decalgirl...e.cfm/2,207.htm

Vagy egy konzolboltban...

#1200 Felhasználó inaktív   krizsi3 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 13:51

Hello. A Lost Planetban az első pályán amikor megjelenik az a 'Green Eye' nevezetű bazinagy szörny , azt hogy kell megölni ? Futok a haverok után , de aztán egy zsákutcába érek , a haverjaim eltünnek . Mit kell csinálni , vagy hogy kell megölni a szörnyet ?

Téma megosztása:

• (867 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.