HWSW Informatikai Kerekasztal: Foci VB 2010 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Foci VB 2010

#321 Felhasználó inaktív   domex 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 06. 28. 10:56

ja és a hollandoknak szurkoltam de ők sajna kiestek!!!
a portugálokat utálom de c.ronaldo-t bírom és ha ő rendbejön addig a meccsig akkor nem lehet őt megállítrani.
domex 4ever yyeeeeeeeeee Nekem a hangok megsúgták h nem vok hülye

#322 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 18:51

KépKépKépKépKépKépKépNem hiszem el !!! Elegem van az egész rohadt vb-ből !!! Rohadt néemtpárti bíró is, a bírókból is rohadtul elegem van! Szemét németek! Utálom őket meg a német nyelvet is !!! Komolyan mondom, itt ezen a vb-n esélye sincs annak, aki nem német.. KépKépKép

#323 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 06. 30. 19:24

hat ezaz, a vilag egyik legjobb csapata az argentin, es erre a hazaiak meg kib****ak oketKépKépwaaa

#324 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 21:06

Hát, én nem bírom tovább! Eccerűen legszívesebben belerúgnék valamibe! Ez a seggfej, nyomorék Léderer amúgy melyik meccset nézi? És elegem van abból is, hogy nyilvánosan nyalja a mocskos franciák seggét! És a bírókból is elegem van! Én nem tom, miért csak a brazilok kaphatnak sárgát... na jó, már egy francia is kapott.. húúú! Komolyan, ennyire kulturáltan szólva vacak vb-t még nem láttam életemben... KépKépKépKép

#325 Felhasználó inaktív   Prince of Persia 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 21:16

Idézet

Hát, én nem bírom tovább! Eccerűen legszívesebben belerúgnék valamibe! Ez a seggfej, nyomorék Léderer amúgy melyik meccset nézi? És elegem van abból is, hogy nyilvánosan nyalja a mocskos franciák seggét! És a bírókból is elegem van! Én nem tom, miért csak a brazilok kaphatnak sárgát... na jó, már egy francia is kapott.. húúú! Komolyan, ennyire kulturáltan szólva vacak vb-t még nem láttam életemben... KépKépKépKép
Nem a vb színvonalával van baj.hanem a sporikkal,meg LÉdererrel+Világival+Kokóval és a többi RTL-es buzigyerek!!!Itt csak a Hajdú B. + a Bozsik értelmes....Különben sztem óriásit buktunk azzal,h a buzeráns rtl-kapta a vb-t!Kép,a 2004-es eb-t jobban csíptem a mára már népies m1-el....Kép
Sötét Herceg Forever! "Cannot change your fate!"

#326 Felhasználó inaktív   Prince of Persia 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 21:17

Idézet

Idézet

Nem a vb színvonalával van baj.hanem a sporikkal,meg LÉdererrel+Világival+Kokóval és a többi RTL-es buzigyerek!!!Itt csak a Hajdú B. + a Bozsik értelmes....Különben sztem óriásit buktunk azzal,h a buzeráns rtl-kapta a vb-t!Kép,a 2004-es eb-t jobban csíptem a mára már népies m1-el....Kép
Jah,és a portugál játékosokba egyenként belerúghatsz,csak szólj hogy lássam...Kép
Sötét Herceg Forever! "Cannot change your fate!"

#327 Felhasználó inaktív   Maarcy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 21:24

Miért nem tudnak végre játszani a brazilok??!KépKép

#328 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2006. 07. 01. 21:31

Henry gyönyörűen tette bele a lábát a labdába!Szerintem itt kiesnek a brazilok, a következő körben pedig Francia esik ki és Portugália VB-t nyer!!!

#329 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 21:59

Oké, hajrá portugália vagy olasz! A meccshez hagy ne kelljen hozzászólnom, mert komolyn mondom, elsírom magam....

#330 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 22:01

Egyszerűen jobbak voltak a franciák...ennyi!

...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#331 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 22:06

Irigyellek, amiért szerinted ez ilyen eccerű...Kép Hát, bennem egy világ omlott össze, eccerűen a meccs felélnél fogtam magam, és elhúztam a szobába, és ott kuksoltam a vak sötétben... Nekem ez sok... legalább az angolok jutottak volnatovább, talán nekik több esélyük lenne megverni a franciákat, de a portugálokat jobban szeretem... Hát, nekem ennyi, nem tom, hogy fogok hozzáállni a következő vb-hez...

#332 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 01. 22:10

Nagyon csalódott vagyok az angolok kiesése miatt. Most pedig mindennél közelebb voltak a négy közé jutáshoz. A franciáknak pedig csak gratulálni tudok, nagyon jól játszottak. Szerintem a brazilok most döbbentek rá, hogy igenis verhetőek, és nem csak ők az istenek. Szerintem ezt a VB-t a franciák nyerik. Zidane-nak szép visszavonulás lenne. Csak az angolok jutottak volna tovább!

#333 Guest__*

Elküldve: 2006. 07. 01. 22:13

Idézet

Oké, hajrá portugália vagy olasz! A meccshez hagy ne kelljen hozzászólnom, mert komolyn mondom, elsírom magam....
Aravis, full ezeknek drukkolok én isKép!!!

#334 Felhasználó inaktív   Shifty 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 01. 22:16

Idézet

Irigyellek, amiért szerinted ez ilyen eccerű...Kép Hát, bennem egy világ omlott össze, eccerűen a meccs felélnél fogtam magam, és elhúztam a szobába, és ott kuksoltam a vak sötétben... Nekem ez sok... legalább az angolok jutottak volnatovább, talán nekik több esélyük lenne megverni a franciákat, de a portugálokat jobban szeretem... Hát, nekem ennyi, nem tom, hogy fogok hozzáállni a következő vb-hez...
Én is a brazílokat favorizálom jobban, de azért nem dőlt bennem össze egy világ, mert kiestek:):Đ Gyengék voltak, helyzetecskéik voltak csak. Tök felesleges sírnod...

Anglia megérdemli h kiesett! Mázlival jutottak idáig is el, nem érdemelték volna meg az elődöntőt, így ennek a porugál győzelemnek kifejezetten örülök. Az elődöntő is érdekes lesz, mert a Portugálok a 2002-es EB elődöntőért most tuti vissza akarnak majd vágni.
...when you look long into an abyss, the abyss also looks into you Friedrich Nietzsche

#335 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 09:30

Egyébként én már nem sajnálok semmit, csak dühös vagyok, mert miért pont a franciákat katák??? Miért? Pont az ősi ellenségüket??? Mind1, van még bent csapat, csak ne a franciák nyerjenek....

#336 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 10:05

Nagy az en banatom, nagyon nagy: a 2 favoritom kikapott tegnap!!KépKép
Az egyik Anglia, Portugaliatol, a masik Brazilia, az meg a Franciaktol! Hat a tegnapi nem az en napom volt....Kép

#337 Felhasználó inaktív   pappi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 10:08

most kiesett a brazil igy francia párti lettem sajna
ASUS P5K-C, Intel Core 2 Quad Q6600, EVGA GeForce 8800GTX 768MB, KingMax DDR2 3*1GB 1066MHz, Samsung SyncMaster 2032BW
Meg XBOX360

#338 Felhasználó inaktív   Gery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 10:15

Idézet

fujj, a franciaknak soha! utalom a franciakat!!!Kép
Szal most kinek szurkoljak, ha mar mind a 2 favorit kiesett?

#339 Felhasználó inaktív   Roly 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 16:43

hajjaj. megjöttem skalandról.
életemben 2szer néztem kivetítőn meccset, mindegyik brazil-francia volt és egyiknek se örültem.
na mindegy, a konklúziót levontam, még jó h épp fesztiválon voltam, ezért lehetett bút felejteni

#340 Felhasználó inaktív   Aravis 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 07. 02. 17:07

Idézet

Mi? Hogy lehecc franciapárti? Könyörgök, bárkinek szurkolhatsz, csak nekik ne!!! KépKép

Téma megosztása:

• (68 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.